midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.278
- Πόντοι
- 3.656
μλκιες λεει ο. Κμαν για μισθούςΦίλε όπως ακριβώς το γράφεις είναι.
Οταν ομως η "πραγματικότητα" κάποιου απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα των άλλων τότε απλά περιορίζεται στο δρομοκαίτειο.
Δεν το παίζει γαμιάς στο bou.com προσπαθώντας να μας πείσει ότι τώρα στις 23:36 στην Αθήνα ο ήλιος μεσουρανεί και λάμπει.
Καλή η "σουρεαλιστική" γραφικότητα αλλά κάπου κουράζει. Πέραν του ότι κάποιος νέος που δεν τον ξέρει μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα "παραληρήματα" του.
Η δουλειά που κάνει (αν εχω καταλάβει σωστά ) κάποιου είδους εγκατάσταση η συντήρηση σε δίκτυα δεν αμοίβεται με τη καμμία με 8500 ευρώ τον μήνα.
8500 ευρώ τον μήνα παίρνουν με το ζόρι οι γενικοί διευθυντές. Εχω περάσει από το Αachen και ξέρω.
Ας καταλάβει λοιπόν οτι υπάρχουν και άνθρωποι με γνώσεις που δουλεύουν το κεφάλι τους και δεν καταπίνουν αμάσητες τις παπαριές που γράφει για να αιτιολογήσει τα "ηρωικά" και πένθιμα τραγελαφικά "έπη" του.
Κυρίως κάποιοι σταματήστε να τον δικαιολογείτε γιατί μόνο κακό του κάνετε !!
Αυτα τα νουμερα παιζουν μονο ελβετια που ομως ο ανταγωνισμος ειναι τρελλος για να παρεις τη θεση,
Γερμανία είναι φτωχομανα με την καμμια δεν παιζουν τετοια χρηματα
Για να σου μείνουν 2000 καθαρα στην Γερμανία ειναι απιθανο σχεδόν.(υπολογιζω 1000-1200μηνιαι παγια εξοδα χωρις γαγητα καφεφες αμποναμεντ κλπ)
Ελβετια ειναι ευκολο να σου μεινουν 4000 αλλα ΕΑΝ κι εδοσον βρεις δουλειά σε ανωτερη μεσαιας κλασης δουλεια,
πιασ τ αυγο Και κουρευτο δηλαδη στην πράξη..
του κμαν τουπα παλια να βαλει το Λοναμπρεχνουνγκ του - μισθοδοσια δηλ-κ εβαλε κατι μλκες μαϊμούδες που ταγραψε μονος του