Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρα ειναι η κατασταση στο κιεβο... πριν 3 μηνες ειμουν εκει!!! μιλησα και με καποιους πιτσιρικαδες στρατιωτες στον ηλεκτρικο σταθμο τα ιδια μου ειπαν και εκοινοι.... απλα στο κεντρο τυχαινει καμια αιματηρη διαδηλωση οπως και στην αθηνα,δεν αλλαζει κατι!!! καποιοι διαβαζουν αρθρα απο ελληνες δημοσιογραφους που δεν εχουν ιδεα χαχαχα :jerking:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Εμείς απο ελλαδα μπαίνουμε στην χωρα μονο με την ταυτότητα μας ;

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ταυτοτητα μονο δεν θα πρεπει να ειναι αποδεχτη .

Διαβατηριο ομως ειναι οκ

manos82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται βίζα,μόνο διαβατηριο που στο σφραγίζουν. Είχα πάει πριν το καλοκαίρι, πολύ όμορφη πόλη.

manos82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίες κοπέλες στους δρόμους, όπως και στα κλαμπ, ειδικά στο sky bar έδειχναν να ψαχνονται

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
χτες μιλησα με φιλη απο κιεβο,εκτος κεντρου μονο κυκλοφορα,δεν καταβαινει xrishatik-maidan αφου εκει υπαχουν ακομα μαλακες πληρωμενοι διαδιλωτες και ο κοσμος φοβαται να κυκλοφορα εκει
δωσε μου μερικες συμβουλες για νυχτα στο κιεβο

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
εκτος απο το κιεβο, γνωριζει καποιος αν παιζει κατι σε τιμισοαρα και κωσταντζα;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εκτος απο το κιεβο, γνωριζει καποιος αν παιζει κατι σε τιμισοαρα και κωσταντζα;
τραβα καλυτερα κλουζ,ακουσα τα καλυτερα απο νταβαριτζ.τιμισοαρα φιλος λυπριος δουλευε εκει ελεγε δεν του αρεσε η ζωη και η πολη.κωσταντζα σπουδαζε και δουλευε ο γαμπρος μου σε ναυτιλιακη εταιρια του αφεντικου του που ειχε εκει γραφειο.ελεγε για την πονηρια των ρουμανων,τα ιδια με οδυσσο επαιζε.θα κερνας και θα φευγουν.ο αδερφος του γαμπρου μου που σπουδαζε εκει γιατρος παντρευτηκε με ρουμανα αεροσυνοδο,εχει και αεροδρομιο εκει.αυτη στην αρχη τον δουλευε,σαν ενα ακομα ξενο εστω και αν εμενε μονιμα-σπουδες εκει.οταν καταλαβε οτι αληθεια ειναι καψουρης τον παντρευτηκε.για ενα τουριστα σιγουρα τον εχουν για καπειο που ηρθε να γαμησει και να φυγει,παντου δεν σεβονται κανενα τουριστα.κλουζ θα πηγαινα οκτωβρη,τελικα εκανα στροφη οδυσσο.μετανιωσα που δεν εξερευνησα το μερος αυτο.

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
τραβα καλυτερα κλουζ,ακουσα τα καλυτερα απο νταβαριτζ.τιμισοαρα φιλος λυπριος δουλευε εκει ελεγε δεν του αρεσε η ζωη και η πολη.κωσταντζα σπουδαζε και δουλευε ο γαμπρος μου σε ναυτιλιακη εταιρια του αφεντικου του που ειχε εκει γραφειο.ελεγε για την πονηρια των ρουμανων,τα ιδια με οδυσσο επαιζε.θα κερνας και θα φευγουν.ο αδερφος του γαμπρου μου που σπουδαζε εκει γιατρος παντρευτηκε με ρουμανα αεροσυνοδο,εχει και αεροδρομιο εκει.αυτη στην αρχη τον δουλευε,σαν ενα ακομα ξενο εστω και αν εμενε μονιμα-σπουδες εκει.οταν καταλαβε οτι αληθεια ειναι καψουρης τον παντρευτηκε.για ενα τουριστα σιγουρα τον εχουν για καπειο που ηρθε να γαμησει και να φυγει,παντου δεν σεβονται κανενα τουριστα.κλουζ θα πηγαινα οκτωβρη,τελικα εκανα στροφη οδυσσο.μετανιωσα που δεν εξερευνησα το μερος αυτο.
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε
τα χριστουγεννα σκοπευω να ανεβω μια βολτα οποτε και θα ενημερωσω αφου γυρισω

manos82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης στο Κίεβο αξίζει να πας στο shooters. Έχει πολλές ντοπιες που πάνε με σκοπό να βρούνε τουρίστες, συνήθως ζητάνε ένα εξτραδακι αλλά δεν είναι επαγγελατιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο γαμάει.Εχει μαζέψει όλο το μουνί της Ουκρανίας.Οποια θέλει να γαμηθεί έχει πάει Κίεβο.Τρομερή βελτίωση σε σχέση με μερικά χρόνια πριν.
Αλλά οι τιμές είναι σε ευρωπαικά επίπεδα:
1.Γεύμα για δύο σε κεντρικό ρεστωράν 50 ευρώ
2.Ραντεβού σε κεντρικό καφέ 30 ευρώ.
3.Σεμιπρος για 2 ώρες 50 ευρώ.Σεμιπρος για όλη τη νύχτα 150 ευρώ.
Εχει όμως άπειρο μουμί όρεξη να έχεις να γαμάς.Και αρκετά προσεγγίσιμες γκόμενες.Πολλές δεν ξέρεις αν κάνουν πιάτσα ή είναι κανονικές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μολις ολοκληρωσα τριολε με δυο γκομενακια απο το Carribean.Τις προτεινα να παμε για σουσι μου ειπανε λεφτα θελουμε.Ζημια 100 ευρω και για τις δυο.Τρεχω ξανα Carribean και Avalon να φορτισω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο δεν παίζεται.Νιώθεις τελείως μαλάκας.Τεράστιες ποσότητες μουνιού.Πάμπολλες μουνάρες.Και φοβερά προσεγγίσιμες.Να έχει κλείσει η φωνή μου από τη φαρυγγίτιδα και παρόλα αυτά να προσπαθώ.Δε με άκουγαν καθόλου.Οταν με άκουγαν έπαιρνα τηλέφωνα ή με πιάνανε αμέσως αγκαζέ.Σουρεαλιστικά σκηνικά.Του μουνιού το πανυγήρι.Ξένοι υπέρμαπαζα με πολύ καλές γκόμενες.Συνηθισμένοι Ουκρανοί με υπερμοντέλα.
Εδώ φωτό από τις γκόμενες που βρήκα έξω από το Carribean και παρτούζωσα.

gkxKug.jpg

Αυριο έχω ραντεβού με ένα σπονσοράκι για δίωρο γαμήσι και μία θέλει γαμήσι μακράς διαρκείας με κρασιά κτλ.Αλλά έχω μείνει τόσο αποσβωλωμένος από τη νύχτα του Κιέβου δεν ξέρω τι να πω.Εμεινα μαλάκας.Τρομερό θέαμα.
Εντωμεταξύ οι γκόμενες τελείως απλοικές.Το βαλκανικό καμάκι γαμεί και δέρνει.Οι περισσότερες δεν ξέρουν αγγλικά.Το κύρο πρόβλημά μου τώρα είναι η φαρυγγίτιδα και η δυνατή μουσική στα κλαμπ.
Από εδώ και πέρα μόνο Κίεβο θα πάω.Να πάνε να γαμηθούν όλα τα άλλα.
Π.χ. σκηνικό με το που με κατεβάζει το ταξί μπροστά από το D Lux βλέπω τρία οχτάρια να κατεβαίνουν από το μπροστινό ταξί.Με το που ρωτάω την πρώτη αν πάμε καλά για D Lux με πιάνει αγκαζέ και μπαίνουμε μαζί στο μαγαζί.Μιλάμε σε dt.Μόνο που είπα οτι έρχομαι αππο Γερμανία και τέλος.Σε καρφώνουν οι γκόμενες εδώ δεν υπάρχει αυτό.Παρόλο που δεν έχω τόσο καλά ρούχα.Αν δεν είχα σπασμένη φωνή θα τράβαγα σίγουρα μουνάρα από το D Lux.Carribean ήταν οι περισσότερες πιασμένες.Ενα 70% των Ουκρανέζων στο Κίεβο πιστεύω το δίνουν για γκαφρά είναι γελοία υπόθεση.Τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των μουνιών.Οι Ουκρανοί ευκατάστατοι τις έχουν πέντε πέντε δεν μπορώ να βλέπω πέντε μουνάρες με έναν μπάστακα.
Πραγματικά το Κίεβο έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 2012 που ήμουν εκεί τελευταία φορά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το δελεασα το γκομενακι απο το D Lux χτες με ψωνια και θέλει να ερθει.Αλκα εχει τον απολυτο σκατοκαιρο βροχη και κρυο.Τι ατυχια ειναι αυτη;Τωρα που πηρα καινουργια παπουτσια να μη με χτυπανε πλακωσε η βροχη.Παω στα τελεια κλαμπ με προθυμα μουνια και μου εχει κλεισει η φωνη δε με ακουνε οι γκομενες.Χτυπαω μονο μια στο ησυχο μερος και τωρα πιανει κωλοβροχο.Δε δουλευει η καρτα μου τελειωνουν τα λεφτα και εχω να γαμησω ενα σωρο γκομενες ακομα.Ομως τιποτα δεν ειναι αδυνατο για το Βαλκανιο καβαλαρη.
Τωρα ειμαι σε ενα καφε και βλεπω εναν Ελληναρα με μπαζακι Ουκρανεζα.Δεν το κλεινει ο πουστης.Η γκομενα ολο γελαει.Εγω ειμαι της μινιμαλιστικης σχολης.Λιγα λογια πολλη ουσια.
Επισης εδω οι γκομενες κοιταζουνε σε καρφωνουνε με τα ματια.Και γκομενους να εχουν διπλα τους.Πολυ ανεβαστικη ατμοσφαιρα.Μου φαινεται θα ερθω ξανα για ΠΣΚ σε δυο βδομαδες με ενα χιλιαρικο ρευστο.Κιεβο αυτη τη στιγμη ισως η κορυφη στην Ευρωπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μας τα γάμησε όλα η βροχή.Αυτό δεν το είχα προβλέψει.Ολες οι γκόμενες άρρωστες ή βαριούνται να βγουν λόγω βροχής.Αύριο γυρνάω Πολωνία.
Εδώ βλέπετε τυπικό ζευγάρι Ουκρανού Ουκρανέζας.Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.Γενικά άντρες ανύπαρκτοι με μουνάρες είναι πολύ συνηθισμένος συνσυασμός.

GxvBOX.jpg

UrqK9Z.jpg

Στα κλαμπ έτσι και πάτε με φουσκωμένο πορτοφόλι έχετε καθαρίσει.Εκανα βλακεία που δεν πήγα στα κλαμπ το προηγούμενο Σάββατο.Θα είχα μαζέψει καμιά δεκαριά τηλέφωνα και θα τις γαμούσα μέσα στην εβδομάδα με σπονσοριλίκι.Οι γκόμενες στο Κίεβο είναι διψασμένες για λεφτά και για πούτσο.Πιο πολύ για λεφτά.
Πρέπει όμως να τονίσω οτι το ουκρανικό τσιμπούκι δεν πιάνει μία μπροστά στο πολωνικό.Προσπαθούνε βέβαια για καλό μινιέτ αλλά δεν το έχουνε.Δώδεκα με τσιμπούκωσαν σε αυτό το ταξίδι αλλά την πολωνική τέχνη δεν την έχουνε.Για αυστηρούς τσιμπουκολάτρεις προτείνω ανεπιφύλακτα Πολωνία.
Επίσης οι Ουκρανέζες δεν κάνουν ανωμαλίες όπωε οι Πολωνέζες.Δηλαδή δε γλύφουν συχνά κώλους,δε δέχονται να τις κατουρήσεις,δεν κάνουν σεξ με σκύλους κτλ.Αντίθετα οι Πολωνέζες δεν έχουν κανένα όριο είναι οι απόλυτες sub.Εχουν όμως στο αίμα τους την παρτολυζα οι Ουκρανές άπαξ και εχεις σχέση σου δείχνουν φωρό από τις φίλες τους ποια θέλεις να γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συμπεράσματα για Κίεβο:
1.Αν θέλετε φουλ γούστα υπολογίστε 250 ευρώ την ημέρα μίνιμουμ.Δεν πάει παρακάτω.
2.Το ίντερνετ είναι καλό τα κλαμπ είναι καλύτερα.Ειδικά το D Lux γαμάει.Απεριόριστες ευκαιρίες.
3.Ο καιρός παίζει τεράστιο ρόλο στο daygame.
4.Οι γκόμενες σας πρήζουν τα αρχίδια γιατί θέλουν αποκλειστικότητα.Η θα συμβιώνεις μαζί τους ή θα σε σε ταράζουν στα τηλέφωνα κάθε τρεις και πέντε.Κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ να γαμήσω μια άλλη στο διαμέρισμα  λέω στη γκόμενα είμαι κουρασμένος πάω σπίτι να ξεκουραστώ λίγο μου λέει θα θυμώσει η φίλη μου που δεν πάμε σε αυτή.Μετά της λέω ξέρεις με περιμένει άλλη κοπέλα θα τη γαμήσω κανά δίωρο και μετά ξανάρχομαι σε εσένα.Η γκόμενα προσεβλήθη μου είπε να ακυρώσω με την άλλη.Ετσι έχασα τη δυνατότητα να ρίξω έναν πούτσο.
5.Οι κάρτες EC,girocard δε δουλεύουν στην Ουκρανία.Χρειάζεσαι μάστερκαρντ ή βίζα.Αυτό ήταν σκληρό χτύπημα δεν μπορούσα να πιάσω οροφή στις γκόμενες γιατί έλειπαν τα funds.
6.Γενικά το βασικό λάθος που έκανα ήταν οτι κοιμήθηκα το πρώτο Σάββατο με τη μοντέλα αντί να βγω στα κλαμπ να κάμω τζόγο και μετά να πηδάω τα μουνάκια όλη τη βδομάδα.Επρεπε να βγω με τη μοντέλα την Κυριακή μου τα χάλασε όμως η επαρχιώτισσα που αποφάσισε να έρθει Κυριακή αντί για Δευτέρα όπως είχαμε αρχικά προγραμματίσει.
7.Το Κίεβο γαμάει όλα τα άλλα μέρη είναι όμως 3 φορές πιο ακριβό.Η ποιότητα μουνιού στο Κίεβο είναι η κορυφαία που έχω δει σε πόλη αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες σουηδικές πόλεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανοί είναι τρομεροί πέφτουλες.Είχα εντοπίσει δυο γκόμενες στο Carribean η μία ξανθιά μουνάεα,τους είχα μιλήσει λίγο μέσα και κατά τύχη τις είδα έξω να καπνίζουν όταν έφευγα.Μέχρι να τους ξαναμιλήσω την είχαν πέσει δύο άτομα.Μετά από λίγο άλλοι δύο.Και μετά από εμένα και άλλοι.Οι κοπέλες μοίραζαν χυλόπιττες με ρυθμό πολυβόλου.Γενικά όλοι χτυπάνε πολλοί είναι καλοντυμένοι και κάθονται σε τραπέζια με bottle service και γενικά πρέπει να είσαι προσεγμένος για να εξουσιάσεις τον ανταγωνισμό.Η ανώτερη Βαλκάνια παρουσία πάντα μετράει φυσικά αλλά και ένα εκχύλισμα ευρώ στην πορτοφόλα είναι αναγκαίο.
Είχα τέσσερα οχτάρια που ενδιαφέρθηκαν ατυχώς δεν άκουγαν καθόλου τι έλεγα γιατί μίλαγα δύσκολα.Πήρα τηλ. μόνο από μία που άκουγε γιατί ήμασταν στον κάτω όροφο μακριά από την πίστα.Οταν με ακούνε και δεν καλύπτει η μουσική η επιτυχία είναι 100%.
Τέτοια οχτάρια Πολωνία μόνο σε κλαμπς όπως το Pasha θα βρεις και εκεί ενώ δεν είναι τόσο δυνατή η μουσική τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρά.Γενικά η Ουκρανία έχει τεράστιο ποσοστό από οχτάρια και πολλά ενιάρια κάτι που είναι σπάνιο Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom