Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εζησα προσφοτα ολα αυτα που αναφερει ο Kman2 ..............

Αλλο να τα περιγραφει....και αλλο να τα βλεπεις να γινονται .......

Προσωπικα δεν το πιστευα ολο αυτο που γινοντανε ............

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

στο κιεβο τυπε?
ποσες πηρες εσυ?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
στο κιεβο τυπε?
ποσες πηρες εσυ?

Στο Κιεβο εκατσα 6 μερες και μετα πηγα Οδησσο .

Εγω τις επιδοσεις του Kman2 ...σε καμμια περιπτωση ;)

Μια εχω εδω και δυο χρονια .......και εχω "αραξει" :)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στο Κιεβο εκατσα 6 μερες και μετα πηγα Οδησσο .

Εγω τις επιδοσεις του Kman2 ...σε καμμια περιπτωση ;)

Μια εχω εδω και δυο χρονια .......και εχω "αραξει" :)
δεν εισαι βαλκακανιος πεουλας
οξαποδω.... :grin:
πανε για κανα σουβλακι τον λεων

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
δεν εισαι βαλκακανιος πεουλας
οξαποδω.... :grin:
πανε για κανα σουβλακι τον λεων

Το ξερω ρε man ....και ντρεπομαι :( .....
αλλα ο καθενας οπως την βρισκει..........

Θα παω στο Κιεβο να κλαψω ...... :)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Το ξερω ρε man ....και ντρεπομαι :( .....
αλλα ο καθενας οπως την βρισκει..........

Θα παω στο Κιεβο να κλαψω ...... :)
αντε ρε αγαπουλη απο δω
μαθε λιγη μπαλιτσα αγορι μου
κμαν2 σπικινγκ  :2funny:

ρε κμαν
οκ συμφωνω εχει πολλα μουνια που ψαχνονται
εσυ το παρουσιαζεις σαν να το εχουν στο μετωπο η με πινακιδα στο χερι που να γραφει ενοικιαζετε με την ωρα το παρον αιδιο

κοψε κατι...τι κατι...κοψε πολυ

α)μας ειπες οτι θα γυρνας στα μπαρακια και τα κλαμπ και θα τσιμπας μουναρες και στο τελος επαιξες απο το ιντερνετ με κατι 150αρες και αιφονια (και βαση κορμιου που μας εδειξες μετριακια για κιεβο)
β)την δικαιολογια την ειχες παλι ετοιμη οπως στην πολωνια (αρρωστησα, βρεχει,μου εσβησαν τις φωτο)
γ)τουλαχιστον γαμησες αν και σου πηγε ο κουκος αηδονι δεν εμεινες ξεμπαρκος σαν την πολωνια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αντε ρε αγαπουλη απο δω
μαθε λιγη μπαλιτσα αγορι μου
κμαν2 σπικινγκ  :2funny:

ρε κμαν
οκ συμφωνω εχει πολλα μουνια που ψαχνονται
εσυ το παρουσιαζεις σαν να το εχουν στο μετωπο η με πινακιδα στο χερι που να γραφει ενοικιαζετε με την ωρα το παρον αιδιο

κοψε κατι...τι κατι...κοψε πολυ

α)μας ειπες οτι θα γυρνας στα μπαρακια και τα κλαμπ και θα τσιμπας μουναρες και στο τελος επαιξες απο το ιντερνετ με κατι 150αρες και αιφονια (και βαση κορμιου που μας εδειξες μετριακια για κιεβο)
β)την δικαιολογια την ειχες παλι ετοιμη οπως στην πολωνια (αρρωστησα, βρεχει,μου εσβησαν τις φωτο)
γ)τουλαχιστον γαμησες αν και σου πηγε ο κουκος αηδονι δεν εμεινες ξεμπαρκος σαν την πολωνια

Τι λες ρε φιλε;Στην Πολωνια γαμησα 6 σε 10 μερες τον Ιουλιο.Μαλιστα εχω ποσταρει και φωτο απο μερικες.Ειμαι ο μονος που εχει ποσταρει φωτο στο θρεντ της Πολωνιας.Στην Ουκρανια γαμησα 12.Το μοντελο δεν το λες μπαζο.Ουτε την ξανθια.Ουτρ τα δυο καυλακια που παρτουζωσα απο το Carribean.
Λεω οτι το 30% στα κλαμπ ειναι σεμιπρος και γαμιουνται με την καταλληλη προσφορα κασεριου.Συμφωνω οτι ειναι δυσκολο να τις καταλαβεις δε διαφερουν αισθητα απο τις αλλες και οι αλλες ξεκωλα ειναι.Απλα ενα μεγαλο ποσοστο εχει μονιμους η περιστασιακους σπονσορες και βγαινουν μαζι τους στα κλαμπ.
Οτι εβρεχε και βρεχει ισχυει και δεν επιτρεπει το daygame.Οτι επαθα φαρυγγιτιδα γιατι εκανα μαλακια με την ενδυση και ειχε δραματικα αποτελεσματα στα κλαμπ ισχυει.Η πιθανοτητα να συμβει κατι απροοπτο οταν μετακινεισαι διαρκως ειναι μεγαλη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

σορρυ αλλα εσυ αν δεν εισαι κλωνος του κμαν απο ποιο παραμυθι βγηκες?δεν εχεις καμια σχεση με ουκρανια απο τα μυνηματα του που διαβασα.που τα ειδες αυτα στο κιεβο?στο ντε λουξ?καλα τον κμαν ανεχομασται να λεει τα δικα του γιατι τον γουσταρουμε ολοι και ειναι αρχοντας οσο και αν τα παραλεει για να περασει το δικο του χαχαχαχαχ.αν εισαι εκατομυριουχος και δωριζεις αιφουν και σπονσαρεις χοντρα μπορεις να παιξεις οπως τα λεει ο κμαν.ακομα και αυτοι οι χορηγοι δεν γαμανε παντα,αν τους καταλαβουν  θα τους φανε οτι μπορουνε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ενας τυπος καυχιοταν τα κατορθωματα του στην μοσχα γυρω στα 45.πετουσα με εναν κολητο μου που σπουσασε διπλωματης μοσχα και δουλευε σε εταιρια κυπριακη εκει.του λεει ο φιλος μου,καλα ρε φιλε που πας εσυ και εμεις δεν ξερουμε.12 χρονια εδω δεν μου ετυχαν ποτε αυτα που λες,παρε μας μαζι σου να μας δειξεις χαχαχα,πες μας που γνωριζεις γκομενες.αλλος που γνωρισα με πολλα λεφτα κυπριος 45-50 οταν ειπα κιεβο τρελαθηκε.λεει τι μου θυμησες,η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου πριν 2 χρονια.εβλεπα γκομεναρες,αλλα το μονο που καταφερα ηταν να με ληστεψουν τα λεφτα και το πασπορτ μου.για αυτο να μην ακουω μαλακιες,οπειος θελει δεν παιρνει το αεροπλανο παει μοσχα και κιεβο και ξεσκιζεται.οπως ελεγε και ο δασκαλος που του ελεγαν ιστοριες παλαιοταιρα,οταν καταλαβαι τι παιζει αυτους καπειος απο το χερακι τους πηρε σε πουτανες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι λες ρε φιλε;Στην Πολωνια γαμησα 6 σε 10 μερες τον Ιουλιο.Μαλιστα εχω ποσταρει και φωτο απο μερικες.Ειμαι ο μονος που εχει ποσταρει φωτο στο θρεντ της Πολωνιας.Στην Ουκρανια γαμησα 12.Το μοντελο δεν το λες μπαζο.Ουτε την ξανθια.Ουτρ τα δυο καυλακια που παρτουζωσα απο το Carribean.
Λεω οτι το 30% στα κλαμπ ειναι σεμιπρος και γαμιουνται με την καταλληλη προσφορα κασεριου.Συμφωνω οτι ειναι δυσκολο να τις καταλαβεις δε διαφερουν αισθητα απο τις αλλες και οι αλλες ξεκωλα ειναι.Απλα ενα μεγαλο ποσοστο εχει μονιμους η περιστασιακους σπονσορες και βγαινουν μαζι τους στα κλαμπ.
Οτι εβρεχε και βρεχει ισχυει και δεν επιτρεπει το daygame.Οτι επαθα φαρυγγιτιδα γιατι εκανα μαλακια με την ενδυση και ειχε δραματικα αποτελεσματα στα κλαμπ ισχυει.Η πιθανοτητα να συμβει κατι απροοπτο οταν μετακινεισαι διαρκως ειναι μεγαλη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην μασας αρχοντα.ασε τον απιστο θωμα σλαβιανι.εσυ οταν εισαι μονος σου και δεν σε βλεπει κανενας εισαι βαλκανιος εραστης,μονο οταν πηγεςπολωνια και βρεθηκες με την μαυρογατα τον φιντελ δεν ειχες επυτυχια χαχαχαχ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
μην μασας αρχοντα.ασε τον απιστο θωμα σλαβιανι.εσυ οταν εισαι μονος σου και δεν σε βλεπει κανενας εισαι βαλκανιος εραστης,μονο οταν πηγεςπολωνια και βρεθηκες με την μαυρογατα τον φιντελ δεν ειχες επυτυχια χαχαχαχ
Οταν τον βλέπουνε τον ματιάζουνε...αυτό είναι :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456

Παίκτη οταν ξαναπάς με ψωλόκρυο τη μέρα κινήσου υπόγεια σε μετρογκράντ και γκλόμπους κέντρο ή κανα γκιούλιβερ, όσεαν πλάζα η επιτυχία ειναι σίγουρη 100% σαν να ψαρευεις με δυναμίτη. Το βραδυ ταξακι και κλαμπακι έτσι γλυτώνεις τη φαρυγγιτιδα και κρυώματα...

Μακρυά απο Ιντερνετ οι μισές είναι πονηρες και θα κοιταξουν να σε δαγκώσουν άγρια, ο ακάματος βαλκανιομπίχτης βιδολόγος δεν εχει αναγκη το ιντερνετ ειναι λαιβ παικτης .....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
αυτα που ποσταρες για κιεβο ειναι 6αρια το πολυ
εγω σε ας πουμε μεμφομε ειναι για της μεγαλοδηλωσεις σου
θα κανω θα ρανω ....και στο τελος γαμησες ιντερνετικα και με τεραστιο κοστος
αφου επαιξες σχεδον αποκλειστικα με το ιντερνετ επρεπε να φτιαξεις την τιμη στα δικα σου μετρα και στα μετρα της ουκρανιας,, οχι σε τιμες φκκ κλαμπ
οσον αφορα τα μοντελα το 1/3 των ουκρανιδων δηλωνουν μοντελα και ειναι σε κατι μικρα γραφεια
μην κανεις μαθηματα σε καποιον που παει 3-4 φορες το χρονο στο ουκρανισταν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτα που ποσταρες για κιεβο ειναι 6αρια το πολυ
εγω σε ας πουμε μεμφομε ειναι για της μεγαλοδηλωσεις σου
θα κανω θα ρανω ....και στο τελος γαμησες ιντερνετικα και με τεραστιο κοστος
αφου επαιξες σχεδον αποκλειστικα με το ιντερνετ επρεπε να φτιαξεις την τιμη στα δικα σου μετρα και στα μετρα της ουκρανιας,, οχι σε τιμες φκκ κλαμπ
οσον αφορα τα μοντελα το 1/3 των ουκρανιδων δηλωνουν μοντελα και ειναι σε κατι μικρα γραφεια
μην κανεις μαθηματα σε καποιον που παει 3-4 φορες το χρονο στο ουκρανισταν

Τι γάμησα ιντερνετικά;Αφού σου λέω οτι ψάρεψα δυο γκόμενες έξω από το Carribean και τις παρτούζωσα σε dt.Στην πραγματικότητα έχω μετανιώσει που το μοντέλο αο το ίντερνετ μου έφαγε το πρώτο κρίσιμο Σάββατο όπου σίγουρα θα είχα κάνει τζόγο από D Lux,Skybar και Carribean για όλη τη βδομάδα χώρια αυτές που θα γαμούσα επί τόπου.
Το Κίεβο έχει άπειρες επιλογές.Τώρα είμαι Πολωνία θα συναντηθώ με τη ΜΙΛΦ σήμερα σε κατάσταση υπερκόπωσης.Θέλει να αγοράσουμε μαστίγιο,gag,δονητές,ποιος ξέρει τι άλλο.Είναι geared για πιο σκληρό βιομηχανικό σεξ οι Πολωνές.Ολες εδώ φαίνονται βαριεστημένες και καυλωμένες σε έξαψη σε σχέση με τις Ουκρανές.Είναι απιστευτα εύκολο να καμακώσεις αφού πάρα πολλές κάθονται μόνες δεν έχεις όμως το push και τη δύναμη που έχεις Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εγώ τόλμησα να μπουκάρω σε κλαμπ σε άγνωστη πόλη σε νεκρή περίοδο άρτι αφιχθείς(μόλις 2 ώρες πριν είχα φτάσει) και σε άκυρη μέρα(Πέμπτη).Ηταν όλα εναντίον μου.Παρόλα αυτά προσπάθησα να ανατρέψω την κατάσταση και κάτι πήγε να γίνει με μια ψωλίτσα(στράβωσε αργότερα για άλλους λόγους ενώ είχαμε συμφωνήσει να τη γαμήσω με 150 ευρώ).
Αλλος δε θα πήγαινε καν στο κλαμπ θα έμενε ξενοδοχείο να κοιμηθεί.Και αν πήγαινε θα πήγαινε σε λάθος κλαμπ θα έλεγε δεν έχει μουνιά.Και αν πήγαινε στο σωστό κλαμπ δε θα χτύπαγε θα κώλωνε.Θα έλεγε θέλω λίγο να συνηθίσω να πιάσω το ρυθμό της πόλης.Ο μόνος που βγαίνει από το τρένο και μπουκάρει στο κλαμπ είμαι εγώ.
Μετά ο Φιντέλ δεν ήρθε να δει τις καταστάσεις Κατοβίτσε θα του έφευγε το σκαλπ.Ο Φιντέλ είναι φιλοσοφημένος τύπος απλά δε θέλει να δει κάτι που δεν του αρέσει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παίκτη οταν ξαναπάς με ψωλόκρυο τη μέρα κινήσου υπόγεια σε μετρογκράντ και γκλόμπους κέντρο ή κανα γκιούλιβερ, όσεαν πλάζα η επιτυχία ειναι σίγουρη 100% σαν να ψαρευεις με δυναμίτη. Το βραδυ ταξακι και κλαμπακι έτσι γλυτώνεις τη φαρυγγιτιδα και κρυώματα...

Μακρυά απο Ιντερνετ οι μισές είναι πονηρες και θα κοιταξουν να σε δαγκώσουν άγρια, ο ακάματος βαλκανιομπίχτης βιδολόγος δεν εχει αναγκη το ιντερνετ ειναι λαιβ παικτης .....
ποιο μετρογραντ ρε φιλε μια ζωη αδειο ειναι.γλοπουσ το ιδιο,κανα σαβατοκυριακο στην καφετερια εχει κοσμο και στο μαγτοναλτσ.νυχτα,δεν παιζει τιποτα.αδικα κερνας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ τόλμησα να μπουκάρω σε κλαμπ σε άγνωστη πόλη σε νεκρή περίοδο άρτι αφιχθείς(μόλις 2 ώρες πριν είχα φτάσει) και σε άκυρη μέρα(Πέμπτη).Ηταν όλα εναντίον μου.Παρόλα αυτά προσπάθησα να ανατρέψω την κατάσταση και κάτι πήγε να γίνει με μια ψωλίτσα(στράβωσε αργότερα για άλλους λόγους ενώ είχαμε συμφωνήσει να τη γαμήσω με 150 ευρώ).
Αλλος δε θα πήγαινε καν στο κλαμπ θα έμενε ξενοδοχείο να κοιμηθεί.Και αν πήγαινε θα πήγαινε σε λάθος κλαμπ θα έλεγε δεν έχει μουνιά.Και αν πήγαινε στο σωστό κλαμπ δε θα χτύπαγε θα κώλωνε.Θα έλεγε θέλω λίγο να συνηθίσω να πιάσω το ρυθμό της πόλης.Ο μόνος που βγαίνει από το τρένο και μπουκάρει στο κλαμπ είμαι εγώ.
Μετά ο Φιντέλ δεν ήρθε να δει τις καταστάσεις Κατοβίτσε θα του έφευγε το σκαλπ.Ο Φιντέλ είναι φιλοσοφημένος τύπος απλά δε θέλει να δει κάτι που δεν του αρέσει.
μαλλον αυτην θα λες που ηταν με φιλες.ισως δεν την αφησαν οι αλλες,θα ηθελαν να ερθουν και αυτες μαλλον φιλοξενουμενες να φανε τσαμπα και να μην γαμησεις ,ετσι κανουν οταν ειναι πολλες.κτυπα παντα οπεια δεν εχει παρεα.για αυτο λεω οτι κανεις την μερα,νυχτα δεν παιζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tι θα μπορουσα να δω στο Κατοβιτσε ρε τυπε που να μη μου αρεσει? Ενα σωρο φορες εχω παει. Τοτε δε μπορουσα με τιποτα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom