Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
ποιο μετρογραντ ρε φιλε μια ζωη αδειο ειναι.γλοπουσ το ιδιο,κανα σαβατοκυριακο στην καφετερια εχει κοσμο και στο μαγτοναλτσ.νυχτα,δεν παιζει τιποτα.αδικα κερνας.

Συγχαρητήρια Χαρη που εμαθες να κανεις παραθέσεις  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ποιος μίλησε για νύχτα ?????  :idiot:

Τη νυχτα πας budha με την πορτοφολα του βαλκανιογαμια γεματη για ζημιες  ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εκει επεμενε στο βουδα να παει φιλος απο κυπρο.ηρθε κιεβ για να δει την λαυρα και τα μοναστηρια!επεμενε βουδα γιατι στο βουδα μπαρ μαδριτη ειδε τον γκουτι της ρεαλ με μοντελα.νομιζε κιεβ θα εχει καλο κοσμο,ακομα με βριζει για το κιεβο.λεει μια μερα τι να κανεις σε αυτους τους χωριατες κιεβ,τραβα βιενη τωρα χριστουγενα να ακους της χοροδιες χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποιο μετρογραντ ρε φιλε μια ζωη αδειο ειναι.γλοπουσ το ιδιο,κανα σαβατοκυριακο στην καφετερια εχει κοσμο και στο μαγτοναλτσ.νυχτα,δεν παιζει τιποτα.αδικα κερνας.

Εχεις πάθει ποτέ φαρυγγίτιδα στην Ουκρανία?Οχι.Εγώ κάθε φορά που πηγαίνω είμαι άρρωστος σε 3 μέρες.Ασε τότε εμάς να συνεννοούμαστε που ξέρουμε 2-3 πράγματα πώς δουλεύουν στην πράξη τα πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μαλλον αυτην θα λες που ηταν με φιλες.ισως δεν την αφησαν οι αλλες,θα ηθελαν να ερθουν και αυτες μαλλον φιλοξενουμενες να φανε τσαμπα και να μην γαμησεις ,ετσι κανουν οταν ειναι πολλες.κτυπα παντα οπεια δεν εχει παρεα.για αυτο λεω οτι κανεις την μερα,νυχτα δεν παιζει.

Τον παίζεις ρε φίλε?Οι γκόμενες με γούσταραν περισσότερο και από την ίδια και βγάζαμε φωτό μαζί.Ουκρανέζες να cockblockaρουν.Ανέκδοτο είναι αυτό?Οταν θέλουν και αυτές να φάνε χάρη στη φίλη τους.Ασε είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tι θα μπορουσα να δω στο Κατοβιτσε ρε τυπε που να μη μου αρεσει? Ενα σωρο φορες εχω παει. Τοτε δε μπορουσα με τιποτα ...

Θα πάμε και θα δεις.Δεν ξέρω αν θα τα γράψεις αλλά θα τα δεις.Δεν μπορώ και εγώ να πιστέψω πόσο διαφορετικό είναι το Κράκωβ από Slaskie και αυθεντική Πολωνία.Εχεις πάει σε μαγαζί που να είσαι ο μόνος ξένος και ο μόνος θαμώνας φορτωμένος με zlotuwki?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίκτη οταν ξαναπάς με ψωλόκρυο τη μέρα κινήσου υπόγεια σε μετρογκράντ και γκλόμπους κέντρο ή κανα γκιούλιβερ, όσεαν πλάζα η επιτυχία ειναι σίγουρη 100% σαν να ψαρευεις με δυναμίτη. Το βραδυ ταξακι και κλαμπακι έτσι γλυτώνεις τη φαρυγγιτιδα και κρυώματα...

Μακρυά απο Ιντερνετ οι μισές είναι πονηρες και θα κοιταξουν να σε δαγκώσουν άγρια, ο ακάματος βαλκανιομπίχτης βιδολόγος δεν εχει αναγκη το ιντερνετ ειναι λαιβ παικτης .....

Ναι,και όχι.Οχι ακριβώς.Γενικά δεν καταλαβαίνω καμιά φορά γιατί δεν υποτάσσονται στην τρομερή δύναμη του Βαλκάνιου.Είναι τόσο εξώφθαλμο οτι έχουμε το πάνω χέρι.Γενικά το Κίεβο είναι tricky.Θα γαμήσεις σίγουρα ακόμα και σε μία μέρα απλά πάντα σκέφτεσαι οτι θα μπορούσες να γαμήσεις περισσότερο και πιο ποιοτικές.Δεν υπάρχει οροφή.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
μα πως είναι τόσο εύκολο να γαμήσεις ? τις έχουν ψεκάσει εκεί τις γυναίκες και σκέφτονται μόνο το γαμήσι? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μα πως είναι τόσο εύκολο να γαμήσεις ? τις έχουν ψεκάσει εκεί τις γυναίκες και σκέφτονται μόνο το γαμήσι? :think:

Οχι απλά οι Σλάβες έχουν συνδέσει το μουνί με τα γκαφρά.Πώς έσύ έχεις συνδέσει το γαμήσι με ξανθιές,ψηλές,βυζαρούδες?Ετσι και οι Σλάβες το έχουν συνδέσει γενετικά με χαρτονομίσματα,χρυσό κτλ.Ετσι και αυτές γαμιούνται όταν η προυπόθεση εμφανιστεί στον ορίζοντα όπως και εσύ θα καυλάρεις αυτόματα με την ξανθιά,ψηλή.Είναι αντανακλαστικό του Παυλώφ έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο καύλας.
Ειδικά όταν δουν ή σκεφτούν τα ευρά οι Σλάβες με κάποιο τρόπο υγραίνονται σε όλα τα σημαντικά σημεία.
Ετσι και αλλιώς οι Σλάβες λειτουργούν σε υψηλότερο επίπεδο καύλας από τις Γερμανοειεδείς.Τέτοιο προοργαμσικό επίπεδο στα γερμανικά κλαμπ δε συναντάς ποτέ όπως το βλέπεις σε Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία όπου ξέρει άμα αγγίξεις την κλιτορίδα η γκόμενα θα πυραλαυλωθεί από την καύλα.Γενικά οι Σλάβες είναι πιο καυλιάρες λειτουργούν σε 10 φορές υψηλότερο επίπεδο καυλίασης από τις Δυτικές και 100 φορές υψηλότερο από τις μεσογειακές.Ποια είναι τα αίτια γενετικά,περιβαλλοντικά ποιος ξέρει?Πάντως σίγουρα οι Σλάβοι είναι πολύ κωλόφαρδοι με τέτοιες καυλιάρες γυναίκες.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οχι απλά οι Σλάβες έχουν συνδέσει το μουνί με τα γκαφρά.Πώς έσύ έχεις συνδέσει το γαμήσι με ξανθιές,ψηλές,βυζαρούδες?Ετσι και οι Σλάβες το έχουν συνδέσει γενετικά με χαρτονομίσματα,χρυσό κτλ.Ετσι και αυτές γαμιούνται όταν η προυπόθεση εμφανιστεί στον ορίζοντα όπως και εσύ θα καυλάρεις αυτόματα με την ξανθιά,ψηλή.Είναι αντανακλαστικό του Παυλώφ έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο καύλας.
Ειδικά όταν δουν ή σκεφτούν τα ευρά οι Σλάβες με κάποιο τρόπο υγραίνονται σε όλα τα σημαντικά σημεία.

συμφεροντολόγες οι ουκρανές τύπε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
συμφεροντολόγες οι ουκρανές τύπε?

Για πλάκα το λες αυτό?Αυτό είναι αυτοννόητο σε όλες τις σλαβικές χώρες.Ασύ ας πούμε γιατί να θες να γαμήσεις 3 μουνάρες μαζί?Οσο αυτοννόητο είναι αυτό τόσο αποδεκτό είναι οτι οι Σλάβες γουστάρουν το χρήμα.Πάντα έτσι ήτανε και έτσι θα μείνει.Είναι γονιδιακό θέμα.Απλά έτσι.
Τουλάχιστον στις σλαβικές χώρες σου αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα.Σου λένε άντρας είσαι θες πάνω από ένα μουνιά μπορώ να σου φέρω και τις φίλες μου να τις γαμήσεις.Αλλά να ξέρεις οτι θέλουν δωράκι.Αληθινοί άντρες αληθινές γυναίκες.Δεν υπάρχουν οι παπαριές της Δύσης με τους φεμινισμούς,την ισότητα,τους πουσταίους κτλ.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Για πλάκα το λες αυτό?Αυτό είναι αυτοννόητο σε όλες τις σλαβικές χώρες.Ασύ ας πούμε γιατί να θες να γαμήσεις 3 μουνάρες μαζί?Οσο αυτοννόητο είναι αυτό τόσο αποδεκτό είναι οτι οι Σλάβες γουστάρουν το χρήμα.Πάντα έτσι ήτανε και έτσι θα μείνει.Είναι γονδιακό θέμα.Απλά έτσι.

το λέω επειδή αγάπησα μια και μετά το χωρισμό το πήρα βαριά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το λέω επειδή αγάπησα μια και μετά το χωρισμό το πήρα βαριά.

Αυτό μου το έχουν πει Σλάβες.Π.χ. τη ρωτάω καλά γιατί τα κάνει αυτά είναι τρελός και απαντάει:με ερωτεύτηκε.Αυτοί είναι προφανώς οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Ελεος δηλαδή.Να ερωτευτείς Σλάβα?95% σε πιάσανε κορόιδο.Παίζουν σε πολλά ταμπλώ.
Εγώ είχα τις απόλυτες μουνάρες να χύνει όλη η παραλία δεν είχα ούτε μηδέν συναισθήματα για καμία.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό μου το έχουν πει Σλάβες.Π.χ. με ερωτεύτηκε.Αυτοί είναι προφανώς οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Ελεος δηλαδή.Να ερωτευτείς Σλάβα?95% σε πιάσανε κορόιδο.Παίζουν σε πολλά ταμπλώ.

σλαβα ουκραινι  :) κορόιδο δεν θα το λεγα. προφανώς για να πάρει, κάτι έδωσε και εκείνη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σλαβα ουκραινι  :) κορόιδο δεν θα το λεγα. προφανώς για να πάρει, κάτι έδωσε και εκείνη

Εγώ τα έχω πει χιλιάδες φορές για τις Σλάβες.Εχουν μίνιμουμ έναν γκόμενο,ένα γαμιά,έναν υποψήφιο γαμιά και έναν σπόνσορα.Χώρια οτι μπορεί να γαμάνε τα αφεντικά τους ταυτόχρονα και άλλους άσχετους.Τσέχες,Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,ένα και το αυτό.Μούσι με το κιλό όλες είναι δασκάλες στο sweet talking και στην παραμύθα.
Οι Ελληναράδες είναι γενικώς μαλάκες με το μουνάκι δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί στην πράξη το πράγμα.Γιατί η γκόμενά σου θα πηδηχτεί με τον Αράπη στις τουαλέτες ή γιατί θα κεράσει το χύσι σου σε γαλλικό φιλί στον ολιγάρχη.Paranoia.Ετσι απλά.Για να έχει ενδιαφέρον.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ τα έχω πει χιλιάδες φορές για τις Σλάβες.Εχουν μίνιμουμ έναν γκόμενο,ένα γαμιά,έναν υποψήφιο γαμιά και έναν σπόνσορα.Χώρια οτι μπορεί να γαμάνε τα αφεντικά τους ταυτόχρονα και άλλους άσχετους.Τσέχες,Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,ένα και το αυτό.Μούσι με το κιλό όλες είναι δασκάλες στο sweet talking και στην παραμύθα.
Οι Ελληναράδες είναι γενικώς μαλάκες με το μουνάκι δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί στην πράξη το πράγμα.Γιατί η γκόμενά σου θα πηδηχτεί με τον Αράπη στις τουαλέτες ή γιατί θα κεράσει το χύσι σου σε γαλλικό φιλί στον ολιγάρχη.Paranoia.Ετσι απλά.Για να έχει ενδιαφέρον.

Ετσι ακριβως .τωρα ΕΓΡΑΨΕς Ιστορια..........χαχχααααααααααααααα

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οργανώνω τώρα το επόμενο ταξίδι στο Κίεβο.Αυτή η πόλη σε εθίζει.Θα εμφανιστώ σαν κυρίαρχος Βαλκάνιος στο D Lux με 1000 ευρώ στην τσέπη θα διακτινίσω τον ανταγωνισμό για όλη τη νύχτα.Αρχοντας.
Εδώ κάτι Αμερικάνοι τραβάνε τις γκόμενες από το χέρι στις σκάλες στο D Lux όπως κάνουν οι κωλότουρκοι.Πώς να μην τους γαμάει όλους ο Βαλκάνιος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό που τράβηξα από το D Lux.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.

288oxo7.jpg

Αιθέριες υπάρξεις στο D Lux με τους γαμιάδες τους.

1zqf3tv.jpg

Αλλη μια φωτό του μοντέλου που γάμησα την πρώτη μέρα.

103e5o6.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
τελειως αλλαγμενο το κιεβο απο ποτε
περιεργη περιρεουσα ατμοσφαιρα πλεον
αυτο που εκανε την μεγαλυτερη και χειριστη τον εντυπωσεων ραγδαια αυξηση των επαιτων που ειναι και τρομερα επιμονοι και σε περνουν απο πισω για να τους δωσεις κατι...μιλαμε για τρελο κολλημα....σε κατασταση του να το ψιλοφοβασε κιολας (οχι πως ενοιωσα κινδυνο ή πανικο αλλα την ψιλοακουσα ομως)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τουλάχιστον στις σλαβικές χώρες σου αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα.Σου λένε άντρας είσαι θες πάνω από ένα μουνιά μπορώ να σου φέρω και τις φίλες μου να τις γαμήσεις.Αλλά να ξέρεις οτι θέλουν δωράκι.Αληθινοί άντρες αληθινές γυναίκες.Δεν υπάρχουν οι παπαριές της Δύσης με τους φεμινισμούς,την ισότητα,τους πουσταίους κτλ.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και στο φεγγάρι να πας δε θα βρεις γυναίκα που να θέλει να σε μοιράζεται, τι διαβάζω ο κακομοίρης, που το παρουσιάζεις και σαν κανόνα. Ρε συ Αντισθένη καθάρισε λίγο τα ανατολικά θέματα, οι μισοί και βάλε γράφουν ότι παπαρολογία τους κατέβει  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom