Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
I have a boyfriend.... -Απαντηση Τουρκου-Αραβα- Really?I am sure i am better,i have 4 houses in the sea my father also write me hotel and i ll have u like a princess...Very beautiful u are
I have a boyfriend.... -Απαντηση Αλβανου- Lets go out all together and see who is better i am sure u choose me,if ur bf is him in ur phone photo sure he is gay
I have a boyfriend.... -Απαντηση Ελληνα- Its ok i am not jealous
I have a boyfriend.... -Απαντηση Ευρωπαιου- I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking
I have a boyfriend... -Απαντηση μαυρου- I like so much Russian girls,babe once u go black u never go back..peace and love come to jamaica to be my princess
Ολα αυτα τα μαργαριταρια τα εχω ακουσει live,το τελευταιο του μαυρου σε Ρωσιδα απο couchsurfing Μοναστηρακι ενω με περιμενε..Εγω προλαβα στο τελος το peace and love αλλα οπως φευγαμε
Μονολογουσε επι ενα 5λεπτο η Ρωσιδα stupid nigger και ετσι μου ειπε το τι ακουσε..Πραγματικα ειχε λιωσει στα γελια,αλλα αυτα σε κατι χοντρες Ευρωπαιες πιανουν
Με λιγα λογια ο καθενας με οτι μπορει
Ο μαυρος παει με τον πουτσο του,ο ΑραβοΤουρκος με τα ψεματα για περιουσια-σπιτια-γελαδια-καμηλες,ο Αλβανος με τσαμπουκα(κλασσικα κοιταει να δειρει αντι να γαμησει),ο Ελληνας με τον χαβαλε και ο Ευρωπαιος με την λογικη
Εύγε