Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Φίλε όπως ακριβώς το γράφεις είναι.

Οταν ομως η "πραγματικότητα" κάποιου απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα των άλλων τότε απλά περιορίζεται στο δρομοκαίτειο.

Δεν το παίζει γαμιάς στο bou.com προσπαθώντας να μας πείσει ότι τώρα στις 23:36 στην Αθήνα ο ήλιος μεσουρανεί και λάμπει.

Καλή η "σουρεαλιστική" γραφικότητα αλλά κάπου κουράζει. Πέραν του ότι κάποιος νέος που δεν τον ξέρει μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα "παραληρήματα" του.

Η δουλειά που κάνει (αν εχω καταλάβει σωστά ) κάποιου είδους εγκατάσταση η συντήρηση σε δίκτυα δεν αμοίβεται με τη καμμία με 8500  ευρώ τον μήνα.

8500 ευρώ τον μήνα παίρνουν με το ζόρι οι γενικοί διευθυντές. Εχω περάσει από το Αachen και ξέρω.

Ας καταλάβει λοιπόν οτι υπάρχουν και άνθρωποι με γνώσεις που δουλεύουν το κεφάλι τους και δεν καταπίνουν αμάσητες τις παπαριές που γράφει για να αιτιολογήσει τα "ηρωικά" και πένθιμα τραγελαφικά "έπη" του.

Κυρίως κάποιοι σταματήστε να τον δικαιολογείτε γιατί μόνο κακό του κάνετε !!
μλκιες λεει ο. Κμαν για μισθούς
Αυτα τα νουμερα παιζουν μονο ελβετια που ομως ο ανταγωνισμος ειναι τρελλος για να παρεις τη θεση,
Γερμανία είναι φτωχομανα με την καμμια δεν παιζουν τετοια χρηματα
Για να σου μείνουν 2000 καθαρα στην Γερμανία ειναι απιθανο σχεδόν.(υπολογιζω 1000-1200μηνιαι παγια εξοδα χωρις γαγητα καφεφες αμποναμεντ κλπ)
Ελβετια ειναι ευκολο να σου μεινουν 4000 αλλα ΕΑΝ κι εδοσον βρεις δουλειά σε ανωτερη μεσαιας κλασης δουλεια,
πιασ τ αυγο Και κουρευτο δηλαδη στην πράξη..  :grin:

του κμαν τουπα παλια να βαλει το Λοναμπρεχνουνγκ του - μισθοδοσια δηλ-κ εβαλε κατι μλκες μαϊμούδες που ταγραψε μονος του
:grin:

Επισκέπτης
Ο νεομετανάστης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παλιό Gastarbeiter.Είναι ανώτερος από κάθε άποψη.
Ο παλιός Ελληνας που μετανάστευε είχε απολυτήριο δημοτικού,δεν ήξερε λέξη γερμανικά και πολλές φορές δεν έμαθε καθόλου και 40 χρόνια να έμεινε Γερμανία.Ηταν κολλημένος με τα ελληνικά ήθη και έθιμα και έκλαιγε τη μοίρα του στα ελληνικά καφενεία.Είχε βέβαια το πλεονέκτημα οτι είχε WG να μείνει,σίγουρη θέση και δωρεάν μαθήματα γλώσσας αφού προφανώς υπέγραφε σύμβαση το γερμανικό κράτος με την Ελλάδα και όχι μόνο η εταιρία μαζί του όπως γίνεται τώρα.
Επαιρνε τον ελάχιστο μισθό και το όνειρό του ήταν να μαζέψει λεφτά να αγοράσει ένα σπιτάκι Ελλάδα να περάσει τα γεράματα Ελλάδα να μην τον γαμάνε πλέον οι Γερμανοί.
Ο νεομετανάστης είναι Balkan power γαμιάς.Εχει πτυχίο τριτοβάθμιας,5-10 χρόνια εργασιακή εμπειρία,ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη από το Γερμανό,βλέπει τον εαυτό του σαν εκπληκτικά ανώτερο,ξέρει γερμανικά και έρχεται να γαμήσει και να δείρει.Δεν κλαίγεται μέρα νύχτα στα καφενεία παίζοντας τάβλι και ακούγοντας Καζαντζίδη ούτε καίγεται να βρει καμιά χοντρέλω Ελληνίδα να παντρευτεί ή να αράξει Ελλάδα για να ψωλάρει.
Είναι δυναμικός,σκληρός,γρήγορος,αντιπροσωπεύει τη σκληρή Ελλάδα αυτό δηλαδή που δεν είναι τώρα η Ελλάδα.
Αλλάζουμε σιγά σιγά και τη γνώμη των Γερμανών για το τι εστί Ελληνας,καμία σχέση με το Dorf style των παλαιών.
Οι Γερμανοί βλέπουν τις φοβερές επιδόσεις μας,πόσο τους ανεβάζουμε το ΑΕΠ και λένε διευκολύνετε τους Ελληναράδες,φέρτε όσους περισσότερους μπορείτε είναι δουλευταράδες,τέρατα αμάσητοι τέτοιους χρειαζόμαστε,θα μας στηρίξουν το ασφαλιστικό θα παράγουν πλούτο για εμάς,προσπαθούν ενεργητικά να φέρουν όσο περισσότερους ικανούς για εργασία  γίνεται.
Συνεπώς εμείς οι άρχοντες με τις φοβερές επιδόσεις μας και το αμάσητο στυλ κάνουμε τα πράγματα εύκολα για τους επόμενους Bewerber.
Βέβαια οι ψωλάδες στην Ελλάδα τραβάνε τα βυζιά τους με την κατάσταση λένε δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσουν τους Νεοέλληνες εξωτερικού να ψηφίσουνε για τα επόμενα 100 χρόνια γιατί θα φάνε τρελλό παπάρι από αυτούς που βλέπουν καθαρά την κατάσταση και δεν καίγονται για ρουσφέτι,διορισμό κτλ.
Κατι τετοια θα λενε και οι Αλβανοι της Ελλαδας φανταζομαι. Ειμαστε δουλευταραδες στηρίζουμε το ασφαλιστικό κλπ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656

Επισκέπτης
Εγω παντως παιδια την εβγαλα ονειρο ολο το καλοκαιρι στο νησι. Αν εμενα αλλου θα ηθελα 15χιλιαρικα καθαρα μισθο για να απολαυσω οτι απολαυσα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τώρα γύρισα απο κολοράντο και με λύπη σας ανακοινώνω αυτό που ξέρετε και στρουφοκαμηλίζετε...Δεν υπάρχει Ελλάς Ελλήνων Γαμιάδων ...
Ας υποσταλεί και η σημαία στο Σύνταγμα και στην Ακρόπολη και ας αντικατασταθεί με την κατσαριδοσημαία(Αλβανική)!Αν θέλουν κάποιοι Ελλάδα ας πάρουν μαζεμένη γη κάπου στη Γερμανία στα σύνορα με Ελβετία και ας την ονομάσουν "Athena" όπως οι Ασσύριοι που υπάρχουν μόνο στην αυτόνομη περιοχή τους στη Σουηδία...Στο χώρο που υπάρχουμε δεν υπάρχει ΧΩΡΑ αλλά οι αριστεροί και λοιποί αδιάφοροι πέτυχαν να το κάνουν ...ΧΩΡΟ..

Αλβανός μπάρμαν και όλοι Αλβανοί γύρω γύρω με τσάμπα ποτά...και τα ωραιότερα ρωσιδάκια , καζακστανες και ανατολικές μαζί τους...Επίςης μαύροι τςιγκάνοι Και λοιποί παρακμιακοί ..όλοι εκει...Καμιά σχέση με τελευταία φορά που πήγα Αύγουστο ...Μπουνιά στο στομάχι..Καλύτερα να μην έβγαινα και να μαλακιζόμουν μαζί σας....
Μακάρι του χρόνου να βγεί ο Τσίπρας(Ενοείται πως δεν τον υποστηρίζω) για να τηρήσω την υπόσχεση στον εαυτό μου  και να φύγω για πορνομετανάστευση ...Είναι η κόκκινη γραμμή μου...
Τα λέμε το ξημέρωμα με real estate και μισθούς και ...συντάξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό...

Επισκέπτης
Τα εχω γραψει 100 φορες για τους Αλβανους. Και τις γυναικες σας πηδανε των ντοπιων.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τα εχω γραψει 100 φορες για τους Αλβανους. Και τις γυναικες σας πηδανε των ντοπιων.
Δεν είναι θέμα των νησιών..Είναι πανελλήνιο ..Εδω στη Κρήτη και τη Κέρκυρα είναι άπειροι γιατί βρίσκουν δουλειές σε ξενοδοχεία που οι ντόπιοι δεν φτάνουν..

Επισκέπτης
Δεν είναι θέμα των νησιών..Είναι πανελλήνιο ..Εδω στη Κρήτη και τη Κέρκυρα είναι άπειροι γιατί βρίσκουν δουλειές σε ξενοδοχεία που οι ντόπιοι δεν φτάνουν..
Στα νησια και ειδικα σε μερικες περιοχες τους εχουν δωσει τοσο αερα που φερονται σαν πλειοψηφια. Φερονται οπως στον Αγιο Παντελεημωνα. Νιωθεις σαν να βρισκεσαι υπο ξενο ζυγο... Δεν τους εχουν ενημερωσει καλα οι αριστεροι για τα οφελη της ανεκτικοτητας και οτι δεν υπαρχουν εθνη. :zombie:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μλκιες λεει ο. Κμαν για μισθούς
Αυτα τα νουμερα παιζουν μονο ελβετια που ομως ο ανταγωνισμος ειναι τρελλος για να παρεις τη θεση,
Γερμανία είναι φτωχομανα με την καμμια δεν παιζουν τετοια χρηματα
Για να σου μείνουν 2000 καθαρα στην Γερμανία ειναι απιθανο σχεδόν.(υπολογιζω 1000-1200μηνιαι παγια εξοδα χωρις γαγητα καφεφες αμποναμεντ κλπ)
Ελβετια ειναι ευκολο να σου μεινουν 4000 αλλα ΕΑΝ κι εδοσον βρεις δουλειά σε ανωτερη μεσαιας κλασης δουλεια,
πιασ τ αυγο Και κουρευτο δηλαδη στην πράξη..  :grin:

του κμαν τουπα παλια να βαλει το Λοναμπρεχνουνγκ του - μισθοδοσια δηλ-κ εβαλε κατι μλκες μαϊμούδες που ταγραψε μονος του
:grin:

Αυτό είχα βάλει.Βλέπεις τι γράφει στα Nettobezüge.

h2U4WX.jpg

Κάτσε να βάλω από τον τελευταίο μήνα.
Γενικά είμαι ο μόνος που ποστάρει αποδείξεις μισθοδοσίας όπως και δικές του φωτό από γκόμενες αφού αν έκαναν οι άλλοι το ίδιο θα γέλαγε και το εμπριμέ ερίφιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman,με την προϋπηρεσία σου και τα γερμανικά,μπορείς να πας Ελβετια και να παίρνεις 20χιλιάδες μεικτά,έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πέφτετε με τόση σφοδρότητα στον kman μερικοί..

Ναι,όντως Ελβετία θα έπαιρνα τα διπλάσια,το έχω σκεφτεί να πάω.Αλλά είναι πολλή απομόνωση εκεί.
Και πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.
Βασικά έχει σχέση με το πόσες ώρες δουλεύεις τη βδομάδα.Αν παίρνεις 20 ευρώ την ώρα καθαρά και δουλεύεις 80 ώρες τη βδομάδα έχεις 1600 ευρώ τη βδομάδα δηλαδή πάνω από 6000 ευρώ το μήνα.Οσο περισσότερες ώρες είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις τόσο αυξάνεται το εισόδημα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ναι,όντως Ελβετία θα έπαιρνα τα διπλάσια,το έχω σκεφτεί να πάω.Αλλά είναι πολλή απομόνωση εκεί.
Και πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.
Βασικά έχει σχέση με το πόσες ώρες δουλεύεις τη βδομάδα.Αν παίρνεις 20 ευρώ την ώρα καθαρά και δουλεύεις 80 ώρες τη βδομάδα έχεις 1600 ευρώ τη βδομάδα δηλαδή πάνω από 6000 ευρώ το μήνα.Οσο περισσότερες ώρες είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις τόσο αυξάνεται το εισόδημα.

Μια βδομάδα έχει 7*24=168 ώρες και εσύ ισχυρίζεσαι ότι εργάζεσαι τις 80.
Mιας και τουλάχιστον μία μέρα της βδομάδας δεν εργάζεσαι,
σου αναλογούν 80/6=13,3 ώρες δουλειάς ανά εργάσιμη μέρα.

Οκ,στο Μόναχο θα κατέβεις όταν θα έρθουν οι άλλοι;

Πριν αρκετό καιρό και βλέποντας αυτά που postάρεις,θέλησα να δω πως είναι με μια πιο ψηλή γκόμενα από εμένα.
Έτσι νταραβερίστηκα με μια 27χρονη βολλευμπολίστρια Γερμανίδα 1.93,δηλαδή 5 πόντους πιο ψηλή από εμένα.
Σου έστειλα και σε pm τα αποδεικτικά στοιχεία.

Πλέον μου φαίνεται ασύλληπτο, που εσύ τις κυκλοφορείς όντας τόσο κοντύτερος.

Όπου κι αν πηγαίναμε μας κοιτούσαν όλοι,αν και στα αρχίδια μου,γιατί δεν σκέφτονταν ο ζουμπάς και η ψηλή,αλλά ο ψηλός και η πολύ ψηλή.
Αλλά στο κρεβάτι σκέτη τραγωδία,ένα σωρό στάσεις απλά τις διαγράφεις,πήγα για πλάκα μια φορά να την στήσω στον τοίχο και ο κώλος της ήταν λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μου.
Ο.κ. ατελείωτα πόδια,υποστηρίζει κάτι φορέματα που μια στούμπω θα φαινόταν σαν κουβάς,κ.λ.π.,αλλά γενικά δύσκολο..
Παπούτσι 41 και παλάμη/δάχτυλα μικρά για το ύψος της,αλλά και πάλι γάμησέ τα..
Παράξενο να συνοδεύεις και να κοιτάς στο πλάι σου,ελαφρά προς τα επάνω.

Επίσης η όλη φάση του σεξ,δεν επιδέχεται βελτίωσης,τουλάχιστον για μένα.
Τώρα εσύ πως τα καταφέρνεις και την βρίσκεις με το όλο θέμα,δεν ξέρω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Αυτό είχα βάλει.Βλέπεις τι γράφει στα Nettobezüge.

h2U4WX.jpg

Κάτσε να βάλω από τον τελευταίο μήνα.
Γενικά είμαι ο μόνος που ποστάρει αποδείξεις μισθοδοσίας όπως και δικές του φωτό από γκόμενες αφού αν έκαναν οι άλλοι το ίδιο θα γέλαγε και το εμπριμέ ερίφιο.
nai balto to xarti olokliro na to doume k sto onoma ase na fenete i to mikro h h katalixi toulaxiston nanai apo ellina
Lroxita blepo pos apo ta 7500 pou de blepoume ti mina eine ki an exoune sfagida apo eteria feugoun kana 3500 dil. Pame gia 4000 stin kaliteri... Pou gia Deutschland eine para polla ontos.. Opote vale to xarti na to doyme opos periegrapsa, oxi apospasmatika...  ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Miete δηλ ενοικιο λεει 220???
Τι σπιτι ειναι αυτο οου κανει 220????? :rolleyes:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Οντως ο κμαν ειναι ο μονος που ποσταρει αποδειξεις αληθινες η πλαστες θα δειξει
Οι λοιποι μονο μπουρ μπουρ ναχαμε να λεγαμε δηλαδη..  :respect:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φίλε κάπου έχεις δίκιο, αλλά επέτρεψε μου κάποιες επισημάνσεις.

Το ότι για τον συγκεκριμένο η έννοια γκόμενα ταυτίζεται με αυτά τα "αρπακτικά" που λέγονται σπονσορέτες και τον μαδάνε επί δεκαετίες το καταλάβαμε όλοι.

Ομως τα "έπη" δεν περιορίζονται στο παραπάνω.

Δε λέω άμα διαφωνεί κάποιος με κάτι να μην το λέει και εγώ έχω πει στον Kman πράγματα που διαφωνώ. Το να επαναλαμβανετε όμως 1000 το ίδιο ακριβώς πράγμα χωρίς νόημα το βρίσκω περιττό.

Αν θες να δεις τον κμαν να γράφει ο ίδιος για το σπονσορινγκ οπως είναι (μετά από ανάκριση) δείς εδω, που έλεγε και τις μνημικές ατάκες για τον "καρβουνιάρη" και "το κοριτσάκι με τα σπίρτα":

Και για να πούμε για Κίεβο αν ήθελα να πω σε έναν μόνο δυο λόγια θα έλεγα αυτα:

:2funny: Έτσι είναι οι ουκρανες,έχουν δύο προσωπικότητες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η μια προσωπικότητα είναι για αυτούς που γουστάρουν και τους δικούς τους και η άλλη για τους χρηματοδότες και σεξοτουριστές  

και συμπληρώνω άρα, καλύτερα να είσαι αυτός που γουστάρουν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δυο μόνο παρατηρήσεις (έχω όρεξη):

Αλλά στο κρεβάτι σκέτη τραγωδία,ένα σωρό στάσεις απλά τις διαγράφεις,πήγα για πλάκα μια φορά να την στήσω στον τοίχο και ο κώλος της ήταν λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μου.

Ελα ρε ΒΠ, λίγη εφευρετικότητα... η ψηλή όταν τη στήσεις τοίχο , θα ανοίξει τα πόδια θα κάνει γωνία και μια χαρά παίζει... μου θύμισες και μια τσέχα που μου έριχνε, με είχε ρωτήσει κιόλας με ενοχλέι που είναι πιο ψηλή...

Επίσης, πες ότι είσουν 1.7 και η άλλη λέω 1.8 και σας κοίταγαν.. ε και? Ο άλλος κοιτάει και εσύ γαμάς, στα αρχίδια σου, εσύ είπες οι κοιν. συμβάσεις είναι για τους μέτριους...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
:worship:
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.
δεν τοχα διαβασει αυτο... Ρισπεκτ στον μεγιστον συγγραφεα αναλυτη κμαν
:worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Δυο μόνο παρατηρήσεις (έχω όρεξη):

Ελα ρε ΒΠ, λίγη εφευρετικότητα... η ψηλή όταν τη στήσεις τοίχο , θα ανοίξει τα πόδια θα κάνει γωνία και μια χαρά παίζει... μου θύμισες και μια τσέχα που μου έριχνε, με είχε ρωτήσει κιόλας με ενοχλέι που είναι πιο ψηλή...

Επίσης, πες ότι είσουν 1.7 και η άλλη λέω 1.8 και σας κοίταγαν.. ε και? Ο άλλος κοιτάει και εσύ γαμάς, στα αρχίδια σου, εσύ είπες οι κοιν. συμβάσεις είναι για τους μέτριους...
μονο μια φορα ειχα ιδιο υψος γκομενα με μενα.1. 89 εγω 1.85αυτη
Με το μαλλι και μεσαιο τακουνι  με περναγε κιολας. Μια μις γιανγκ του 90φευγα..
Αβολη κατασταση και στο εξω καιβστο κρεβάτι
Ειδικα πισωκολητο μου φαινοταν σαν να πηδαω τραβελι
Μολις τελείωσα το εφε στα μαγαζια της παραλιακης κ σε γνωστουε κ φιλους αποχωρησα...
Εβαλα τον πηχυ στα μεχρι 1.75
Και γενικά κινουμαι αναμεσα 1.70-1.75 τα τελυταια δεκαπεντε χρονια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ο νεομετανάστης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παλιό Gastarbeiter.Είναι ανώτερος από κάθε άποψη.
Ο παλιός Ελληνας που μετανάστευε είχε απολυτήριο δημοτικού,δεν ήξερε λέξη γερμανικά και πολλές φορές δεν έμαθε καθόλου και 40 χρόνια να έμεινε Γερμανία.Ηταν κολλημένος με τα ελληνικά ήθη και έθιμα και έκλαιγε τη μοίρα του στα ελληνικά καφενεία.Είχε βέβαια το πλεονέκτημα οτι είχε WG να μείνει,σίγουρη θέση και δωρεάν μαθήματα γλώσσας αφού προφανώς υπέγραφε σύμβαση το γερμανικό κράτος με την Ελλάδα και όχι μόνο η εταιρία μαζί του όπως γίνεται τώρα.
Επαιρνε τον ελάχιστο μισθό και το όνειρό του ήταν να μαζέψει λεφτά να αγοράσει ένα σπιτάκι Ελλάδα να περάσει τα γεράματα Ελλάδα να μην τον γαμάνε πλέον οι Γερμανοί.
Ο νεομετανάστης είναι Balkan power γαμιάς.Εχει πτυχίο τριτοβάθμιας,5-10 χρόνια εργασιακή εμπειρία,ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη από το Γερμανό,βλέπει τον εαυτό του σαν εκπληκτικά ανώτερο,ξέρει γερμανικά και έρχεται να γαμήσει και να δείρει.Δεν κλαίγεται μέρα νύχτα στα καφενεία παίζοντας τάβλι και ακούγοντας Καζαντζίδη ούτε καίγεται να βρει καμιά χοντρέλω Ελληνίδα να παντρευτεί ή να αράξει Ελλάδα για να ψωλάρει.
Είναι δυναμικός,σκληρός,γρήγορος,αντιπροσωπεύει τη σκληρή Ελλάδα αυτό δηλαδή που δεν είναι τώρα η Ελλάδα.
Αλλάζουμε σιγά σιγά και τη γνώμη των Γερμανών για το τι εστί Ελληνας,καμία σχέση με το Dorf style των παλαιών.
Οι Γερμανοί βλέπουν τις φοβερές επιδόσεις μας,πόσο τους ανεβάζουμε το ΑΕΠ και λένε διευκολύνετε τους Ελληναράδες,φέρτε όσους περισσότερους μπορείτε είναι δουλευταράδες,τέρατα αμάσητοι τέτοιους χρειαζόμαστε,θα μας στηρίξουν το ασφαλιστικό θα παράγουν πλούτο για εμάς,προσπαθούν ενεργητικά να φέρουν όσο περισσότερους ικανούς για εργασία  γίνεται.
Συνεπώς εμείς οι άρχοντες με τις φοβερές επιδόσεις μας και το αμάσητο στυλ κάνουμε τα πράγματα εύκολα για τους επόμενους Bewerber.
Βέβαια οι ψωλάδες στην Ελλάδα τραβάνε τα βυζιά τους με την κατάσταση λένε δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσουν τους Νεοέλληνες εξωτερικού να ψηφίσουνε για τα επόμενα 100 χρόνια γιατί θα φάνε τρελλό παπάρι από αυτούς που βλέπουν καθαρά την κατάσταση και δεν καίγονται για ρουσφέτι,διορισμό κτλ.

πες τα ετσι τους παω και εγω τους γαμω Γερμανους. Δεν τους γουσταρω οχι γιατι με γαμανε αλλα γιατι ειναι ρατσιστες φασιστες και αχρηστοι.

Μενω Φρανκφουρτη και δουλευω σε software οι Γερμανοι μου κλανουν τα αρχιδια με τους συνεργατες εχω συνεχεια κοντρα.
Ειμαι γαμω τους ανταγωνιστικους τους εχω γαμιση την μανα.

Πρωτο μου project  σε μεγαλη εταιρεια στην φρανκφουρτη, δεν μου μιλαγε κανενας, δεν μου λεγανε τιποτα ,μισος απενατι μου , ακομα και για τις γκριζες ζωνες ακουσα να μου λενε στο Αιγαιο, το τι ακουσα για την Ελλαδα δεν λεγεται.
Βγαζω το project μονος μου τους κανω ρομπα ολους οταν λεμε ολους εννουμε ολους. Τι Γερμανοι και μαλακιες μου λες τι κινεζοι για τον πουτσο.

το μαθαινουν στην εταιρεια γελαγανε και τα μουστακια τους.Θα βγαλουνε λεφτα οχι μαλακες ειναι σαν την Ελλαδα.

Τωρα ειμαι στην ιδια εταριεα σε αλλο project.  Εκει που εκανα μονο backend Spring στο project  και τα ρεστα , τους βγαζω load test performance σε scala με κοροιδευανε  οτι ειμαι μαλακας κτλ κτλ και μενουν μαλακες, σκαει μυτη αλλαγη στην ομαδα τους βγαζω στο project ολα τα προηγουμενα μαζι με openshift και τα παρελκομενα και χωνομαι σε project με android.

Αυτη την εβδομαδα ειχα φασαριες με ενα Αμερικανο που ειναι 10 χρονια στο project και εχει γινει τουρκος επειδη εβγαλα Android tasks και αυτος μας τα ειχε πρηξη οτι και καλα ειμαι μαλακας.Τουδωσανε και θεση του μαλακα.

Οπως λεει το παιδι πιο πανω ειμαστε σπουδαγμενοι εχουμε προσοντα βαρατε στο ψαχνω τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΝ ΙΝΔΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ειναι για τον πουτσο.

Εμεις απο τις δυσκολιες που εχουμε σαν χωρα ειμαστε μαθημενοι να βρισκουμε λυσεις, ολοι αυτοι εχουν μαθει στα ετοιμα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
πες τα ετσι τους παω και εγω τους γαμω Γερμανους. Δεν τους γουσταρω οχι γιατι με γαμανε αλλα γιατι ειναι ρατσιστες φασιστες και αχρηστοι.

Μενω Φρανκφουρτη και δουλευω σε software οι Γερμανοι μου κλανουν τα αρχιδια με τους συνεργατες εχω συνεχεια κοντρα.
Ειμαι γαμω τους ανταγωνιστικους τους εχω γαμιση την μανα.

Πρωτο μου project  σε μεγαλη εταιρεια στην φρανκφουρτη, δεν μου μιλαγε κανενας, δεν μου λεγανε τιποτα ,μισος απενατι μου , ακομα και για τις γκριζες ζωνες ακουσα να μου λενε στο Αιγαιο, το τι ακουσα για την Ελλαδα δεν λεγεται.
Βγαζω το project μονος μου τους κανω ρομπα ολους οταν λεμε ολους εννουμε ολους. Τι Γερμανοι και μαλακιες μου λες τι κινεζοι για τον πουτσο.

το μαθαινουν στην εταιρεια γελαγανε και τα μουστακια τους.Θα βγαλουνε λεφτα οχι μαλακες ειναι σαν την Ελλαδα.

Τωρα ειμαι στην ιδια εταριεα σε αλλο project.  Εκει που εκανα μονο backend Spring στο project  και τα ρεστα , τους βγαζω load test performance σε scala με κοροιδευανε  οτι ειμαι μαλακας κτλ κτλ και μενουν μαλακες, σκαει μυτη αλλαγη στην ομαδα τους βγαζω στο project ολα τα προηγουμενα μαζι με openshift και τα παρελκομενα και χωνομαι σε project με android.

Αυτη την εβδομαδα ειχα φασαριες με ενα Αμερικανο που ειναι 10 χρονια στο project και εχει γινει τουρκος επειδη εβγαλα Android tasks και αυτος μας τα ειχε πρηξη οτι και καλα ειμαι μαλακας.Τουδωσανε και θεση του μαλακα.

Οπως λεει το παιδι πιο πανω ειμαστε σπουδαγμενοι εχουμε προσοντα βαρατε στο ψαχνω τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΝ ΙΝΔΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ειναι για τον πουτσο.

Εμεις απο τις δυσκολιες που εχουμε σαν χωρα ειμαστε μαθημενοι να βρισκουμε λυσεις, ολοι αυτοι εχουν μαθει στα ετοιμα.
μπραβο τυπε
Εισαι φεστ καταλαβαινω
Ποσο παιρνεις μικτα κ ποσα νεττο,χωρις ουμπερστουντεν για να λυθοθν αποριες :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom