Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (0 μέλη και 258 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.300
Πόντοι
5.006
τι σκληροτητα να βγαλει ο κακομοιρης ρε τυπε, για λυπηση ειναι  :-

τυπε τετοιο κεφτε χρονια ειχα να συναντησω...μιλαμε το σουλουπι του είναι από αλλον πλανητη..και τι δεν θα εδινα να τον πετυχω στην σαντορινη να κυκλοφοραει εκεινο το διμετρο αλογο..θα εκανα καινουργιο συκωτι από τα γελια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε από την μια διαβαζουμε τα γεματα σκληροτητα και τεστοστερονη κειμενα φωτια του κμαν, και μετα τον κανεις εικονα ποσο μπουχεσας είναι και ξερενεσαι στα γελια... :2funny: :2funny: :2funny:
τι σκληροτητα να βγαλει ο κακομοιρης ρε τυπε, για λυπηση ειναι  :-

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε τετοιο κεφτε χρονια ειχα να συναντησω...μιλαμε το σουλουπι του είναι από αλλον πλανητη..και τι δεν θα εδινα να τον πετυχω στην σαντορινη να κυκλοφοραει εκεινο το διμετρο αλογο..θα εκανα καινουργιο συκωτι από τα γελια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε,πολυ ευστοχα τη χαρακτηριζεις αλογο.... η μουρη της ειναι ιδια με αλογο :S

Pretty-Ugly--Awfully-Pretty_art.png

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.300
Πόντοι
5.006
εχει ξεφτλισει την εννοια του Ελληνα τυπε, πας Κιεβο και λες οτι εισαι απο Ελλαδα και σε ρωτανε αν εχεις σχεση με τον αγαμητο μουνοβοσκο Κμαν και γελανε τα μουνετα :S 

εχει ξεφτυλισει γενικα την εννοια του ανδρα τυπε..πισσα και πουπουλα σε κατι τετοια σκουπίδια που καταστρεφουν το αντρικο γενος, όπως ο δοπας και ο κμαν... :vomit: :vomit: :vomit:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πες του και για τα λεφτα που βγαζεις απ το χρηματστηριο να τον βουλωσεις.

Γενικα υπαρχει μια αλαζονια απο τους νεους γκασταρμπαιτερ της Γερμανιας που εκνευριζει εμας που ειμαστε old money. Ισως επειδη η ζωη στη Γερμανια εχει γρηγορους ρυθμους και εχει απομακρυνθει απο την ουσια και την απολαυση του ζειν, να κανει τον ανθρωπο αλαζονα, στεγνο, αψυχο.

Ο νεομετανάστης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παλιό Gastarbeiter.Είναι ανώτερος από κάθε άποψη.
Ο παλιός Ελληνας που μετανάστευε είχε απολυτήριο δημοτικού,δεν ήξερε λέξη γερμανικά και πολλές φορές δεν έμαθε καθόλου και 40 χρόνια να έμεινε Γερμανία.Ηταν κολλημένος με τα ελληνικά ήθη και έθιμα και έκλαιγε τη μοίρα του στα ελληνικά καφενεία.Είχε βέβαια το πλεονέκτημα οτι είχε WG να μείνει,σίγουρη θέση και δωρεάν μαθήματα γλώσσας αφού προφανώς υπέγραφε σύμβαση το γερμανικό κράτος με την Ελλάδα και όχι μόνο η εταιρία μαζί του όπως γίνεται τώρα.
Επαιρνε τον ελάχιστο μισθό και το όνειρό του ήταν να μαζέψει λεφτά να αγοράσει ένα σπιτάκι Ελλάδα να περάσει τα γεράματα Ελλάδα να μην τον γαμάνε πλέον οι Γερμανοί.
Ο νεομετανάστης είναι Balkan power γαμιάς.Εχει πτυχίο τριτοβάθμιας,5-10 χρόνια εργασιακή εμπειρία,ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη από το Γερμανό,βλέπει τον εαυτό του σαν εκπληκτικά ανώτερο,ξέρει γερμανικά και έρχεται να γαμήσει και να δείρει.Δεν κλαίγεται μέρα νύχτα στα καφενεία παίζοντας τάβλι και ακούγοντας Καζαντζίδη ούτε καίγεται να βρει καμιά χοντρέλω Ελληνίδα να παντρευτεί ή να αράξει Ελλάδα για να ψωλάρει.
Είναι δυναμικός,σκληρός,γρήγορος,αντιπροσωπεύει τη σκληρή Ελλάδα αυτό δηλαδή που δεν είναι τώρα η Ελλάδα.
Αλλάζουμε σιγά σιγά και τη γνώμη των Γερμανών για το τι εστί Ελληνας,καμία σχέση με το Dorf style των παλαιών.
Οι Γερμανοί βλέπουν τις φοβερές επιδόσεις μας,πόσο τους ανεβάζουμε το ΑΕΠ και λένε διευκολύνετε τους Ελληναράδες,φέρτε όσους περισσότερους μπορείτε είναι δουλευταράδες,τέρατα αμάσητοι τέτοιους χρειαζόμαστε,θα μας στηρίξουν το ασφαλιστικό θα παράγουν πλούτο για εμάς,προσπαθούν ενεργητικά να φέρουν όσο περισσότερους ικανούς για εργασία  γίνεται.
Συνεπώς εμείς οι άρχοντες με τις φοβερές επιδόσεις μας και το αμάσητο στυλ κάνουμε τα πράγματα εύκολα για τους επόμενους Bewerber.
Βέβαια οι ψωλάδες στην Ελλάδα τραβάνε τα βυζιά τους με την κατάσταση λένε δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσουν τους Νεοέλληνες εξωτερικού να ψηφίσουνε για τα επόμενα 100 χρόνια γιατί θα φάνε τρελλό παπάρι από αυτούς που βλέπουν καθαρά την κατάσταση και δεν καίγονται για ρουσφέτι,διορισμό κτλ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
το ότι δεν εχει γουστο είναι το λιγοτερο τυπε... :S
εχει ξεφτλισει την εννοια του Ελληνα τυπε, πας Κιεβο και λες οτι εισαι απο Ελλαδα και σε ρωτανε αν εχεις σχεση με τον αγαμητο μουνοβοσκο Κμαν και γελανε τα μουνετα :S 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
εχει ξεφτυλισει γενικα την εννοια του ανδρα τυπε..πισσα και πουπουλα σε κατι τετοια σκουπίδια που καταστρεφουν το αντρικο γενος, όπως ο δοπας και ο κμαν... :vomit: :vomit: :vomit:
να τα νεωτερα απο τον δοπα, ετσι θα καταντησει σε λιγο και ο Κμαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γεννιέται η θεωρία του βαλκανιομεσιτισμού που ο Βαλκανιος real estate manager ως τεράστιο λαμογιο ξαλαφρώνει από τα εκατομύρια τους χαζοβιόληδες Αραβες και Κινέζους επενδυτές. Έπειτα μπορεί να σπονσοραρει ανενόχλητος ΑΕ μουνάρες (εδώ υπάρχει συνένωση με Βαλκανιοπουτσισμο, σα να λεμε κβαντική μηχανική και σχετικότητα)

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.Χρειάζεται σκληρή δουλειά και για να βγάλεις λεφτά και για να γαμήσεις ποιοτικές γκόμενες.Τίποτα δε δίνεται στο πιάτο.Είναι δουλειά,δουλειά,δουλειά.
Ετσι εδώ νομίζουν οτι θα πιάσουν κορόιδα τις γκόμενες,θα πουλήσουν παπά και φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα φάνε λεφτά κτλ και από τις φωτό που δημοσιεύουν καταλαβαίνεις τι ψάρια πιάνουν.
Χωρίς σκληρή δουλειά δε γίνεται τίποτα τα άλλα είναι παραμύθια Τσι φάση.
Ας τα πιστέψουν αν τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα αλλά τελικά ένα μπάζο θα κάθεται στην πούτσα τους σε μόνιμη βάση αν δεν παίζει χειρογλύκανη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ο νεομετανάστης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παλιό Gastarbeiter.Είναι ανώτερος από κάθε άποψη.
Ο παλιός Ελληνας που μετανάστευε είχε απολυτήριο δημοτικού,δεν ήξερε λέξη γερμανικά και πολλές φορές δεν έμαθε καθόλου και 40 χρόνια να έμεινε Γερμανία.Ηταν κολλημένος με τα ελληνικά ήθη και έθιμα και έκλαιγε τη μοίρα του στα ελληνικά καφενεία.Είχε βέβαια το πλεονέκτημα οτι είχε WG να μείνει,σίγουρη θέση και δωρεάν μαθήματα γλώσσας αφού προφανώς υπέγραφε σύμβαση το γερμανικό κράτος με την Ελλάδα και όχι μόνο η εταιρία μαζί του όπως γίνεται τώρα.
Επαιρνε τον ελάχιστο μισθό και το όνειρό του ήταν να μαζέψει λεφτά να αγοράσει ένα σπιτάκι Ελλάδα να περάσει τα γεράματα Ελλάδα να μην τον γαμάνε πλέον οι Γερμανοί.
Ο νεομετανάστης είναι Balkan power γαμιάς.Εχει πτυχίο τριτοβάθμιας,5-10 χρόνια εργασιακή εμπειρία,ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη από το Γερμανό,βλέπει τον εαυτό του σαν εκπληκτικά ανώτερο,ξέρει γερμανικά και έρχεται να γαμήσει και να δείρει.Δεν κλαίγεται μέρα νύχτα στα καφενεία παίζοντας τάβλι και ακούγοντας Καζαντζίδη ούτε καίγεται να βρει καμιά χοντρέλω Ελληνίδα να παντρευτεί ή να αράξει Ελλάδα για να ψωλάρει.
Είναι δυναμικός,σκληρός,γρήγορος,αντιπροσωπεύει τη σκληρή Ελλάδα αυτό δηλαδή που δεν είναι τώρα η Ελλάδα.
Αλλάζουμε σιγά σιγά και τη γνώμη των Γερμανών για το τι εστί Ελληνας,καμία σχέση με το Dorf style των παλαιών.
Οι Γερμανοί βλέπουν τις φοβερές επιδόσεις μας,πόσο τους ανεβάζουμε το ΑΕΠ και λένε διευκολύνετε τους Ελληναράδες,φέρτε όσους περισσότερους μπορείτε είναι δουλευταράδες,τέρατα αμάσητοι τέτοιους χρειαζόμαστε,θα μας στηρίξουν το ασφαλιστικό θα παράγουν πλούτο για εμάς,προσπαθούν ενεργητικά να φέρουν όσο περισσότερους ικανούς για εργασία  γίνεται.
Συνεπώς εμείς οι άρχοντες με τις φοβερές επιδόσεις μας και το αμάσητο στυλ κάνουμε τα πράγματα εύκολα για τους επόμενους Bewerber.
Βέβαια οι ψωλάδες στην Ελλάδα τραβάνε τα βυζιά τους με την κατάσταση λένε δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσουν τους Νεοέλληνες εξωτερικού να ψηφίσουνε για τα επόμενα 100 χρόνια γιατί θα φάνε τρελλό παπάρι από αυτούς που βλέπουν καθαρά την κατάσταση και δεν καίγονται για ρουσφέτι,διορισμό κτλ.

Ο Gastarbeiter πρόλαβε τα μάρκα.
Το μάρκο γαμούσε και έδερνε.
Με λίγα χρόνια εργασίας σε εργοστάσιο,ένας Gastarbeiter σήκωνε σπίτι στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος την ισοτιμία μεταξύ μάρκου-δραχμής.
Eπίσης στη Γερμανία τότε τα ενοίκια ήταν αστεία.
Και μιλάμε για εποχές που η Γερμανία ήταν ακόμη σε ακμή,πριν πλακώσει ο κάθε τριτοκοσμικός γύφτουλας.
Mείον ήταν ότι λόγω ελλειπους μόρφωσης,δεν είχε κοινωνικό πρόσωπο,νταραβεριζόταν μόνο με Έλληνες,κ.λ.π.

Οι περισσότεροι από τους νεομετανάστες ήρθαμε με πτυχία,master και προϋπηρεσία που μας αναγνώρισαν αμέσως οι Γερμανοί.
Παίζουμε σε άλλο επίπεδο κοινωνικά,κυκλοφορούμε σε άλλους κύκλους από εκείνον των Gastarbeiter.
Όμως προλάβαμε την Γερμανία του ευρώ,τα δυάρια που κοστίζουν κοντά στο χιλιάρικο σε νοίκι και αποδοχές λιγότερες αναλογικά σε σχέση με το ίδιο επάγγελμα πριν 20 χρόνια.
Πληρώνουμε υψηλούς φόρους ταϊζοντας μεμέτια που τα ξύνουν ολημερίς.
Πετύχαμε τη Γερμανια όπου 140.000 μορφωμένοι Γερμανοί φεύγουν κάθε χρόνο και στη θέση τους έρχονται αφγανοί και αράπηδες.

Αν θες να γράφεις στον κόσμο για 8500-9000 μεικτά ενώ είσαι μόνο 10 χρόνια στη Γερμανία,να μας πεις και τι δουλειά κάνεις,δε χρειάζεται να πεις εταιρεία,ούτε πόλη..

Αν σας γράψω πόσα παίρνει καθαρά ένας 35άρης γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς τις υπερωρίες, θα καταλάβετε τι παίζει γενικά..

Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι πως δεν ήρθαν ανίκανοι ή βύσματα,μιας και εδώ θα τους απέρριπτε το σύστημα.

Αν πραγματικά παίρνεις 9000 μεικτά,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,αλλά είσαι τρελή εξαίρεση στον κανόνα.Έλληνες της ηλικίας μου με μάστερ και διδακτορικά, στο Μόναχο των καλύτερων μισθων της Γερμανίας,ο πιο υψηλόμισθος πιάνει 3.000-3500 καθαρά.
Όσοι παίρνουν τα ποσά που λες,είναι τίποτα μεγαλοστελέχη ή 60άρηδες Γερμανοί που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία 30-40 χρόνια.

Είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να αυτοαποθεώνεται ο καθένας σε σοβαρά θέματα όπως η εργασία..
Για γκόμενες ας γράψει ο καθένας ότι θέλει,μιας και ακόμη και από τα γραφόμενα φαίνεται ποιος γαμάει και τι..

Αλλά η διαχρονική ΜΑΛΑΚΙΑ των μεταναστών να λένε στους συγγενείς τους,φίλους τους,κ.λ.π. που μείναν στην Ελλάδα,ότι μένουν στις καλύτερες περιοχές,πιάνουν 10χ το μήνα και άλλες πίπες,πρέπει να σταματήσει από τη δική μας γενιά.
Οι περισσότεροι που ξέρω,έχω διαπιστώσει ότι λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για το τι πραγματικα κάνουν εδώ και τι αποδοχές βγάζουν.

Kman,με την προϋπηρεσία σου και τα γερμανικά,μπορείς να πας Ελβετια και να παίρνεις 20χιλιάδες μεικτά,έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πέφτετε με τόση σφοδρότητα στον kman μερικοί..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Υ.Γ.Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πέφτετε με τόση σφοδρότητα στον kman μερικοί..
Σίγουρα είναι πολιτικοί οι λόγοι! Ο αρχηγος είναι ρεαλιστής και εύστοχος πολιτικά αλλά επικίνδυνος για τους ψευτοκεντρώους ξοφλημένους δημοκράτες! Λέει αυτά που δεν μπορούν να διανοηθούν και σπάζονται που ξυπνάει κόσμος!
Θέλουν να αποδομούν τα πάντα από όσα λέει και όσα κάνει!
Και εννιάρι να γαμήσει πρέπει να βρουν τρόπο να γίνει τριάρι διότι πρέπει να αποδομηθεί από αυτούς  όλη η περίφανη μεγαλοιδεατική θεωρία του Βαλκανιοπουτσισμού...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Τάσο συμφωνώ. Έχεις πάρα πολλές αβάντες ως μόνιμος. Επειδή όπως έγραψα θα είμαι location independent από Οκτώβρή και το σκέπτομαι να ξεχειμωνιάσω Αν. Ευρώπη: είμαι μεταξύ των εντός ΕΕ (Πράγα, Ρίγα, Μπρατισλάβα) και των εκτός ΕΕ (Κίεβο, ΑΠ, Μόσχα). Θα γράψω λίγο τις σκέψεις μου και αναμένω σχόλια από εσένα και από συναδέλφους:

- Πράγα: θετικά ΕΕ, ευκολία ποιόητα ζωής / Αρνητικά: αισθητά χαμηλότερη ποιότητα στις γκόμενες
- Κίεβο: Εκτός ΕΕ τυπικό σπασαρχίδισμα (τρίμηνο κτλ)... Ένα ερωητηματικό εδώ η ασφάλεια, παρ' ότι πολλοί θα σκέπτονταν διαφορετικά, θεωρώ ο μόνιμος κινδυνεύει περισσότερο από τον τουρίστα, λόγω συνεχους παροσίας και σταμπαρίσματος
- ΑΠ: Τα αρνητικά του Κιέβου / Ασφάλεια πάλι δεν ξέρω / Πολύ καλό από γκόμενες / Ποιότητα ζωής καλύτερη από Κίεβο / Πουτσόκρυο
- Ρίγα /Μπρατισλάβα: Τις έχω επισκεφθεί, καλή ποιότητα και εντός ΕΕ αλλά μικρές πολεις (0,5 εκ) και πουτσόκρυο
- Μόσχα: Θα πάω και θα δω... νομίζω θα είναι πάνω κάτω όπως ΑΠ

Επειδή γράφονται διάφορα πολύχρωμα για "προγραμματιστές", τηλε-εργασία κτλ ... αν και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για πολλούς να σημειώσω το εξής (σόρρυ για τις αγγλικούρες αλλά αυτή είναι η γλώσσα του επαγγέλματος) μπας και γλυτώσει κανείς άνθρωπος τα ντράβαλα:

Το από που θα τηλε-εργαστεί κανείς όταν μισθοδοτείται από σοβαρές εταιρίες του εξωτερικού ως software developer/analyst/engineer κτλ ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα (αντίστοιχα υπάρχουν πολλά):

ΕΑΝ εργάζομαι για αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής και μέρος της δουλειάς μου σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με controlled technologies (πχ αλγόριθμοι κρυπτογράφησης) ΤΟΤΕ απαγορεύεται ρητά να βρίσκομαι εγώ και ο κώδικας που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εργοδότη μου σε export controlled ή embargoed χώρα πχ την Ρωσία αφού οι περιορισμοί διακίνησης δεν αφορούν μόνον εμπορικά export controls αλλά ΚΑΙ τον κίνδυνο intentional, unintentional & potential disclosure συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υποκλοπής κατά την μεταφορά του κώδικα μου από τρίτο μέρος. πχ κάνω upload τον κώδικα μου από την Μόσχα στο Version Control System του εργοδότη μου στο Palo Alto χρησιμοποιώντας το WiFi του ξενοδοχείου μου (ανεξαρτήτως του αν χρησιμοποιώ SSL, OpenVPN, L2TP ή ότι άλλο).

Επίσης το που πηγαίνει το laptop που έχει τον κώδικα του εργοδότη μου ΔΕΝ είναι αντικείμενο της ελεύθερης επιλογής μου. πχ Κάποιες εταιρίες απαγορεύουν εξόδους του τύπου "πήγα με το macbook pro στο καφέ για να εντυπωσιάσω τα γκομενάκια". Και ΝΑΙ έαν ο εργοδότης μου είναι σοβαρός είναι απλούστατο το να μάθει που ακριβώς βρίσκομαι με τον κώδικα που εγώ γράφω (αλλά ανήκει σε εκείνον αφού τον πληρώνει).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ όχι μόνον αυτό αποτελεί λόγο μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης εργασίας μου από τον εργοδότη μου αλλά επισύρει και ποινικές ευθύνες (θυμίζω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν αντίστοιχες διμερείς συμφωνίες οπότε η πχ 10ετής φυλάκιση ή τα μερικά 100δες χιλιάδες δολλάρια πρόστιμο "μεταφέρονται" στην Ελλάδα ως οφειλή ...)

Συνεπώς καλές οι πουτάνες κτλ αλλά πρίν αποφασίσει κανείς που θα μείνει ΕΑΝ μισθοδοτείται ως τηλε-εργαζόμενος από ξένο σοβαρό μαγαζί καλό θα ήταν να ρωτήσει πριν τον εργοδότη του που του επιτρέπει να ζεί ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.300
Πόντοι
5.006
Σίγουρα είναι πολιτικοί οι λόγοι! Ο αρχηγος είναι ρεαλιστής και εύστοχος πολιτικά αλλά επικίνδυνος για τους ψευτοκεντρώους ξοφλημένους δημοκράτες! Λέει αυτά που δεν μπορούν να διανοηθούν και σπάζονται που ξυπνάει κόσμος!
Και εννιάρι να γαμήσει πρέπει να βρουν τρόπο να γίνει τριάρι διότι πρέπει να αποδομηθεί από αυτούς  όλη η περίφανη μεγαλοιδεατική θεωρία του Βαλκανιοπουτσισμού...
Ναι τυπε, πολιτικοι ειναι οι λογοι..το βρηκες... :S
Οχι οτι εχει ξεφτυλισει ολο το ανδρικο γενος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ακριβως αυτο, οσοι διαβαζουν τον καιμαν και ειναι μεσα στην αγορα εργασιας μπορουν ευκολα να καταλαβουν οτι τα νουμερα αυτα που γραφει δεν βγαινουν διοτι ειναι υπαλληλος μισθωτος.

εγω που ειμαι ελευθερος επαγγελματιας αγορασα αυτοκινητο καινουριο με 15000 χιλ. ειχα να επιλεξω αν θα εκανα 5 ταξιδια των 3000 χιλ το καθε ταξιδι ή αν αγοραζα καινουριο αυτοκινητο και επελεξα το δευτερο γιατι το αυτοκινητο μενει και για 5 χρονια θα ειναι καινουριο.

πορνοταξιδια οτι ωρα θελεις κανεις ειτε με μικρο ειτε με μεγαλο μπατζετ.

ti aytokinito file ?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Καλα τα πιστευει ο Κμαν αυτα που λεει?

Σε λιγο θα μας πει οτι το γερμανικο κρατος θα πρεπει να φερει και να παρεχει δωρεαν 10 Ουκρανιδες σε καθε Βαλκανιοπουτσιστη, για να λυσει το δημογραφικο προβλημα!
Τελικα μαθαμε τι δουλεια κανει ο Κμαν, τραπεζικος νευροχειρουργος με ειδικοτητα αστροναυτης! ΝΑΣΑ-Μασα η δουλεια!

Υ.Γ. Τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι την πεφτετε με τοση σφοδροτητα στιν dimitrakis29 μερικοι... που ραβει μπερτες, που παει αμερικη να αγορασει μποτες απο φιδια και κανει πορνοεκδρομες!
Χαιρε Τιτανιε Πορνομεταναστη!

Μυστες σφραγιστε το νημα, εστω για τρεις εβδομαδες! Φτασαμε 1201 σελιδες, ειναι Ιεροσυλια!
Σωσον Δασκαλε τους Μαθητας σου, απο τας χυστας αλλων νηματων, απο παση κινδυνο αφραγκιας, αγαμιας  και ευλογησον τας τεμπελικας σπονσορετς αυτων!

υγ.
Ζηταω δουλεια ως αχθοφορος αποσκευων Πορνο/Ερωτο τουριστων. Ακομη δεχομαι να ειμαι το 3ο ατομο στην σχεση σας με Τεμπελικα Αγγλοφωνα Πουτανακια απασχολωντας δημιουργικα την ρωσσοφωνη φιλη/θεια/ξαδερφη της. Δεκτες και ηλικωμενες κατω τον 40 ετων!
υγ.2
Χαθηκε βρε Παπα, να ξηγηθεις κμανικα και να φλασαρεις τα τζακουζι τα κρεβατια και τα ψηφιδωτα με το περιεχομενο? Πως περιμενεις να κινηθεις η αγορα?
Τεραστιες οι παρατηρησεις, Κμαν για ρευστοτητα και Πορνομεταναστη για τιμες ακηνητων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.300
Πόντοι
5.006
Γιατί τύπε? Είναι κακό να γαμάει με κάθε τρόπο ο Άντρας?
Ο ανδρας ειναι ανωτερο ον απο την γυναικα και πρεπει να επιβεβαιωνει την ισχυ του με καθε τροπο..αμα ειναι να δινει ο αλλος ενα οικοπεδο για να γαμησει μια αλογα, γελοιοποιει και υποβαθμιζει ολους τους ανδρες...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο ανδρας ειναι ανωτερο ον απο την γυναικα και πρεπει να επιβεβαιωνει την ισχυ του με καθε τροπο..αμα ειναι να δινει ο αλλος ενα οικοπεδο για να γαμησει μια αλογα, γελοιοποιει και υποβαθμιζει ολους τους ανδρες...
Δεν πειράζει, κύκλο να κάνουν τα οικόπεδα! Μπορεί να πέσει και κανένα στα χέρια σου αν το πουλήσει η αλόγα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.813
Πόντοι
606
ειπες και μια σωστη κουβεντα εδω μεσα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο kman ονομάζει σπονσορέτες όλα αυτά τα πουτανίδια,γιατί πολύ απλά πιστεύει πως όλες οι Σλάβες χρηματίζονται;
Δηλαδή με το νου του,δε λέει ψέμματα,μιας και στην δική του πραγματικότητα ισχύει:

9άρι->1000 ευρώ σπόνσορινγκ/μέρα
8άρι-> 500 ευρώ
και πάει λέγοντας..

Λες και όλες οι Σλάβες έχουν ΑΤΜ στο μουνί τους..

"Η εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",
"Η συνύπαρξη γαμέα-σπόνσορα-γαμπρού",κ.ο.κ.

Και αυτά του τα πιστεύω,είναι που τον κάνουν να βρίσκει άκρη μόνο σε Σλαβικά υπανάπτυκτα μουνολίβαδα και μόνο με φτωχά πουτανίδια.

Όχι με δυτικές,αλλά ούτε καν με Σλάβες της Γερμανίας δε μπορεί να βγάλει άκρη,
μιας και αυτά του τα πιστεύω μπορούν να του τα αποδομήσουν στο λεπτό.

Υ.Γ. Τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι την πεφτετε με τοση σφοδροτητα στιν dimitrakis29 μερικοι... που ραβει μπερτες, που παει αμερικη να αγορασει μποτες απο φιδια και κανει πορνοεκδρομες!
Χαιρε Τιτανιε Πορνομεταναστη!

Γιατί είναι ένας κομπλεξικός σκατόψυχος που στάζει μόνο χολή για όλους.
Κακώς τρολάρεις υποστηρίζοντας δήθεν, τον βλαμμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom