Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
30000 δεν περνω γιατι δεν ειμαι junior.τετοιο μισθο μονο οταν εισαι φρεσκος απο το πανεπιστημιο θα παρεις.Απλα σου ειπα απο που ξεκινανε.Και ξεχασα σιγουρα δεν ειναι παραδεισος ουτε σε περιμενουμε τα ποδια ανοιχτα.

Εγω ειπα οτι εχω τρελα προβληματα με αρκετους συναδελφους
νεττο αναφερομαι παντα
Δηλ σε βαζω στα 4000το μηνα για να σου μεινουν τα 2500  :hi:
Για να καταλαβει ομως κι ο απλος ελλην αφαιρεστε αλλα 1000 για αξιοπρεπες σπιτι οποτε ο ανθρωπος ονομαστικα παιρνει 4000 και στην ουσια ζει με 1500...
Ετσι για να προσγειωνονται μερικοι ελληναραδες που λενε παιρνουν μεγαλους μισθους σρην Ευρωπη
Παιρνουν αλλα μενει ουτε το μισο αν εισαι σολο
Ζευγαρια που δουκευοτν ΠΛΗΡΏΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σιγουρα ειναι σε τρεις φορες καλύτερη μοιρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Παπαριές καματωτές φίλτατοι.

Πολλές μισές αλήθειες μαζί, μας κάνουν ένα ψέμα.

Ας συνεχίσει να κάνει ο καθένας το κομμάτι του :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια βδομάδα έχει 7*24=168 ώρες και εσύ ισχυρίζεσαι ότι εργάζεσαι τις 80.
Mιας και τουλάχιστον μία μέρα της βδομάδας δεν εργάζεσαι,
σου αναλογούν 80/6=13,3 ώρες δουλειάς ανά εργάσιμη μέρα.

Οκ,στο Μόναχο θα κατέβεις όταν θα έρθουν οι άλλοι;

Πριν αρκετό καιρό και βλέποντας αυτά που postάρεις,θέλησα να δω πως είναι με μια πιο ψηλή γκόμενα από εμένα.
Έτσι νταραβερίστηκα με μια 27χρονη βολλευμπολίστρια Γερμανίδα 1.93,δηλαδή 5 πόντους πιο ψηλή από εμένα.
Σου έστειλα και σε pm τα αποδεικτικά στοιχεία.

Πλέον μου φαίνεται ασύλληπτο, που εσύ τις κυκλοφορείς όντας τόσο κοντύτερος.

Όπου κι αν πηγαίναμε μας κοιτούσαν όλοι,αν και στα αρχίδια μου,γιατί δεν σκέφτονταν ο ζουμπάς και η ψηλή,αλλά ο ψηλός και η πολύ ψηλή.
Αλλά στο κρεβάτι σκέτη τραγωδία,ένα σωρό στάσεις απλά τις διαγράφεις,πήγα για πλάκα μια φορά να την στήσω στον τοίχο και ο κώλος της ήταν λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μου.
Ο.κ. ατελείωτα πόδια,υποστηρίζει κάτι φορέματα που μια στούμπω θα φαινόταν σαν κουβάς,κ.λ.π.,αλλά γενικά δύσκολο..
Παπούτσι 41 και παλάμη/δάχτυλα μικρά για το ύψος της,αλλά και πάλι γάμησέ τα..
Παράξενο να συνοδεύεις και να κοιτάς στο πλάι σου,ελαφρά προς τα επάνω.

Επίσης η όλη φάση του σεξ,δεν επιδέχεται βελτίωσης,τουλάχιστον για μένα.
Τώρα εσύ πως τα καταφέρνεις και την βρίσκεις με το όλο θέμα,δεν ξέρω.

Στο κρεβάτι όντως υπάρχει θέμα με τις ψηλές.Δεν είναι ευέλικτες όπως οι κοντές και δεν κινούνται σωστά.Την πίπα που κάνουν οι κοντές,είναι όνειρο για τις ψηλές.
Οι ψηλές είναι κυρίως να τις κυκλοφορείς,να χαιδεύεις τις μπουτάρες κτλ.
Το πιο τρελλό ήταν με μια Ρωσίδα 190 πριν από 7 χρόνια μόλις είδε οτι δεν καύλωνα σηκώθηκε και μου λέει κάτι στα ρωσικά.Δεν κατάλαβα και μου δείχνει να κάνω μεταβολή.Γυρνάω την πλάτη,γονατίζει από πίσω και πιάνει το γλυφοκώλι.
Γενικά με τις Σλάβες οι εμπειρίες είναι φοβερές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Ελβετία παίρνεις τα διπλά ακριβώς για την ίδια δουλειά.Δηλαδή αν έκανα το ίδιο ακριβώς που κάνω τώρα αλλά στην Ελβετία αντί για Γερμανία θα καθάριζα 9000-10000 το μήνα καθαρά.Εχει όμως τρελά ενοίκια,χοντρά κόστη και είσαι απομονωμένος σχετικά.
ελβετια μενω ρε κμαν
Τα νοίκια ειναι ιδια με το μοναχο λιγο πιο πανω
Τα λεφτα ομως ειναι σε φραγκα γυρω στα 6500-7500 για ωραριο οκταωρο μιλάω
Οχι υπερωριες
και πκηρωνεις επιπλέον κρανκεκασα κανα 500το μηνα
Οι τιμες ψυχαγωγιας ειναι οι διπλες δεν λεει τιποτα αυτο
Ειναι ομως απιθανα δύσκολο νασε πάρουν
Για μια θεση πληροφορικης γινονραι χιλιαδες αιτησεις
Εζω συγγενικα προσωπα που γαμουνε κ δερνουν ολλανδθα και γερμανια κι εχουν ερθει κι εφυγαν απρακτοι σε ιντερβιου πολακις
Ειναι ανταγωνισμος στα υψη καμμια σχεση με την φτωχομανα Ντοιτς

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
και για να συμπληρωσο. επειδη δεν εχεις καταλαβει τι μπορεις να κανεις στην Γερμανια . Η καθε εταιρεια πουλα τον κοσμο που εχει αναλογα . δηλαδη Εχω δουλεψει σε εταρεια σαν εξωτερικος γιατι δεν ηξερε κανεις την τεχνολογια που ειχανε μονος μου στο project και παρολα αυτα scrum γιατι ειχε αλλους σε αλλα ποστα απλα δεν ειχε developer.Σε αλλο project σε πουλανε σαν ατομο για την ομαδα, σε αλλο σε πουλανε για ολο το project ολα παιζουν δεν θα πεις εσυ τι και πως.

και κατι ακομα scrum καθε εταρεια υλοποιηει οπως θελει.Ασχετα με το τι λεει το scrum.

Φιλε εργαζομαι στην Αγγλια ως software engineer. Το οτι μια εταιρεια ξεκιναει project σε τεχνολογια που γνωριζει ενα ατομο, η οτι μια εταιρεια χρησιμοποιοιει scrum με ενα ατομο ανα project σε εμενα ακουγεται αστειο. Καθε εταιρεια υπολογιζει το effort/financial unit και αυτο που περιεγραψες θα ειχε κοπει..   O καθενας γραφει οτι θελει, απλα δεν τα πιστευω... ακομα και να  ηθελα να το πιστεψω, θα σκεφτομουν αν υπαρχει κατι σταρβο με τον scrum  master ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
:happy:
Στο κρεβάτι όντως υπάρχει θέμα με τις ψηλές.Δεν είναι ευέλικτες όπως οι κοντές και δεν κινούνται σωστά.Την πίπα που κάνουν οι κοντές,είναι όνειρο για τις ψηλές.
Οι ψηλές είναι κυρίως να τις κυκλοφορείς,να χαιδεύεις τις μπουτάρες κτλ.
Το πιο τρελλό ήταν με μια Ρωσίδα 190 πριν από 7 χρόνια μόλις είδε οτι δεν καύλωνα σηκώθηκε και μου λέει κάτι στα ρωσικά.Δεν κατάλαβα και μου δείχνει να κάνω μεταβολή.Γυρνάω την πλάτη,γονατίζει από πίσω και πιάνει το γλυφοκώλι.
Γενικά με τις Σλάβες οι εμπειρίες είναι φοβερές.
:worship: :worship: :worship:
Παλι καλα που δεν φορεσε κανα στραπον..  :s&m_2:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

Για εμενα ολα ξεκινουν απο την περηφανεια,
φευγει καποιος για το εξωτερικο γυρναει πισω και συναντα τους φιλους και του συγγενεις.

Τον ρωτουν ποσα περνεις αμα πει 1500 θα του πουν εεε για τοσα  γιατι δε καθεται και εδω , ο αλλος που πηγε Γερμανια ειπε οτι βγαζει 3000 καθαρα, τον επιασαν κωτσο κλπ. Γι αυτο και αυτος θα πει 2500 + μπονους κλπ

Το αλλο ειναι οτι αρχιζουν να λενε για απιστευτα κατορθωματα  και μοναδικες επιδοσεις..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε πιστεύω ότι με αυτά τα χρήματα και στην Ελλάδα θα κάνατε ποιοτικό σπονσοριλίκη με 8άρια Ελληνίδες!
μην μπερδευεσε
4000καθαρα μειον ενα σπιτι κ κατι αμποναμεντ παμε στα 2500 με δεκαωρα εργασιας κ σαβατα μεσα
Μαλλον κερατας με κανα εξαρι θα κατεληγε..
Αλλο η εικονα του δημοσιου ψωλα που λεει ο κμαν που γυαλιζεινολη μερα τις ζαντες κι αλλο να χρυπας δεκαωρα δουλειας ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΆΔΑ
κ να θες κι αλλη μιαμισυβωρα να πας κ ναρθςις σπιτι σου..  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά πάντως Γερμανία έχει πολλά καθήκια,τράπεζες,ασφάλειες κτλ που παρακολουθούν τις κινήσεις του λογαριασμού σου και πέφτουν να στα φάνε.
Για εμένα αν κάποιος θέλει να αποταμιεύσει πρέπει να ζητήσει να μπαίνει ο μισθός του σε ελληνικό λογαριασμό και μετά να του στέλνουν π.χ. 1500 ευρώ από Ελλάδα με western union.Ετσι κρατάς άθικτο ένα τριχίλιαρο το μήνα Ελλάδα που δεν μπορούν να το γραπώσουν και δυσκολεύονται να καταλάβουν τι κάνεις.
Βέβαια αυτά είναι άμα θες να αποταμιεύσεις.3000 το μήνα είναι 35000 το χρόνο,σε 3 χρόνια αγοράζεις ένα διαμέρισμα Ελλάδα το νοικιάζεις με 500 ευρώ,σε 3 χρόνια άλλο ένα διαμέρισμα κοκ.Σε μια δεκαετία έχεις φτιαχτεί,είσαι εισοδηματίας και αράζεις.
Αυτό γίνεται Γερμανία αρκεί να σου βγαίνει ο κώλος στη δουλειά να ζεις μετρημένα και να μην έχεις γκόμενες,στυλ Mgtow δηλαδή.
Για καυλιάρηδες είναι βέβαια θάνατος αυτό το lifeytyle.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Μετα τον διαγωνισμό ποιός γαμάει πιο πολύ τώρα θα αρχίσει πιος βγάζει τα πιο πολλά... τρέχα γύρευε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειπες την μλκα της χρονιας
Να αποταμιευεις αε ηδη πτωχευμενες τραπεζες οι οποιες μελλοντικα θα ριξουν κ κανονι σε ολους τους καταθετες με τις ευλογιες της ΕΕ  :helpplea:

Οχι,μόλις φτάσεις τα 100000 που είναι το ελάχιστα εγγυημένο καταπίστευμα,αγοράζεις διαμέρισμα.Δεν αφήνεις ποτέ πάνω από 100000.
Η άλλη λύση είναι να βγάζεις μετρητά έξω με 2-3 πτήσεις το χρόνο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Γενικά πάντως Γερμανία έχει πολλά καθήκια,τράπεζες,ασφάλειες κτλ που παρακολουθούν τις κινήσεις του λογαριασμού σου και πέφτουν να στα φάνε.
Για εμένα αν κάποιος θέλει να αποταμιεύσει πρέπει να ζητήσει να μπαίνει ο μισθός του σε ελληνικό λογαριασμό και μετά να του στέλνουν π.χ. 1500 ευρώ από Ελλάδα με western union.Ετσι κρατάς άθικτο ένα τριχίλιαρο το μήνα Ελλάδα που δεν μπορούν να το γραπώσουν και δυσκολεύονται να καταλάβουν τι κάνεις.
ειπες την μλκα της χρονιας
Να αποταμιευεις αε ηδη πτωχευμενες τραπεζες οι οποιες μελλοντικα θα ριξουν κ κανονι σε ολους τους καταθετες με τις ευλογιες της ΕΕ  :helpplea:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Οχι,μόλις φτάσεις τα 100000 που είναι το ελάχιστα εγγυημένο καταπίστευμα,αγοράζεις διαμέρισμα.Δεν αφήνεις ποτέ πάνω από 100000.

Δεν καταλαβαίνω ρε kman, γιατί να το κάνεις αυτό. Τα λεφτά από μισθό σου στη Γερμανία ποιος θα σου τα πειράξει?? Εκτός αν το κάνεις για τις σπονσορετες να τους λες ρε γαμώτω τα έχω στείλει Ελλαδα έχει capital controls, δεν γίνεται, τον άλλο μήνα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

απο τις 9-10 χιλιαδες το μηνα που (υποτιθεται) οτι επαιρνε, μεσα σε 2 ποστ επεσε στις 5.000 και καθαρα 2500...(και υπολογιστε οτι για να βγαζει και τοσα, δουλευει 60-70 ωρες την εβδομαδα και παιρνει και εκτος εδρας που αυτο "ξεχναει" να σας το πει ο απατεωνας οτι τα ταξιδια που κανει ειναι ουσιαστικα αποστολες απο τη δουλεια του και γιαυτο μενει max 2 μερες). Γιαυτο αλλωστε τον εχω ξεβρακωσει 100 φορες οτι ποτε δεν εχει βαλει φωτο με "πυραυλους" αξιας πανω απο χιλιαρικο γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ παραπανω λεφτα για να χαλασει!

Και επανερχομαστε σε αυτα που λεω απο την πρωτη στιγμη,οτι ειναι μεγιστη ΜΑΛΑΚΙΑ ενας φτωχομπινες υπαλληλακος σαν τον Κμαν να δουλευει σαν το σκυλι και να μην εχει πεντε δραχμες στην ακρη, να μην εχει αμαξι, να μην εχει δικο του σπιτι, να μη μπορει να παρει τιποτα για να καλυτερεψει τη ζωη του για να ταϊζει πεινασμενα μπαζο-πουτανακια που του τα τρωνε για μα βδομαδα και μετα ουτε θελουν να τον ξαναδουν στη ζωη τους.

Και οσον αφορα την μεγιστη ΠΙΠΑ που πεταξε ο aegeanorg προκειμενου να δικαιολογησει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του αρχηγου του, ΟΧΙ μεγαλε, δεν ειναι ο σκοπος να γαμησει καποιος με ΚΑΘΕ τροπο! Γιατι αυτη την ΗΛΙΘΙΑ και ΑΡΡΩΣΤΗ δικαιολογια την εβγαλαν κατι αγαμητοι καραγκιοζηδες που πηγαινανε ακομα και στις χρυσες εποχες και γραφανε σπιτια και παιρνανε αμαξια σε κατι πεινασμενες ψώλες απλα και μονο για να τους χαϊδεψουνε τον μπουτζο ή να ριξουνε εναν πεοντα! ΟΧΙ μεγαλε , δεν ειναι αυτο το σωστο και δεν ειναι καν δικαιολογια! Οπως ακριβως δε θα πας να αγορασεις μια ολοκληρη αγελαδα 500 κιλων για να ικανοποιησεις τη φυσικη σου αναγκη για να φας μια μπριζολα ετσι ακριβως δε θα πληρωσεις το συνολο των εισοδηματων σου και να χρεωθεις κι ολας (να σας θυμισω οτι ο Βλακμαν εκτος απο το 1000αρικο που του μενει καθε φορα σε μετρητα για να χαλασει, εχει πει οτι φορτωνει και τις πιστωτικες του :jerking: και μετα δουλευει ενα εξαμηνο για να τις ξωφλησει) για να ριξεις ενα μπουτζο! Ειναι ΛΑΘΟΣ, ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ειναι FAIL.

τελεια και παυλα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν καταλαβαίνω ρε kman, γιατί να το κάνεις αυτό. Τα λεφτά από μισθό σου στη Γερμανία ποιος θα σου τα πειράξει?? Εκτός αν το κάνεις για τις σπονσορετες να τους λες ρε γαμώτω τα έχω στείλει Ελλαδα έχει capital controls, δεν γίνεται, τον άλλο μήνα.

Καλά,εγώ εννοείται Γερμανία τα αφήνω αλλιώς οι τράπεζες θα μου έκοβαν όλη τη ρευστότητα.
Μιλάμε αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει περιουσία στην Ελλάδα για να αράξει εκεί μετά.
Εμένα σκοπός μου δεν είναι το ψώλινγκ αλλά το γαμείν και το ζειν επικινδύνως.
Είμαι άνθρωπος των άκρων δε μου αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Καλά,εγώ εννοείται Γερμανία τα αφήνω αλλιώς οι τράπεζες θα μου έκοβαν όλη τη ρευστότητα.
Μιλάμε αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει περιουσία στην Ελλάδα για να αράξει εκεί μετά.
Εμένα σκοπός μου δεν είναι το ψώλινγκ αλλά το γαμείν και το ζειν επικινδύνως.
Είμαι άνθρωπος των άκρων δε μου αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα.
ενας μαλακας εισαι που απλα δε σου το λενε για να γελανε με τα χαλια σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

απο τις 9-10 χιλιαδες το μηνα που (υποτιθεται) οτι επαιρνε, μεσα σε 2 ποστ επεσε στις 5.000 και καθαρα 2500...(και υπολογιστε οτι για να βγαζει και τοσα, δουλευει 60-70 ωρες την εβδομαδα και παιρνει και εκτος εδρας που αυτο "ξεχναει" να σας το πει ο απατεωνας οτι τα ταξιδια που κανει ειναι ουσιαστικα αποστολες απο τη δουλεια του και γιαυτο μενει max 2 μερες). Γιαυτο αλλωστε τον εχω ξεβρακωσει 100 φορες οτι ποτε δεν εχει βαλει φωτο με "πυραυλους" αξιας πανω απο χιλιαρικο γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ παραπανω λεφτα για να χαλασει!

τελεια και παυλα!

Βλέπεις εδώ τι λέει?7700 μεικτά,4400 καθαρά.

VeabZa.jpg

Ρε μαλάκα ψεύτη σε ποιους νομίζεις οτι απευθύνεσαι?
Νομίζεις οτι οι άλλοι δε θυμούνται ρε τρόμπα?

RWOr5v.jpg

Αυτά εδώ είναι κάτω από χιλιάρικο ρε ψευταρά ή δεν ξέρεις να μετράς.
Τις συκοφαντίες να τις βάλεις στον κώλο σου.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

100000/ανα καταθετη / ανα τραπεζα...οχι 100000/ανα νομικο προσωπο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ενας μαλακας εισαι που απλα δε σου το λενε για να γελανε με τα χαλια σου

Θες να σε βρίσω βλήμα για να πας να κλαφτείς στους μοντς?Πήγαινε να κλαφτείς ρε πουστάκο και τσίμπα δυο αρχίδια.
Πουσταρά φάε τα χύσια σου και τρέχα να πεις οτι σε βρίζουνε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Βλέπεις εδώ τι λέει?7700 μεικτά,4400 καθαρά.

Ρε μαλάκα ψεύτη σε ποιους νομίζεις οτι απευθύνεσαι?
Νομίζεις οτι οι άλλοι δε θυμούνται ρε τρόμπα?

Αυτά εδώ είναι κάτω από χιλιάρικο ρε ψευταρά ή δεν ξέρεις να μετράς.
Τις συκοφαντίες να τις βάλεις στον κώλο σου.
ρουφα τις αρχιδαρες μου ρε απατεωνα ξεφτιλα  :pipa1:

εβαλες ΜΙΑ φωτο που ειχες 1500 αντι για 1000 (μαλλον μαζεψες και τα λεφτα απο τα καλαντα)και μας το παιζεις και μπρουκλης, ηλιθιε! Οσο για το εξτρε, 1ον που ξερουμε οτι ειναι δικο σου? 2ον, σε ποιο μηνα αναφερεται? εγω πρωτος ειπα οτι παιρνεις και εκτος εδρας οταν σε στελνει η δουλεια σου εξω, 3ον, ακομα και 4400 να παιρνεις (που δεν παιρνεις ΚΑΘΕ μηνα στο χερι) ποσα σου μενουνε καθαρα μετα τα ατομικα εξοδα για ενοικιο, φαγητο, κλπ?  Το μονο που κανεις ειναι απλα νε με επιβεβαιωνεις οτι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (και οχι καθε μηνα) σου μενουν καθαρα ΤΟ ΠΟΛΥ 2500 και διαθεσιμα ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 1500 που εβγαλες και φωτο.

Συμπεασμα, εισαι ενας φτωχομπινες υπαλληλακος της κακιας ωρας  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom