Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι Ουκρανοί είναι τρομεροί πέφτουλες.Είχα εντοπίσει δυο γκόμενες στο Carribean η μία ξανθιά μουνάεα,τους είχα μιλήσει λίγο μέσα και κατά τύχη τις είδα έξω να καπνίζουν όταν έφευγα.Μέχρι να τους ξαναμιλήσω την είχαν πέσει δύο άτομα.Μετά από λίγο άλλοι δύο.Και μετά από εμένα και άλλοι.Οι κοπέλες μοίραζαν χυλόπιττες με ρυθμό πολυβόλου.Γενικά όλοι χτυπάνε πολλοί είναι καλοντυμένοι και κάθονται σε τραπέζια με bottle service και γενικά πρέπει να είσαι προσεγμένος για να εξουσιάσεις τον ανταγωνισμό.Η ανώτερη Βαλκάνια παρουσία πάντα μετράει φυσικά αλλά και ένα εκχύλισμα ευρώ στην πορτοφόλα είναι αναγκαίο.
Είχα τέσσερα οχτάρια που ενδιαφέρθηκαν ατυχώς δεν άκουγαν καθόλου τι έλεγα γιατί μίλαγα δύσκολα.Πήρα τηλ. μόνο από μία που άκουγε γιατί ήμασταν στον κάτω όροφο μακριά από την πίστα.Οταν με ακούνε και δεν καλύπτει η μουσική η επιτυχία είναι 100%.
Τέτοια οχτάρια Πολωνία μόνο σε κλαμπς όπως το Pasha θα βρεις και εκεί ενώ δεν είναι τόσο δυνατή η μουσική τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρά.Γενικά η Ουκρανία έχει τεράστιο ποσοστό από οχτάρια και πολλά ενιάρια κάτι που είναι σπάνιο Πολωνία.

Αν δεν μιλάς ουκρανικά η ρώσικα, αλλά αγγλικά η γαλικά, πως πρέπει να κινηθείς φίλε ??

Ρωτάω γιατί από ότι καταλαβαίνω ούτε το 10% δεν μιλάει στοιχιωδώς αγγλικά.

Εκτός απο τη ''γλώσσα του σώματος '' λοιπόν πως επικοινωνείς ??

Με κάποιους άλλους φίλους που μιλάω μου λένε ότι έχουν το google translator μόνιμα στο κινητό και ότι κάνουν απο εκεί.

Αλλά είναι λύση τώρα αυτή ??

Δεν είναι πρόβλημα η επικοινωνία και η συνενόηση μέχρι να φτάσεις στο ''ψητό'' ??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δεν μιλάς ουκρανικά η ρώσικα, αλλά αγγλικά η γαλικά, πως πρέπει να κινηθείς φίλε ??

Ρωτάω γιατί από ότι καταλαβαίνω ούτε το 10% δεν μιλάει στοιχιωδώς αγγλικά.

Εκτός απο τη ''γλώσσα του σώματος '' λοιπόν πως επικοινωνείς ??

Με κάποιους άλλους φίλους που μιλάω μου λένε ότι έχουν το google translator μόνιμα στο κινητό και ότι κάνουν απο εκεί.

Δεν είναι πρόβλημα η επικοινωνία και η συνενόηση μέχρι να φτάσεις στο ''ψητό'' ??

Εγώ συνήθως ρωσικά μιλάω.Αμα ξέρουν αγγλικά το γυρίζω στο αγγλικό.Συνήθως τα αγγλικά τους είναι περιορισμένα ακόμα και σε γκόμενες που συστήνονται ως καθηγήτριες αγγλικών ή σπουδάζουν αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο.
Γενικά όλες κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις:
1.Από πού είσαι;
2.Πώς σε λένε;
3.Τι δουλειά κάνεις;
4.Γιατί ήρθες στην Ουκρανία;
5.Είσαι παντρεμένος,έχεις παιδιά;
με αυτή τη σειρά.Αν απαντήσεις ικανοποιητικά προχωράς πολύ γρήγορα.Γενικά πρέπει να τους μιλάς για οικογενειακή κατάσταση,ζώδια,διακοπές,ταξίδια,φαγητά,ποτά και άλλες χώρες.Είναι πολύ απλή συζήτηση.
Εγώ επειδή μου έκλεισε η φωνή και δεν μπορούσα καθόλου να μιλήσω έγραφα στο κινητό αυτά που ήθελα να πω.Αυτό ήταν κάπως καταστροφικό γιατί έπαιρνε χρόνο.Αλλά άμα σε ακούνε είναι πολύ εύκολο.Αν είναι σεμιπρο μετά τα 10 λεπτά συζήτησης σου προτείνει να έρθει σπίτι σου και προσφέρεις ένα ποσό.Αν είναι κανονική γκόμενα χορεύεις λίγο μαζί της της μιλάς κανά δίωρο και μετά προτείνεις να έρθει σπίτι σου γιατί της έχεις κάποιο δώρο ή παίρνεις το τηλέφωνο για dating με ψώνια στα μαγαζιά.Αν είναι σπονσορέτ την πας σε άλλο ακριβό μαγαζί και μετά της λες να έρθει σπίτι σου με δώρο και να μείνει μαζί σου.Γενικά βρίσκεις ό,τι θες.Νομίζω μπορείε να γαμάς κάθε Παρασκευή και Σάββατο άνετα γκόμενες από τα κλαμπ και να τσιμπάς και μερικά τηλέφωνα για την εβδομάδα.
Ας πούμε το Σάββατο παρτούζωσα δυο από το Careibean που μόλις είχαν βγει από το κλαμπ.Μετά γύρισα στο κλαμπ και τις είδα σε τραπέζι με άλλους.Αν η εμφάνισή σου είναι αξιόλογη βρίσκεις στάνταρ 4-5 οχτάρια.Οι γκόμενες που σπονσοράριζαν οι άλλοι με κάρφωναν με τα μάτια σα να λέγανε πάρε με από αυτόν το μαλάκα βαριέμαι του θανατά.Γενικά οι Ουκρανές βγαίνουν με τελείως αδιάφορους τύπους μόνο για το μπαγιόκο.Εχει όμως και μερικές μουνάρες που βγαίνουν με άφραγκους και κακάσχημους λες τι στο διάολο.Ομως στα high  end μαγαζιά δεν έχει άφραγκους αρκετοί έρχονται με κουστούμι,είναι γυμνασμένοι και παραγγέλνουν bottle service.
Γενικά Ουκρανία όλο το παιχνίδι είναι να δείχνεις άτομο κλάσεως.Οταν έχεις λεφτά,είσαι ήρεμος,κομψός κτλ και έρχεσςι από δυτική Ευρώπη θεωρείται οτι έχεις κλάση.Οι γκόμενες ανταποκρίνονται αμέσως.Γενικά είναι κουλτούρα επίδειξης νομίζω οι Βαλκάνιοι έχουμε το πάνω χέρι.Ομως είναι γυναικάρες δηλαδή αν είσαι αληθινός άντρας όπως λένε δηλαδή ξοδεύεις είναι αληθινές γυναίκες και σε κάνουν να νιώθεις σούπερ.Πολλή περιποίηση?Αν έβλεπες πώς χάιδευαν τους sugar daddies στα κλαμπ.Ηταν όλοι στον έβδομο ουρανό με τα μωρά δίπλα τους.
Γενικά η Ουκρανία είναι buyers market με την έννοια οτι υπάρχει αφθονία μουνιού και λίγοι σχετικά άντρες με funds.Οι φορτωμένοι Ουκρανοί γαμούν και δέρνουν έχουν χαρέμια.Οι γκόμενες είναι λυσσασμένες για ευρώ και δολλάρια θέλουν κινητά,κοσμήματα,γούνες,διασκέδαση και με τον πενιχρό μισθό τους μόνο στο μουνί τους νπορούν να βασίζονται για ευζωία.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γενικά Ουκρανία όλο το παιχνίδι είναι να δείχνεις άτομο κλάσεως.Οταν έχεις λεφτά,είσαι ήρεμος,κομψός κτλ και έρχεσςι από δυτική Ευρώπη θεωρείται οτι έχεις κλάση.Οι γκόμενες ανταποκρίνονται αμέσως.Γενικά είναι κουλτούρα επίδειξης νομίζω οι Βαλκάνιοι έχουμε το πάνω χέρι.Ομως είναι γυναικάρες δηλαδή αν είσαι αληθινός άντρας όπως λένε δηλαδή ξοδεύεις είναι αληθινές γυναίκες και σε κάνουν να νιώθεις σούπερ.Πολλή περιποίηση?Αν έβλεπες πώς χάιδευαν τους sugar daddies στα κλαμπ.Ηταν όλοι στον έβδομο ουρανό με τα μωρά δίπλα τους.
Γενικά η Ουκρανία είναι buyers market με την έννοια οτι υπάρχει αφθονία μουνιού και λίγοι σχετικά άντρες με funds.Οι φορτωμένοι Ουκρανοί γαμούν και δέρνουν έχουν χαρέμια.

[size=10pt]Οι γκόμενες είναι λυσσασμένες για ευρώ και δολλάρια θέλουν kινητά,κοσμήματα,γούνες,διασκέδαση και με τον πενιχρό μισθό τους μόνο στο μουνί τους νπορούν να βασίζονται για ευζωία.[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι ρε συ λυσασμενες.Να σε καρφωνουν με τα ματια μουναρες και να σου χαμογελανε καυλωτικα την ωρα που ειναι αγκαζε η στην αγκαλια του σπονσορα.Λες το γινεται εδω ρε παιδι μου τι pussy land ειναι αυτη.Βλεπω τωρα τις φωτο απο τις γκομενες που ψαρεψα στο D Lux και δεν μπορω να πιστεψω οτι δελεασα τετοια μουνια.
Τωρα σκεφτομαι σε δυο βδομαδες να παρω το αεροπλανο απο Γερμανια και να σκασω Κιεβο μονο για μια νυχτα.Να μπουκαρω Σαββατο D Lux με 1000,ευρω στην τσεπη.Θα καει το πελεκουδι.Αυτα ειναι γουστα.Πρωτα ομως να γαμησω 3 σεμιπρο για να παω με ανωτερη διαθεση.
Δοκιμασα και το περιφημο Revo το ουκρανικο energy drink που σε κανει πυραυλο.Το επινε και η επαρχιωτισσα την Κυριακη.Καλη φαση.Οντως εχει καποια επιδραση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ε,ναι οταν βλεπεις γκομενα με μισθο 100 ευρω και designer bag των 500 ευρω,iphoni 6s,και χρυσα κοσμηματα,πλαστικα βυζια και γουνα μπορεις να υποθεσεις οτι δεν ειναι δωρα απο τη μαμα της οπως ισχυριζεται οποτε ο πουτσος σου θερμαινεται.
Αλλα δεν μπορω να σας περιγραψω τι γινετσι Κιεβο.Με χρημα εχεις απεριοριστη προσβαση σε οχταρια και εννιαρια.Δε χρειαζεται τιποτα.Ουτε social skills,ουτε εμφανιση,ουτε κυκλος ουτε τιποτα.Μονο χρημα.Οι γκομενες ειναι αχορταγες τα τρωνε απο ολους.
Αν ερχεσαι απο Δυση η κατασταση ειναι εντελως γελοια.Οι μονιμοι τρωνε τετοια μουνια που αν τους βλεπατε πως ειναι αυτοι και τι γκομενες κυκλοφορανε θα λιποθυμουσατε.Ολοι οι συνδυασμοι ειναι δυνατοι.Βεβαια οι γκομενες δεν εχουν περιεχομενο μουνι και κωλος ειναι οποτε τις βαριεσαι αμεσως οσο εντυπωσιακες και να ειναι και πας για αλλες.Αυτο το ξερουν και αυτες και κανουν τα παντα να σε κρατησουν.Αλκα ειναι τεραστιος ο ανταγωνισμος μεταξυ των γυναικων στο Κιεβο οπου και να γυρισεις βλεπεις μοντελα και ολες περιποιημενες.Γενικα ειναι αλλος πλανητης.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τύπε, τί επαγγέλεσαι αν επιτρέπεται;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν μπορω να πω.Παντως οσοι βγαζετε πανω απο 3000 ευρω το μηνα μην το σκεφτεστε καν.Μονο Κιεβο.The place to be στην Ευρωπη σημερα.
Εγω βεβαια μιλαω ρωσικα και ειμαι αρκετα εμπειρος απο ανατολικη Ευρωπη αλλα ειδα και κατι πενηνταρηδες με αθλια αγγλικα μια χαρα τα καταφερνανε.Ουκρανια το μονο που μετραει ειναι ποσα εχεις στο πορτοφολι σου.Οι γκομενες κοιταζουν να σε ξαλαφρωσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμεις ημασταν η κινητηρια δυναμη της Ελλαδας αλλα η Ελλαδα μας εγραψε στα αρχιδια της για αυτο τωρα δουλευουμε για το Ραιχ.Χωρις εμας μην περιμενετε τιποτα 100 χρονια κριση.Ειναι γενετικο το θεμα.Τα ξερουν αυτα οι Γερμανοι κανουν το drain των ικανων για εργασια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εγω βεβαια μιλαω ρωσικα και ειμαι αρκετα εμπειρος απο ανατολικη Ευρωπη
πληρωσες τον κωλο σου 3 φορες επανω την τιμη
και γαμησες μονο απο το ιντερνετ
φαντασου και να μην ησουν εμπειρος :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εμεις ημασταν η κινητηρια δυναμη της Ελλαδας αλλα η Ελλαδα μας εγραψε στα αρχιδια της για αυτο τωρα δουλευουμε για το Ραιχ.Χωρις εμας μην περιμενετε τιποτα 100 χρονια κριση.Ειναι γενετικο το θεμα.Τα ξερουν αυτα οι Γερμανοι κανουν το drain των ικανων για εργασια.

Δυστυχώς έχεις δίκιο.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
πωωωωωωωω ρε παικτη που ησουν οταν πηγα σα ΜΑΛΑΚΑΣ ολομοναχος κ την εβγαλα με μια πατσαβουρα απο το μαμπα!πες κ αλλα ,πες κ αλλα.....

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μονο χρημα.Οι γκομενες ειναι αχορταγες τα τρωνε απο ολους.
Αν ερχεσαι απο Δυση η κατασταση ειναι εντελως γελοια..Βεβαια οι γκομενες δεν εχουν περιεχομενο μουνι και κωλος ειναι οποτε τις βαριεσαι αμεσως οσο εντυπωσιακες και να ειναι και πας για αλλες.Αυτο το ξερουν και αυτες και κανουν τα παντα να σε κρατησουν.
:grin: :grin: ωραιος ο ντοστογιεφσγι  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ρε συ λυσασμενες.Να σε καρφωνουν με τα ματια μουναρες και να σου χαμογελανε καυλωτικα ..Βλεπω τωρα τις φωτο απο τις γκομενες που ψαρεψα στο D Lux και δεν μπορω να πιστεψω οτι δελεασα τετοια μουνια.
Τωρα σκεφτομαι σε δυο βδομαδες να παρω το αεροπλανο απο Γερμανια και να σκασω Κιεβο μονο για μια νυχτα.Να μπουκαρω Σαββατο D Lux με 1000,ευρω στην τσεπη.Θα καει το πελεκουδι.Αυτα ειναι γουστα.Πρωτα ομως να γαμησω 3 σεμιπρο για να παω με ανωτερη διαθεση.
  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:
τολκινγκ χεντς 2015!!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
    παρε κ διαλογοι στα ρωσσσικα κωλοτσεπη...  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν παιζεταιο ντοστογιεφσκι κμαν.....που τα βρισκει ο πουστης!!! :grin: :grin: :grin:

η Ουκρανία είναι buyers market με την έννοια οτι υπάρχει αφθονία μουνιού και λίγοι σχετικά άντρες με funds.Οι φορτωμένοι Ουκρανοί γαμούν και δέρνουν έχουν χαρέμια.

Οι γκόμενες είναι λυσσασμένες για ευρώ και δολλάρια θέλουν kινητά,κοσμήματα,γούνες,διασκέδαση και με τον πενιχρό μισθό τους μόνο στο μουνί τους νπορούν να βασίζονται για ευζωία.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σεβαστό για την εχεμύθεια. Πάντως μιλάμε για πακτωλό χρημάτων.

Νομίζω ότι πρόκειται για εισόδημα πολύ πάνω από 3.000 €/μήνα, αν πρόκειται μόνο για μηνιαίο εισόδημα.

Η απορία μου έγκειται όχι μόνο στην οικονομική παράμετρο,

αλλά στην δυνατότητα του πρωταγωνιστού να μην φείδεται χρόνου.  :dunno:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σεβαστό για την εχεμύθεια. Πάντως μιλάμε για πακτωλό χρημάτων.

Νομίζω ότι πρόκειται για εισόδημα πολύ πάνω από 3.000 €/μήνα, αν πρόκειται μόνο για μηνιαίο εισόδημα.

Η απορία μου έγκειται όχι μόνο στην οικονομική παράμετρο,

αλλά στην δυνατότητα του πρωταγωνιστού να μην φείδεται χρόνου.  :dunno:
  :grin: :grin: :grin:  καλα μην τα παιρνεις κι ολα τοις μετρητοις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom