Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (0 μέλη και 115 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Επειδή γράφονται διάφορα πολύχρωμα για "προγραμματιστές", τηλε-εργασία κτλ ... αν και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για πολλούς να σημειώσω το εξής (σόρρυ για τις αγγλικούρες αλλά αυτή είναι η γλώσσα του επαγγέλματος) μπας και γλυτώσει κανείς άνθρωπος τα ντράβαλα:

Το από που θα τηλε-εργαστεί κανείς όταν μισθοδοτείται από σοβαρές εταιρίες του εξωτερικού ως software developer/analyst/engineer κτλ ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα (αντίστοιχα υπάρχουν πολλά):

ΕΑΝ εργάζομαι για αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής και μέρος της δουλειάς μου σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με controlled technologies (πχ αλγόριθμοι κρυπτογράφησης) ΤΟΤΕ απαγορεύεται ρητά να βρίσκομαι εγώ και ο κώδικας που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εργοδότη μου σε export controlled ή embargoed χώρα πχ την Ρωσία αφού οι περιορισμοί διακίνησης δεν αφορούν μόνον εμπορικά export controls αλλά ΚΑΙ τον κίνδυνο intentional, unintentional & potential disclosure συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υποκλοπής κατά την μεταφορά του κώδικα μου από τρίτο μέρος. πχ κάνω upload τον κώδικα μου από την Μόσχα στο Version Control System του εργοδότη μου στο Palo Alto χρησιμοποιώντας το WiFi του ξενοδοχείου μου (ανεξαρτήτως του αν χρησιμοποιώ SSL, OpenVPN, L2TP ή ότι άλλο).

Επίσης το που πηγαίνει το laptop που έχει τον κώδικα του εργοδότη μου ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής μου. πχ Κάποιες εταιρίες απαγορεύουν εξόδους του τύπου "πήγα με το macbook pro στο καφέ για να εντυπωσιάσω τα γκομενάκια". Και ΝΑΙ έαν ο εργοδότης μου είναι σοβαρός είναι απλούστατο το να μάθει που ακριβώς βρίσκομαι με τον κώδικα που εγώ γράφω (αλλά ανήκει σε εκείνον αφού τον πληρώνει).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ όχι μόνον αυτό αποτελεί λόγο μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εργασίας μου από τον εργοδότη μου αλλά επισύρει και ποινικές ευθύνες (θυμίζω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν αντίστοιχες διμερείς συμφωνίες οπότε η πχ 10ετής φυλάκιση ή τα μερικά 100δες χιλιάδες δολλάρια πρόστιμο "μεταφέρονται" στην Ελλάδα ως οφειλή ...)

Συνεπώς καλές οι πουτάνες κτλ αλλά πρίν αποφασίσει κανείς που θα μείνει ΕΑΝ μισθοδοτείται ως τηλε-εργαζόμενος από ξένο σοβαρό μαγαζί καλό θα ήταν να ρωτήσει πριν τον εργοδότη του που του επιτρέπει να ζεί ...

Όντως προγραμματιστής είμαι (παρότι δεκάδες άλλα επαγγέλματα μπορούν να δουλεψουν remote, είσαι μεγάλο γατόνι και το κατάλαβες) δούλευα Αμερική σε subcontractor της NSA αλλά επειδή οι Ελληνίδες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, ήρθα κρυφά Ελλάδα με όλο των κώδικα των αλγορίθμων κρυπτογράφησης. Μαλακία... με πήραν γραμμή οι Αμερικάνοι και έχουν στείλει τους μάγκες της CIA να με βρούνε. Τώρα πρέπει να πάω Ρωσσία που έχω κανονίσει άσυλο από το Βλαδίμηρο. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να γαμάω Ρωσσίδες και Ουκρανές που είναι ξεδοντιάρες και βρωμάνε τα χνώτα τους.... Αυτό είναι γκίνια φίλε μου...

Κλείνω γιατι με σημαδεύουν 2 Sniper από το απέναντι μπαλκόνι...

Χαχααχαχαα .... ρε που τον βρήκαμε αυτόνε ρεεεεε ... ε βέβαια οι πυρφορισμός και χαζομάρα είναι αλληλένδετα....

ΥΓ. Τι γράφεις αγόρι μου CSS και HTML? Για τίποτα ποιο πολύπλοκο δεν σε κάνω.
ΥΓ2. Δεν συνεχίζω λόγω offtopic. Εφεξής είσαι συνδεδεμένος με πούτσο.
ΥΓ3. Από ότι έγραψες δεν ισχύει σχεδόν τίποτα, το λέω προς αποφυγή παραπληροφόρησης.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Επειδή γράφονται διάφορα πολύχρωμα για "προγραμματιστές", τηλε-εργασία κτλ ... αν και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για πολλούς να σημειώσω το εξής (σόρρυ για τις αγγλικούρες αλλά αυτή είναι η γλώσσα του επαγγέλματος) μπας και γλυτώσει κανείς άνθρωπος τα ντράβαλα:

Το από που θα τηλε-εργαστεί κανείς όταν μισθοδοτείται από σοβαρές εταιρίες του εξωτερικού ως software developer/analyst/engineer κτλ ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα (αντίστοιχα υπάρχουν πολλά):

ΕΑΝ εργάζομαι για αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής και μέρος της δουλειάς μου σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με controlled technologies (πχ αλγόριθμοι κρυπτογράφησης) ΤΟΤΕ απαγορεύεται ρητά να βρίσκομαι εγώ και ο κώδικας που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εργοδότη μου σε export controlled ή embargoed χώρα πχ την Ρωσία αφού οι περιορισμοί διακίνησης δεν αφορούν μόνον εμπορικά export controls αλλά ΚΑΙ τον κίνδυνο intentional, unintentional & potential disclosure συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υποκλοπής κατά την μεταφορά του κώδικα μου από τρίτο μέρος. πχ κάνω upload τον κώδικα μου από την Μόσχα στο Version Control System του εργοδότη μου στο Palo Alto χρησιμοποιώντας το WiFi του ξενοδοχείου μου (ανεξαρτήτως του αν χρησιμοποιώ SSL, OpenVPN, L2TP ή ότι άλλο).

Επίσης το που πηγαίνει το laptop που έχει τον κώδικα του εργοδότη μου ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής μου. πχ Κάποιες εταιρίες απαγορεύουν εξόδους του τύπου "πήγα με το macbook pro στο καφέ για να εντυπωσιάσω τα γκομενάκια". Και ΝΑΙ έαν ο εργοδότης μου είναι σοβαρός είναι απλούστατο το να μάθει που ακριβώς βρίσκομαι με τον κώδικα που εγώ γράφω (αλλά ανήκει σε εκείνον αφού τον πληρώνει).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ όχι μόνον αυτό αποτελεί λόγο μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εργασίας μου από τον εργοδότη μου αλλά επισύρει και ποινικές ευθύνες (θυμίζω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν αντίστοιχες διμερείς συμφωνίες οπότε η πχ 10ετής φυλάκιση ή τα μερικά 100δες χιλιάδες δολλάρια πρόστιμο "μεταφέρονται" στην Ελλάδα ως οφειλή ...)

Συνεπώς καλές οι πουτάνες κτλ αλλά πρίν αποφασίσει κανείς που θα μείνει ΕΑΝ μισθοδοτείται ως τηλε-εργαζόμενος από ξένο σοβαρό μαγαζί καλό θα ήταν να ρωτήσει πριν τον εργοδότη του που του επιτρέπει να ζεί ...

Τι ειπες τωρα ρε φιλε....
και εχω καλο μου φιλο, που εργαζεται απο Ελλαδα για αμερικανικη εταιρια(ενα ταξιδι το μηνα Αμερικη, σιγουρα), και δεν τον ρωτησα και ουτε μου ειπε ποτε γι'αυτα...
οκ, μπορει και να μην εχει ιδιαιτερους περιορισμους, ισως γι'αυτο δεν μου ανεφερε ποτε τιποτε...
Τρελα σκηνικα περιεγραψες παντως.
Λες και γραφουμε κωδικα για το fbi, ή ολη η βιομηχανικη κατασκοπεια εχει ματια σε καθε τηλε-εργαζομενο αλλης παρομοιας εταιριας....
Δηλαδη αν παρω το laptop μου και παω να ζησω πανω στο βουνο, με μονη συνδεση μεσω κινητης τηλεφωνιας, παιζει και να απαγορευεται;;;;
Οσο ζω μαθαινω...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δουλεύω επί 28 χρόνια στο τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Ξεκίνησα ως software designer και κατέληξα principal architect αρχικά, και διευθυντής marketing και πωλήσεων τελικά.

Εχω δουλέψει από το lagos και την akra μέχρι τη Στοκχόλμη το Λονδίνο το Μόντρεαλ το Ντάλας και όλη τη κεντρική και Νότιο Αμερική.

ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  :grin: :grin: :grin:

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια. Καλό είναι μερικοί να μην μιλάτε αν δεν είστε σίγουροι για αυτά που λέτε !!

Τέρμα το off topic !!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Ξαναγράφω:

Εάν υπάρχει κάποιος πληροφορικάριος που θέλει να τηλε-εργαστεί έχοντας εργοδότη δυτικές (και ειδικά βρετανικές ή αμερικάνικες εταιρίες - αφού οι περιορισμοί είναι αυστηρότεροι αυτών των γενικών της Ε.Ε.) και να μετεγκατασταθεί σε "περίεργες" χώρες ( ) ας κάνει την χάρη στον εαυτό του να συνεννοηθεί πριν με τον εργοδότη του.

H κατάσταση ειδικά με τους αμερικάνους στην μετά τράμπ εποχή έχει σφίξει τόσο που πλέον έχει αρθεί ακόμα και το εθιμικό "fundamental research exclusion" βάσει του οποίου στα πλαίσια της ακαδημαϊκής ελευθερίας οι φοιτητές των αμερικανικών πανεπιστημίων "εξαιρούνταν" κάποιων περιορισμών. Πλέον τους έχουν βάλει τα δυο πόδια στο ένα παπούτσι ΚΑΙ εκεί (πχ ). Στις δε ιδιωτικές εταιρίες το ζήτημα έχει πάρει πλέον τέτοιες διαστάσεις που έχουν αυτοματοποιήσει τους OFAC ελέγχους ενσωματώνοντας την σχετική λειτουργικότητα απευθείας στα ERP συστήματα τους αφού πλέον οι ίδιοι οι "απρόσεκτοι" αμερικάνοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν με άμεση απόλυση αν παραλείψουν ελέγχους.

Γενικώς όσοι όντως ενδιαφέρεστε ψάξτε το με τους εργοδότες σας.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Δουλεύω επί 28 χρόνια στο τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Ξεκίνησα ως software designer και κατέληξα principal architect αρχικά, και διευθυντής marketing και πωλήσεων τελικά.

Εχω δουλέψει από το lagos και την akra μέχρι τη Στοκχόλμη το Λονδίνο το Μόντρεαλ το Ντάλας και όλη τη κεντρική και Νότιο Αμερική.

ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  :grin: :grin: :grin:

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια. Καλό είναι μερικοί να μην μιλάτε αν δεν είστε σίγουροι για αυτά που λέτε !!

Τέρμα το off topic !!!

Ερώτηση:

Δουλεύεις για την Google και γράφεις κώδικα  από την Κριμαία που υπάγεται σε εξαγωγικούς περιρισμούς των ΗΠΑ, έχοντας ελληνικό διαβατήριο.

Είναι νόμιμο ή παράνομο?

ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ποιός απολύεται πρώτος εάν δεν τερματίσει την εργασιακή σχέση μαζί σου?

Ο αμερικανός αφεντικό σου μόλις ενημερωθεί για την παράβαση.

Όντως ή ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Έχω ξαναγράψει εδώ, ότι πέραν του χαρούμενου ζωολογικού κήπου που αποτελεί το bourdela.com, το site διαβάζουν - και ενίοτε γράφουν σε αυτό - και άλλων ειδών σπάνια ζώα - Σεβαστείτε τα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δηλαδή με το νου του,δε λέει ψέμματα,μιας και στην δική του πραγματικότητα ισχύει:

Φίλε όπως ακριβώς το γράφεις είναι.

Οταν ομως η "πραγματικότητα" κάποιου απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα των άλλων τότε απλά περιορίζεται στο δρομοκαίτειο.

Δεν το παίζει γαμιάς στο bou.com προσπαθώντας να μας πείσει ότι τώρα στις 23:36 στην Αθήνα ο ήλιος μεσουρανεί και λάμπει.

Καλή η "σουρεαλιστική" γραφικότητα αλλά κάπου κουράζει. Πέραν του ότι κάποιος νέος που δεν τον ξέρει μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα "παραληρήματα" του.

Η δουλειά που κάνει (αν εχω καταλάβει σωστά ) κάποιου είδους εγκατάσταση η συντήρηση σε δίκτυα δεν αμοίβεται με τη καμμία με 8500  ευρώ τον μήνα.

8500 ευρώ τον μήνα παίρνουν με το ζόρι οι γενικοί διευθυντές. Εχω περάσει από το Αachen και ξέρω.

Ας καταλάβει λοιπόν οτι υπάρχουν και άνθρωποι με γνώσεις που δουλεύουν το κεφάλι τους και δεν καταπίνουν αμάσητες τις παπαριές που γράφει για να αιτιολογήσει τα "ηρωικά" και πένθιμα τραγελαφικά "έπη" του.

Κυρίως κάποιοι σταματήστε να τον δικαιολογείτε γιατί μόνο κακό του κάνετε !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ερώτηση:

Δουλεύεις για την Google και γράφεις κώδικα  από την Κριμαία που υπάγεται σε εξαγωγικούς περιρισμούς των ΗΠΑ, έχοντας ελληνικό διαβατήριο.

Είναι νόμιμο ή παράνομο?

ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ποιός απολύεται πρώτος εάν δεν τερματίσει την εργασιακή σχέση μαζί σου?

Ο αμερικανός αφεντικό σου μόλις ενημερωθεί για την παράβαση.

Όντως ή ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Έχω ξαναγράψει εδώ, ότι πέραν του χαρούμενου ζωολογικού κήπου που αποτελεί το bourdela.com, το site διαβάζουν - και ενίοτε γράφουν σε αυτό - και άλλων ειδών σπάνια ζώα - Σεβαστείτε τα.

Η Google φίλε έχει θυγατρικές σε όλο το κόσμο. Σε πολλές από αυτές εχει R&D τμήματα που γράφουν κώδικες.

Ποιός θα ελέγξει ??
Ποιος θα γνωμοδοτήσει ότι οι κώδικες υπάγονται στη συγκεκριμένη κστηγορία που αναφέρεις ??

Πέραν τού ότι οι system architects ποτέ δεν αναθέτουν σε μια θυγατρική και τους subcontractor της, την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Το σπάνε σε modules και submodules και ελέγχουν τη συνολική σύνθεση όλων των modules σε τελικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορούν να ισχυρισθούν οτι το κάθε module μόνο του είναι χωρίς τα άλλα απλά "άχρηστο".

Το παραπάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.
Οι μεγάλες εταιρίες ξέρουν τη νομοθεσία και έχουν πολλούς άλλους τρόπους να δουλεύουν "νομότυπα" !!

Σαν γενική αρχή κράτα ότι όπως το internet δεν περιορίζεται "γεωγραφικά" έτσι δεν περιορίζεται και το software.

Το σταματάμε εδώ γιατί είμαστε off topic !!! :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Καλή η "σουρεαλιστική" γραφικότητα αλλά κάπου κουράζει. Πέραν του ότι κάποιος νέος που δεν τον ξέρει μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα "παραληρήματα" του.

Η δουλειά που κάνει (αν εχω καταλάβει σωστά ) κάποιου είδους εγκατάσταση η συντήρηση σε δίκτυα δεν αμοίβεται με τη καμμία με 8500  ευρώ τον μήνα.

8500 ευρώ τον μήνα παίρνουν με το ζόρι οι γενικοί διευθυντές. Εχω περάσει από το Αachen και ξέρω.

Ας καταλάβει λοιπόν οτι υπάρχουν και άνθρωποι με γνώσεις που δουλεύουν το κεφάλι τους και δεν καταπίνουν αμάσητες τις παπαριές που γράφει για να αιτιολογήσει τα "ηρωικά" και πένθιμα τραγελαφικά "έπη" του.

Κυρίως κάποιοι σταματήστε να τον δικαιολογείτε γιατί μόνο κακό του κάνετε !!

Φίλε Mindreader,

Πιστεύω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλιούνται 1000 ποστ για να λέγεται 1000 φορές ότι o kman πληρώνει και δεν κάνει κανονικό καμάκι, το ξέρουμε όλοι και το λέει και ο ίδιος. Θα πείσετε το kman να γράφει σε απόλυτα ρεαλιστικά και να μη λέει τις σπονσορατζούδες "γκόμενες" και την προσφορά ρευστού "καμάκι"?? Με τίποτα, έχει τη διάλεκτό του ...

Ασε που με κάποια σουρεαλιστικά ποστ πεθαίνεις στο γέλιο....

δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας που θα τα πάρει τις μετρητοίς...

Εγώ μια φορά ασχολήθηκα με τον centrino ο οποίος λέει ΜΟΝΟ μαλακίες με ύφος 10000 καρδιναλίων (ξεδοντιάρες ουκρανίδες κτλ) και τι κατάλαβα? έγραψε αλλα 2 σεντόνια μαλακίες μετά...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Η Google φίλε έχει θυγατρικές σε όλο το κόσμο. Σε πολλές από αυτές εχει R&D τμήματα που γράφουν κώδικες.

Ποιός θα ελέγξει ??
Ποιος θα γνωμοδοτήσει ότι οι κώδικες υπάγονται στη συγκεκριμένη κστηγορία που αναφέρεις ??

Πέραν τού ότι οι system architects ποτέ δεν αναθέτουν σε μια θυγατρική και τους subcontractor της, την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Το σπάνε σε modules και submodules και ελέγχουν τη συνολική σύνθεση όλων των modules σε τελικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορούν να ισχυρισθούν οτι το κάθε module μόνο του είναι χωρίς τα άλλα απλά "άχρηστο".

Οι μεγάλες εταιρίες ξέρουν τη νομοθεσία και έχουν πολλούς άλλους τρόπους να δουλεύουν "νομότυπα" !!

Σαν γενική αρχή κράτα ότι όπως το internet δεν περιορίζεται "γεωγραφικά" έτσι δεν περιορίζεται και το software.

Μην κουράζεσαι δεν χρειάζεται να ξέρει ό άλλος για να καταλάβει ότι ο centrino λέει μαλακίες. Ετοιμάσου για ένα σεντόνι ακόμα.

Δεν μπορώ να γράψω άλλο, γιατί με βρήκανε τα κομάντα με τους κώδικες του ΝΑΤΟ και πρέπει να φύγω....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Ποιός θα ελέγξει ??

Ναί όντως είμαι off-topic ίσως όμως η κουβέντα φανεί χρήσιμη σε κάποιον και έτσι σώσει την δουλειά του αντί να κυνηγήσει πουτάνες.

Η γενική αρχή είναι: Τσέκαρε με τον εργοδότη σου πρίν αποφασίσεις να πάς για πουτάνες σε περίεργες χώρες εργαζόμενος από εκεί ΕΑΝ είσαι κομπιουτεράς και τηλε-εργάζεσαι. 

Και αυτό διότι το να τσεκάρει ο κάθε developer το τί είναι επιτρεπτό και το τί όχι στον κυκεώνα απαγορεύσεων που έχουν φτιάξει πχ οι αμερικάνοι (η ΕΕ δεν είναι και πολύ καλύτερη) είναι όντως εξαιρετικά δύσκολο πχ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
υγ.
Ζηταω δουλεια ως αχθοφορος αποσκευων Πορνο/Ερωτο τουριστων. Ακομη δεχομαι να ειμαι το 3ο ατομο στην σχεση σας με Τεμπελικα Αγγλοφωνα Πουτανακια απασχολωντας δημιουργικα την ρωσσοφωνη φιλη/θεια/ξαδερφη της. Δεκτες και ηλικωμενες κατω τον 40 ετων!
υγ.2
Ζητηται αχθοφόρος αποσκευών Ερωτοτουριστών ! Πληρωμή σε ότι επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος ευρώ,χρυσό,οικόπεδα, crypto! Μόνο σε μουνι δεν μπορούμε να πληρώσουμε μιας και η αξία του ανεκτίμητη...
Πραγματικά όποια το δίνει τσάμπα είναι σαν να ρίχνει λεφτά στο πανερι του ζητιάνου...

*Αν είσουν εδώ θα σου πάσαρα μια περσινή μου Ρωσίδα 7αρακι από Μόσχα .. δεν βάζω φώτο γιατί απατάει και θα τη βγάλετε 8+ ....Βαριεμαι να πάω Φαληρακι.. Αύριο θα ψάξω κανέναν φίλο να τη πασάρω!
Θα πάω Κολοράντο για τίποτα καινούργιο..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναί όντως είμαι off-topic ίσως όμως η κουβέντα φανεί χρήσιμη σε κάποιον και έτσι σώσει την δουλειά του αντί να κυνηγήσει πουτάνες.

Η γενική αρχή είναι: Τσέκαρε με τον εργοδότη σου πρίν αποφασίσεις να πάς για πουτάνες σε περίεργες χώρες εργαζόμενος από εκεί ΕΑΝ είσαι κομπιουτεράς και τηλε-εργάζεσαι.  

Και αυτό διότι το να τσεκάρει ο κάθε developer το τί είναι επιτρεπτό και το τί όχι στον κυκεώνα απαγορεύσεων που έχουν φτιάξει πχ οι αμερικάνοι (η ΕΕ δεν είναι και πολύ καλύτερη) είναι όντως εξαιρετικά δύσκολο πχ
Τύπε έχεις τεράστιο κόμπλεξ με Ουκρανία και Ρωσία.. "Περίεργες" χώρες για άλλους είναι αυτές που νομίζεις εσύ κανονικές και κανονικές αυτές που νομίζεις εσύ "περίεργες"...
Μην ξεκινήσουμε τώρα πόλεμο μεταξύ  Ανατολής και δύσης επειδή δεν μπόρεσες να καμακώσεις τις συναδελφισες Ουκρανίδες κοκετες στα δείπνα της δουλειάς σου στις δύο  επαγγελματικές επισκέψεις στο Κίεβο!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε Mindreader,

Πιστεύω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλιούνται 1000 ποστ για να λέγεται 1000 φορές ότι o kman πληρώνει και δεν κάνει κανονικό καμάκι, το ξέρουμε όλοι και το λέει και ο ίδιος. Θα πείσετε το kman να γράφει σε απόλυτα ρεαλιστικά και να μη λέει τις σπονσορατζούδες "γκόμενες" και την προσφορά ρευστού "καμάκι"?? Με τίποτα, έχει τη διάλεκτό του ...

δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας που θα τα πάρει τις μετρητοίς...

Εγώ μια φορά ασχολήθηκα με τον centrino ο οποίος λέει ΜΟΝΟ μαλακίες με ύφος 10000 καρδιναλίων (ξεδοντιάρες ουκρανίδες κτλ) και τι κατάλαβα? έγραψε αλλα 2 σεντόνια μαλακίες μετά...

Φίλε κάπου έχεις δίκιο, αλλά επέτρεψε μου κάποιες επισημάνσεις.

Το ότι για τον συγκεκριμένο η έννοια γκόμενα ταυτίζεται με αυτά τα "αρπακτικά" που λέγονται σπονσορέτες και τον μαδάνε επί δεκαετίες το καταλάβαμε όλοι.

Ομως τα "έπη" δεν περιορίζονται στο παραπάνω.

Να αναφέρω λοιπόν ενδεικτικά

-Τις "συστάσεις" για κωλόχερα και μουνόχερα σε τραμ και μέσα μαζικής μεταφοράς

-Τα συστήματα "τανάλια" μετά οδοφραγμάτων στις τουαλέτες των πουτανομπαρων προκειμένου να κερδιθεί και να χρυσοπληρωθεί μια πουτάνα.

-Τις εντελώς παραπλανητικές πληροφορίες σε θέματα ασφαλείας στη Ρωσία. Εχω πάει πάνω απο 20 φορές στη Μόσχα και στο Σαντα πετερσμπουργκ, ακόμη και στη Σαμάρα ποτέ και πουθενά δεν συνάντησα τις καταστάσεις που γράφει.

-Το "ανελέητο" κυνήγι των Βαλκανίων πουτανοκυνηγών από την KGB

Κλπ κλπ κλπ

Και τελικά γιατί γράφουμε στα threads ?? Για να ανταλλάσουμε πληροφορίες η για να αναλωνόμαστε σε "σουρεαλιστικά" παραληρήματα  ??

Πολλοί φίλοι σε κάποια φάση βαριούνται και τη κάνουν. Αυτό θα κάνω και εγώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όπως είχε πει ο Δάσκαλος Ιωσήφ «να είχα τα λεφτά σας»
Εντάξει για τα λεφτά δεν μπορώ να ξέρω αλλά για γκομενες ξέχνα το  :2funny:όλοι αγάμητοι ειναι :2funny:
  Μέχρι που πήγα Κισινιώφ και είδα την κατάντια τους (οι περισσότεροι που γράφουν απ αυτή την παρέα ειναι) που γυναίκες ούτε απ έξω δεν πέρναγαν και ήταν όλοι κακομοίρηδες που έπαιζαν τάβλι και χαρτια  :2funny:.
  Έχει πλάκα που λένε δε βάζουμε φωτο από γκομενες για να μην της εκθέσουμε  :2funny:  :2funny::2funny:αν είχαν γκομενες θα μας είχαν πνίξει στις φωτο!σελίδες απο γκομρνες θα μας έβαζαν  :2funny:παντός για να γελάς με τα χάλια τους είναι ότι πρέπει  :2funny:εδώ πριν 2-3 Χρόνια ήρθε ένα κύμα κακομοιρηδων αλλά έφυγαν όλοι.Παντος έσπαγε πλάκα μαζί τους.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
εγω πανο εβγαλα ενα ακινητο προς πωληση για 350.000 χιλ. και η αξια του ειναι 420.000 χιλ. συμφωνα με τον εκτιμητη που εκανε την εκθεση.

το ειδαν ρωσοι, κινεζοι και ελληνες του εξωτερικου απο (αμερικη, αυστραλια, καναδα, γερμανια) αλλά κανενας δεν μπορει να το αγορασει ολοι λενε ειναι ακριβο θα ψαξουμε κατι φθηνοτερο.

350.000 χιλιαρικα αυτην η παπαρια τυπε  :think:   :S :S :S
Ουτε 50.000χιλιαρικα δεν πιανει, 30ετιας σπιτι μη ανακαινισμένο.

Δες εδω τι αγοραζεις με 300.000

Με τετοια τιμη κανεις δεν ηρθε να το δει.

Φανταζομαι τα εξοχικά που κοστιζουν 1.000.000 που κληρονομησες(αν κληρονομησες) πως ειναι. :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Στα αριστερα ενα τυχαιο σπιτι που βρηκα που πωλείται 270.000 και στα δεξια του παπα που και καλα του το εκτιμησαν 350.000 απο 420.000  :S :S :S

Συνημμένα

• 111 (2).jpg
    111 (2).jpg
    893,7 KB · Εμφανίσεις: 48

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Στα αριστερα ενα τυχαιο σπιτι που βρηκα που πωλείται 270.000 και στα δεξια του παπα που και καλα του το εκτιμησαν 350.000 απο 420.000  :S :S :S

Φίλε δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι !!

Ιδίως όταν δεν ξέρεις λεπτομέρειες, όπως η θέση η τα τετραγωνικά ενός ακινήτου !!

Ενα μεγάλο μέρος της αξίας ενός ακινήτου εξαρτάται από τη θέση του.

Παλιά καλοσυντηρημένα νεοκλασικά κτήρια σε καλές περιοχές του κέντρου έχουν την αξία που ο πάπας γράφει.

Ψάξε και θα δείς !!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
350.000 χιλιαρικα αυτην η παπαρια τυπε  :think:   :S :S :S
Ουτε 50.000χιλιαρικα δεν πιανει, 30ετιας σπιτι μη ανακαινισμένο.

Δες εδω τι αγοραζεις με 300.000

Με τετοια τιμη κανεις δεν ηρθε να το δει.

Φανταζομαι τα εξοχικά που κοστιζουν 1.000.000 που κληρονομησες(αν κληρονομησες) πως ειναι. :S :S :S

θα ειναι σαν την μαιζονετα του τυπου εντουρο τυπε :S

Επισκέπτης
Τα άτομα σαν εμένα ξεβολέψαμε τους ψωλάδες και τους γόνους.
Ποιο ήταν το όνειρο του ψωλά?Αυτό που ονομάζουμε Greek dream.
Ητοι θα ξύνω τα αρχίδια μου με γκασμά,θα πάρω ένα πτυχίο λαδώνοντας και μετά ένας μη προνομιούχος βλάκας θα δουλεύει για εμένα.
Πολύ ωραία κατάσταση προσπάθησαν να τα μπλοκάρουν όλα εγκώ πολιτικός μηχανικός,το παιδί μου θα γίνει μηχανικός έστω και μέσω Βουλγαρίας,εσύ θα δουλεύεις για αυτόν.Εγκώ γιατρό,το παιδί μου θα γίνει γκιατρό και ας είναι μπούφος μέσω Βουλγαρίας θα βρω ένα μαλάκα να κάνει τη δουλειά.Εγκώ φαρμακοποιό το παιδί μου θα κληρονομήσει το φαρμακείο κτλ.
Νομοθετήσανε,γράψανε,εκβιάσανε μας πρήξανε τα αρχίδια.
Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Την άπειρη μανία του Βαλκάνιου.Αυτές οι μαλακίες εγκώ,το παιντί μου,ο γόνος κτλ στηρίζονται σε κοινωνική αποδοχή.
Ποιος σου είπε ρε μάλακερ οτι εγώ σε αποδέχομαι?Ποιος σου είπε οτι η ισορροπία δυνάμεων είναι αυτή που νομίζεις?
Δε νίκησες αλλά θα πάρεις τον πούλο.Κάτσε στη νιρβάνα σου και πάρε άπειρο πέος.
Μιλάμε για σκληρά άτομα χωρίς αναστολές,δηλαδή το να γαμήσουμε όλους αυτούς,γόνους ψωλάδες κτλ ήταν σα να κλέβεις εκκλησία.
Απειρα πιο γρήγοροι,ενεργητικοί σκληροί και απόγονοι σκληρών πουτσαράδων που δε μάσαγαν τα αρχίδια τους,απλά τα άτομα δεν είχαν καμία τύχη.Ηταν πυρπόληση πραγματική δε θα συνέλθουν ποτέ.Απέραντη μανία.
Γενικά η μέση τάξη χτυπήθηκε με άγριο τρόπο.Θα καταλάβουν μετά από 50 χρόνια τι έγινε όταν δε θα μας αφορά.

Ολοι οι γονοι παραμενουν ανεγγιχτοι. Στη φαντασια σου τα βλεπεις αυτα.

Γραψε και για IQ οπως εγραφες στα επικα σου ποστ στο gurforum. Εξετασεις για αδεια ασκησεως επαγγελματος με γνωστα θεματα για να περνανε οι γονοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom