Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MakisTsetsenoglou

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
10
Πόντοι
0
Σαν καινουριος στο φορουμ βλεπω πως ολοι την εχετε πεσει στον kman χωρις ιδιαιτερο λογο γιατι απλα γραφει μια δικια του πραγματικοτητα.
Πολλοι προσπαθειτε να τον 'ξεσκεπασετε' λες και αν αποδειξετε οτι αντι για 8000 ευρω παιρνει 4000 θα κερδισετε βραβειο του σερλοκ χολμς.
Προσωπικα εγω ειμαι καμακι οχι sugar daddy αλλα με ενοχλει το κομπλεξ που βγαζετε μερικοι ενω το καλυτερο που εχει να κανει ο καθενας ειναι να βγαζει γκομενες με τον δικο του ξεχωριστο τροπο , ειτε ειναι με σπονσορετες ειτε με οτιδηποτε αλλο.
Το τι γινεται πραγματικα στο κιεβο πρεπει καποιος να το ανακαλυψει μονος του.
Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει λογος να γινονται προσωπικες προσβολες επειδη καποιος γουσταρει να γραφει σαλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τρελε μου,η απαντηση που εδωσες στην Πολωνεζα (-Does he give you a lot of presents? ) πιανει σιγουρα σε μια σε γκρι-μαυρη ζωνη αλλα σε μια νορμαλ κοπελα αμα το πεις αυτο θα σε περασει ειτε για μαλακα,ειτε για περιεργο,ειτε για ανωμαλο
Λογικα θα σε ρωτησει?Why do you care η why do you ask?
Ειναι ερωτηση που κανεις εσυ γιατι πας με το μαρουλι,αν πας με μαρουλι τοτε και μονο τοτε ok,αλλιως ειναι προσωπικη και ασχετη ερωτηση
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παροτι δεν τα γραφεις εχεις φαει και κραξιμο απο ασπρη ζωνη,ο roosh ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι τον εκανες ρομπα επειδη προσφερες λεφτα στις Πολωνεζες που βρηκακε και οι γκομενες φυγανε ξενερωμενες.
Διορθωσε με αν κανω λαθος,πραγματικα διαβασα μονο την πλευρα του αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν ο λογος που σε bannare απ το φορουμ?

Αυτή είναι η πλευρά του roosh που φυσικά ποτέ δεν άφησε να παρουσιάσω τη δική μου πλευρά παρόλο που ήμουν το πιο τιμημένο ξένο(μη αμερικανικό) μέλος με 62 reputation points.
Κόψε φάση τι έγινε.
1.Καταφτάνω Πόζναν το Σάββατο βράδυ μετά από 12 ώρες ταξίδι από τη Γερμανία με το τρένο.Ο roosh είναι μόνιμος Πόζναν.
2.Συναντιώμαστε με το roosh Pijalna στη Wroclawska και συζητάμε πού θα πάμε.Εγώ προτείνω 22,σοβαρό,κυριλέ κλαμπ με μεγαλύτερες ηλικίες ο roosh προτείνει Czekolada φοιτητομάγαζο με πιπίνια μέχρι 23 ετών.Το Czekolada το είχε κάνει διάσημο ο roosh με το βιβλίο του bang Poland το 2011 όπου ισχυρίζεται οτι έβγαλε από εκεί συνεχόμενα ONS τις Τετάρτες που είχε ladies nights.
3.Δέχομαι και μπουκάρουμε Czekolada κατά τις 23.00.
Ακολουθεί σύγκρουση γιγάντων.Ο roosh είναι 190 ύψος,35 ετών,μελαχρινός,γυμνασμένος στο peak του,σε γνώριμο τερραίν,μένει στην πόλη,είναι Αμερικανός,μιλάει τέλεια τα αγγλικά και είναι επαγγελματικό καμάκι.Εχει όλα τα ατού υπέρ του.Ακόμα και το μαγαζί είναι της επιλογής του.
Εγώ είμαι 15 πόντους πιο κοντός,5 χρόνια μεγαλύτερος,μιλάω μέτρια αγγλικά,έρχομαι στην πόλη για αρπαχτή,είμαι Ελληνας δηλαδή από υποδεέστερη θεωρητικά χώρα,δεν ασχολούμαι 100% του χρόνου με καμάκι και δέχομαι να πάω σε μαγαζί που δεν είναι της επιλογής μου.
Εδώ ο Balkan powerclass πρέπει να δείξει την αξία του να τρίψει τον Αμερικανό στη μούρη.
4.Ξεχύνομαι στο Czekolada και αρχίζω ξαφνικά να καμακώνω.Ο roosh βγαίνει εκτός ισορροπίας από την ταχύτητα.
5.Κάποια στιγμή μου μιλάει έντονα για game και γκόμενες και βλέπω κάτι Πολωνούς να μας παρακολουθούν με άγριο βλέμμα και να έχουν στήσει αυτί.Του λέω φεύγουμε πάμε πάνω όροφο.

6.Τον τραβάω μαζί μου πάνω στα μουνάκια που κάθονταν και μετά γυρνάμε πίσω όταν έχουν αραιώσει οι Πολωνοί.
7.Πιάνω κουβέντα σε ένα εφταμισάρι 20 ετών που κάθεται δίπλα και εκεί που πάω για escalation βλέπω το roosh να έχει στριμώξει ένα εφτάρι ξανθιά 175,22-25 ετών στο στύλο και να της μιλάει.
8.Ανεβαίνω ξανά πάνω να τσεκάρω,οι γκόμενες έχουν φύγει γυρνάω πίσω.
9.Βλέπω το roosh να μιλάει στην ξανθιά σε άλλο σημείο,χαιρετάω τις φίλες της και φεύγω ξανά για γκόμενες γιατί οι φίλες ήταν μέτριες δεν έλεγαν τίποτα.
10.Μετά από μισή ώρα αφού είχα πιάσει τα αρχίδια μου,βλέπω το roosh μόνο στη μπάρα και πάω να του πω να χτυπήσουμε 22.
11.Ο roosh με σπρώχνει και με ρωτάει τι είπες στις κοπέλες?Του λέω τίποτα.Με κατηγορεί οτι τους προσέφερα δώρα κτλ.Του λέω ρε φίλε αυτές είναι μέτριες και εδώ είναι Πολωνία,δεν είναι Ουκρανία.Καλά του λέω φεύγω.
12.Πάω 22,με αρπάζει ένα Μιλφέτο στην πίστα,τη φέρνω ξενοδοχείο και τη γαμάω.

EsKvfG.jpg

(εδώ με τα χύσια στα βυζιά και το λαιμό).Η γκόμενα μου λέει οτι είναι από μικρή πόλη και είχε χωρίσει τον άντρα της ένα μήνα πριν.
Την κλειδώνω στο ξενοδοχείο και γυρνάω μήπως και χτυπήσω καμιά ακόμα και βλέπω το roosh να βγαίνει από το Czekolada και να ξεπροβοδίζει την ξανθιά.Του μιλάω ξανά και μου λέει τα ίδια οτι της είπαν οι φίλες της οτι πήγα να τις αγοράσω.
Ο τύπος ήταν πολύ μονολιθικός,άσπρο ή μαύρο καμία ευελιξία οπότε την έκανα.Την άλλη μέρα το πρωί γύρισα Γερμανία και είδα τι είχε γράψει στο φόρουμ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Προφιλ κμαν :

6)κλασικη φιγουρα που στα 70 του θα ειναι αστεγος σε παγκακι και θα τον παιζουν στα δελτια ειδησεων τις μερες των χριστουγεννων
Στο 6 τον απαξίωσες πολύ τύπε... :S :S :S

Σκέψου λίγο και τον εαυτό σου στην Ελλάδα του 2030 χωρίς Γερμανική σύνταξη αν υπάρχουν όλα αυτά τα συστήματα όπως τα ξέρουμε τώρα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:
Είναι σε όλους πασίγνωστο ότι οι σπονσορέτες στην ουκρανία πάνε μόνο σε ζευγάρια όπως τα παπούτσια για παράδειγμα !!! :grin: :grin:

ΥΓ.Τα 8500 ευρώ το μήνα έγιναν 4000 ευρώ. Τα 500 ευρώ αφορούν ζεύγος σπονσορετών μετά εξόδων παραστάσεως. Αν νομίζεις ότι ολοι εχουν μνήμη χρυσόψαρου απλά κάνεις λάθος.

8500 ευρώ brutto έχω γράψει,ποτέ δεν έγραψα για 8500 καθαρά.4500-5000 ευρώ καθαρά.
500 ευρώ τη μέρα για 2 σπονσορέτς ή για μία αν τη φέρεις σε ακριβό μέρος διακοπών.
Αν πας Κίεβο δε γαμάς ποτέ μία τη μέρα αλλά μίνιμουμ δύο μία την κυκλοφορείς το μεσημέρι,απόγευμα και μία το βράδυ.Αλλιώς δε συμφέρει.
Πάντα τις ίδιες τιμές αναφέρω από το 2007 που γράφω.
Δεν έχω αλλάξει τίποτα απολύτως.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτή είναι η πλευρά του roosh που φυσικά ποτέ δεν άφησε να παρουσιάσω τη δική μου πλευρά παρόλο που ήμουν το πιο τιμημένο ξένο(μη αμερικανικό) μέλος με 62 reputation points.
Κόψε φάση τι έγινε.
1.Καταφτάνω Πόζναν το Σάββατο βράδυ μετά από 12 ώρες ταξίδι από τη Γερμανία με το τρένο.Ο roosh είναι μόνιμος Πόζναν.
2.Συναντιώμαστε με το roosh Pijalna στη Wroclawska και συζητάμε πού θα πάμε.Εγώ προτείνω 22,σοβαρό,κυριλέ κλαμπ με μεγαλύτερες ηλικίες ο roosh προτείνει Czekolada φοιτητομάγαζο με πιπίνια μέχρι 23 ετών.Το Czekolada το είχε κάνει διάσημο ο roosh με το βιβλίο του bang Poland το 2011 όπου ισχυρίζεται οτι έβγαλε από εκεί συνεχόμενα ONS τις Τετάρτες που είχε ladies nights.
3.Δέχομαι και μπουκάρουμε Czekolada κατά τις 23.00.
Ακολουθεί σύγκρουση γιγάντων.Ο roosh είναι 190 ύψος,35 ετών,μελαχρινός,γυμνασμένος στο peak του,σε γνώριμο τερραίν,μένει στην πόλη,είναι Αμερικανός,μιλάει τέλεια τα αγγλικά και είναι επαγγελματικό καμάκι.Εχει όλα τα ατού υπέρ του.Ακόμα και το μαγαζί είναι της επιλογής του.
Εγώ είμαι 15 πόντους πιο κοντός,5 χρόνια μεγαλύτερος,μιλάω μέτρια αγγλικά,έρχομαι στην πόλη για αρπαχτή,είμαι Ελληνας δηλαδή από υποδεέστερη θεωρητικά χώρα,δεν ασχολούμαι 100% του χρόνου με καμάκι και δέχομαι να πάω σε μαγαζί που δεν είναι της επιλογής μου.
Εδώ ο Balkan powerclass πρέπει να δείξει την αξία του να τρίψει τον Αμερικανό στη μούρη.
4.Ξεχύνομαι στο Czekolada και αρχίζω ξαφνικά να καμακώνω.Ο roosh βγαίνει εκτός ισορροπίας από την ταχύτητα.
5.Κάποια στιγμή μου μιλάει έντονα για game και γκόμενες και βλέπω κάτι Πολωνούς να μας παρακολουθούν με άγριο βλέμμα και να έχουν στήσει αυτί.Του λέω φεύγουμε πάμε πάνω όροφο.

