Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
I have a boyfriend....  -Απαντηση Τουρκου-Αραβα-  Really?I am sure i am better,i have 4 houses in the sea my father also write me  hotel and i ll have u like a princess...Very beautiful u are

I have a boyfriend.... -Απαντηση Αλβανου- Lets go out all together and see who is better i am sure u choose me,if ur bf is him in ur phone photo sure he is gay

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ελληνα- Its ok i am not jealous

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ευρωπαιου- I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking

I have a boyfriend... -Απαντηση μαυρου- I like so much Russian girls,babe once u go black u never go back..peace and love come to jamaica to be my princess

Ολα αυτα τα μαργαριταρια τα εχω ακουσει live,το τελευταιο του μαυρου σε Ρωσιδα απο couchsurfing Μοναστηρακι ενω με περιμενε..Εγω προλαβα στο τελος το peace and love αλλα οπως φευγαμε
Μονολογουσε επι ενα 5λεπτο η Ρωσιδα stupid nigger και ετσι μου ειπε το τι ακουσε..Πραγματικα ειχε λιωσει στα γελια,αλλα αυτα σε κατι χοντρες Ευρωπαιες πιανουν

Με λιγα λογια ο καθενας με οτι μπορει
Ο μαυρος παει με τον πουτσο του,ο ΑραβοΤουρκος με τα ψεματα για περιουσια-σπιτια-γελαδια-καμηλες,ο Αλβανος με τσαμπουκα(κλασσικα κοιταει να δειρει αντι να γαμησει),ο Ελληνας με τον χαβαλε και ο Ευρωπαιος με την λογικη

Εύγε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman για τις κανονικές κοπελίτσες μιλάμε, όχι για αυτές που φορτώνεις στο carribean με 100-150 δολλάρια και μας λες 500 μετά για εφέ...

Αμα πας Carribean θα πέσεις μαθηματικά σε εξάρια πουτάνες που θα σου ζητήσουν 200 ακατέβατα.
Εγώ θα ξετρυπώσω σπονσορέτς οχτάρια που θα γαμήσω την επόμενη μέρα μετά από δείπνο και δώρο στα 100 ευρώ.
Για να βρεις τις κανονικές γκόμενες που πάνε να υπονομεύσουν τις πουτάνες πρέπει πρώτα να αποφύγεις το πρέσινγκ από τις πουτάνες.Δεν είναι τόσο απλό,οι πουτάνες δεν αφήνουν τόσο εύκολα να τους φάνε τους πελάτες αλλότριες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αμα πας Carribean θα πέσεις μαθηματικά σε εξάρια πουτάνες που θα σου ζητήσουν 200 ακατέβατα.
Εγώ θα ξετρυπώσω σπονσορέτς οχτάρια που θα γαμήσω την επόμενη μέρα μετά από δείπνο και δώρο στα 100 ευρώ.
Για να βρεις τις κανονικές γκόμενες που πάνε να υπονομεύσουν τις πουτάνες πρέπει πρώτα να αποφύγεις το πρέσινγκ από τις πουτάνες.Δεν είναι τόσο απλό,οι πουτάνες δεν αφήνουν τόσο εύκολα να τους φάνε τους πελάτες αλλότριες.

Εσύ έλεγες δίνεις βαλκανικούς S-500, τώρα πήγαμε στο 100αρικο.. Πες πες στο τέλος θα πιστέψω ότι γαμάς στο τζάμπα (Βαλκανική υπεροχή) και μας δουλεύεις τόσο καιρό...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
I have a boyfriend....  -Απαντηση Τουρκου-Αραβα-  Really?I am sure i am better,i have 4 houses in the sea my father also write me  hotel and i ll have u like a princess...Very beautiful u are

I have a boyfriend.... -Απαντηση Αλβανου- Lets go out all together and see who is better i am sure u choose me,if ur bf is him in ur phone photo sure he is gay

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ελληνα- Its ok i am not jealous

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ευρωπαιου- I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking

I have a boyfriend... -Απαντηση μαυρου- I like so much Russian girls,babe once u go black u never go back..peace and love come to jamaica to be my princess

Ολα αυτα τα μαργαριταρια τα εχω ακουσει live,το τελευταιο του μαυρου σε Ρωσιδα απο couchsurfing Μοναστηρακι ενω με περιμενε..Εγω προλαβα στο τελος το peace and love αλλα οπως φευγαμε
Μονολογουσε επι ενα 5λεπτο η Ρωσιδα stupid nigger και ετσι μου ειπε το τι ακουσε..Πραγματικα ειχε λιωσει στα γελια,αλλα αυτα σε κατι χοντρες Ευρωπαιες πιανουν

Με λιγα λογια ο καθενας με οτι μπορει
Ο μαυρος παει με τον πουτσο του,ο ΑραβοΤουρκος με τα ψεματα για περιουσια-σπιτια-γελαδια-καμηλες,ο Αλβανος με τσαμπουκα(κλασσικα κοιταει να δειρει αντι να γαμησει),ο Ελληνας με τον χαβαλε και ο Ευρωπαιος με την λογικη

Εμένα αν μου πει I have a boyfriend λέω
-Good choice.Is he Ukrainian?
Συνήθως το λένε έχουν δεν έχουν για να σε απομακρύνουν επειδή δε γουστάρουν,δεν είναι shit test.Μόνο αν πει η άλλη I am married και σου δείξει το δαχτυλίδι επί τόπου σημαίνει οτι θα γούσταρε αλλά κωλύεται πραγματικά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εμένα αν μου πει I have a boyfriend λέω
-Good choice.Is he Ukrainian?
Συνήθως το λένε έχουν δεν έχουν για να σε απομακρύνουν επειδή δε γουστάρουν,δεν είναι shit test.Μόνο αν πει η άλλη I am married και σου δείξει τη βέρα επί τόπου σημαίνει οτι θα γούσταρε αλλά κωλύεται πραγματικά.

Εδώ φαίνεται ότι πραγματικά δεν ξέρεις την ψυχολογία μια γυναίκας και το παίζεις και γαμιάς. Η γυναικεία φύση αυτό είναι πολύ πιθανό να το πει αυτό ενστικτωδώς, γιατί σου λέει είναι ένας του δρόμου, μπορείς τρελός, μπορεί ψυχοπαθής, έχεις 1 λεπτό το πολύ να την πείσεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό. Και στην τελική αν όντως έχει γκόμενο, με αυτήν την απάντηση φεύγεις με ψηλά το κεφάλι (βαλκανικός σταρχιδισμός) και όχι σαν pussy. Αλλά εντάξει σαν Βαλκάνιος τσομπάνης που είσαι και όχι Βαλκάνιος του πανεπιστημίου, σε δικαιολογώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσύ έλεγες δίνεις βαλκανικούς S-500, τώρα πήγαμε στο 100αρικο.. Πες πες στο τέλος θα πιστέψω ότι γαμάς στο τζάμπα (Βαλκανική υπεροχή) και μας δουλεύεις τόσο καιρό...

Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Οι γκόμενες από το Carribean δεν αξίζουν διακοσάρικο αλλά 100ρικο.
Μιλάμε πάντα για μη πουτάνες που κάνουν αρπαχτές.Ερχεται η άλλη να χορέψει και αν της γυαλίσει κάποιος γιατί όχι,μπορεί και να τον καλιγώσει την επόμενη αν της φερθεί καλά(τα σκάσει).
Αυτές είναι free lancers με κανονικές δουλειές που έρχονται Carribean μία φορά το μήνα με φίλες δεν είναι σαν τις επαγγελματίες που έρχονται κάθε νύχτα,έχουν ταρίφα και δίνουν 200 γκρίβνυα στην πόρτα για προμήθεια.
Οι πουτάνες αν σε εντοπίσουν ξένο που ψάχνει για μουνί έρχονται δίπλα σου και σε παρενοχλούν για τα αρπάξουν.
Το πεντακοσάρικο είναι για δύο σπονσορέτς τη μέρα αφού 100 ευρώ είναι μόνο τα ρεστωράν και τα έξοδα dating και τα οχτάρια και πάνω περιμένουν δώρο ή μετρητά 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού.
Τις σπονσορέτς τις βρίσκεις στα κλαμπ,στο δρόμο και στα μωλς ή στα καφέ,το Κίεβο είναι γεμάτο σπονσορέτς.
Σπονσορέτ μπορείς να βρεις στο αεροδρόμιο,στα παγκάκια,στις πλατείες παντού,αρκεί η φάτσα σου,το βάδισμα,το ντύσιμο και το στυλ σου να ακτινοβολεί σπονσοριλίκι,να είσαι άρχοντας δηλαδή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ φαίνεται ότι πραγματικά δεν ξέρεις την ψυχολογία μια γυναίκας και το παίζεις και γαμιάς. Η γυναικεία φύση αυτό είναι πολύ πιθανό να το πει αυτό ενστικτωδώς, γιατί σου λέει είναι ένας του δρόμου, μπορείς τρελός, μπορεί ψυχοπαθής, έχεις 1 λεπτό το πολύ να την πείσεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό. Και στην τελική αν όντως έχει γκόμενο, με αυτήν την απάντηση φεύγεις με ψηλά το κεφάλι (βαλκανικός σταρχιδισμός) και όχι σαν pussy. Αλλά εντάξει σαν Βαλκάνιος τσομπάνης που είσαι και όχι Βαλκάνιος του πανεπιστημίου, σε δικαιολογώ.

Οι γκόμενες έχουν αποφασίσει για εσένα τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα αν θα τις γαμήσεις ή όχι οπότε άμα πει η άλλη I have a boyfriend πρώτη ατάκα είναι τελειωμένη υπόθεση.
Π.χ. μια Πολωνέζα στο Beejays με φίλησε στο στόμα μετά το κέρασμα και μου λέει I have a boyfriend.
-Does he give you a lot of presents? τη ρωτάω.
-No,he is an idiot μου απαντάει.
Εκεί είσαι μέσα παρόλο που έχει boyfriend ειδικά άμα σιγοντάρουν οι καταπιώνες φίλες της που θέλουν να φάνε και να πιουν και αυτές.Δημιουργούν εντοιχισμένο πεδίο για το boyfriend με πλήθος άλλοθι για τη φίλη τους.Είναι οι φυσικοί σύμμαχοι.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
ξεχασα να σου πω οτι επειδη εισαι και εσυ μαλλον σαν αυτους τους μαλακες που εχω στην δουλεια. Μαθε λοιπον οτι δεν ειναι ολα τα  project scrum υπαρχουν και αλλες μεθοδολογιες και η καθε εταιρεια αναλογα με το τι εχει πρατει αναλογα και τις αναγκες.
waterfall εχει δουλεψει ποτε ?ξερεις τι ειναι και αυτη ειναι μονο μια που να δεις τι αλλο μπορεις να κανεις με ενα ατομο.

οταν σε 10 χρονια εχεις καταλαβει τι γινεται στην πληροφορικη (που με αυτα που λες δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο δηλ. αλλος ενας εξυπνακιας που εχει βολευετει στην μιζερια του) τοτε μπορουμε να το συζητησουμε.

πηγες στη γερμανια και δεν εχεις μαθει ουτε να διαφωνεις (γι αυτο και πρεπει να αποκαλεσεις καποιον μαλακα που διαφωνει αμζι σου) , θελεις να σε αποδεχτουν οι γερμανοι ετσι? καλη σου τυχη.. ..φιλε τα εχεις μπλεξει ολα στο μυαλο σου..μια λες για scrum μια για waterfall...ουτε με νοιαζει τι κανεις.. κοιταω μπροστα,οχι να κατσω να ασχοληθω με εσενα... εισαι ηδη συνδεδεμενος..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οι γκόμενες έχουν αποφασίσει για εσένα τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα αν θα τις γαμήσεις ή όχι οπότε άμα πει η άλλη I have a boyfriend πρώτη ατάκα είναι τελειωμένη υπόθεση.
Π.χ. μια Πολωνέζα στο Beejays με φίλησε στο στόμα μετά το κέρασμα και μου λέει I have a boyfriend.
Εκεί είσαι μέσα παρόλο που έχει boyfriend ειδικά άμα σιγοντάρουν οι καταπιώνες φίλες της που θέλουν να φάνε και να πιουν και αυτές.Δημιουργούν εντοιχισμένο πεδίο για το boyfriend με πλήθος άλλοθι για τη φίλη τους.Είναι οι φυσικοί σύμμαχοι.

Παρότι διαφωνώ σχεδόν σε όλα που λες, ένα μεγάλο respect που μου θύμισες τα late 20s μου, στις καλές εποχές της Πόλσκα, πρώτη μου φορά (Ποζνανάκι), πρώτο μαγαζί στα καπάκια μετά από hotel check in και σε 3 τέταρτα είχα φορτώσει 6αράκι, κατευθείαν χοτέλι μισή ωρίτσα και μετά πάλι πίσω Bee Jays. Η φίλη της περίμενε. Ήθελα να την παίξω και αυτή αλλά ήμουν κομμάτια από πρωί με αλλαγές πτήσεων και τράνζιτ. RESPECT λοιπόν. Τέλος, κάνε επιτέλους μία διαχώριση στους συναγωνιστές που είναι κάμακερς και στους sugar daddies σαν εσένα.

υγ: συμφωνώ στο εντοιχισμένο πεδίο και τις φίλιες συμμαχίες, αλλά πλέον στερεύει το πηγάδι εκεί λόγω οικονομικής ανάπτυξης και "δυτικοποίησης"

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παρότι διαφωνώ σχεδόν σε όλα που λες, ένα μεγάλο respect που μου θύμισες τα late 20s μου, στις καλές εποχές της Πόλσκα, πρώτη μου φορά (Ποζνανάκι), πρώτο μαγαζί στα καπάκια μετά από hotel check in και σε 3 τέταρτα είχα φορτώσει 6αράκι, κατευθείαν χοτέλι μισή ωρίτσα και μετά πάλι πίσω Bee Jays. Η φίλη της περίμενε. Ήθελα να την παίξω και αυτή αλλά ήμουν κομμάτια από πρωί με αλλαγές πτήσεων και τράνζιτ. RESPECT λοιπόν. Τέλος, κάνε επιτέλους μία διαχώριση στους συναγωνιστές που είναι κάμακερς και στους sugar daddies σαν εσένα.

υγ: συμφωνώ στο εντοιχισμένο πεδίο και τις φίλιες συμμαχίες, αλλά πλέον στερεύει το πηγάδι εκεί λόγω οικονομικής ανάπτυξης και "δυτικοποίησης"

Ουκρανία ανάμεσα στους κάμακερς και στους σπόνσορες που λες δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός.Οπως δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα σε προ,σεμιπρος,σπονσορέτς,κανονικές γκόμενες κτλ.Είναι πολύ ρευστά τα πράγματα στο σλαβικό κόσμο.
Μπορεί για τη μία να είσαι γαμπρός,να μην πληρώνεις τίποτα ενώ η ίδια γκόμενα σπονσοράρεται από άλλον ενώ ταυτόχρονα να σπονσοράρεις άλλη που έχει δώσει όρκους αιώνιας αγάπης με το σχεσάκια της.Η να δίνεις λεφτά σε μια που κάνει εξτραδάκια αλλά όταν καυλώσει πάει και τη γαμάει κάποιος χοντρόψωλος τζάμπα για να ξεδώσει.
Συνεπώς για εμένα αυτές οι διακρίσεις προ,σεμιπρο,σπονσορέτς,κανονικές γκόμενες κτλ στο σλαβικό κόσμο στερούνται αξίας.
Σημασία έχει το well being του πότσου.Αν ο πότσος νιώθει καλά σημαίνει οτι έκανες σωστή επιλογή άσχετα τι κατηγορία βάζεις τη γκόμενα.Αν ο πότσος νιώθει σκατά,σημαίνει οτι έκανες εσφαλμένη επιλογή και πρέπει να αλλάξει.
Είναι το κάτω κεφάλι που έχει πάντα δίκιο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Ρε τρελε μου,η απαντηση που εδωσες στην Πολωνεζα (-Does he give you a lot of presents? ) πιανει σιγουρα σε μια σε γκρι-μαυρη ζωνη αλλα σε μια νορμαλ κοπελα αμα το πεις αυτο θα σε περασει ειτε για μαλακα,ειτε για περιεργο,ειτε για ανωμαλο
Λογικα θα σε ρωτησει?Why do you care η why do you ask?
Ειναι ερωτηση που κανεις εσυ γιατι πας με το μαρουλι,αν πας με μαρουλι τοτε και μονο τοτε ok,αλλιως ειναι προσωπικη και ασχετη ερωτηση
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παροτι δεν τα γραφεις εχεις φαει και κραξιμο απο ασπρη ζωνη,ο roosh ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι τον εκανες ρομπα επειδη προσφερες λεφτα στις Πολωνεζες που βρηκακε και οι γκομενες φυγανε ξενερωμενες.
Διορθωσε με αν κανω λαθος,πραγματικα διαβασα μονο την πλευρα του αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν ο λογος που σε bannare απ το φορουμ?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ρε τρελε μου,η απαντηση που εδωσες στην Πολωνεζα (-Does he give you a lot of presents? ) πιανει σιγουρα σε μια σε γκρι-μαυρη ζωνη αλλα σε μια νορμαλ κοπελα αμα το πεις αυτο θα σε περασει ειτε για μαλακα,ειτε για περιεργο,ειτε για ανωμαλο
Λογικα θα σε ρωτησει?Why do you care η why do you ask?
Ειναι ερωτηση που κανεις εσυ γιατι πας με το μαρουλι,αν πας με μαρουλι τοτε και μονο τοτε ok,αλλιως ειναι προσωπικη και ασχετη ερωτηση
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παροτι δεν τα γραφεις εχεις φαει και κραξιμο απο ασπρη ζωνη,ο roosh ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι τον εκανες ρομπα επειδη προσφερες λεφτα στις Πολωνεζες που βρηκακε και οι γκομενες φυγανε ξενερωμενες.
Διορθωσε με αν κανω λαθος,πραγματικα διαβασα μονο την πλευρα του αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν ο λογος που σε bannare απ το φορουμ?

Με το βαμβάκι...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:2funny: :2funny: :2funny:

Μη μπερδεύεσαι !! Το μουνοχρηματιστήριο παρουσιάζει διακυμάνσεις !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.

Αυτό το παίγνιο μόνο εσύ το καταλαβαίνεις !!! :grin:

Διότι μόνο στο κεφάλι σου υπάρχει !! :grin:

Μόνο που από το πολύ παίγνιο απλά... ταπαιξες !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το πεντακοσάρικο είναι για δύο σπονσορέτς τη μέρα αφού 100 ευρώ είναι μόνο τα ρεστωράν και τα έξοδα dating και τα οχτάρια και πάνω περιμένουν δώρο ή μετρητά 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού.
Είναι σε όλους πασίγνωστο ότι οι σπονσορέτες στην ουκρανία πάνε μόνο σε ζευγάρια όπως τα παπούτσια για παράδειγμα !!! :grin: :grin:

ΥΓ.Τα 8500 ευρώ το μήνα έγιναν 4000 ευρώ. Τα 500 ευρώ αφορούν ζεύγος σπονσορετών μετά εξόδων παραστάσεως. Αν νομίζεις ότι ολοι εχουν μνήμη χρυσόψαρου απλά κάνεις λάθος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Είναι σε όλους πασίγνωστο ότι οι σπονσορέτες στην ουκρανία πάνε μόνο σε ζευγάρια όπως τα παπούτσια για παράδειγμα !!! :grin: :grin:

ΥΓ.Τα 8500 ευρώ το μήνα έγιναν 4000 ευρώ. Τα 500 ευρώ αφορούν ζεύγος σπονσορετών μετά εξόδων παραστάσεως. Αν νομίζεις ότι ολοι εχουν μνήμη χρυσόψαρου απλά κάνεις λάθος.

καλα ειναι 4000 για Γερμανια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Προφιλ κμαν :
1)Εργαζεται δουλος μερα νυχτα για να μπορεσει να βγαλει καποια φραγκα
2) οσα φραγκα βγαλει απο συνεχομενη δουλεια μηνων, τα σκαει μεσα σε μια εβδομαδα σε αλογα
3)δεν εχει ΙΧ, ουτε ζωη, ζει για μηνες κοιτωντας τα ντουβαρια και δουλευοντας
4)καταγεται εμφανισιακα απο την φυλη των χομπιτ
5)απο το σουλουπι του και τα γραφομενα του ειναι ολοφανερο οτι χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης
6)κλασικη φιγουρα που στα 70 του θα ειναι αστεγος σε παγκακι και θα τον παιζουν στα δελτια ειδησεων τις μερες των χριστουγεννων

Επισκέπτης
Να γαμηθεί θέλει η άλλη,δε θα κάνει διατατική για να φτάσω να τη γαμήσω  :2funny:

Το έγραψα ότι στα αρχίδια μου

αν και άμα ήμουν 1.70,χλωμό να κυκλοφορούσα γκόμενα 1.80.
Θα κολλούσα όχι εξαιτίας των άλλων,απλά δε θα ένιωθα άνετα εγώ.

Άντε πάλι με τους αναντικατάστατους Έλληνες φωστήρες που ήρθαν να σώσουν τους άσχετους Γερμανούς από την καταστροφή.
Μιλάμε για τρελές αυταπάτες και κόμπλεξ από τις πολλές γερμανικές χυλόπιτες :2funny:
Μια χαρα γαμανε οι κοντοι στα μπιυρδελα. Ολοι οι μπαρμπαδες κοντοι ειναι. Ο μεγαλυτερος γαμιας του ελ.κινηματογραφου ηταν ο Ριζος. Αυτα που βλεπεις ως αντικειμενικα προβληματα ειναι κομπλεξ του μυαλου σου. Δε θα ειχα κανενα προβλημα να κυκλοφορησω γκομενα που με περναει 30 ποντους αντιθετα θα χαμογελαγα διαπλατα και θα την εκανα να κρεμεται απο πανω μου. Ειστε πολυ παραξενοι μερικοι.

Επισκέπτης
Φυσικά Überstunden αλλιώς δε βγαίνει.Τώρα θα χτυπήσω τις 80 ώρες τη βδομάδα να πιάσω τα 5 χιλιάρικα.Βέβαια ψοφάς στην κούραση,είναι πολύ σκληρά,χρειάζεται φυσικές αντοχές.
Αν θέλετε να βγάλετε παραδάκι ξεχάστε τα lifestyle.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις πρέπει να σας βγει ο πάτος στη δουλειά.

Ο αντιποδας της πικερικης φιλοσοφιας: Εργασου σαν ρομποτ. Ξεχνα προσωπικη ζωη, αυτοβελτιωση, ακομα και την υγεια σου. Ξοδεψε τα ολα σε ενα οργιαστικο τριημερο μια φορα το μηνα.

Ο Πικερ λεει εργασου λιγο για να εχεις ελευθερο χρονο. Κανε αυτα που αγαπας. Φροντισε τον εαυτο σου για να μεινεις αιωνια νεος. Γαμα μερα παρα μερα για παντα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
καλα ειναι 4000 για Γερμανια

Μια χαρά είναι παρόλο που προκύπτουν από εντατικές υπερωρίες.

Απλά δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις ανάγκες ενός μεσήλικα παράληλα με τις ανάγκες 6-7 "σπονσορετών" ( και μπορεί και λίγες να λέω ) !!! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom