Αυτή είναι η πλευρά του roosh που φυσικά ποτέ δεν άφησε να παρουσιάσω τη δική μου πλευρά παρόλο που ήμουν το πιο τιμημένο ξένο(μη αμερικανικό) μέλος με 62 reputation points.
Κόψε φάση τι έγινε.
1.Καταφτάνω Πόζναν το Σάββατο βράδυ μετά από 12 ώρες ταξίδι από τη Γερμανία με το τρένο.Ο roosh είναι μόνιμος Πόζναν.
2.Συναντιώμαστε με το roosh Pijalna στη Wroclawska και συζητάμε πού θα πάμε.Εγώ προτείνω 22,σοβαρό,κυριλέ κλαμπ με μεγαλύτερες ηλικίες ο roosh προτείνει Czekolada φοιτητομάγαζο με πιπίνια μέχρι 23 ετών.Το Czekolada το είχε κάνει διάσημο ο roosh με το βιβλίο του bang Poland το 2011 όπου ισχυρίζεται οτι έβγαλε από εκεί συνεχόμενα ONS τις Τετάρτες που είχε ladies nights.
3.Δέχομαι και μπουκάρουμε Czekolada κατά τις 23.00.
Ακολουθεί σύγκρουση γιγάντων.Ο roosh είναι 190 ύψος,35 ετών,μελαχρινός,γυμνασμένος στο peak του,σε γνώριμο τερραίν,μένει στην πόλη,είναι Αμερικανός,μιλάει τέλεια τα αγγλικά και είναι επαγγελματικό καμάκι.Εχει όλα τα ατού υπέρ του.Ακόμα και το μαγαζί είναι της επιλογής του.
Εγώ είμαι 15 πόντους πιο κοντός,5 χρόνια μεγαλύτερος,μιλάω μέτρια αγγλικά,έρχομαι στην πόλη για αρπαχτή,είμαι Ελληνας δηλαδή από υποδεέστερη θεωρητικά χώρα,δεν ασχολούμαι 100% του χρόνου με καμάκι και δέχομαι να πάω σε μαγαζί που δεν είναι της επιλογής μου.
Εδώ ο Balkan powerclass πρέπει να δείξει την αξία του να τρίψει τον Αμερικανό στη μούρη.
4.Ξεχύνομαι στο Czekolada και αρχίζω ξαφνικά να καμακώνω.Ο roosh βγαίνει εκτός ισορροπίας από την ταχύτητα.
5.Κάποια στιγμή μου μιλάει έντονα για game και γκόμενες και βλέπω κάτι Πολωνούς να μας παρακολουθούν με άγριο βλέμμα και να έχουν στήσει αυτί.Του λέω φεύγουμε πάμε πάνω όροφο.
6.Τον τραβάω μαζί μου πάνω στα μουνάκια που κάθονταν και μετά γυρνάμε πίσω όταν έχουν αραιώσει οι Πολωνοί.
7.Πιάνω κουβέντα σε ένα εφταμισάρι που κάθεται δίπλα και εκεί που πάω για escalation βλέπω το roosh να έχει στριμώξει ένα εφτάρι ξανθιά 175 στο στύλο και να της μιλάει.
8.Ανεβαίνω ξανά πάνω να τσεκάρω,οι γκόμενες έχουν φύγει γυρνάω πίσω.
9.Βλέπω το roosh να μιλάει στην ξανθιά σε άλλο σημείο,χαιρετάω τις φίλες της και φεύγω ξανά για γκόμενες γιατί οι φίλες ήταν μέτριες δεν έλεγαν τίποτα.
10.Μετά από μισή ώρα αφού είχα πιάσει τα αρχίδια μου,βλέπω το roosh μόνο στη μπάρα και πάω να του πω να χτυπήσουμε 22.
11.Ο roosh με σπρώχνει και με ρωτάει τι είπες στις κοπέλες?Του λέω τίποτα.
Με κατηγορεί οτι τους προσέφερα δώρα κτλ.Του λέω ρε φίλε αυτές είναι μέτριες και εδώ είναι Πολωνία,δεν είναι Ουκρανία.Καλά του λέω φεύγω.
12.Πάω 22,με αρπάζει ένα Μιλφέτο στην πίστα,τη φέρνω ξενοδοχείο και τη γαμάω.
(εδώ με τα χύσια στα βυζιά και το λαιμό).Η γκόμενα μου λέει οτι είναι από μικρή πόλη και είχε χωρίσει τον άντρα της ένα μήνα πριν.
Την κλειδώνω στο ξενοδοχείο και γυρνάω μήπως και χτυπήσω καμιά ακόμα και βλέπω το roosh να βγαίνει από το Czekolada και να ξεπροβοδίζει την ξανθιά.Του μιλάω ξανά και μου λέει τα ίδια
οτι της είπαν οι φίλες της οτι πήγα να τις αγοράσω.
Ο τύπος ήταν πολύ μονολιθικός,άσπρο ή μαύρο καμία ευελιξία οπότε την έκανα.Την άλλη μέρα το πρωί γύρισα Γερμανία και είδα τι είχε γράψει στο φόρουμ.