6.Τον τραβάω μαζί μου πάνω στα μουνάκια που κάθονταν και μετά γυρνάμε πίσω όταν έχουν αραιώσει οι Πολωνοί.
7.Πιάνω κουβέντα σε ένα εφταμισάρι που κάθεται δίπλα και εκεί που πάω για escalation βλέπω το roosh να έχει στριμώξει ένα εφτάρι ξανθιά 175 στο στύλο και να της μιλάει.
8.Ανεβαίνω ξανά πάνω να τσεκάρω,οι γκόμενες έχουν φύγει γυρνάω πίσω.
9.Βλέπω το roosh να μιλάει στην ξανθιά σε άλλο σημείο,χαιρετάω τις φίλες της και φεύγω ξανά για γκόμενες γιατί οι φίλες ήταν μέτριες δεν έλεγαν τίποτα.
10.Μετά από μισή ώρα αφού είχα πιάσει τα αρχίδια μου,βλέπω το roosh μόνο στη μπάρα και πάω να του πω να χτυπήσουμε 22.
11.Ο roosh με σπρώχνει και με ρωτάει τι είπες στις κοπέλες?Του λέω τίποτα.Με κατηγορεί οτι τους προσέφερα δώρα κτλ.Του λέω ρε φίλε αυτές είναι μέτριες και εδώ είναι Πολωνία,δεν είναι Ουκρανία.Καλά του λέω φεύγω.

EsKvfG.jpg

(εδώ με τα χύσια στα βυζιά και το λαιμό).Η γκόμενα μου λέει οτι είναι από μικρή πόλη και είχε χωρίσει τον άντρα της ένα μήνα πριν.
Την κλειδώνω στο ξενοδοχείο και γυρνάω μήπως και χτυπήσω καμιά ακόμα και βλέπω το roosh να βγαίνει από το Czekolada και να ξεπροβοδίζει την ξανθιά.Του μιλάω ξανά και μου λέει τα ίδια οτι της είπαν οι φίλες της οτι πήγα να τις αγοράσω.
Ο τύπος ήταν πολύ μονολιθικός,άσπρο ή μαύρο καμία ευελιξία οπότε την έκανα.Την άλλη μέρα το πρωί γύρισα Γερμανία και είδα τι είχε γράψει στο φόρουμ.
Αυτά θα ήταν ωραία να τα πεις στο αμερικάνικο φόρουμ αν σου έδινε την ευκαιρία...
Μεταξύ μας τώρα ο τύπος για ..καπνό και φωτιά μίλησε και όχι για πλημμύρα στο βουνό....
Δεν μπορείς να τον πεις και πολύ φαντασιόπληκτο και πως έβγαλε την ιστορία αυτή απο το μυαλό του! ;)
Επαναλαμβάνω , μεταξί μας είμαστε! Βέβαια έχει ρουφιάνους-εφιαλτες που αν το παραδεχτείς θα τρέξουν να το καρφώσουν στο φόρουμ του αμερικάνου με link και μετά απο χρόνια θα λέει πως είχε δίκιο! Δεν χρειάζεται να δώσεις χαρά στους βρωμόψυχους αιώνιους ρουφιάνους...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά θα ήταν ωραία να τα πεις στο αμερικάνικο φόρουμ αν σου έδινε την ευκαιρία...
Μεταξύ μας τώρα ο τύπος για ..καπνό και φωτιά μίλησε και όχι για πλημμύρα στο βουνό....
Δεν μπορείς να τον πεις και πολύ φαντασιόπληκτο και πως έβγαλε την ιστορία αυτή απο το μυαλό του! ;)
Επαναλαμβάνω , μεταξί μας είμαστε! Βέβαια έχει ρουφιάνους-εφιαλτες που αν το παραδεχτείς θα τρέξουν να το καρφώσουν στο φόρουμ του αμερικάνου με link και μετά απο χρόνια θα λέει πως είχε δίκιο! Δεν χρειάζεται να δώσεις χαρά στους βρωμόψυχους αιώνιους ρουφιάνους...

Τι λες τώρα,αυτοί στο roosh με νοσταλγούν ακόμα 4 χρόνια μετά την τελευταία μου εμφάνιση στο φόρουμ.
Κοίτα τι έγραψε ένας τον Ιούλιο φέτος.

''RE: Who has the best game on the forum?

Greek Kamaki''

Αυτές οι φίλες ήταν τόσο μέτριες που και μεθυσμένος να ήμουνα αποκλείεται να έκανα κάποια προσφορά.Αν ήταν εφτάρια,οχτάρια ίσως.
Απλά πιστεύω οτι χάλασε ο roosh που τις παράτησα ενώ είχαν καλή διάθεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μαρκάρει τη δική του χωρίς περισπασμούς από τις φίλες.
Ηθελε ο μέγιστος Βαλκάνιος να θυσιαστεί για τον Αμερικανό για να δώσω συνέντευξη live στο roosh channel για τα Greek kamakia των 80s που τότε ανακάλυπταν οι Αμερικανοί.
Αλλά εγώ πήγα Πόζναν για να γαμήσω όχι για να σιγοντάρω το roosh.Σκέψου 140 ευρώ είχε μόνο το ταξίδι με το τρένο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Την κλειδώνω στο ξενοδοχείο και γυρνάω μήπως και χτυπήσω καμιά ακόμα

Προσπαθώ να φανταστώ το όλο σκηνικό κι έχω κατουρηθεί απ'τα γέλια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Γιατί είχε βγει αυτή η φήμη στο roosh forum οτι τάχα δεν ήμουν αληθινό καμάκι αλλά οτι σολισιτάριζα γκόμενες με λεφτά.Οτι τις γαμούσα με δώρα,λεφτά κτλ.Ενώ αυτοί υπερασπίζονταν το γνήσιο καμάκι.
Ρε τους αλητες, τι μουφα φημη βγαλανε... :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι λες τώρα,αυτοί στο roosh με νοσταλγούν ακόμα 4 χρόνια μετά την τελευταία μου εμφάνιση στο φόρουμ.
Κοίτα τι έγραψε ένας τον Ιούλιο φέτος.

''RE: Who has the best game on the forum?

Greek Kamaki''

Αυτές οι φίλες ήταν τόσο μέτριες που και μεθυσμένος να ήμουνα αποκλείεται να έκανα κάποια προσφορά.Αν ήταν εφτάρια,οχτάρια ίσως.
Απλά πιστεύω οτι χάλασε ο roosh που τις παράτησα ενώ είχαν καλή διάθεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μαρκάρει τη δική του χωρίς περισπασμούς από τις φίλες.
Ηθελε ο μέγιστος Βαλκάνιος να θυσιαστεί για τον Αμερικανό για να δώσω συνέντευξη live στο roosh για τα Greek kamakia των 80s που τότε ανακάλυπταν οι Αμερικανοί.
Ε γιατί δεν βρήκε κάτι άλλο να πει για να σε ρίξει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ε γιατί δεν βρήκε κάτι άλλο να πει για να σε ρίξει?

Γιατί είχε βγει αυτή η φήμη στο roosh forum οτι τάχα δεν ήμουν αληθινό καμάκι αλλά οτι σολισιτάριζα γκόμενες με λεφτά.Οτι τις γαμούσα με δώρα,λεφτά κτλ.Ενώ αυτοί υπερασπίζονταν το αυθεντικό καμάκι με τεχνικές,μπλα μπλα κτλ,θεωρούσαν την προσφορά δώρων prostitution.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τότε ήμουνα ντεμί δεν προσέφερα πάντα λεφτά αλλά κάτι προσέφερα.Απλά το έκανα μηχανικά,ήταν αντανακλαστικό που μου δημιούργησαν οι γκόμενες.Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι γινότανε,οι άλλοι το έβλεπαν.
Αργότερα κατάλαβα και εγώ οτι γινότανε.Γίνονται σταδιακά αυτά και τα ενσωματώνεις.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.450
Πόντοι
216
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παροτι δεν τα γραφεις εχεις φαει και κραξιμο απο ασπρη ζωνη,ο roosh ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι τον εκανες ρομπα επειδη προσφερες λεφτα στις Πολωνεζες που βρηκακε και οι γκομενες φυγανε ξενερωμενες.
Διορθωσε με αν κανω λαθος,πραγματικα διαβασα μονο την πλευρα του αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν ο λογος που σε bannare απ το φορουμ?

"One hour of work on her was completely gone because Kamaki solicited her friend in a normal club."

Στα αρχίδια μας για την ώρα που χασες ρε μαλάκα αμερικάνε. Άλλοι θα πουλιόταν δούλοι για μια ώρα δίπλα στον πανμέγιστο Kman2 σε ώρα δράσης, ηλιθιε, ψηφοφόρε του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον. Μαλάκα της ανθρώπινης Ιστορίας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
"One hour of work on her was completely gone because Kamaki solicited her friend in a normal club."

Στα αρχίδια μας για την ώρα που χασες ρε μαλάκα αμερικάνε. Άλλοι θα πουλιόταν δούλοι για μια ώρα δίπλα στον πανμέγιστο Kman2 σε ώρα δράσης, ηλιθιε, ψηφοφόρε του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον. Μαλάκα της ανθρώπινης Ιστορίας...

Που να φανταζομουν δηλαδη τοτε τι τεραστιες στιγμες ζουσα ...:grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Που να φανταζομουν δηλαδη τοτε τι τεραστιες στιγμες ζουσα ...:grin:

Τι ατυχία τότε ρε συ να είναι μόνο το ψωλάκι διαθέσιμο στο Cocco.
Καλά τώρα πάνε αυτές οι εποχές.Μην έχουν τα μέλη του φόρουμ ψευδαισθήσεις οτι θα ζήσουν καταστάσεις Πόζναν 2014 ή 2008 ή 2005 όπως εμείς στα νιάτα μας.
Αν και μερικοί ακόμα γαμάνε Πολωνία όπως αυτός ο γαμέας που κατάφερε να ανακτήσει το Πόζναν το 2018.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τότε ήμουνα ντεμί δεν προσέφερα πάντα λεφτά αλλά κάτι προσέφερα.Απλά το έκανα μηχανικά,ήταν αντανακλαστικό που μου δημιούργησαν οι γκόμενες.Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι γινότανε,οι άλλοι το έβλεπαν.
Αργότερα κατάλαβα και εγώ οτι γινότανε.Γίνονται σταδιακά αυτά και τα ενσωματώνεις.
Μετά απο 1211 σελίδες ψυχανάλυσης στο
νήμα εξιχνιάστηκε το μυστήριο του "μπερδέματος" ανάμεσα σε πουτάνες και γκόμενες !!!  :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Γιατί είχε βγει αυτή η φήμη στο roosh forum οτι τάχα δεν ήμουν αληθινό καμάκι αλλά οτι σολισιτάριζα γκόμενες με λεφτά.Οτι τις γαμούσα με δώρα,λεφτά κτλ.Ενώ αυτοί υπερασπίζονταν το αυθεντικό καμάκι με τεχνικές,μπλα μπλα κτλ,θεωρούσαν την προσφορά δώρων prostitution.
Ψευδής ανθελληνική προπαγάνδα !!  :grin: :grin:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σαν καινουριος στο φορουμ βλεπω πως ολοι την εχετε πεσει στον kman χωρις ιδιαιτερο λογο γιατι απλα γραφει μια δικια του πραγματικοτητα.
Πολλοι προσπαθειτε να τον 'ξεσκεπασετε' λες και αν αποδειξετε οτι αντι για 8000 ευρω παιρνει 4000 θα κερδισετε βραβειο του σερλοκ χολμς.
Προσωπικα εγω ειμαι καμακι οχι sugar daddy αλλα με ενοχλει το κομπλεξ που βγαζετε μερικοι ενω το καλυτερο που εχει να κανει ο καθενας ειναι να βγαζει γκομενες με τον δικο του ξεχωριστο τροπο , ειτε ειναι με σπονσορετες ειτε με οτιδηποτε αλλο.
Το τι γινεται πραγματικα στο κιεβο πρεπει καποιος να το ανακαλυψει μονος του.
Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει λογος να γινονται προσωπικες προσβολες επειδη καποιος γουσταρει να γραφει σαλια.

Εφόσον είσαι καινούργιος κράτα πισινές και κάνε υπομονή για να μάθεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί εμείς τυχαίνει να διαβάζουμε κμαν χρόνια... και από τον πρώτο του λογαριασμό και από το δεύτερο ενώ μάλιστα κάποιοι τον έχουν γνωρίσει και από κοντά... Οπότε νέε, προσπάθησε να μάθεις και να πας στην πόλη ρωτώντας, περί καμακίου και Κιέβου και προπαντώς, ξέχνα ότι λέει ο Κμαν και διασκέδαζε απλά με τις τρομακτικές αφηγήσεις του. Η πιο διασκεδαστική που έχω κρατήσει από τις πάρα πολλές, ήταν τότε που τον κυνηγούσε η KGB στο Μινσκ και τελικά έκατσε μόνο μια μέρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπως τα περιγράφω είναι.Δεν υπάρχουν εύκολα.
Αν θέλετε ευκολα πάτε νοτιοανατολικη Ασία όπως ο Mindreader να γαματε κιτρινες.
Οχταρια κτλ σε Ευρώπη χωρίς λεφτά είναι περίπου αδύνατον,τέρμα οι καλές εποχές.

MakisTsetsenoglou

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
10
Πόντοι
0
Εφόσον είσαι καινούργιος κράτα πισινές και κάνε υπομονή για να μάθεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί εμείς τυχαίνει να διαβάζουμε κμαν χρόνια... και από τον πρώτο του λογαριασμό και από το δεύτερο ενώ μάλιστα κάποιοι τον έχουν γνωρίσει και από κοντά... Οπότε νέε, προσπάθησε να μάθεις και να πας στην πόλη ρωτώντας, περί καμακίου και Κιέβου και προπαντώς, ξέχνα ότι λέει ο Κμαν και διασκέδαζε απλά με τις τρομακτικές αφηγήσεις του. Η πιο διασκεδαστική που έχω κρατήσει από τις πάρα πολλές, ήταν τότε που τον κυνηγούσε η KGB στο Μινσκ και τελικά έκατσε μόνο μια μέρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο εξηγω εν μερει , προσωπικα αν δεν δω ο ιδιος καταστασεις ολα μου φαινονται θεωρειες ειτε τα γραφεις εσυ ειτε αλλος.
Πρεπει να παραδεχτω οι αφηγησεις ειναι ισαξιες συγγραφεα best seller και διασκεδαζω να διαβαζω τα γραφομενα του.
Αλλα οπως εγραψα πριν με ενοχλουν προσωπικες επιθεσεις οταν απλα καποιος γραφει την δικη του πραγματικοτητα ας ειναι και ψευτικη.
Εγω εχω την εξης απορια , τι διαφορα εχουν οι γκομενες στο κιεβο 10 χρονια πριν με σημερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom