Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μόσχα λέω να πάω αρχές Οκρώβρη. Μετά θα λάβω απόφαση για το 3μηνο. Τώρα αν είναι τόσο καλά μπορεί να το πάρω και σερί.

ειναι φανταστικη πολη η Μοσχα, ελπιζω να αραξεις εκει και ο Τασος λεει τα καλυτερα για Μοσχα για Πητερ ετσι και ετσι μου ειπε (εγω Πητερ δεν εχω παει και δεν εχω αποψη), πανω κατω του ειχα δωσει μια μικρη ιδεα το ποσο γαματη ειναι η πολη. εχει και φθηνο πληρωμενο χωρις να πεφτει η ποιοτητα της γυναικας, αλλά πολυ καμακι ιντερνετικο και μη. τα παντα ολα με μια φραση

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Παντως ειναι κρίμα, το εχουμε ξεσκίσει το θεματάκι, θα μπει κάποιος νς βρει πληροφορίες για Κιέβο και δε θα βρίσκει τίποτε. Εχουμε ξεχωριστά θέματα για Ρωσία / Μοσχα, για δουλεια στο εξωτερικό, για real estate.

Να γραψω κι εγω το off topic μου  :cheesy:

Σωστός ο τύπος που αναφέρει πως ως μισθωτός δε θα γίνεις πλούσιος, ισχυει. Όμως υπάρχουν μισθωτοί και μισθωτοί.

Πανο για τους Μισθούς δεν εχεις δίκιο. Όλες μου οι σειρές στην Ελλάδα ειναι πλέον πανω απο 3.5-4 χίλιαρικα μεικτά. Επισης αναφέρεις για αμαζον, εταιρίες αυτού του βεληνεκούς ξεκινάνε απο τα 45-50 μεικτά στο Λονδίνο. Οποτε να πηρε κάτω απο 4 ο φίλος σου δύσκολο, εκτός αν εννοεις καθαρά, και παλι entry level. 4 καθαρά για Λονδίνο δεν ειναι κακά. Με τα 1200 που λες εσυ έβαζες και στην άκρη δεν ζεις, απορώ πως αποταμιευες, θα έκανες το σκατο σου παξιμάδι που λενε, χαρα στο κουράγιο σου.

Το σπιτι που ανεβάσατε εμενα σε με αρέσει, ισως εχω χάλια γούστο. Μου θυμίζει σπιτι απο ρετιρέ, τη σειρά, γιαγιαδιστικο στυλ. Γούστα ειναι βέβαια αυτα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ποτε δεν ειχα πρόβλημα ασφαλείας στη μοσχα, ούτε και σε καμια αλλη πολη που ανέφερες. Ενα άσχετο αστείο γεγονός οτι με σταμάτησαν μια φορα στο αεροδρομιο και μου έψαξαν τη βαλίτσα οπου βρήκαν στολή αγιοβασιλιτσας για την τοτε γκομενα μου  :grin:  ηταν μάλιστα γκομενα αυτη που έψαχνε και οι συναδερφοι της τριγύρω γελούσαν.
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο Βουκουρέστι με κάτι καπότες και γελαγαν οι σεκιουριτάδες λέγανε χαχαχα сondomului.
Τελος, αν θες τη γνώμη μου το θεωρώ μαλακια να ξεχειμωνιάσεις σε οποιαδήποτε απο αυτές τις πόλεις. Αν ημουν στη θεση σου θα πήγαινα Ταιλανδη η Φιλιπινες, η αν θες να μείνεις εντός ΕΕ στα καναρια. Για ποιο λόγο να ταλαιπωρηθείς μεσα στα χιόνια, το κρύο και τα σκοτάδια οταν μπορεις να κανεις μπάνια και ηλιοθεραπεία; Πηγαινε απο Μαη στην Ανατολική Ευρώπη...
Είναι και αυτό μια σκέψη... Αλλά από Μάη θα έχω πιο πολύ δουλειά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ποτε δεν ειχα πρόβλημα ασφαλείας στη μοσχα, ούτε και σε καμια αλλη πολη που ανέφερες. Ενα άσχετο αστείο γεγονός οτι με σταμάτησαν μια φορα στο αεροδρομιο και μου έψαξαν τη βαλίτσα οπου βρήκαν στολή αγιοβασιλιτσας για την τοτε γκομενα μου  :grin:  ηταν μάλιστα γκομενα αυτη που έψαχνε και οι συναδερφοι της τριγύρω γελούσαν.

Κρύο στη μοσχα εχω πετύχει μεχρι και -25, επισης πολυ χιόνι, αλλα ολοι οι εσωτερικοί τους χώροι ειναι πολυ ζεστοί και δεν εχεις θέμα, δεν ειναι σαν τη νότια Ευρώπη που ολοι τσιγγουνευονται να ανοίξουν θέρμανση.

Καλο να εχεις αμάξι αλλα πιάνει απίστευτη κίνηση κάποιες φορές, βασικα αρκετά συχνά, οποτε θα σου έλεγα να προτιμήσεις σπιτι κοντα σε μετρο. Κοστος ζωης παρόμοιο με της Αθήνας. Μεγάλη πολη, πολλες επιλογές, πολλα μαγαζιά ειναι συνεχεια ανοιχτά, ακομα και τράπεζες μπορεις να βρεις βράδυ και ΣΚ.

Οι γκομενες ανοικτές στο καμάκι αλλα χωρίς καλα ρωσικα περιορίζεσαι δυστυχώς αρκετά. Τιντερ έπαιζα στην αρχη αλλα μετα ειδα ειχα καλυτερα αποτελέσματα στο δρόμο, αλλα αυτο ισχυει για μενα, ενας πιο ωραίος θα τα πηγαίνει καλυτερα τιντερ.

Ειναι μεγάλη πολη, χαώδης, πολλες ωρες στο δρόμο, οποτε τις καθημερινές δύσκολο να παίξεις μπάλα, ραντεβού κτλ κυριως ΠΣΚ.

Αν θες κατι αλλο με ρωτάς. Ακομα συστήνω Κιέβο με οσα εχεις πει, συμφωνώ με Φιντέλ, τα έγραψε σωστα.

Τελος, αν θες τη γνώμη μου το θεωρώ μαλακια να ξεχειμωνιάσεις σε οποιαδήποτε απο αυτές τις πόλεις. Αν ημουν στη θεση σου θα πήγαινα Ταιλανδη η Φιλιπινες, η αν θες να μείνεις εντός ΕΕ στα καναρια. Για ποιο λόγο να ταλαιπωρηθείς μεσα στα χιόνια, το κρύο και τα σκοτάδια οταν μπορεις να κανεις μπάνια και ηλιοθεραπεία; Πηγαινε απο Μαη στην Ανατολική Ευρώπη...

:hi:  :thumbsup:

τα ειπες ολα τα σημαντικα μεσα σε λιγες σειρες.

ειναι απολυτως λογικο να ξερεις καλυτερα την πολη λογο του οτι η γυναικα σου ειναι απο εκει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο Βουκουρέστι με κάτι καπότες και γελαγαν οι σεκιουριτάδες λέγανε χαχαχα сondomului.Είναι και αυτό μια σκέψη... Αλλά από Μάη θα έχω πιο πολύ δουλειά.

Τύπε μου ειλικρινά ειναι μαλακια. Πηγαινε απο Μαη να το ευχαριστηθείς, οχι μεσα στα χιόνια. Το οτι εχεις δουλεια δε λεει κατι, οι μοσχοβιτισες δουλεύουν απο μικρές, οποτε ούτως η άλλως τις καθημερινές δύσκολα θα βγαίνεις ραντεβού. Εκτός και αν δεν μπορεις remote απο μαη.

Πηγαινε ταιλανδη η φιλιπινες, να γουστάρεις με τον καιρό και να ματώσει και ο πουτσους σου απο το πολυ γαμησι  :grin: και μπορει να πετύχεις και καμια ρωσιδα να παραθερίζει εκει. Και στα λεω εγω που δεν ειμαι φαν των ασιατικών ενω ειμαι φουλ φαν των Ρωσίδων. Αλλα πραγματικά να ξεχεινωνιασεις Ανατολική Ευρώπης απο επιλογή μου φαινεται τραγικό...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τύπε μου ειλικρινά ειναι μαλακια. Πηγαινε απο Μαη να το ευχαριστηθείς, οχι μεσα στα χιόνια. Το οτι εχεις δουλεια δε λεει κατι, οι μοσχοβιτισες δουλεύουν απο μικρές, οποτε ούτως η άλλως τις καθημερινές δύσκολα θα βγαίνεις ραντεβού. Εκτός και αν δεν μπορεις remote απο μαη.

Πηγαινε ταιλανδη η φιλιπινες, να γουστάρεις με τον καιρό και να ματώσει και ο πουτσους σου απο το πολυ γαμησι  :grin: και μπορει να πετύχεις και καμια ρωσιδα να παραθερίζει εκει. Και στα λεω εγω που δεν ειμαι φαν των ασιατικών ενω ειμαι φουλ φαν των Ρωσίδων. Αλλα πραγματικά να ξεχεινωνιασεις Ανατολική Ευρώπης απο επιλογή μου φαινεται τραγικό...

εγω αν ημουν τεμπελης εισοδηματιας και εξινα τα απαυτα μου εδω στην ελλαδα θα εβγαζα χειμωνα επανω στη μοσχα δυστυχως ομως αυτο δεν γινεται  :S  θα ειχα ενα μουνακι ζεστο στο κρεβατι μου τα κρυα βραδια του Μοσχοβιτικου χειμωνα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Δεν μπορώ remote από Μάη. Μια σκέψη είναι να παώ Οκτ-Δεκ ΑΕ και έχοντας μετά άπειρα κονέ πάω Ταυλάνδη και κατεβάζω και τα κονέ ανα τακτά διαστήματα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
εγω αν ημουν τεμπελης εισοδηματιας και εξινα τα απαυτα μου εδω στην ελλαδα θα εβγαζα χειμωνα επανω στη μοσχα δυστυχως ομως αυτο δεν γινεται  :S  θα ειχα ενα μουνακι ζεστο στο κρεβατι μου τα κρυα βραδια του Μοσχοβιτικου χειμωνα.

Κοίτα τα 4 στοιχεία μιας πόλεως είναι χρήμα, κλίμα, μουνί, φαΐ. Σίγουρα το μουνί πολύ πιο σημαντικό από το κλίμα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν μπορώ remote από Μάη. Μια σκέψη είναι να παώ Οκτ-Δεκ ΑΕ και έχοντας μετά άπειρα κονέ πάω Ταυλάνδη και κατεβάζω και τα κονέ ανα τακτά διαστήματα.

εγω θα σου ελεγα μην δινεις σημασια τοσο πολυ στο κρυο, αν εχεις καλη παρεα να περνας τις κρυες νυχτες του Μοσχοβιτικου χειμωνα ειναι για εμενα το ιδανικο, ξερεις ποσο ομορφο ειναι να εχεις ζεστο μουνακι στο κρεβατι σου καθε βραδι συν το οτι θα σου μαγειρευει και θα σε φροντιζει.

και αν ψιλοβαρεθεις, πεταγεσαι σε κανενα σαλον ετσι για αλλαγη χωρις να παρει μυρωδια το γκομενακι  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Κοίτα τα 4 στοιχεία μιας πόλεως είναι χρήμα, κλίμα, μουνί, φαΐ. Σίγουρα το μουνί πολύ πιο σημαντικό από το κλίμα.

Προςωπικα δε συμφωνώ με τη λίστα σου, αλλα αν αυτα τα 4 ειναι τα κριτήρια σου να ξες οτι σε 3/4, εκτός μουνιου δηλαδη, επικρατεί η ταιλανδη  ;)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Διαβάζω τα χτεσινοβραδινά σας και διαπιστώνω πως οι ειδικοί των Ουκρανίδων  και λοιπών  ανατολικών έχετε πολύ γέλιο όταν μιλάτε για δουλειές και real estate!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοιο γέλιο δεν έριξα ούτε στο ξεβράκωμα του Dr και του άλλου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκεί που λέγαμε για πυραύλους και ήταν "χειροπιαστοί" και κατοστάρικα , περάσατε στο επίπεδο των ...δεκαχίλιαρων, τρακοσαχίλιαρων και μυρίων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με Ρώσους Κινέζους και Άραβες μεγιστάνες να δίνουν μάχες σε Ελληνικό έδαφος για τα "κελεπούρια μας"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχώς το νήμα δεν έχασε καθόλου την σουρεαλιστικότητά του και έχει περάσει σε άλλο level πολύ πιο ανώτερο απο αυτό των περιγραφών του Κμαν! :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά μόνο ο Ιωσήφ και κάποιοι ταπεινοί ακόλουθοι του δεν βλέπουμε τα ποτάμια σπέρματος και χρήματος σε αυτή τη χώρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
Όπως είχε πει ο Δάσκαλος Ιωσήφ «να είχα τα λεφτά σας»

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Πηγαινε ταιλανδη η φιλιπινες, να γουστάρεις με τον καιρό και να ματώσει και ο πουτσους σου απο το πολυ γαμησι  :grin: και μπορει να πετύχεις και καμια ρωσιδα να παραθερίζει εκει. Και στα λεω εγω που δεν ειμαι φαν των ασιατικών ενω ειμαι φουλ φαν των Ρωσίδων. Αλλα πραγματικά να ξεχεινωνιασεις Ανατολική Ευρώπης απο επιλογή μου φαινεται τραγικό...
Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση όμως υπάρχει μια σημαντική παράμετρος πέρα απο τα 4 κριτήρια που βάζετε για μακροχρόνια παραμονή σε ένα μέρος! Και αυτό είναι η παρουσία σε αυτό ακόμα ενός γνωστού και αξιόπιστου ατόμου με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ! Είναι το παρεάκι που χρειάζεται για να ξεκολάς απο τις γκόμενες και να υπάρχει και στους δυο  και μια δευτερη γνώμη για το χειρισμό των μουνοκαταστάσεων!
Μόνος στη Μόσχα τη Ταυλάνδη ή το Μίνσκ είναι χειρότερα απο ένα ..χωριό με παρέα!!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση όμως υπάρχει μια σημαντική παράμετρος πέρα απο τα 4 κριτήρια που βάζετε για μακροχρόνια παραμονή σε ένα μέρος! Και αυτό είναι η παρουσία σε αυτό ακόμα ενός γνωστού και αξιόπιστου ατόμου με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ! Είναι το παρεάκι που χρειάζεται για να ξεκολάς απο τις γκόμενες και να υπάρχει και στους δυο  και μια δευτερη γνώμη για το χειρισμό των μουνοκαταστάσεων!
Μόνος στη Μόσχα τη Ταυλάνδη ή το Μίνσκ είναι χειρότερα απο ένα ..χωριό με παρέα!!!

Εννοείται φίλε, αλλά αυτό αλλάζει για τον καθένα, αναλόγως που έχει κάποιος παρέες. Αυτό θα έλεγα κιόλας, δηλαδή ΑΕ θα μπορώ να πείθω "συναδέλφους" από Ελλάδα να ανεβαίνουν για παρέα. Ταυλάνδη πιο δύσκολο.

Αντε ψήσου για ταξιδάκι Μόσχα και πέριξ, τελειώνει η σεζόν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εννοείται φίλε, αλλά αυτό αλλάζει για τον καθένα, αναλόγως που έχει κάποιος παρέες. Αυτό θα έλεγα κιόλας, δηλαδή ΑΕ θα μπορώ να πείθω "συναδέλφους" από Ελλάδα να ανεβαίνουν για παρέα. Ταυλάνδη πιο δύσκολο.

Αντε ψήσου για ταξιδάκι Μόσχα και πέριξ, τελειώνει η σεζόν.
Είπαμε ..αν γίνει θα είναι για πιο ανατολικά! Καζάν, Νίζνι , Ιζεφσκ, ακόμα και Περμ,νοβοσιμπίρσκ και Εκατερινενμπούργκ!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όπως είχε πει ο Δάσκαλος Ιωσήφ «να είχα τα λεφτά σας»
Ο Ιωσήφ τον Οκτώβριο αν δεν μπαχαλέψουν κάποιοι τη συζήτηση μιλώντας για ...γυναίκες  έχει πολλά να πει για την οικονομική κατάσταση του  διεθνιστικού "Χαλιφάτου" που ζούμε καθώς και για την οικονομική κατάσταση των υπηκόων του που έχουν ψευδαισθήσεις ως προς ...αξιολόγηση των προσωπικών τους περιουσιακών στοιχείων όπως επίσης και για το πόσο αυθαίρετες είναι οι μονάδες μετρήσεως που τους επιβάλλονται από παγκόσμιους οργανισμούς! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
νομιζω οτι ειχε πει παλαιοτερα 5000 χιλ μικτα με τις λοιπες κρατησεις του εμεναν 3500 χιλ. καθαρα το μηνα. ετσι θυμαμαι ειχε πει καποτε.

αλλά και παλι 3500 χιλ. και να κυκλοφωρει πεζος χωρις ουτε ενα αυτοκινητο εστω και μικρομεσαιο. πολυ οξυμορο ολο αυτο δεν ειναι;

επισης ενα αλλο οξυμορο ειναι οτι σπονσοραρει 7 γυναικες απο 800 ευρω =5600 χιλ /μηνα

αυτος λεει οτι παιρνει 5000 χιλ.

τα νουμερα δεν βγαινουν με τιποτα

αν βαλεις και το ενοικιο που πληρωνει οπως ειπε ο ιδιος 1050 ευρο το μηνα

αν βαλεις και εναν φορο που υπαρχει στη γερμανια για το νερο που ειναι πριπου 2000 χιλαρικα το χρονο

γιατι το νερο στη γερμανια φορολογειται ακριβα.

Μικτά είναι 8500-9000 ευρώ το μήνα και καθαρά 4700-5000 ευρώ.
Ομως 700 ευρώ για ενοίκιο συν 100 ευρώ για κοινόχρηστα.
300 ευρώ για ασφαλίσεις.
400 ευρώ πληρώνω για δόσεις στον οδοντίατρο.
40 ευρώ ίντερνετ κτλ.
600 ευρώ ατομικά έξοδα για μάσα και ποτό.
Τελικά περισσεύουν κάπου 2500 ευρώ για επενδύσεις σε μουνί δηλαδή σε γούστα.
Οχι και τόσο πολλά αφού το σπόνσορινγκ μόνο στις βασικές σπονσορέτς τρώει μια πεντακοσάρα το μήνα.(200 το μήνα είναι μόνο το ενοίκιο δηλαδή το ελάχιστο).

Οπότε μένουν μόνο 2000 ευρώ που αν βγάλεις τα αεροπορικά και διαμονή σημαίνει μόνο 1500 ευρώ αν ταξιδεύεις κάθε μήνα.Αρα αν χρειάζεσαι μια πεντακοσάρα τη μέρα για δύναμη πυρός συνεπάγεται οτι μπορείς να κάνεις μόνο τριήμερα ταξίδια το μήνα ή μιας εβδομάδας το πολύ ανά δίμηνα όπου έχεις μαζέψει κάπου 4000 ευρώ.
Κάπως έτσι είναι τα οικονομικά.Για αυτό 5000 ευρώ το μήνα είναι το μίνιμουμ για σπόνσορινγκ και πάλι δεν είναι αρκετά τη βγάζεις τσίμα τσίμα.Οι γκόμενες είναι αδηφάγες.
Επρεπε να έχουμε φοροαπαλλαγή οι σπόνσορες για το κοινωνικό έργο που επιτελούμε αλλά πού τέτοια τύχη όταν κυβερνάνε οι φεμινίστριες οι white knights και οι ψωλάδες.
Δώσμου ρε πουστάρα άλλη Steuerklasse να έχω άλλα 500 ευρώ το μήνα να ανακουφιστώ αντί να πριμοδοτείς με τα δικά μου λεφτά χοντρές,λεσβίες,τατουατζούδες και φρικιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω δημητρακη που κληρονομησα 4 ακινητα με αξια 1.500.000 εκ. ευρω και τα 4 μαζι.   :dunno:

και πληρωνω ενφια και λοιπες μαλακιες.

σιγουρα δεν αξιζει να εχει καποιος ακινητα σημερα.

Αυτή είναι η νοοτροπία των ψωλάδων.Σημασία δεν έχει η περιουσία αλλά η ρευστότητα.Τις γκόμενες τις ενδιαφέρουν οι δυναμικοί τύποι.
Τι να το κάνει η γκόμενα άμα έχω μισό μύριο ακίνητη περιουσία(Ενα μύριο πριν την κρίση).Θα φάει από αυτό?Οχι.
Οπότε την ενδιαφέρει η ρευστότητα πόσα μπορώ να παράσχω τώρα και στο άμεσο μέλλον δηλαδή τον επόμενο μήνα.Αυτό είναι που ενδιαφέρει τις Σλάβες,δεν κοιτάνε μακριά.
Για αυτό ο μισθός παίζει τεράστιο ρόλο βλέπουν πόσα μπορούν να εισπράξουν βραχυπρόθεσμα νοικιάζοντας το μουνί τους.Τι τις νοιάζει τι θα γίνει σε 5 χρόνια όταν θα έχουν παντρευτεί έναν φραγκάτο μπούλη και θα έχουν κρεμάσει ζαρτιέρες?
Για αυτό πρέπει να πας εκεί που είναι τα λεφτά για να φας.Τα λεφτά είναι Δύση οπότε πάς Δύση και τα τρως.
Δουλειά στη Δύση,γαμήσια στην Ανατολή,διακοπές Μεσόγειο αυτό ονομάζω ευρωπαικό όραμα.
Οι Βαλκανιόπουτσοι είμαστε ένα βήμα μπροστα τα πράττουμε εκεί που έχει λεφτά(Δύση),γαμάμε εκεί που έχει μουνί(Ανατολή) και κάνουμε διακοπές εκεί που έχει καλό κλίμα και παραλίες(Νότο).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα άτομα σαν εμένα ξεβολέψαμε τους ψωλάδες και τους γόνους.
Ποιο ήταν το όνειρο του ψωλά?Αυτό που ονομάζουμε Greek dream.
Ητοι θα ξύνω τα αρχίδια μου με γκασμά,θα πάρω ένα πτυχίο λαδώνοντας και μετά ένας μη προνομιούχος βλάκας θα δουλεύει για εμένα.
Πολύ ωραία κατάσταση προσπάθησαν να τα μπλοκάρουν όλα εγκώ πολιτικός μηχανικός,το παιδί μου θα γίνει μηχανικός έστω και μέσω Βουλγαρίας,εσύ θα δουλεύεις για αυτόν.Εγκώ γιατρό,το παιδί μου θα γίνει γκιατρό και ας είναι μπούφος μέσω Βουλγαρίας θα βρω ένα μαλάκα να κάνει τη δουλειά.Εγκώ φαρμακοποιό το παιδί μου θα κληρονομήσει το φαρμακείο κτλ.
Νομοθετήσανε,γράψανε,εκβιάσανε μας πρήξανε τα αρχίδια.
Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Την άπειρη μανία του Βαλκάνιου.Αυτές οι μαλακίες εγκώ,το παιντί μου,ο γόνος κτλ στηρίζονται σε κοινωνική αποδοχή.
Ποιος σου είπε ρε μάλακερ οτι εγώ σε αποδέχομαι?Ποιος σου είπε οτι η ισορροπία δυνάμεων είναι αυτή που νομίζεις?
Δε νίκησες αλλά θα πάρεις τον πούλο.Κάτσε στη νιρβάνα σου και πάρε άπειρο πέος.
Μιλάμε για σκληρά άτομα χωρίς αναστολές,δηλαδή το να γαμήσουμε όλους αυτούς,γόνους ψωλάδες κτλ ήταν σα να κλέβεις εκκλησία.
Απειρα πιο γρήγοροι,ενεργητικοί σκληροί και απόγονοι σκληρών πουτσαράδων που δε μάσαγαν τα αρχίδια τους,απλά τα άτομα δεν είχαν καμία τύχη.Ηταν πυρπόληση πραγματική δε θα συνέλθουν ποτέ.Απέραντη μανία.
Γενικά η μέση τάξη χτυπήθηκε με άγριο τρόπο.Θα καταλάβουν μετά από 50 χρόνια τι έγινε όταν δε θα μας αφορά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
Aυτο το κανουνε και οι πακιστανοι ρε βλημα, και εχουνε και απο 10 γυναικες ο καθενας. Ακομα και οι πακηδες ειναι σε καλυτερη μοιρα απο σενα , φτωχομπινε

τυπε από την μια διαβαζουμε τα γεματα σκληροτητα και τεστοστερονη κειμενα φωτια του κμαν, και μετα τον κανεις εικονα ποσο μπουχεσας είναι και ξερενεσαι στα γελια... :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Δουλειά στη Δύση,γαμήσια στην Ανατολή,διακοπές Μεσόγειο αυτό ονομάζω ευρωπαικό όραμα.
Aυτο το κανουνε και οι πακιστανοι ρε βλημα, και εχουνε και απο 10 γυναικες ο καθενας. Ακομα και οι πακηδες ειναι σε καλυτερη μοιρα απο σενα , φτωχομπινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom