Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Θες να σε βρίσω βλήμα για να πας να κλαφτείς στους μοντς?Πήγαινε να κλαφτείς ρε πουστάκο και τσίμπα δυο αρχίδια.
Πουσταρά φάε τα χύσια σου και τρέχα να πεις οτι σε βρίζουνε.
θελω να καταπιεις τα σκατα μου που σε εχεσα στη μαπα,ξεφτιλα φτωχομπινε :2on1:
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ρουφα τις αρχιδαρες μου ρε απατεωνα ξεφτιλα  :pipa1:

εβαλες ΜΙΑ φωτο που ειχες 1500 αντι για 1000 (μαλλον μαζεψες και τα λεφτα απο τα καλαντα)και μας το παιζεις και μπρουκλης, ηλιθιε! Οσο για το εξτρε, 1ον που ξερουμε οτι ειναι δικο σου? 2ον, σε ποιο μηνα αναφερεται? εγω πρωτος ειπα οτι παιρνεις και εκτος εδρας οταν σε στελνει η δουλεια σου εξω, 3ον, ακομα και 4400 να παιρνεις (που δεν παιρνεις ΚΑΘΕ μηνα στο χερι) ποσα σου μενουνε καθαρα μετα τα ατομικα εξοδα για ενοικιο, φαγητο, κλπ?  Το μονο που κανεις ειναι απλα νε με επιβεβαιωνεις οτι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (και οχι καθε μηνα) σου μενουν καθαρα ΤΟ ΠΟΛΥ 2500 και διαθεσιμα ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 1500 που εβγαλες και φωτο.

Συμπεασμα, εισαι ενας φτωχομπινες υπαλληλακος της κακιας ωρας  :2on1:
Ρε συ παπαρι δικα του λεφτα τρωει ο ανθρωπος ούτε δανεικά σου πήρε ούτε στα έκλεψε. Το τι κάνει και το πως διαχειρίζεται τα χρήματα του ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα και λόγος δεν πεφτει σε κανέναν.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μια διακοπη για διαφημισεις παρακαλω να κανω και μετα συνεχιζεται το σιριαλ ποιος εχει τα πιο πολλα λεφτα που ειναι η συνεχεια του ποιος γαμαει πιο πολυ και πιο καλα...
Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

οπως και περυσι που εγινε ενα ταξιδι που συναντηθηκαν πολλα μελη και περασαμε υπεροχα αφου ο καθενας εκανε τα προσωπικα του γουστα αλλα και ειμαστε και ολοι μαζι τις νεκρες ωρες(εξαιρουνται αυτοι που δεν σηκωνονται απο το κρεβατι απο τα πολλα γαμησια...)
ετσι και φετος μαζι με τον Target θα ειμαστε Ουκρανια Λευκορωσια απο τελος οκτωμβριου μεχρι τελος Νοεμβριου.Οποιος βρισκεται η θελει να βρισκεται σε αυτες τις χωρες για αυτον τον μηνα που θα ειμαστε και εμεις ας μου στειλει πμ για συναντηση.

Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια στο σιριαλ..

ps καπου εχει παρει το ματι μου μια ψηφοφορια για τον mr malaka του μπου...

Γιατι δεν κανουμε και εδω μια για τον MR γαμια του κιεβου τον MR μουφα του κιεβου και τον Mr Λεφτα του κιεβου εφοσον οι ψηφοι ειναι ανωνυμοι θα ειχε πολυ πλακα να βλεπαμε τα αποτελεσματα απο κατι τετοιο...Φιλια πολλα και θα επιστρεψω οταν θα επιστεψεις ο Πανμεγιστος Ιωσηφ Μπλασκος

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
καμια σχεση.Στο project εκεινη την περιοδο δεν ειχανε ατομα οποτε ειχανε μονο εμενα και ετσι εγινε βαλε και τον αρχιτεκτονα που δεν εκανε τιποτα και τους managers. Στην ομαδα που ειμαι τωρα ειμαστε 7 και ναι ειμαστε scrum.
Μην το παιζεται εξυπνη εαν δεν ξερετε δεν εχετε εμπερια. εμεις ειμαστε flexible

Το τι παπα πουλατε δεν λεγεται
Καταρχην απ αυτα που γραφεις και μονο ειδικα τα ορθογραφικα που εχω δει σε τοσα post σου κανουν μπαμ..Για δουλεια σαν developer στο εξωτερικο απαιτουνται Αγγλικα σε επιπεδο proficiency.
Σε Κυπριακη εταιρια πηγε φιλος μου και του πηραν συνεντευση στα Αγγλικα.
Εσυ με το ζορι γραφεις καλα Ελληνικα...

Παμε παρακατω.Αρχιτεκτοντας και managers που δεν κανουνε τιποτα?Στην Γερμανια?
Ακομα και Ελλαδα δεν ισχυει αυτο που λες καμια εταιρια δεν την συμφερει να εχει managers που δεν κανουν τιποτα

Εχετε συναισθηση τι ανταγωνισμος υπαρχει?
Μονο Ινδους να σου βαλω μεσα που καποιοι γαμανε και δερνουν στον κωδικα
Ας μην αναφερθω σε Κινεζους,Κορεατες και λοιπους Ευρωπαιους

Αλλα ξεχασα Ελληνες δεν φτανουν,ολοι αυτοι ειναι μια τριχα απ τα @@ μας..Υποψιν εχω τον καλυτερο φιλο μου με προυπηρεσια σε μια απ τις κορυφαιες εταιριες στην Ελλαδα σε js και εχει παθει πλακα με αυτα που το ζητανε εξωτερικο,testing και διαφορες μαλακιες που Ελλαδα δεν εκανε ποτε

Μου λεει οτι ειναι επι 10 πιο ζορικα και δεν το περιμενε

Και εσεις υποστηριζεται οτι Γερμανια που ειναι η τοπ χωρα στην Ευρωπη οτι ολοι ειναι αχρηστοι και περιμενουν τον Ελληνα που τους γαμαει ολους

Εγω παντως αυτες τις αποψεις απο Ελληνες Γερμανια που ξερω τις ακουω κυριως απο αυτους που τους εχουν σκυλογαμησει οι Γερμανοι και οι οποιοι πουλανε απιστευτο παπα στους ντοπιους Ελλαδα και στο χωριο τους ωστε να δειξουν οτι εξω κατι κανανε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καταρχην απ αυτα που γραφεις και μονο ειδικα τα ορθογραφικα που εχω δει σε τοσα post σου κανουν μπαμ..Για δουλεια σαν developer στο εξωτερικο απαιτουνται Αγγλικα σε επιπεδο proficiency.

Ακομα και Ελλαδα δεν ισχυει αυτο που λες καμια εταιρια δεν την συμφερει να εχει managers που δεν κανουν τιποτα

Αλλα ξεχασα Ελληνες δεν φτανουν,ολοι αυτοι ειναι μια τριχα απ τα @@ μας..Υποψιν εχω τον καλυτερο φιλο μου με προυπηρεσια σε μια απ τις κορυφαιες εταιριες στην Ελλαδα σε js και εχει παθει πλακα με αυτα που το ζητανε εξωτερικο,testing και διαφορες μαλακιες που Ελλαδα δεν εκανε ποτε

Και εσεις υποστηριζεται οτι Γερμανια που ειναι η τοπ χωρα στην Ευρωπη οτι ολοι ειναι αχρηστοι και περιμενουν τον Ελληνα που τους γαμαει ολους

Εγω παντως αυτες τις αποψεις απο Ελληνες Γερμανια που ξερω τις ακουω κυριως απο αυτους που τους εχουν σκυλογαμησει οι Γερμανοι και οι οποιοι πουλανε απιστευτο παπα στους ντοπιους Ελλαδα και στο χωριο τους ωστε να δειξουν οτι εξω κατι κανανε

Πάνο ο Έλληνας από την φύση του και λόγο των κοινωνικών καταβολών έχει λίγο στο dna του το στοιχείο της υπερβολής. πολλές φορές αυτή η μικρή δόση υπερβολής στα λόγια του μέσου Έλληνα πολίτη δημιουργεί μια ψευδαίσθηση στον ίδιο του τον ευατό (δλδ ξεγελά τον ευατό του) ότι είναι κάτι το ξεχωριστό από όλους τους άλλους.

για να το συνεχίσω θα πω ότι η υπερβολή αυτή πολλές φορές θολώνει την κρίση αντίληψης της πραγματικότητας του ατόμου με αποτέλεσμα το άτομο να παραμένει στάσιμο και να μην επιζητά την αυτοβελτίωση του και να επαναπαύεται στα κεκτημένα

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

To testing δεν ειναι μαλακιες...γλυτωνεις χρησιμο χρονο στο μελλον και πολυ χρημα ανα εχεις τους σωστους  testers.. Αυτο ειναι και η μεγαλη διαφορα.. Και 100 χρονια να εχεις εμπειρια στην ελλαδα οταν πας στο εξωτερικο ξεκινας απο  πολυ χαμηλη βαση που σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογει το βιογραφικο σου. Εκτος κι αν εισαι τυχερος και πας εκει κατευθειαν με το τελος των σπουδων σου.. Οσο για τους ινδους ειναι μια τεραστια χωρα με τεραστιο ανθρωπινο δυναμικο.  Εγω δεν εχω συναντησει Κινεζους και ειδικα Ινδους που να  ειναι κατι το ιδιαιτερο (ασε που εχει γινει σηριαλ με τα κεντρα εξετασεων που οι ιδιοκτητες ηταν Ινδοι για να περνουν πιο ευκολα βιζα).  Αντιθετως εχω δει πολυ καλους Βορειο ευρωπαιους (Σουηδους ειδικα) να πηδανε στο mentorship για πλακα... αλλα οχι ινδοι ρε φιλε, τουλαχιστον οχι αυτοι που ειναι στην Αγγλια...με τιποτα...  Οτι γραφω αφορουν το ΗΒ...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.

Τι ειπε παλι ο ανθρωπος...

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Ρε συ παπαρι δικα του λεφτα τρωει ο ανθρωπος ούτε δανεικά σου πήρε ούτε στα έκλεψε. Το τι κάνει και το πως διαχειρίζεται τα χρήματα του ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα και λόγος δεν πεφτει σε κανέναν.
στις μεγαλειωδεις αρχιδαρες μου ρε τυπε αμα τρωει ολα του τα λεφτα σε πουτανες ο φτωχομπινεδιαρης Βλακμαν, ουτε το πρωτο κοροϊδο ειναι ουτε το τελευταιο, και αλλοι πανε και χανουνε περιουσιες στα αλογα ναπουμε και αμα τους μιλησεις στο παιζουνε σουπερ ειδημονες που ξερουνε και ποτε κλανει το γκανιαν, η ουσια ομως ειναι οτι αμφοτεροι ειναι θυματα που τους τρωνε τα λεφτα και παραδειγματα προς αποφυγη!

εδω ομως ειναι ενα νημα με πληροφοριες για πορνοπροορισμους και οτι εχει γραψει ο Βλακμαν ειναι απο υπερβολες μεχρι τερατωδη ψεμματα, ξεκινωντας απο την περιγραφη του ιδιου του του εαυτου (για να μπορεσει να δικαιολογησει τα φιδια περι "πυραυλων" ) μεχρι τους χαρακτηρες των γυναικων , πως γινεται το παιχνιδι κλπ. ΟΛΑ οσα εχει πει ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ  και τα λεει μονο και μονο για να παρουσιασει τον εαυτο του σαν δηθεν φραγκατο πηδηκουλα!

Οποιοσδηποτε εχει παει εξω σε τετοιες χωρες και εχει δει πως κανουνε παιχνιδι οι Αραβες με τους χαρτοφυλακες γεματους κασερι και τι μωρα φορτωνουνε μετα στα γιωτ και τις σουιτες τους σε ολο τον κοσμο, θα βαλει τα γελια που προσπαθει ενας κομπλεξικος παπαρας υπαλληλακος που πασχει απο μικρομεγαλισμο να μας πεισει κι ολας οτι εναι πιο μπρουκλης! Οταν ολα οσα βγαζεις ολο το χρονο υστερα απο αιματηρες οικονομιες για να ακουμπησεις σε μια πουτανα, ειναι λιγοτερα απο οσα αμα πεσουνε κατω στον Αραβα βαριεται να σκυψει να τα μαζεψει και τα δινει πουρμπουαρ στα γκαρσονια, τοτε απλα το βουλωνεις και καθεσαι στα αυγα σου, δε το παιζεις Ροτσιλντ με ενα μισθουλακι και χωρις να εχεις δικο σου σπιτι ή αμαξι.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
  To testing δεν ειναι μαλακιες...γλυτωνεις χρησιμο χρονο στο μελλον και πολυ χρημα ανα εχεις τους σωστους  testers.. Αυτο ειναι και η μεγαλη διαφορα.. Και 100 χρονια να εχεις εμπειρια στην ελλαδα οταν πας στο εξωτερικο ξεκινας απο  πολυ χαμηλη βαση που σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογει το βιογραφικο σου. Εκτος κι αν εισαι τυχερος και πας εκει κατευθειαν με το τελος των σπουδων σου.. Οσο για τους ινδους ειναι μια τεραστια χωρα με τεραστιο ανθρωπινο δυναμικο.  Εγω δεν εχω συναντησει Κινεζους και ειδικα Ινδους που να  ειναι κατι το ιδιαιτερο (ασε που εχει γινει σηριαλ με τα κεντρα εξετασεων που οι ιδιοκτητες ηταν Ινδοι για να περνουν πιο ευκολα βιζα).  Αντιθετως εχω δει πολυ καλους Βορειο ευρωπαιους (Σουηδους ειδικα) να πηδανε στο mentorship για πλακα... αλλα οχι ινδοι ρε φιλε, τουλαχιστον οχι αυτοι που ειναι στην Αγγλια...με τιποτα...  Οτι γραφω αφορουν το ΗΒ...

Οι καλοι Ινδοι ειναι Αμερικη κυριως
Τωρα φιλος μου με 5χρονια προυπηρεσια Ελλαδα εφυγε για Λονδινο και τον πηρανε σαν junior!!
Ας μην μπω σε λεπτομερεις και πω πολλα απλα να πω οτι οταν ειπε στην εταιρια του στην Αθηνα οτι φευγει μονο τα κλαμματα δεν βαλανε γιατι ξερουν οτι σαν αυτον δυσκολα θα βρουν.Ακομα ψαχνουν και μαλιστα ρωτησαν τον ιδιο αμα εχει κανενα γνωστο του να προτεινει!
Αυτον που Ελλαδα με το ζορι αντικαθιστα η εταιρια ο ιδιος εφυγε σαν junior Λονδινο

Αυτο δειχνει και τι ανταγωνισμο εχεις σε χωρες οπως η Αγγλια,η Γερμανια,καμια σχεση με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα οτι ειναι ολοι εκει περα αχρηστοι και περιμενουν τον Ελληνα να τους ανοιξει τα ματια

Ο αλλος ο φιλος μου που εχει χρονια εμπειρια σε js και react μου ειπε κατα λεξη..Πανο προτιμω Ελλαδα γιατι βλεπω οτι εξω θα μου βγει η παναγια..Καλυτερα Ελλαδα με χιλιαρικακι παρα Σουηδια με 3 και γαμησι
Χθες μιλησαμε και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος παραιτηθηκε απο Ελλαδα για να βρει τα 5x λεφτα εξωτερικο οπως ελεγε
Ηδη τωρα στο μηνα ξανακοιταει Ελλαδα οταν τον ρωτησαν για testing και πολλα αλλα που ουτε καν τα εκανε η εταιρια του στην Ελλαδα

Τωρα ο καθενας ας πιστευει οτι θελει..Εγω απλα αναρωτιεμαι πως χωρες μεγαθυρια με σοβαρη οργανωση,με σοβαρα πανεπιστημια και με εταιριες γιγαντες στον δευτερογενη και τριτογενη τομεα εχουν αχρηστο εργατικο προσωπικο και περιμενουν τον Ελληνα να τους σωσει

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Ο φιλος που λες στην πραγματικότητα ηταν λιγο άπειρος καθως αποτι φαινεται δεν εχει χρησιμποιήσει ποτε nodejs (javascript V8 engine απο την google), καθως πανω σε αυτη γινονται τα Unit Tests. Aυτο γινεται απλα για να διαπιστωθει επι της πράξης locally αν καποια συναρτηση η αλλη μεταβλητη δεν ειναι defined, και αν γινονται σωστα ολοι οι υπολογισμοι, προτου καποιο site μεταβει σε production state, live στο ιντερνετ.
Δε του ζητησαν κατι τρελο, απλα εδω στην ελλαδα γενικα το IT ειναι λιγο πισω.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Οι καλοι Ινδοι ειναι Αμερικη κυριως
Τωρα φιλος μου με 5χρονια προυπηρεσια Ελλαδα εφυγε για Λονδινο και τον πηρανε σαν junior!!
Ας μην μπω σε λεπτομερεις και πω πολλα απλα να πω οτι οταν ειπε στην εταιρια του στην Αθηνα οτι φευγει μονο τα κλαμματα δεν βαλανε γιατι ξερουν οτι σαν αυτον δυσκολα θα βρουν.Ακομα ψαχνουν και μαλιστα ρωτησαν τον ιδιο αμα εχει κανενα γνωστο του να προτεινει!
Αυτον που Ελλαδα με το ζορι αντικαθιστα η εταιρια ο ιδιος εφυγε σαν junior Λονδινο

Αυτο δειχνει και τι ανταγωνισμο εχεις σε χωρες οπως η Αγγλια,η Γερμανια,καμια σχεση με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα οτι ειναι ολοι εκει περα αχρηστοι και περιμενουν τον Ελληνα να τους ανοιξει τα ματια

Ο αλλος ο φιλος μου που εχει χρονια εμπειρια σε js και react μου ειπε κατα λεξη..Πανο προτιμω Ελλαδα γιατι βλεπω οτι εξω θα μου βγει η παναγια..Καλυτερα Ελλαδα με χιλιαρικακι παρα Σουηδια με 3 και γαμησι
Χθες μιλησαμε και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος παραιτηθηκε απο Ελλαδα για να βρει τα 5x λεφτα εξωτερικο οπως ελεγε
Ηδη τωρα στο μηνα ξανακοιταει Ελλαδα οταν τον ρωτησαν για testing και πολλα αλλα που ουτε καν τα εκανε η εταιρια του στην Ελλαδα

Τωρα ο καθενας ας πιστευει οτι θελει..Εγω απλα αναρωτιεμαι πως χωρες μεγαθυρια με σοβαρη οργανωση,με σοβαρα πανεπιστημια και με εταιριες γιγαντες στον δευτερογενη και τριτογενη τομεα εχουν αχρηστο εργατικο προσωπικο και περιμενουν τον Ελληνα να τους σωσει

χωρις γαμησι με testing(TDD,BDD ETC),source control, effort managment etc  ουτε σε υπολογιζουν ουτε προκειται ποτε να δεις προκοπη οικονομικα κυριως.  Ειδικα αν παιζεις σε full stack....  Δουλευεις ομαδικα, αλλα επενδυεις το χρονο στον εαυτο σου για να δεις που θα εισαι σε 5 10 κλπ χρονια, και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν. Οσον αφορα την Ελλαδα...  Στην Ελλαδα απλα το ολο πραγμα ειναι λιγο της αρπαχτης... Ενας φτιαχνει ενα γραφειο βαζει μεσα τον φθηνοτερο προγραμματιστη (μπορει και απο ΟΑΕΔ), εχει καποιο γνωστο και λαμβανει καποια δουλιτσα μεσω εσπα, και μετα βρισκουν την φθηνοτερη λυση, μεσω drupal για παραδειγμα και ετσι γινεται το ολο πραγμα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ουκρανική επιτυχία.

Και πώς ερμηνεύεται κλασσικά από τις Πολωνέζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman μάθε μπαλίτσα...

Αυτός είναι τίγκα στα ναρκωτικά ή κάργα αλκοολικός και έχει χαλασμένα δόντια.Τι να κλάσει αυτός στη Ρωσία?
Και ρωσικά δεν πρόκειται να μάθει ποτέ,φαίνεται στόκος.
Εμείς πάμε με πακέτα μιλάμε στα ρωσικά και έχουμε killer instinct και τεράστια εμπειρία στο μπλοκ.Δεν ξεφεύγει θήραμα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μάθε μπαλίτσα λέμε.....

υγ: απλά φαντάσου να τη λέγαν έτσι ΟΛΟΙ οι άντρες στις γκόμενες, τι πιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος μας... I have a boyfriend. I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking. Θεούλης απλά...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μάθε μπαλίτσα λέμε.....

υγ: απλά φαντάσου να τη λέγαν έτσι ΟΛΟΙ οι άντρες στις γκόμενες, τι πιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος μας... I have a boyfriend. I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking. Θεούλης απλά...

Τι βλακείες είναι αυτές?Το αγγλικό χιούμορ δεν πιάνει στις Σλάβες.Εδώ δεν πιάνει το άγριο βαλκανικό χιούμορ εκτός αν την ξέρεις καλά.
Οι Σλάβες παίρνουν τέτοιες δηλώσεις τοις μετρητοίς.
Ασε τώρα γίνανε και οι Αγγλοι καμάκια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι βλακείες είναι αυτές?Το αγγλικό χιούμορ δεν πιάνει στις Σλάβες.Εδώ δεν πιάνει το άγριο βαλκανικό χιούμορ εκτός αν την ξέρεις καλά.
Οι Σλάβες παίρνουν τέτοιες δηλώσεις τοις μετρητοίς.
Ασε τώρα γίνανε και οι Αγγλοι καμάκια.

Kman για τις κανονικές κοπελίτσες μιλάμε, όχι για αυτές που φορτώνεις στο carribean με 100-150 δολλάρια και μας λες 500 μετά για εφέ...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

μάθε μπαλίτσα λέμε.....

I have a boyfriend....  -Απαντηση Τουρκου-Αραβα-  Really?I am sure i am better,i have 4 houses in the sea my father also write me  hotel and i ll have u like a princess...Very beautiful u are

I have a boyfriend.... -Απαντηση Αλβανου- Lets go out all together and see who is better i am sure u choose me,if ur bf is him in ur phone photo sure he is gay

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ελληνα- Its ok i am not jealous

I have a boyfriend.... -Απαντηση Ευρωπαιου- I don't want to be your boyfriend, but thanks for asking

I have a boyfriend... -Απαντηση μαυρου- I like so much Russian girls,babe once u go black u never go back..peace and love come to jamaica to be my princess

Ολα αυτα τα μαργαριταρια τα εχω ακουσει live,το τελευταιο του μαυρου σε Ρωσιδα απο couchsurfing Μοναστηρακι ενω με περιμενε..Εγω προλαβα στο τελος το peace and love αλλα οπως φευγαμε
Μονολογουσε επι ενα 5λεπτο η Ρωσιδα stupid nigger και ετσι μου ειπε το τι ακουσε..Πραγματικα ειχε λιωσει στα γελια,αλλα αυτα σε κατι χοντρες Ευρωπαιες πιανουν

Με λιγα λογια ο καθενας με οτι μπορει
Ο μαυρος παει με τον πουτσο του,ο ΑραβοΤουρκος με τα ψεματα για περιουσια-σπιτια-γελαδια-καμηλες,ο Αλβανος με τσαμπουκα(κλασσικα κοιταει να δειρει αντι να γαμησει),ο Ελληνας με τον χαβαλε και ο Ευρωπαιος με την λογικη

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και για να συμπληρωσο. επειδη δεν εχεις καταλαβει τι μπορεις να κανεις στην Γερμανια . Η καθε εταιρεια πουλα τον κοσμο που εχει αναλογα . δηλαδη Εχω δουλεψει σε εταρεια σαν εξωτερικος γιατι δεν ηξερε κανεις την τεχνολογια που ειχανε μονος μου στο project και παρολα αυτα scrum γιατι ειχε αλλους σε αλλα ποστα απλα δεν ειχε developer.Σε αλλο project σε πουλανε σαν ατομο για την ομαδα, σε αλλο σε πουλανε για ολο το project ολα παιζουν δεν θα πεις εσυ τι και πως.

και κατι ακομα scrum καθε εταρεια υλοποιηει οπως θελει.Ασχετα με το τι λεει το scrum.
ξεχασα να σου πω οτι επειδη εισαι και εσυ μαλλον σαν αυτους τους μαλακες που εχω στην δουλεια. Μαθε λοιπον οτι δεν ειναι ολα τα  project scrum υπαρχουν και αλλες μεθοδολογιες και η καθε εταιρεια αναλογα με το τι εχει πρατει αναλογα και τις αναγκες.
waterfall εχει δουλεψει ποτε ?ξερεις τι ειναι και αυτη ειναι μονο μια που να δεις τι αλλο μπορεις να κανεις με ενα ατομο.

οταν σε 10 χρονια εχεις καταλαβει τι γινεται στην πληροφορικη (που με αυτα που λες δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο δηλ. αλλος ενας εξυπνακιας που εχει βολευετει στην μιζερια του) τοτε μπορουμε να το συζητησουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom