Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
@ ταρκετ
river palace
λεγοταν το ποταμοπλοιο
καζινο που κλεβαν πουτανες της πλακας που ζηταγαν 200δολαρα ,εποχη που οι ιδιες δεν επιαναν ουτε 30 εκτος ριβερ
καλτ αλλα πολυ οφ φαση
:thubsdown:

κάτι ήξερα κ δεν πήγαινα... είχε δωμάτια μέσα? Θυμάμαι 100 μου είχαν πει κάτι γνωστοί ότι ζήταγαν.. Δηλαδή τόσο οφ κομμάτια? Είχες πολλές? Πιτσιρικές ή χάλια? Τι έχει απογίνει αυτό το πλοίο ξέρουμε?

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Σου ξαναλέω, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Από και και πέρα ρώτα συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου θα σου απαντήσω γιατί ο Κμαν ως συνήθως πέταξε μία μπαρούφα και μισή εκτός στο θέμα της ποιότητας. Επειδή ήμουν Κίεβο 2007 και 2008 (από 2009 άρχισα Πολωνία και Βαλτικές) οι διαφορές ήταν οι εξής:

1) Τρομερή ποιότητα 8 plus.
2) Ανατολικά ντυσίματα, δηλαδή μίνι αφαλό και 12ποντο. Δίμετρα μουνιά που τα βγαζαν καμάκια με καλό μπλα μπλα και χωρίς δώρα, απλά ένα δείπνο και το ταξί. (Παρένθεση, τα ανατολικά ντυσιμάτα από τότε άρχισαν να φθείνουν λόγω πορτοκαλί επανάστασης και εκεί που παλιά ήταν 9 στα 10, τότε ήταν 5-6 στα 10).
3) Ανατολικού στυλ κλαμπ που σταματούσαν τη μουσική για να παίξουν μπλουζ και έπαιρνες όποια σου άρεσε (ας ήταν και 10) με ένα χότσες ταντσεβάτ? Και έπαιζες παιχνίδι. Βέβαια σοβαρό μείον πως οι 7-8 στις 10 δεν ξέραν αγγλικά, αλλά με ρωσικά (ακόμα και νοήματα) έκανες τρελό παιχνίδι. Παίζαν συνέχεια το νικοτίνη του μαζωνάκη. Κλαμπ ακυρίλλευτα, μουσική ότι να ναι και γυναίκες που όλες ψάχνονταν. Επίσης στα κλαμπ επιτρεπόταν το στρηπτιζ σαν σόου. το 2006 τα κόψαν ελέω "πορτοκαλί επανάστασης". Η ατμόσφαιρα όμως ήταν άκρως ερωτική. Και φυσικά οι γκρίζες ζώνες της εποχής ήταν ένα δεκαροεικοσάρικο....
4) Τρομέρο καμάκι στο μέτρο, στο δρόμο, ασύστολα. Έλεγες where is mcdonalds και σε πιάναν από το χέρι να σε πάνω γιατί σε θεωρούσαν ανώτερο σαν Ευρωπαίο και θέλαν να δείξουν τον καλό τους εαυτό σαν Ευρωπαίες πλέον μετά την πορτοκαλί επανάσταση. Προφανώς χρόνο με το χρόνο αυτό το φαινόμενο έφθεινε. Καθόσουν παγκάκι χρεσάτικ, σε άκουγαν να μιλάς αγγλικά στο τηλέφωνο και σoυ πιάναν κουβέντα μόνες!!! Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τις χρηματίσει... Οι ξένοι ελάχιστοι... Ένας πραγματικός παράδεισος.
5) Ιστοσελίδα Hi5 άπειρα μηνύματα ....
6) Γίδροπαρκ στα ντουζένια τους που πήγαινε όλη η φτώχεια, με το που πέρναν γραμμή είσαι ξένος, ποια θα σε πρωτοπάρει.
7) smartphone, αντιρωσισμός, ινστα, δυτικός τρόπος ζωής δεν υπήρχε. Έδινες λουλούδια και σε αγαπούσαν και ας της έκανες και μια βόλτα σε ένα πάρκο.

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.
και εμείς με τη σειρά μας το 2040 θα λέμε παράδεισος τότε η Ρωσία το 2020 κρίμα στα καμάκια τα σημερινά που παίζουν μαλακια  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
100000/ανα καταθετη / ανα τραπεζα...οχι 100000/ανα νομικο προσωπο
δεν υπαρχει καμμια εγγυηση
αυτα ειναι φουμαρα
οι ελην τραπεζες θα πτωχευσουν στοχευμενα θα φανε τα λεφτα των καταθετων
η εε θα βρει καποια ωραια λογια για να τους δωσει καποια ψιχουλα ισως,μπορει κ τιποτα
"ειναι ο καπιταλισμος  ηλιθιε"!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
κάτι ήξερα κ δεν πήγαινα... είχε δωμάτια μέσα? Θυμάμαι 100 μου είχαν πει κάτι γνωστοί ότι ζήταγαν.. Δηλαδή τόσο οφ κομμάτια? Είχες πολλές? Πιτσιρικές ή χάλια? Τι έχει απογίνει αυτό το πλοίο ξέρουμε?
τυπικες γκομενες 25-30 γυρω στο 1.65 αντε 1.70 καποιες με τακουνια 12ποντα ολες
,μετρια σωματα κ φατσες γενικα
χαμηλο επιπεδο γενικα με ελαχιστες εξαιρεσεις

εγω ουτε τζαπα δεν εμπαινα στον κοπο να τις γαμησω
εκεινη την εποχη απεριπτα διαστημικα μουνια λογω ελλειψης σπερματος
οχι 100,αλλα 200 ζητησαν κανα δυο που μου μιλησαν
τοτε δεν ηξερα ρωσσικα τιποτα
αγγλικα μιλαγαμε
σεξ κοστ 200 ντλαρς μου ειπαν
και στις δυο ειπα το ιδιο,
i aggree to pay me to fuck you,but i am tired tonight....
idia epoxh στο ΛΒΙΒ   μονο με ποτα κερασμα γαμουσες αλογα διμετρα 18-22
ηταν η χρυση κι ανεπαναληπτη εποχη του μιλενιουμ,
το τοπ μαγαζι ολγν των εποχων για φωρτοματα στην ζαπατνα κι ισως σε ολη την ουκρανια μαζι με ενα μαγαζι στο ντονιετσκ,μου διαφευγει το ονομα τωρα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτα τα 100.000 ανα ατομο ειναι απο κονδυλι συγκεκριμενο της εε που σημαινει πως αν δε βγαινουν τα κουκια παιρνεις λιγοτερα εως κ ψιχουλα η κ τιποτα οπως στη μια τραπεζα της κυπρου. Οι ελληνικες τραπεζες θα πτωχευσουν για να κλεψουν τα λεφτα του κοσμου σαν αλλο χρηματιστηριο κ αν εχουν σκοπο να διαμελισουν τη χωρα θα τη πτωχευσουν κ αυτη μαζι με τις τραπεζες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
Αυτα τα 100.000 ανα ατομο ειναι απο κονδυλι συγκεκριμενο της εε που σημαινει πως αν δε βγαινουν τα κουκια παιρνεις λιγοτερα εως κ ψιχουλα η κ τιποτα οπως στη μια τραπεζα της κυπρου. Οι ελληνικες τραπεζες θα πτωχευσουν για να κλεψουν τα λεφτα του κοσμου σαν αλλο χρηματιστηριο κ αν εχουν σκοπο να διαμελισουν τη χωρα θα τη πτωχευσουν κ αυτη μαζι με τις τραπεζες.
κατι σαν τα εφαπαξ που ,δικαιως ιμοπ,εγιναν σκονη με μια δυο αποφασεις της ΕΕ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Χαίρομαι που σου έφερα όμορφες αναμνήσεις. Θες να μοιραστείς κάποιες ιστορίες? Εγώ δεν πήγα ποτέ γιατί κάθε μέρα είχα περιπέτεια και γαμήσι με καινούργια η παλιά και δε διέθετα τότε τα 100 δολλάρια, πιτσιρικάς στα ντουζένια μου δεν καταδεχόμουν. Ακόμα και τώρα δεν καταδέχομαι, αλλά μία τσάρκα θα την έκανα.
Δεν έχω παίξει ποτέ σε καζίνο, απλα γνώριζα το σκηνικό από γνωστούς. 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
καλα ειναι 4000 για Γερμανια
αν αφερεσεις 1000 για σπιτι κ 500 για φαι 500 για καφεδες βενζινες καρτες ασφαλειες μενουν 2000
καλα ειναι,αλλα δεν ειναι 4000.ειναι ΤΑ ΜΙΣΑ....και χρειαζεται ΔΕΚΑΩΡΗ  τεχνικη δουλεια ΕΞΙ μερες την ΒΔΟΜΑΔΑ για να τα δεις.... ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
@ ταρκετ
river palace
λεγοταν το ποταμοπλοιο
καζινο που κλεβαν πουτανες της πλακας που ζηταγαν 200δολαρα ,εποχη που οι ιδιες δεν επιαναν ουτε 30 εκτος ριβερ
καλτ αλλα πολυ οφ φαση
:thubsdown:
Ρίβερ Πάλας λέγονται σχεδόν όλα τα ποταμόπλοια στην πρώην CCCP και όχι το όνομα του πλοίου. Φυσικά δεν ήταν ένα αλλά αρκετά που άλλαξαν με τα χρόνια 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
ρουφα τις αρχιδαρες μου ρε απατεωνα ξεφτιλα  :pipa1:

εβαλες ΜΙΑ φωτο που ειχες 1500 αντι για 1000 (μαλλον μαζεψες και τα λεφτα απο τα καλαντα)και μας το παιζεις και μπρουκλης, ηλιθιε! Οσο για το εξτρε, 1ον που ξερουμε οτι ειναι δικο σου? 2ον, σε ποιο μηνα αναφερεται? εγω πρωτος ειπα οτι παιρνεις και εκτος εδρας οταν σε στελνει η δουλεια σου εξω, 3ον, ακομα και 4400 να παιρνεις (που δεν παιρνεις ΚΑΘΕ μηνα στο χερι) ποσα σου μενουνε καθαρα μετα τα ατομικα εξοδα για ενοικιο, φαγητο, κλπ?  Το μονο που κανεις ειναι απλα νε με επιβεβαιωνεις οτι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (και οχι καθε μηνα) σου μενουν καθαρα ΤΟ ΠΟΛΥ 2500 και διαθεσιμα ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 1500 που εβγαλες και φωτο.

Συμπεασμα, εισαι ενας φτωχομπινες υπαλληλακος της κακιας ωρας  :2on1:
1500-2500 του μενουν οντως
για να σου μεινουν αυτα στο Ντοιτς ΔΕΝ εισαι υπαλληλακος ομως
εισαι στο ανωτερο 20% της working class...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
Ρίβερ Πάλας λέγονται σχεδόν όλα τα ποταμόπλοια στην πρώην CCCP και όχι το όνομα του πλοίου. Φυσικά δεν ήταν ένα αλλά αρκετά που άλλαξαν με τα χρόνια  
φιλε νυχτεριδα ΕΝΑ ειχε αυτο το ονμα κι εκει γινονταν αυτα,
καζινο κ μπουρδελο ειχε κι αλλα,αλλα αυτο ειχε τον πολυ κοσμο
τα αλλα ηταν σχεδον αδεια
κι ηταν το ιδιο συνεχεια
δεν πηγαινε καπου
δεμενο ηταν στην προκυμαια
τουλαχιστον τις 4-5 φορες που πηγα εγω να περασω την ωρα μου
τι εγινε με αυτα στο κιεβο?
τα απαγορευσαν η φαληρισαν?
μαλλον το πρωτο  ε?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
φιλε νυχτεριδα ΕΝΑ ειχε αυτο το ονμα κι εκει γινονταν αυτα,
καζινο κ μπουρδελο ειχε κι αλλα,αλλα αυτο ειχε τον πολυ κοσμο
τα αλλα ηταν σχεδον αδεια
κι ηταν το ιδιο συνεχεια
δεν πηγαινε καπου
δεμενο ηταν στην προκυμαια
τουλαχιστον τις 4-5 φορες που πηγα εγω να περασω την ωρα μου
τι εγινε με αυτα στο κιεβο?
τα απαγορευσαν η φαληρισαν?
μαλλον το πρωτο  ε?
Ναι ρε το ξέρω το σκηνικό,από το 2011 έχω να πάω Ουκρανία δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η έκλεισε 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
Ναι ρε το ξέρω το σκηνικό,από το 2011 έχω να πάω Ουκρανία δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η έκλεισε 
σιγουρα δεν υπαρχει σημερα
ουτε το 2011 πρεπει να υπηρχε,η τουλαχιστονδεν ειχε κοσμο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά ρε δεν ξέρετε ποτε έκλεισε το RP?Για τους μονγκερς ηταν γεγονός κοσμοιστορικης σημασίας μιλάμε για Κίεβο προ RP και μετά RP.
Το RP  ήταν ναός σύμβολο της πόλης όπως το Night Flight στη Μόσχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σου ξαναλέω, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Από και και πέρα ρώτα συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου θα σου απαντήσω γιατί ο Κμαν ως συνήθως πέταξε μία μπαρούφα και μισή εκτός στο θέμα της ποιότητας. Επειδή ήμουν Κίεβο 2007 και 2008 (από 2009 άρχισα Πολωνία και Βαλτικές) οι διαφορές ήταν οι εξής:

1) Τρομερή ποιότητα 8 plus.
2) Ανατολικά ντυσίματα, δηλαδή μίνι αφαλό και 12ποντο. Δίμετρα μουνιά που τα βγαζαν καμάκια με καλό μπλα μπλα και χωρίς δώρα, απλά ένα δείπνο και το ταξί. (Παρένθεση, τα ανατολικά ντυσιμάτα από τότε άρχισαν να φθείνουν λόγω πορτοκαλί επανάστασης και εκεί που παλιά ήταν 9 στα 10, τότε ήταν 5-6 στα 10).
3) Ανατολικού στυλ κλαμπ που σταματούσαν τη μουσική για να παίξουν μπλουζ και έπαιρνες όποια σου άρεσε (ας ήταν και 10) με ένα χότσες ταντσεβάτ? Και έπαιζες παιχνίδι. Βέβαια σοβαρό μείον πως οι 7-8 στις 10 δεν ξέραν αγγλικά, αλλά με ρωσικά (ακόμα και νοήματα) έκανες τρελό παιχνίδι. Παίζαν συνέχεια το νικοτίνη του μαζωνάκη. Κλαμπ ακυρίλλευτα, μουσική ότι να ναι και γυναίκες που όλες ψάχνονταν. Επίσης στα κλαμπ επιτρεπόταν το στρηπτιζ σαν σόου. το 2006 τα κόψαν ελέω "πορτοκαλί επανάστασης". Η ατμόσφαιρα όμως ήταν άκρως ερωτική. Και φυσικά οι γκρίζες ζώνες της εποχής ήταν ένα δεκαροεικοσάρικο....
4) Τρομέρο καμάκι στο μέτρο, στο δρόμο, ασύστολα. Έλεγες where is mcdonalds και σε πιάναν από το χέρι να σε πάνω γιατί σε θεωρούσαν ανώτερο σαν Ευρωπαίο και θέλαν να δείξουν τον καλό τους εαυτό σαν Ευρωπαίες πλέον μετά την πορτοκαλί επανάσταση. Προφανώς χρόνο με το χρόνο αυτό το φαινόμενο έφθεινε. Καθόσουν παγκάκι χρεσάτικ, σε άκουγαν να μιλάς αγγλικά στο τηλέφωνο και σoυ πιάναν κουβέντα μόνες!!! Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τις χρηματίσει... Οι ξένοι ελάχιστοι... Ένας πραγματικός παράδεισος.
5) Ιστοσελίδα Hi5 άπειρα μηνύματα ....
6) Γίδροπαρκ στα ντουζένια τους που πήγαινε όλη η φτώχεια, με το που πέρναν γραμμή είσαι ξένος, ποια θα σε πρωτοπάρει.
7) smartphone, αντιρωσισμός, ινστα, δυτικός τρόπος ζωής δεν υπήρχε. Έδινες λουλούδια και σε αγαπούσαν και ας της έκανες και μια βόλτα σε ένα πάρκο.

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.

Τα παραλές.Δεν ήταν τόσο εύκολα.Και τότε η οικονομία ήταν σε άνοδο,οι μισθοί ανεβαιναν 20% το χρόνο, οι τιμές διπλασιες απο τώρα.Πολλα λαμογια γκομενες που χρησιμοποιουσαν τους ξένους για τζάμπα μάσα,ποτά κτλ.
Το μόνο που ήταν καλύτερο ήταν το ίντερνετ με το μαμπα όπου μπορούσες να κλείνεις ραντεβού με 3 διαφορετικές γκομενες κάθε μέρα.
Και τότε κινητά ζητούσαν για να φανε πουτσο απλα δεν υπήρχαν smartphones και θέλανε τα Νοκια και τα Μοτορολα των 200-300 ευρώ ενω τώρα ζητάνε  iPhone και Samsung.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Τα παραλές.Δεν ήταν τόσο εύκολα.Και τότε η οικονομία ήταν σε άνοδο,οι μισθοί ανεβαιναν 20% το χρόνο, οι τιμές διπλασιες απο τώρα.Πολλα λαμογια γκομενες που χρησιμοποιουσαν τους ξένους για τζάμπα μάσα,ποτά κτλ.
Το μόνο που ήταν καλύτερο ήταν το ίντερνετ με το μαμπα όπου μπορούσες να κλείνεις ραντεβού με 3 διαφορετικές γκομενες κάθε μέρα.
Και τότε κινητά ζητούσαν για να φανε πουτσο απλα δεν υπήρχαν smartphones και θέλανε τα Νοκια και τα Μοτορολα των 200-300 ευρώ ενω τώρα ζητάνε  iPhone και Samsung.
πες τα ρε αρχηγε..εσυ οτι λες το πιστευω γιατι φαινεται οτι εχεις παρει απο τον γερμανικο ρεαλισμο..ο εληναρας ο τυπικος τα φουσκωνει παντα επι 100 ..ατομα σαν τν κμαν θελουμε ελλαδα αλλα εχουν απομεινει οι κλασικ φραπεδοαναλυτες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πες τα ρε αρχηγε..εσυ οτι λες το πιστευω γιατι φαινεται οτι εχεις παρει απο τον γερμανικο ρεαλισμο..ο εληναρας ο τυπικος τα φουσκωνει παντα επι 100 ..ατομα σαν τν κμαν θελουμε ελλαδα αλλα εχουν απομεινει οι κλασικ φραπεδοαναλυτες

Ναι,εντάξει τώρα να λέει ο άλλος οτι οι Ουκρανές μέχρι το 2008 δεν τα τρώγανε και μετά άρχισαν να ζητάνε είναι εντελώς αστείο κατά τη γνώμη μου.
Τα ίδια ήταν και τότε απλά λιγότεροι ξένοι,πιο πολλή γκλαμουριά,νέα μαγαζιά,αισιοδοξία στον κόσμο,περισσότερες μουνάρες έξω αλλά η νοοτροπία από τις γκόμενες ήταν ακριβώς η ίδια.
Μετά ήρθε η οικονομική κρίση του 2009,ο πόλεμος το 2014 και γαμήθηκαν ολοσχερώς,βούλιαξε η οικονομία οι μισθοί έπεσαν στο μισό και ήρθε η τελευταία αναλαμπή για τους μόνγκερς αφού μπορούσες ξανά να γαμάς σε στυλ χρυσής εποχής δεκαετία του 90 κι έτσι.
Το άνοιγμα της βίζας από πέρυσι τον Ιούνιο έφερε τέλος στο πάρτυ αφού οι μουνάρες την κοπάνησαν.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ναι,εντάξει τώρα να λέει ο άλλος οτι οι Ουκρανές μέχρι το 2008 δεν τα τρώγανε και μετά άρχισαν να ζητάνε είναι εντελώς αστείο κατά τη γνώμη μου.
Τα ίδια ήταν και τότε απλά λιγότεροι ξένοι,πιο πολλή γκλαμουριά,νέα μαγαζιά,αισιοδοξία στον κόσμο,περισσότερες μουνάρες έξω αλλά η νοοτροπία από τις γκόμενες ήταν ακριβώς η ίδια.
η μονη λυση για την ελλαδα θα ηταν γερμανοι στην εξουσια, στυλ ρεχαγκελ 2004..ουτοπικο προφανως..ακομα και οι ελληνες αρχιδατοι της γερμανιας να γυρισουν στην ελλαδα και να περναν την εξουσια θα  μετατραπουν σε ψωλαδες σε χρονο ντε τ λογω  περιρεουσας ατμοσφαιρας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η μονη λυση για την ελλαδα θα ηταν γερμανοι στην εξουσια, στυλ ρεχαγκελ 2004..ουτοπικο προφανως..ακομα και οι ελληνες αρχιδατοι της γερμανιας να γυρισουν στην ελλαδα και να περναν την εξουσια θα  μετατραπουν σε ψωλαδες σε χρονο ντε τ λογω  περιρεουσας ατμοσφαιρας

Σίγουρα με Γερμανούς σε θέσεις κλειδιά θα γινόταν δουλειά γιατί οι Γερμανοί δεν υποχωρούνε.
Οι Ελληνες με μαστίγιο μπορούν να πειθαρχήσουν και να αποδώσουν παρά την αναρχία,έλλειψη οργάνωσης κτλ.Χρειάζονται μόνο σκληροί αποφασιστικοί τύποι στις σημαντικές θέσεις που δε θα μασάνε τα αρχίδια τους.
Οι Γερμανοί το έχουν το μανατζεριλίκι στο αίμα τους είναι άριστοι μάνατζερς,διοικητές,εκ του φυσικού έχουν την ικανότητα να διατάζουν.Οι Ελληνες για μάνατζερ σίγουρα δεν κάνουν αν θες υψηλές επιδόσεις.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Επειδή γράφονται διάφορα πολύχρωμα για "προγραμματιστές", τηλε-εργασία κτλ ... αν και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για πολλούς να σημειώσω το εξής (σόρρυ για τις αγγλικούρες αλλά αυτή είναι η γλώσσα του επαγγέλματος) μπας και γλυτώσει κανείς άνθρωπος τα ντράβαλα:

Το από που θα τηλε-εργαστεί κανείς όταν μισθοδοτείται από σοβαρές εταιρίες του εξωτερικού ως software developer/analyst/engineer κτλ ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα (αντίστοιχα υπάρχουν πολλά):

ΕΑΝ εργάζομαι για αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής και μέρος της δουλειάς μου σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με controlled technologies (πχ αλγόριθμοι κρυπτογράφησης) ΤΟΤΕ απαγορεύεται ρητά να βρίσκομαι εγώ και ο κώδικας που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εργοδότη μου σε export controlled ή embargoed χώρα πχ την Ρωσία αφού οι περιορισμοί διακίνησης δεν αφορούν μόνον εμπορικά export controls αλλά ΚΑΙ τον κίνδυνο intentional, unintentional & potential disclosure συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υποκλοπής κατά την μεταφορά του κώδικα μου από τρίτο μέρος. πχ κάνω upload τον κώδικα μου από την Μόσχα στο Version Control System του εργοδότη μου στο Palo Alto χρησιμοποιώντας το WiFi του ξενοδοχείου μου (ανεξαρτήτως του αν χρησιμοποιώ SSL, OpenVPN, L2TP ή ότι άλλο).

Επίσης το που πηγαίνει το laptop που έχει τον κώδικα του εργοδότη μου ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής μου. πχ Κάποιες εταιρίες απαγορεύουν εξόδους του τύπου "πήγα με το macbook pro στο καφέ για να εντυπωσιάσω τα γκομενάκια". Και ΝΑΙ έαν ο εργοδότης μου είναι σοβαρός είναι απλούστατο το να μάθει που ακριβώς βρίσκομαι με τον κώδικα που εγώ γράφω (αλλά ανήκει σε εκείνον αφού τον πληρώνει).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ όχι μόνον αυτό αποτελεί λόγο μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εργασίας μου από τον εργοδότη μου αλλά επισύρει και ποινικές ευθύνες (θυμίζω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν αντίστοιχες διμερείς συμφωνίες οπότε η πχ 10ετής φυλάκιση ή τα μερικά 100δες χιλιάδες δολλάρια πρόστιμο "μεταφέρονται" στην Ελλάδα ως οφειλή ...)

Συνεπώς καλές οι πουτάνες κτλ αλλά πρίν αποφασίσει κανείς που θα μείνει ΕΑΝ μισθοδοτείται ως τηλε-εργαζόμενος από ξένο σοβαρό μαγαζί καλό θα ήταν να ρωτήσει πριν τον εργοδότη του που του επιτρέπει να ζεί ...

Κάθε σοβαρή εταιρία (δηλαδή σχεδόν όλες) που κινδυνεύει να εκτεθεί από τέτοιες φάσεις, όταν συμφωνεί με τον υπάλληλο για remote, τον παίρνει στην αίθουσα για meeting,  του εξηγεί τι παίζει, του δίνει επιπλέον υλικό για διάβασμα (Κωδικες Δεοντολογίας, Πλαίσια Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Οδηγό εργασίας εξ αποστάσεως, κ.ο.κ.) και τον βαζει να υπογράψει ότι έλαβε γνώση, ότι συμφωνεί και αποδεχεται τους ορους και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και παραβίασης των κανόνων.
Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές, δεν του αφήνει το λαπτοπ στο γραφειο και του λέει, "αντε γεια και καλές διακοπές, τα λέμε μέσω email ή skype"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom