καμια σχεση.Στο project εκεινη την περιοδο δεν ειχανε ατομα οποτε ειχανε μονο εμενα και ετσι εγινε βαλε και τον αρχιτεκτονα που δεν εκανε τιποτα και τους managers. Στην ομαδα που ειμαι τωρα ειμαστε 7 και ναι ειμαστε scrum.
Μην το παιζεται εξυπνη εαν δεν ξερετε δεν εχετε εμπερια. εμεις ειμαστε flexible
Το τι παπα πουλατε δεν λεγεται
Καταρχην απ αυτα που γραφεις και μονο ειδικα τα ορθογραφικα που εχω δει σε τοσα post σου κανουν μπαμ..Για δουλεια σαν developer στο εξωτερικο απαιτουνται Αγγλικα σε επιπεδο proficiency.
Σε Κυπριακη εταιρια πηγε φιλος μου και του πηραν συνεντευση στα Αγγλικα.
Εσυ με το ζορι γραφεις καλα Ελληνικα...
Παμε παρακατω.Αρχιτεκτοντας και managers που δεν κανουνε τιποτα?Στην Γερμανια?
Ακομα και Ελλαδα δεν ισχυει αυτο που λες καμια εταιρια δεν την συμφερει να εχει managers που δεν κανουν τιποτα
Εχετε συναισθηση τι ανταγωνισμος υπαρχει?
Μονο Ινδους να σου βαλω μεσα που καποιοι γαμανε και δερνουν στον κωδικα
Ας μην αναφερθω σε Κινεζους,Κορεατες και λοιπους Ευρωπαιους
Αλλα ξεχασα Ελληνες δεν φτανουν,ολοι αυτοι ειναι μια τριχα απ τα @@ μας..Υποψιν εχω τον καλυτερο φιλο μου με προυπηρεσια σε μια απ τις κορυφαιες εταιριες στην Ελλαδα σε js και εχει παθει πλακα με αυτα που το ζητανε εξωτερικο,testing και διαφορες μαλακιες που Ελλαδα δεν εκανε ποτε
Μου λεει οτι ειναι επι 10 πιο ζορικα και δεν το περιμενε
Και εσεις υποστηριζεται οτι Γερμανια που ειναι η τοπ χωρα στην Ευρωπη οτι ολοι ειναι αχρηστοι και περιμενουν τον Ελληνα που τους γαμαει ολους
Εγω παντως αυτες τις αποψεις απο Ελληνες Γερμανια που ξερω τις ακουω κυριως απο αυτους που τους εχουν σκυλογαμησει οι Γερμανοι και οι οποιοι πουλανε απιστευτο παπα στους ντοπιους Ελλαδα και στο χωριο τους ωστε να δειξουν οτι εξω κατι κανανε