Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μπραβο τυπε
Εισαι φεστ καταλαβαινω
Ποσο παιρνεις μικτα κ ποσα νεττο,χωρις ουμπερστουντεν για να λυθοθν αποριες :hi:

δεν εχει υπερωριες ειναι ολα κομπλε.Δεν παιρνω αυτα που λεει το παιδι.Στην εταιρεια που ειμαι δηλαδη δεν βγαζω 9000. μην τρελαθουμε αυτα τα βγαζει μονο καποιο ελευθερος επαγγελαματιας.
εγω ειμαι σε καποιο καλο μισθο. που μου επιτρεπει αρκετα.
Σε πληροφορικη οι μισθοι που παιζουν ειναι

Ξεκινανε απο 30.000 και φτανουν μεχρι 100.000  
για να βρει κατι τετοιο σε σχεση υπαλληλου ειναι αρκετα δυσκολο και θελει τυχη(απο τα 80.000 και επανω)

κατι πιο χαμηλα βρισκεις.
Εγω εχω εισητηρια φαγητα remote απο την εταιρεια ολα πληρωμενα 2 laptop μου δωσανε κινητο με free τηλεφωνα και internet και τον μισθο μου. Εχω τρελα προβληματα με συναδελφους αλλα πραγματικα τρελα προβληματα.Καταλαβεται γιατι πιστευω.
εμεις εχουμε σπουδασει. Οι πιο πολλη απο αυτους που βλεπω ειναι για τον πουτσο και εαν η Γερμανια ειχε πολιτικη απουσεις σαν την Ελλαδα, δηαλδη δεν μου κανεις εφυγες ολοι αυτοι που τωρα ανταγωνιζεσε δεν θα υπηρχαν καν.

ολα αυτα με τρελα προβληματα με τους συναδελφους ... γιατο λογο οτι ειναι για τον πουτσο οι πιο πολλοι . Σχεδον παντου ετσι ειναι ......

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δυο μόνο παρατηρήσεις (έχω όρεξη):

Ελα ρε ΒΠ, λίγη εφευρετικότητα... η ψηλή όταν τη στήσεις τοίχο , θα ανοίξει τα πόδια θα κάνει γωνία και μια χαρά παίζει... μου θύμισες και μια τσέχα που μου έριχνε, με είχε ρωτήσει κιόλας με ενοχλέι που είναι πιο ψηλή...

Να γαμηθεί θέλει η άλλη,δε θα κάνει διατατική για να φτάσω να τη γαμήσω  :2funny:

Επίσης, πες ότι είσουν 1.7 και η άλλη λέω 1.8 και σας κοίταγαν.. ε και? Ο άλλος κοιτάει και εσύ γαμάς, στα αρχίδια σου, εσύ είπες οι κοιν. συμβάσεις είναι για τους μέτριους...

Το έγραψα ότι στα αρχίδια μου

Όπου κι αν πηγαίναμε μας κοιτούσαν όλοι,αν και στα αρχίδια μου,γιατί δεν σκέφτονταν ο ζουμπάς και η ψηλή,αλλά ο ψηλός και η πολύ ψηλή.

αν και άμα ήμουν 1.70,χλωμό να κυκλοφορούσα γκόμενα 1.80.
Θα κολλούσα όχι εξαιτίας των άλλων,απλά δε θα ένιωθα άνετα εγώ.

Άντε πάλι με τους αναντικατάστατους Έλληνες φωστήρες που ήρθαν να σώσουν τους άσχετους Γερμανούς από την καταστροφή.
Μιλάμε για τρελές αυταπάτες και κόμπλεξ από τις πολλές γερμανικές χυλόπιτες :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Να γαμηθεί θέλει η άλλη,δε θα κάνει διατατική για να φτάσω να τη γαμήσω  :2funny:

Το έγραψα ότι στα αρχίδια μου

αν και άμα ήμουν 1.70,χλωμό να κυκλοφορούσα γκόμενα 1.80.
Θα κολλούσα όχι εξαιτίας των άλλων,απλά δε θα ένιωθα άνετα εγώ.

Άντε πάλι με τους αναντικατάστατους Έλληνες φωστήρες που ήρθαν να σώσουν τους άσχετους Γερμανούς από την καταστροφή.
Μιλάμε για τρελές αυταπάτες και κόμπλεξ από τις πολλές γερμανικές χυλόπιτες :2funny:

φιλε αναντικαταστατος κανεις απλα σου πειργραφει μια κατασταση. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα.
Κανενας Ελληνας φωστηρας δεν θα σωσει κανενα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εχουν αρκετα κοροιδα να δουλευουν για αυτους. Απλα εγω σου λεω οτι εμεις δεν ειμαστε το ιδιο με τους Ελληνες του 50-60.
Και σε καμμια σχεση το ιδιο με τους βλαχους Γερμανους που εχουν δουλεια μονο και μονο απο κονε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
nai balto to xarti olokliro na to doume k sto onoma ase na fenete i to mikro h h katalixi toulaxiston nanai apo ellina
Lroxita blepo pos apo ta 7500 pou de blepoume ti mina eine ki an exoune sfagida apo eteria feugoun kana 3500 dil. Pame gia 4000 stin kaliteri... Pou gia Deutschland eine para polla ontos.. Opote vale to xarti na to doyme opos periegrapsa, oxi apospasmatika...  ;)

Σπας τα αρχίδια του άλλου.Σιγά μη βάλω και το όνομά μου να φαίνεται.
Εδώ είναι του περασμένου μήνα.Αρχίδια λεφτά πήρα Nettobezüge 5500,brutto 7700,αλλά καθαρά στο χέρι(Auszahlungsbetrag) 4400 ευρώ μόνο γαμώ τους φόρους μου γαμώ(2000 ευρώ το μήνα φόροι).Αντε να ζήσεις με τέτοια λεφτά.

VeabZa.jpg

Δεν είναι χρήματα αυτά για σπόνσορες μας καταδικάζουν στην επαιτεία.
Αυτό το μήνα θα πιάσω όμως τα 4800-5000 γιατί αύξησα τις ώρες εργασίας για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εδώ είναι του περασμένου μήνα.Αρχίδια λεφτά πήρα Nettobezüge 5500,brutto 7700,αλλά καθαρά στο χέρι(Auszahlungsbetrag) 4400 ευρώ μόνο γαμώ τους φόρους μου γαμώ.Αντε να ζήσεις με τέτοια λεφτά.

VeabZa.jpg

Για υπολογισμο του μισθου σας πρεπει να διαλεξεις τι κατηγορια εισαι παντρ. εαν πληρωνεις ιδωτικη ασφαλεια κτλ κτλ

www.brutto-netto-rechner.info/]https://www.brutto-netto-rechner.info/[/url]

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
δεν εχει υπερωριες ειναι ολα κομπλε.Δεν παιρνω αυτα που λεει το παιδι.Στην εταιρεια που ειμαι δηλαδη δεν βγαζω 9000. μην τρελαθουμε αυτα τα βγαζει μονο καποιο ελευθερος επαγγελαματιας.

Έτσι είναι, έχουν και οι Γερμανοί και οι λοιποί "μπλοκάκια" δηλ. τυπικα ελ.επ. ουσιαστικά μισθωτώς με ανασφάλεια (άμα χαθεί το έργο, παίρνεις πούλο). Όμως εκεί άμα είσαι έτσι παίρνει x2 και x3 τα λεφτά όχι όπως στην Ελλάδα που είναι δίχος κέρδος κέρατα. Αμα κάνεις spring back end μπορείς να χτυπήσεις άνετα παραπάνω από 10Κ έτσι, όχι μόνο Γερμανία αλλά και Αγγλία, Ολλάνδία, Βέλγιο,  Ελβετία. Για σ0κέψου το, τι να την κάνεις τη σχέση υπαλλήλου αφού και να φύγεις από τη μία εταιρία κάνεις διακοπές με τα παραπάνω λεφτά που έχεις βγάλει και μετά πας σε άλλη ... με μασάς

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εδώ είναι του περασμένου μήνα.Αρχίδια λεφτά πήρα Nettobezüge 5500,brutto 7700,αλλά καθαρά στο χέρι(Auszahlungsbetrag) 4400 ευρώ μόνο γαμώ τους φόρους μου γαμώ(2000 ευρώ το μήνα φόροι).Αντε να ζήσεις με τέτοια λεφτά.

VeabZa.jpg

και απο οτι βλεπω εισαι frwilling ασφαλισμενος ισως γιαυτο σου μενουν τοσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και απο οτι βλεπω εισαι frwilling ασφαλισμενος ισως γιαυτο σου μενουν τοσα

Πολλά λεφτά και οι ασφάλειες.Ολοι τρώνε από εμάς.
Αλλά εδώ αν δουλεύεις σαν κτήνος έχει ψωμί.
Δεν είναι μέρος για ψωλάδες εκτός αν είσαι ντόπιος και τρελλό βύσμα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
φιλε αναντικαταστατος κανεις απλα σου πειργραφει μια κατασταση. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα.
Κανενας Ελληνας φωστηρας δεν θα σωσει κανενα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εχουν αρκετα κοροιδα να δουλευουν για αυτους. Απλα εγω σου λεω οτι εμεις δεν ειμαστε το ιδιο με τους Ελληνες του 50-60.
Και σε καμμια σχεση το ιδιο με τους βλαχους Γερμανους που εχουν δουλεια μονο και μονο απο κονε.

Έχουμε αντιπαρατεθεί για το ίδιο θέμα και βαριέμαι να σου γράφω τα ίδια.

Οι φασίστες που λες,σφαγιάζονται κάθε ΣΚ σε Κέμνιτζ,Κόθεν,κ.λ.π. και κάνουν τις κότες.Δουλεύουν και φορολογούνται για να ξύνουν τα παπάρια τους οι αραβοαράπηδες παράσιτα.Και δεν βγάζουν άχνα..

Κονέ στην εργασία;
Σαν Έλληνας τα λες αυτά;
Με τις στρατιές των ρουμανοβουλγαρο πτυχιούχων,τα πανεπιστήμια με βάση 3 και τους διορισμούς από τα βουλευτικά γραφεία;
Σοβαρά τώρα;

• Like
Αντιδράσεις: Spok

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ο Gastarbeiter πρόλαβε τα μάρκα.
Το μάρκο γαμούσε και έδερνε.
Με λίγα χρόνια εργασίας σε εργοστάσιο,ένας Gastarbeiter σήκωνε σπίτι στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος την ισοτιμία μεταξύ μάρκου-δραχμής.
Eπίσης στη Γερμανία τότε τα ενοίκια ήταν αστεία.
Και μιλάμε για εποχές που η Γερμανία ήταν ακόμη σε ακμή,πριν πλακώσει ο κάθε τριτοκοσμικός γύφτουλας.
Mείον ήταν ότι λόγω ελλειπους μόρφωσης,δεν είχε κοινωνικό πρόσωπο,νταραβεριζόταν μόνο με Έλληνες,κ.λ.π.

Οι περισσότεροι από τους νεομετανάστες ήρθαμε με πτυχία,master και προϋπηρεσία που μας αναγνώρισαν αμέσως οι Γερμανοί.
Παίζουμε σε άλλο επίπεδο κοινωνικά,κυκλοφορούμε σε άλλους κύκλους από εκείνον των Gastarbeiter.
Όμως προλάβαμε την Γερμανία του ευρώ,τα δυάρια που κοστίζουν κοντά στο χιλιάρικο σε νοίκι και αποδοχές λιγότερες αναλογικά σε σχέση με το ίδιο επάγγελμα πριν 20 χρόνια.
Πληρώνουμε υψηλούς φόρους ταϊζοντας μεμέτια που τα ξύνουν ολημερίς.
Πετύχαμε τη Γερμανια όπου 140.000 μορφωμένοι Γερμανοί φεύγουν κάθε χρόνο και στη θέση τους έρχονται αφγανοί και αράπηδες.

Αν θες να γράφεις στον κόσμο για 8500-9000 μεικτά ενώ είσαι μόνο 10 χρόνια στη Γερμανία,να μας πεις και τι δουλειά κάνεις,δε χρειάζεται να πεις εταιρεία,ούτε πόλη..

Αν σας γράψω πόσα παίρνει καθαρά ένας 35άρης γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς τις υπερωρίες, θα καταλάβετε τι παίζει γενικά..

Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι πως δεν ήρθαν ανίκανοι ή βύσματα,μιας και εδώ θα τους απέρριπτε το σύστημα.

Αν πραγματικά παίρνεις 9000 μεικτά,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,αλλά είσαι τρελή εξαίρεση στον κανόνα.Έλληνες της ηλικίας μου με μάστερ και διδακτορικά, στο Μόναχο των καλύτερων μισθων της Γερμανίας,ο πιο υψηλόμισθος πιάνει 3.000-3500 καθαρά.
Όσοι παίρνουν τα ποσά που λες,είναι τίποτα μεγαλοστελέχη ή 60άρηδες Γερμανοί που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία 30-40 χρόνια.

Είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να αυτοαποθεώνεται ο καθένας σε σοβαρά θέματα όπως η εργασία..
Για γκόμενες ας γράψει ο καθένας ότι θέλει,μιας και ακόμη και από τα γραφόμενα φαίνεται ποιος γαμάει και τι..

Αλλά η διαχρονική ΜΑΛΑΚΙΑ των μεταναστών να λένε στους συγγενείς τους,φίλους τους,κ.λ.π. που μείναν στην Ελλάδα,ότι μένουν στις καλύτερες περιοχές,πιάνουν 10χ το μήνα και άλλες πίπες,πρέπει να σταματήσει από τη δική μας γενιά.
Οι περισσότεροι που ξέρω,έχω διαπιστώσει ότι λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για το τι πραγματικα κάνουν εδώ και τι αποδοχές βγάζουν.

Kman,με την προϋπηρεσία σου και τα γερμανικά,μπορείς να πας Ελβετια και να παίρνεις 20χιλιάδες μεικτά,έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πέφτετε με τόση σφοδρότητα στον kman μερικοί..

Να και ενα σωστο ποστ....  Παιδια γενικα το λεω, μην γραφεται τετοια πραγματα περι 4000 λιρων καθαρα στο Λονδινο οτι ειναι ευκολο και οτι ειναι απλα καλα  ή οτι με 5-10 χρονια στη Γερμανια χτυπας 120000 το χρονο δουλεια μικτα...  Για οσους ειμαστε στο εξωτερικο ξερουμε τι παιζει για τους υπολοιπους, ψαξτε το. Μην τα τρωτε αμασητα και καταστρεφετε τις ζωες σας. Ποσο κοσμο εχω συναντησει που ακουγε κατι τετοια και εκανε το βημα για το εξωτερικο χωρις βασεις....  :(

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πολλά λεφτά και οι ασφάλειες.Ολοι τρώνε από εμάς.
Αλλά εδώ αν δουλεύεις σαν κτήνος έχει ψωμί.
Δεν είναι μέρος για ψωλάδες εκτός αν είσαι ντόπιος και τρελλό βύσμα.

ναι εγω δεν περνω τοσα. Σε τι εταρεια εισαι εαν επιτρεπεται?Εγω ψαχνω για κατι τετοιο αλλα ακομα δεν μου εχει τυχη. Οσο για το ποστ που γραφω τι κανω και πως Ναι ετσι ειναι αλλα δεν βγαζω τα δικα σου λεφτα.
Ξερω απλα οτι η εταιρεια που δουλευω για εμενα παιρνει 800ε την ημερα. και οσο το σκεφτομαι μου την δινει στα νευρα, απλα για να βγαλω 9000 χηνες λιγο δυσκολο εως ακατρθωτο. Το συνηθες που κυκλοφορει ειναι απο 3500 εως 6000 μεικτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

για να βρει κατι τετοιο σε σχεση υπαλληλου ειναι αρκετα δυσκολο και θελει τυχη(απο τα 80.000 και επανω)

Εγω εχω εισητηρια φαγητα remote απο την εταιρεια ολα πληρωμενα 2 laptop μου δωσανε κινητο με free τηλεφωνα και internet και τον μισθο μου. Εχω τρελα προβληματα με συναδελφους αλλα πραγματικα τρελα προβληματα.Καταλαβεται γιατι πιστευω.
εμεις εχουμε σπουδασει. Οι πιο πολλη απο αυτους που βλεπω ειναι για τον πουτσο και εαν η Γερμανια ειχε πολιτικη απουσεις σαν την Ελλαδα, δηαλδη δεν μου κανεις εφυγες ολοι αυτοι που τωρα ανταγωνιζεσε δεν θα υπηρχαν καν.

ολα αυτα με τρελα προβληματα με τους συναδελφους ... γιατο λογο οτι ειναι για τον πουτσο οι πιο πολλοι . Σχεδον παντου ετσι ειναι ......

Ναι,όντως οι Ελληναράδες είμαστε πολύ πιο σβέλτοι από τους άλλους ξένους.Είμαστε όσο γρήγοροι και οι Γερμανοί απλά με τάσεις αυτοσχεδιασμού όχι τόσο πειθαρχημένοι.
Πολλοί άλλοι ξένοι είναι τα ζώα μου αργά.Εχει όμως και καλούς.
Γενικά από τον Ελληνα περιμένουν λύσεις,μου λένε είσαι Ελληνας άρα πολυμήχανος κάτι θα σκεφτείς.Από τους άλλους περιμένουν απλά να ακολουθούν τα διαδικαστικά.
Γενικά άμα είσαι Ελληναράς πουτσαράς ο πήχυς ανεβαίνει αυτομάτως.Δε σε κρίνουν ποτέ με τα ίδια κριτήρια όπως τους άλλους αλλά πολύ πιο αυστηρά,περιμένουν επίδοση.
Δηλαδή το είμαι καλύτερος από αυτούς τους μαλάκες άρα σίγουρα θα πετύχω δεν ισχύει αφού τα κριτήρια για εσένα είναι δυο επίπεδα πάνω.
Συγκρίνεσαι μόνο με την ιδεατή μορφή του εαυτού σου,το αναμενόμενο από εσένα,όχι με τους άλλους.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τι εταιρεια ειναι αυτη που ακολουθει scrum και εχει 1 ατομο/ανα sprint/ ανα project? Τι ακουμε...
καμια σχεση.Στο project εκεινη την περιοδο δεν ειχανε ατομα οποτε ειχανε μονο εμενα και ετσι εγινε βαλε και τον αρχιτεκτονα που δεν εκανε τιποτα και τους managers. Στην ομαδα που ειμαι τωρα ειμαστε 7 και ναι ειμαστε scrum.
Μην το παιζεται εξυπνη εαν δεν ξερετε δεν εχετε εμπερια. εμεις ειμαστε flexible

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κραταω το 30000 δηλ 2500 το μηνα και κλεινω το θεμα
Κμαν εχεις 4000καθαρα μπράβο σου, αλλα λες οτι δουλεύεις καργα ουμπερστουντεν οποτε κανονικα καπου εκει παιζεις κι εσυ στο 2500 το μηνα ισως 3000 κανονικο μισθο
Μπραβο κ παλι εισαι σρο 20%
Το 60-70% στην φτωχομανα Ντοιτσλαντ ειναι στα 1200-1600...
Αυτα για να μην πιστετοτν καποιοθ μαλκες οτι καπου δουλεύεις και κονομας
Ο τακοσια με χιλια διακοσια αναλογα το μερος θες μονο για να υπάρχεις

Φυσικά Überstunden αλλιώς δε βγαίνει.Τώρα θα χτυπήσω τις 80 ώρες τη βδομάδα να πιάσω τα 5 χιλιάρικα.Βέβαια ψοφάς στην κούραση,είναι πολύ σκληρά,χρειάζεται φυσικές αντοχές.
Αν θέλετε να βγάλετε παραδάκι ξεχάστε τα lifestyle.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις πρέπει να σας βγει ο πάτος στη δουλειά.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
πες τα ετσι τους παω και εγω τους γαμω Γερμανους. Δεν τους γουσταρω οχι γιατι με γαμανε αλλα γιατι ειναι ρατσιστες φασιστες και αχρηστοι.

Μενω Φρανκφουρτη και δουλευω σε software οι Γερμανοι μου κλανουν τα αρχιδια με τους συνεργατες εχω συνεχεια κοντρα.
Ειμαι γαμω τους ανταγωνιστικους τους εχω γαμιση την μανα.

Πρωτο μου project  σε μεγαλη εταιρεια στην φρανκφουρτη, δεν μου μιλαγε κανενας, δεν μου λεγανε τιποτα ,μισος απενατι μου , ακομα και για τις γκριζες ζωνες ακουσα να μου λενε στο Αιγαιο, το τι ακουσα για την Ελλαδα δεν λεγεται.
Βγαζω το project μονος μου τους κανω ρομπα ολους οταν λεμε ολους εννουμε ολους. Τι Γερμανοι και μαλακιες μου λες τι κινεζοι για τον πουτσο.

το μαθαινουν στην εταιρεια γελαγανε και τα μουστακια τους.Θα βγαλουνε λεφτα οχι μαλακες ειναι σαν την Ελλαδα.

Τωρα ειμαι στην ιδια εταριεα σε αλλο project.  Εκει που εκανα μονο backend Spring στο project  και τα ρεστα , τους βγαζω load test performance σε scala με κοροιδευανε  οτι ειμαι μαλακας κτλ κτλ και μενουν μαλακες, σκαει μυτη αλλαγη στην ομαδα τους βγαζω στο project ολα τα προηγουμενα μαζι με openshift και τα παρελκομενα και χωνομαι σε project με android.

Αυτη την εβδομαδα ειχα φασαριες με ενα Αμερικανο που ειναι 10 χρονια στο project και εχει γινει τουρκος επειδη εβγαλα Android tasks και αυτος μας τα ειχε πρηξη οτι και καλα ειμαι μαλακας.Τουδωσανε και θεση του μαλακα.

Οπως λεει το παιδι πιο πανω ειμαστε σπουδαγμενοι εχουμε προσοντα βαρατε στο ψαχνω τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΝ ΙΝΔΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ειναι για τον πουτσο.

Εμεις απο τις δυσκολιες που εχουμε σαν χωρα ειμαστε μαθημενοι να βρισκουμε λυσεις, ολοι αυτοι εχουν μαθει στα ετοιμα.

Τι εταιρεια ειναι αυτη που ακολουθει scrum και εχει 1 ατομο/ανα sprint/ ανα project? Τι ακουμε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656

Κμαν εχεις 4000καθαρα μπράβο σου, αλλα λες οτι δουλεύεις καργα ουμπερστουντεν οποτε κανονικα καπου εκει παιζεις κι εσυ στο 2500 το μηνα ισως 3000 κανονικο μισθο και ριχνεις υπερωριες μαζι με το κλεψιμο και ισως νυχτερθνα ανεβαζεις καμμια χιλιαρα το κοντερ
Ο χτακοσια με χιλια διακοσια αναλογα το μερος θες μονο για να υπάρχεις εξιστενζ μινιμ που λενε οι φριτσηδες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Κμαν εχεις 4000καθαρα μπράβο σου, αλλα λες οτι δουλεύεις καργα ουμπερστουντεν οποτε κανονικα καπου εκει παιζεις κι εσυ στο 2500 το μηνα ισως 3000 κανονικο μισθο
Ο χτακοσια με χιλια διακοσια αναλογα το μερος θες μονο για να υπάρχεις εξιστενζ μινιμ που λενε οι φριτσηδες

30000 δεν περνω γιατι δεν ειμαι junior.τετοιο μισθο μονο οταν εισαι φρεσκος απο το πανεπιστημιο θα παρεις.Απλα σου ειπα απο που ξεκινανε.Και ξεχασα σιγουρα δεν ειναι παραδεισος ουτε σε περιμενουμε τα ποδια ανοιχτα.

Εγω ειπα οτι εχω τρελα προβληματα με αρκετους συναδελφους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ναι εγω δεν περνω τοσα. Σε τι εταρεια εισαι εαν επιτρεπεται?Εγω ψαχνω για κατι τετοιο αλλα ακομα δεν μου εχει τυχη. Οσο για το ποστ που γραφω τι κανω και πως Ναι ετσι ειναι αλλα δεν βγαζω τα δικα σου λεφτα.
Ξερω απλα οτι η εταιρεια που δουλευω για εμενα παιρνει 800ε την ημερα. και οσο το σκεφτομαι μου την δινει στα νευρα, απλα για να βγαλω 9000 χηνες λιγο δυσκολο εως ακατρθωτο. Το συνηθες που κυκλοφορει ειναι απο 3500 εως 6000 μεικτα.
δεν υπαρχουν στην Γερμανια 9000 το μηνα
Με τα 2500αν τα πιανεις νεττο, εισαι πολυ καλος ανω του 75%

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελβετία παίρνεις τα διπλά ακριβώς για την ίδια δουλειά.Δηλαδή αν έκανα το ίδιο ακριβώς που κάνω τώρα αλλά στην Ελβετία αντί για Γερμανία θα καθάριζα 9000-10000 το μήνα καθαρά.Εχει όμως τρελά ενοίκια,χοντρά κόστη και είσαι απομονωμένος σχετικά,δεν έχει πολλές μεγάλες πόλεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και για να συμπληρωσο. επειδη δεν εχεις καταλαβει τι μπορεις να κανεις στην Γερμανια . Η καθε εταιρεια πουλα τον κοσμο που εχει αναλογα . δηλαδη Εχω δουλεψει σε εταρεια σαν εξωτερικος γιατι δεν ηξερε κανεις την τεχνολογια που ειχανε μονος μου στο project και παρολα αυτα scrum γιατι ειχε αλλους σε αλλα ποστα απλα δεν ειχε developer.Σε αλλο project σε πουλανε σαν ατομο για την ομαδα, σε αλλο σε πουλανε για ολο το project ολα παιζουν δεν θα πεις εσυ τι και πως.

και κατι ακομα scrum καθε εταρεια υλοποιηει οπως θελει.Ασχετα με το τι λεει το scrum.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom