Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Οι Κινέζοι έχουν αγοράσει παντού,εγώ δεν πολύ πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα ανέβουν πολύ τα ακίνητα σε τιμή.Αυτο που κρατάει της τιμές ακριβές στην Ελλάδα είναι που ο Έλληνας είναι χαζός και νομίζει ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου.Ενω π.χ. η Ισπανία είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα!και οι τιμές λίγο πιο φτηνές από Ελλάδα.Τα δε παραλιακά μέρη της Ιταλίας μισή τιμή από Ελλάδα!
  Εσύ δε χάνεις τίποτα 2-3 Χρόνια περιμένεις και μετά βλέπεις.
  Λογικά τώρα θα κάνουν πολύ λιγότερο,για μένα η τιμή ενός ακινήτου είναι αυτή που πουλιέται σε 1 το πολύ 2 μήνες.Βεβαια Ελλάδα ζητάν ότι θέλουν και  σου λένε αν βρεθεί κάποιος βρέθηκε.
  Εσύ πουλά το ένα όσο πιάσει και για τα υπόλοιπα περίμενε 2-3 Χρόνια να δεις τι θα γίνει.

σατανίδη γάμα τους

γάμα τους

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Περιεργο παντως που στην Ελλαδα το χιλιαρικο το 80%(μην λεω και λιγο) των Ελληνων ουτε ζωγραφιστο δεν το βλεπει και μεσα στο bou ολοι δηλωνουν 3-4-5k εισοδημα απ τις δουλειες τους
Εσεις πως τους κοβετε?Μονο απ αυτα που γραφουν εδω μεσα εγω ειλικρινα απορω αν μπορουν να δεσουν και τα κορδονια τους πολλοι που μιλανε για τα χιλιαρικα λες και ειναι φυστικια

Αν σαν προγραμματιστης ειμαι κατω απο 1000 Ελλαδα τοτε να πιστεψω οτι ο αλλος που λεει ειναι υπαλληλος παιρνει 4k..
Ναι στανταρ
Ο κολλητος μου με διδακτορικο Ελλαδα και χθες τον πηρανε με 600Ευρω και στο bou παιρνουνε ολοι 4-5k το μηνα...

Το πιο απλο μια δηλωση ας ανεβασουν εδω με ονομα και μαρκαρισμενο επιθετο και το ποσο

Τοτε εγω θα πιστεψω αλλιως γραφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Πάνο μου, ξέρεις πόσες φορές σε έχω υποστηρίξει κ μου αρέσει ο γραπτός σου λόγος, εδώ όμως είσαι λάθος. Όποιον έχω γνωρίσει απο εδώ μονο ένας είναι μισθωτός. Οι άλλοι ελ. Επαγγελματίες, γιατροί κ εισοδηματιες. Ακόμα κ τώρα υπαρχουν Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν όπως κ πολλοι που απλά βρήκαν 2-3 ακινητα κ τα νοικιαζουν κ τη βγαζουν ανετα... Ακομα κ μικρομεσαιοι επιχειρηματιες που βγαζουν 2-3-4. Μια φιλικη συμβουλη. Να θυμάσαι πως αν δουλευεις για άλλους κ όχι για τον εαυτο σου, ευκαταστατος δε γινεσαι ποτέ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εγω πανο εβγαλα ενα ακινητο προς πωληση για 350.000 χιλ. και η αξια του ειναι 420.000 χιλ. συμφωνα με τον εκτιμητη που εκανε την εκθεση.

το ειδαν ρωσοι, κινεζοι και ελληνες του εξωτερικου απο (αμερικη, αυστραλια, καναδα, γερμανια) αλλά κανενας δεν μπορει να το αγορασει ολοι λενε ειναι ακριβο θα ψαξουμε κατι φθηνοτερο.
οι κινεζοι πριν 2 χρονια κυπρο αγοραζαν οσα τους ελεγες!απο χρημα δεν ειχαν προβλημα.
αγοραζαν σαν τρελοι και οπου πηγαιναν σε  μαχαζια τα εκαναν ολα εξαφανιζολ.
η κινα ειναι η πιο δυνατη αγορα.ενας μαλακας που μας χρωστα κυπρο βρηκε αραβα να πουλησει σπιτι
εναμιση εκατομυριο παραλιακα κυπρο.δεν το πωλησε γιατι ο αραβασ του εκαναν προβλημα με την αδεια παραμονης.δεν ξερω γιατι αφου αν επενδυσει 2 εκατομυρια περνει πασπορτ κυπριακο!
φενετε οτι η δουλειες γινονται μονο απο μερικους μεγαλους που εχουν γραφεια παφο,κυπρο,ρωσια και μονο εκει και ολοι σε αυτους σε στελνουν.αν εισαι μικροσ τιποτα δεν γινετε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μη μου τα θυμίζεις, στο σχολείο όλοι με έλεγαν βλαμμένο,οι γείτονες καλούσαν την αστυνομία απλά επειδή αγαπούσα πολύ τις γάτες τους. :-

Ευτυχώς οι γονείς μου με έστειλαν στη Ρωσία και έχω βρει γαλήνη γαμώντας πεπόνια και κάνοντας βιντεάκια στο youtube.. :'( :'( :'(
χαχαχαχαχαχ πιπερι στο στομα τι ειναι αυτα τα λογια βαλκανιε.τουλαχιστον με τον διμητρακι
οπως ειπα ανταλασετε φιλοφρονησεις με αστειο τροπο οχι οπως τους αγαμητους τρολλ που βριζουν και
απειλουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κ στον πορνομητσο φαινεται οτι ειναι λασκαρισμενες οι βιδες, απο μακρυα το καταλαβαινεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μπορεί οι πουτσότριχες που του σφήνωσαν στην καράφλα,να επιδείνωσαν την ήδη βαριά κατάστασή του,δεν ξέρω..
Μπορεί και να πότισε λίγο η μπριγιαντίνη που βάφει τις 5 τρίχες που του έχουν απομείνει.  

Κατι ψυχολογους ομως π εμφανιζονται απ το πουθενα αυτοπροσκεκλημενοι ως Ρομπεν των δασων προστατες των καθυστερημενων, με αυτους τι παιζει..

Ντόπας, το μεγαλύτερο τρολ που έχει περάσει από το bou, μη δίνεις την παραμικρή σημασία.

Κανονικά έπρεπε είναι στην ίδια πτέρυγα με την τσετσενόφατσα τον πορνοπεπόνια,αλλά δεν τους έχουν μαντρώσει ακόμη

@Χάρη φυσικά αστειεύομαι,δεν θα απειλούσα ποτέ ένα άτομο με ειδικές ανάγκες σαν το Δημητράκη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Διαβάζω τα χτεσινοβραδινά σας και διαπιστώνω πως οι ειδικοί των Ουκρανίδων  και λοιπών  ανατολικών έχετε πολύ γέλιο όταν μιλάτε για δουλειές και real estate!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοιο γέλιο δεν έριξα ούτε στο ξεβράκωμα του Dr και του άλλου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκεί που λέγαμε για πυραύλους και ήταν "χειροπιαστοί" και κατοστάρικα , περάσατε στο επίπεδο των ...δεκαχίλιαρων, τρακοσαχίλιαρων και μυρίων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με Ρώσους Κινέζους και Άραβες μεγιστάνες να δίνουν μάχες σε Ελληνικό έδαφος για τα "κελεπούρια μας"   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχώς το νήμα δεν έχασε καθόλου την σουρεαλιστικότητά του και έχει περάσει σε άλλο level πολύ πιο ανώτερο απο αυτό των περιγραφών του Κμαν! :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά μόνο ο Ιωσήφ και κάποιοι ταπεινοί ακόλουθοι του δεν βλέπουμε τα ποτάμια σπέρματος και χρήματος σε αυτή τη χώρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπορεί οι πουτσότριχες που του σφήνωσαν στην καράφλα,να επιδείνωσαν την ήδη βαριά κατάστασή του,δεν ξέρω..
Μπορεί και να πότισε λίγο η μπριγιαντίνη που βάφει τις 5 τρίχες που του έχουν απομείνει. 

Ντόπας, το μεγαλύτερο τρολ που έχει περάσει από το bou, μη δίνεις την παραμικρή σημασία.

Κανονικά έπρεπε είναι στην ίδια πτέρυγα με την τσετσενόφατσα τον πορνοπεπόνια,αλλά δεν τους έχουν μαντρώσει ακόμη

@Χάρη φυσικά αστειεύομαι,δεν θα απειλούσα ποτέ ένα άτομο με ειδικές ανάγκες σαν το Δημητράκη
Α ρε νεοπες δεν εχετε μυαλο.

Επισκέπτης
Θυμαμαι τοτε που ο Δουκας ειχε κανει ματς στο τιντερ με μια πιτσιρικα ποση κακια ειχαν βγαλει μερικοι παροτι θα επρεπε να ειχαν ξεπερασει τις στερησεις τους στο εξωτερικο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Το νήμα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.... Περιμενω ποστ απο κμαν σε ρολο κριτικου τεχνης και δημητρακη σε ρολο interior designer..

ο καιμαν λογο της ποιοτητας που διαθετει ωστε να διακρινει το ωραιο θα εντυπωσιαστει, ο Μητσος29 λογο του στατους του, εχει μπει σε αρκετα σπιτια ελληνων celebrity που ειναι ακομη καλυτερα απο το δικο μου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οι κινεζοι πριν 2 χρονια κυπρο αγοραζαν οσα τους ελεγες!απο χρημα δεν ειχαν προβλημα.
αγοραζαν σαν τρελοι και οπου πηγαιναν σε  μαχαζια τα εκαναν ολα εξαφανιζολ.
η κινα ειναι η πιο δυνατη αγορα.ενας μαλακας που μας χρωστα κυπρο βρηκε αραβα να πουλησει σπιτι
εναμιση εκατομυριο παραλιακα κυπρο.δεν το πωλησε γιατι ο αραβασ του εκαναν προβλημα με την αδεια παραμονης.δεν ξερω γιατι αφου αν επενδυσει 2 εκατομυρια περνει πασπορτ κυπριακο!
φενετε οτι η δουλειες γινονται μονο απο μερικους μεγαλους που εχουν γραφεια παφο,κυπρο,ρωσια και μονο εκει και ολοι σε αυτους σε στελνουν.αν εισαι μικροσ τιποτα δεν γινετε.

χαρη στην κυπρο ειναι διαφορετικα απο οτι στην ελλαδα οσο αφορα το real estate. εκει ακομη σας κυβερνα η μαφια οτι θελει να πουλησει καποιος πρεπει πρωτα να το εγκρινει η μαφια, στην ελλαδα η μαφια ειναι το ιδιο το κρατος, γι' αυτο μην συγχεεις τα πραγματα οσο αφορα την κυπρο με την ελλαδα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Διαβάζω τα χτεσινοβραδινά σας και διαπιστώνω πως οι ειδικοί των Ουκρανίδων  και λοιπών  ανατολικών έχετε πολύ γέλιο όταν μιλάτε για δουλειές και real estate!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοιο γέλιο δεν έριξα ούτε στο ξεβράκωμα του Dr και του άλλου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκεί που λέγαμε για πυραύλους και ήταν "χειροπιαστοί" και κατοστάρικα , περάσατε στο επίπεδο των ...δεκαχίλιαρων, τρακοσαχίλιαρων και μυρίων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με Ρώσους Κινέζους και Άραβες μεγιστάνες να δίνουν μάχες σε Ελληνικό έδαφος για τα "κελεπούρια μας"   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχώς το νήμα δεν έχασε καθόλου την σουρεαλιστικότητά του και έχει περάσει σε άλλο level πολύ πιο ανώτερο απο αυτό των περιγραφών του Κμαν! :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά μόνο ο Ιωσήφ και κάποιοι ταπεινοί ακόλουθοι του δεν βλέπουμε τα ποτάμια σπέρματος και χρήματος σε αυτή τη χώρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεννιέται η θεωρία του βαλκανιομεσιτισμού που ο Βαλκανιος real estate manager ως τεράστιο λαμογιο ξαλαφρώνει από τα εκατομύρια τους χαζοβιόληδες Αραβες και Κινέζους επενδυτές. Έπειτα μπορεί να σπονσοραρει ανενόχλητος ΑΕ μουνάρες (εδώ υπάρχει συνένωση με Βαλκανιοπουτσισμο, σα να λεμε κβαντική μηχανική και σχετικότητα)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
ο καιμαν λογο της ποιοτητας που διαθετει ωστε να διακρινει το ωραιο θα εντυπωσιαστει, ο Μητσος29 λογο του στατους του, εχει μπει σε αρκετα σπιτια ελληνων celebrity που ειναι ακομη καλυτερα απο το δικο μου.

Ρε Πάπα, δεν ξέρεις ότι φωτο σπιτιων επιτρέπονται εδώ μόνο αν περιλαμβάνουν γκομενάκι μέσα?  :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ρε Πάπα, δεν ξέρεις ότι φωτο σπιτιων επιτρέπονται εδώ μόνο αν περιλαμβάνουν γκομενάκι μέσα?  :)

μονο πριβε οι φοτο, οσες θελεις απο κοντα, αν παρω καμια βιζιτα οπως ο καιμαν θα ανεβασω, κανονικες γυναικες δεν ανεβαζω εδω διοτι ειναι μικρος ο κοσμος. δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
μονο πριβε οι φοτο, οσες θελεις απο κοντα, αν παρω καμια βιζιτα οπως ο καιμαν θα ανεβασω, κανονικες γυναικες δεν ανεβαζω εδω διοτι ειναι μικρος ο κοσμος. δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως

Μα ούτε εγώ βάζω, και για τον ίδιο λόγο. Πλάκα κανω επειδή έβαλες το σπίτι. Εσύ που είσαι Ρωσσόφιλος ενδιαφέρεσαι για ταξιδάκι Μόσχα και στα περίξ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα ούτε εγώ βάζω, και για τον ίδιο λόγο. Πλάκα κανω επειδή έβαλες το σπίτι. Εσύ που είσαι Ρωσσόφιλος ενδιαφέρεσαι για ταξιδάκι Μόσχα και στα περίξ?

:hi:

ναι κατι εχω στο προγραμμα, για τον χειμωνα, παιζει να ανεβω Μινσκ για 3 μονο μερες αρχες οκτωβρη, θελει ενας φιλος και συναδελφος να κλεισει μια δουλεια και αν ανεβει θα παω μαζι του. για πιο αργοτερα ειμαι μεταξυ κιεβου ή Μοσχας, θα αποφασισω εκεινο το διαστημα το που θα παω δλδ κοντα στον δεκεμβρη ή γεναρη

Υ.Γ. αν  γενικα κατασταλαξεις να πας Μοσχα για κανενα 3μηνο να βγαλεις επανω το χειμωνα, μπορει να πιουμε κανενα ζεστο τσαι στο σοκολαντινσκα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γεννιέται η θεωρία του βαλκανιομεσιτισμού που ο Βαλκανιος real estate manager ως τεράστιο λαμογιο ξαλαφρώνει από τα εκατομύρια τους χαζοβιόληδες Αραβες και Κινέζους επενδυτές. Έπειτα μπορεί να σπονσοραρει ανενόχλητος ΑΕ μουνάρες (εδώ υπάρχει συνένωση με Βαλκανιοπουτσισμο, σα να λεμε κβαντική μηχανική και σχετικότητα)
Μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχαμε τέτοιο Μέλος που ακολούθησε αυτή τη πορεία! Κατα δήλωσή του ..."έκαψε" τρεις πολυκατοικίες σε ξίδια και γυναίκες σε  Ρουμανία,μολδαβία,Ουκρανία!  :kneel: :kneel: :kneel:Ο ίδιος έλεγε πως πέρασε καλά αλλά δεν τη σύστηνε αυτή τη μορφή "ανάπτυξης και ευημερίας"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο το τρόπο γραφής και ομιλίας του ήταν σαφές πως είχαν μείνει και κάποια .."κουσούρια" απο αυτό το τρόπο ζωής ...ψυχιατρικής φύσεως!
Κυκλοφορεί ελεύθερος διότι είναι ακίνδυνος  και στη χώρα που ζει παίζει να είναι και ο πιο νορμάλ ψυχολογικά άνθρωπος...   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :orchestra:

*Τάσσο πες του να μπει να μας γράψει! Πραγματικά λείπει!!!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
:hi:

ναι κατι εχω στο προγραμμα, για τον χειμωνα, παιζει να ανεβω Μινσκ για 3 μονο μερες αρχες οκτωβρη, θελει ενας φιλος και συναδελφος να κλεισει μια δουλεια και αν ανεβει θα παω μαζι του. για πιο αργοτερα ειμαι μεταξυ κιεβου ή Μοσχας, θα αποφασισω εκεινο το διαστημα το που θα παω δλδ κοντα στον δεκεμβρη ή γεναρη

Υ.Γ. αν  γενικα κατασταλαξεις να πας Μοσχα για κανενα 3μηνο να βγαλεις επανω το χειμωνα, μπορει να πιουμε κανενα ζεστο τσαι στο σοκολαντινσκα.

Μόσχα λέω να πάω αρχές Οκρώβρη. Μετά θα λάβω απόφαση για το 3μηνο. Τώρα αν είναι τόσο καλά μπορεί να το πάρω και σερί.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Για τα Ρώσσικα: τελευταία στο Πήτερ κατάφερα να βγάλω συζήτηση άνω των 2 ωρών σε ραντεβού με γκόμενα (το οποίο εστέφθει με επιτυχία αμέσως) που μίλαγε ελάχιστα Αγγλικά κοιτάζοντας κάποιες λέξεις google translate αλλά μου βγήκε η παναγία. Μη φανταστείς ότι έρρεε η συζήτηση... ήταν λίγο αγκομαχητό, χρησιμοποιούσα κάτι πλάγιους τρόπους για να πω αυτά που θέλω γάμησε έτα.

Από ηλικιακό Ρωσσία/Ουκρανία αλλά και Μπρατισλάβα το 2015 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (με κάτω από 22 έκρυβα βέβαια, μέχρι το 1ο γαμήσι γιατί κάποιες είναι κολλημένες). Μιλάμε πάντα για καλά μουνιά.

Για τα θέματα ασφαλείας που ανέφερε ο Kman για Ρωσσια, τι γνώμη έχεις? Γενικώς αν μπορείς κάνε μια περιγραφή για τη ζωή στη Μόσχα, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό.

Να σε ενημερώσω, και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, ότι τέλη σεπτέμβρη /αρχές οκτώβρη ετοιμάζω εκδρομή Μόσχα (μπορεί και σε άλλες πόλεις Ρωσσία).

Ποτε δεν ειχα πρόβλημα ασφαλείας στη μοσχα, ούτε και σε καμια αλλη πολη που ανέφερες. Ενα άσχετο αστείο γεγονός οτι με σταμάτησαν μια φορα στο αεροδρομιο και μου έψαξαν τη βαλίτσα οπου βρήκαν στολή αγιοβασιλιτσας για την τοτε γκομενα μου  :grin:  ηταν μάλιστα γκομενα αυτη που έψαχνε και οι συναδερφοι της τριγύρω γελούσαν.

Κρύο στη μοσχα εχω πετύχει μεχρι και -25, επισης πολυ χιόνι, αλλα ολοι οι εσωτερικοί τους χώροι ειναι πολυ ζεστοί και δεν εχεις θέμα, δεν ειναι σαν τη νότια Ευρώπη που ολοι τσιγγουνευονται να ανοίξουν θέρμανση.

Καλο να εχεις αμάξι αλλα πιάνει απίστευτη κίνηση κάποιες φορές, βασικα αρκετά συχνά, οποτε θα σου έλεγα να προτιμήσεις σπιτι κοντα σε μετρο. Κοστος ζωης παρόμοιο με της Αθήνας. Μεγάλη πολη, πολλες επιλογές, πολλα μαγαζιά ειναι συνεχεια ανοιχτά, ακομα και τράπεζες μπορεις να βρεις βράδυ και ΣΚ.

Οι γκομενες ανοικτές στο καμάκι αλλα χωρίς καλα ρωσικα περιορίζεσαι δυστυχώς αρκετά. Τιντερ έπαιζα στην αρχη αλλα μετα ειδα ειχα καλυτερα αποτελέσματα στο δρόμο, αλλα αυτο ισχυει για μενα, ενας πιο ωραίος θα τα πηγαίνει καλυτερα τιντερ.

Ειναι μεγάλη πολη, χαώδης, πολλες ωρες στο δρόμο, οποτε τις καθημερινές δύσκολο να παίξεις μπάλα, ραντεβού κτλ κυριως ΠΣΚ.

Αν θες κατι αλλο με ρωτάς. Ακομα συστήνω Κιέβο με οσα εχεις πει, συμφωνώ με Φιντέλ, τα έγραψε σωστα.

Τελος, αν θες τη γνώμη μου το θεωρώ μαλακια να ξεχειμωνιάσεις σε οποιαδήποτε απο αυτές τις πόλεις. Αν ημουν στη θεση σου θα πήγαινα Ταιλανδη η Φιλιπινες, η αν θες να μείνεις εντός ΕΕ στα καναρια. Για ποιο λόγο να ταλαιπωρηθείς μεσα στα χιόνια, το κρύο και τα σκοτάδια οταν μπορεις να κανεις μπάνια και ηλιοθεραπεία; Πηγαινε απο Μαη στην Ανατολική Ευρώπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom