Το Κίεβο δεν παίζεται.Νιώθεις τελείως μαλάκας.Τεράστιες ποσότητες μουνιού.Πάμπολλες μουνάρες.Και φοβερά προσεγγίσιμες.Να έχει κλείσει η φωνή μου από τη φαρυγγίτιδα και παρόλα αυτά να προσπαθώ.Δε με άκουγαν καθόλου.Οταν με άκουγαν έπαιρνα τηλέφωνα ή με πιάνανε αμέσως αγκαζέ.Σουρεαλιστικά σκηνικά.Του μουνιού το πανυγήρι.Ξένοι υπέρμαπαζα με πολύ καλές γκόμενες.Συνηθισμένοι Ουκρανοί με υπερμοντέλα.
Εδώ φωτό από τις γκόμενες που βρήκα έξω από το Carribean και παρτούζωσα.
Αυριο έχω ραντεβού με ένα σπονσοράκι για δίωρο γαμήσι και μία θέλει γαμήσι μακράς διαρκείας με κρασιά κτλ.Αλλά έχω μείνει τόσο αποσβωλωμένος από τη νύχτα του Κιέβου δεν ξέρω τι να πω.Εμεινα μαλάκας.Τρομερό θέαμα.
Εντωμεταξύ οι γκόμενες τελείως απλοικές.Το βαλκανικό καμάκι γαμεί και δέρνει.Οι περισσότερες δεν ξέρουν αγγλικά.Το κύρο πρόβλημά μου τώρα είναι η φαρυγγίτιδα και η δυνατή μουσική στα κλαμπ.
Από εδώ και πέρα μόνο Κίεβο θα πάω.Να πάνε να γαμηθούν όλα τα άλλα.
Π.χ. σκηνικό με το που με κατεβάζει το ταξί μπροστά από το D Lux βλέπω τρία οχτάρια να κατεβαίνουν από το μπροστινό ταξί.Με το που ρωτάω την πρώτη αν πάμε καλά για D Lux με πιάνει αγκαζέ και μπαίνουμε μαζί στο μαγαζί.Μιλάμε σε dt.Μόνο που είπα οτι έρχομαι αππο Γερμανία και τέλος.Σε καρφώνουν οι γκόμενες εδώ δεν υπάρχει αυτό.Παρόλο που δεν έχω τόσο καλά ρούχα.Αν δεν είχα σπασμένη φωνή θα τράβαγα σίγουρα μουνάρα από το D Lux.Carribean ήταν οι περισσότερες πιασμένες.Ενα 70% των Ουκρανέζων στο Κίεβο πιστεύω το δίνουν για γκαφρά είναι γελοία υπόθεση.Τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των μουνιών.Οι Ουκρανοί ευκατάστατοι τις έχουν πέντε πέντε δεν μπορώ να βλέπω πέντε μουνάρες με έναν μπάστακα.
Πραγματικά το Κίεβο έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 2012 που ήμουν εκεί τελευταία φορά.