Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις.Στο κλαμπ θα χτυπήσεις καμιά εικοσαριά σε δύο ώρες κάποιες θα είναι σπονσοράκια θα φας σίγουρα.Στο καφέ τι θα κάνεις?Γιατί να μην πας σε κανονική καφετέρια?Και πάλι για Ουκρανία όχι.200 ευρώ δεν είναι τίποτα για Γερμανία.Ουκρανία οι μισές ανοίγουν τα πόδια με αυτά τα λεφτά.
δεν καταλαβαινεις...τεσπα ζμπουτσο μου δεν πας να κοψεις το κεφαλι σου σε καμια λαιμητομο....γεννημενος αιμοδοτης εισαι..... δεν πα να καψεις και τα λεφτα σου....αμα νομιζεις οτι ετσι κατι κανεις....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν καταλαβαινεις...τεσπα ζμπουτσο μου δεν πας να κοψεις το κεφαλι σου σε καμια λαιμητομο....γεννημενος αιμοδοτης εισαι..... δεν πα να καψεις και τα λεφτα σου....αμα νομιζεις οτι ετσι κατι κανεις....

Δεν καταλαβαίνω τι προτείνεις.Αντί να πας στο D Lux να κάνεις αρχηγική εμφάνιση να τσιμπήσεις 5-6 τηλέφωνα για την εβδομάδα και ένα καλό τριολέ με 150-200 ευρώ για τη νύχτα να πας στο καφέ να κάνεις τι ακριβώς?Πώς θα κινηθείς στο καφέ?
Δεν καταλαβαίνω τα logistics.Πώς κινείσαι στα τραπέζια?Αφού κάθεσαι σε άλλο τραπέζι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δεν καταλαβαίνω τι προτείνεις.Αντί να πας στο D Lux να κάνεις αρχηγική εμφάνιση να τσιμπήσεις 5-6 τηλέφωνα για την εβδομάδα και ένα καλό τριολέ με 150-200 ευρώ για τη νύχτα να πας στο καφέ να κάνεις τι ακριβώς?Πώς θα κινηθείς στο καφέ?
εκει ρε φιλε μου τραγουδανε και χορευουν οι γκομενες,,,που ειναι σε ρειτινγκ 1 προς 8-9 τεραστια μουνοθυελα πας κανα λουλουδακι με 100 γριβνες πινετε και τα ποτακια σας κι ερχετε και ανοιγει τα ποδισα της μονη της προς ευχαριστιση σου, οχι σαν αγγαρεια να τα στα παρει και να φυγει...τι αλλο πια να σου πω....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εκει ρε φιλε μου τραγουδανε και χορευουν οι γκομενες,,,που ειναι σε ρειτινγκ 1 προς 8-9 τεραστια μουνοθυελα πας κανα λουλουδακι με 100 γριβνες πινετε και τα ποτακια σας κι ερχετε και ανοιγει τα ποδισα της μονη της προς ευχαριστιση σου, οχι σαν αγγαρεια να τα στα παρει και να φυγει...τι αλλο πια να σου πω....

Ενδιαφέρον.Ποτέ δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα καλά τα καραόκε.Θα δοκιμάσω.Θυμάμαι μου είχε πει και ένας Πολωνός στο Λβωφ να δοκιμάζαμε στο καραόκε.Είδα και έναν Τουρκαλά να βγάζει γκόμενα εκεί.Και Πολωνία βρέθηκα τυχαία σε ένα στο Πόζναν και φάνηκε καλή φάση.Απλά λίγο κλειστό περιβάλλον.Σίγουρα φτηνό.Για να δούμε.Θα δοκιμάσω.Αν και είμαι της παραδοσιακής σχολής προτιμώ τα μεγάλα μαγαζιά.Αλλά θα δοκιμάσω και τέτοιο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ενδιαφέρον.Ποτέ δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα καλά τα καραόκε.Θα δοκιμάσω.Θυμάμαι μου είχε πει και ένας Πολωνός στο Λβωφ να δοκιμάζαμε στο καραόκε.Είδα και έναν Τουρκαλά να βγάζει γκόμενα εκεί.Και Πολωνία βρέθηκα τυχαία σε ένα στο Πόζναν και φάνηκε καλή φάση.Απλά λίγο κλειστό περιβάλλον.Σίγουρα φτηνό.Για να δούμε.Θα δοκιμάσω.Αν και είμαι της παραδοσιακής σχολής προτιμώ τα μεγάλα μαγαζιά.Αλλά θα δοκιμάσω και τέτοιο.
κι αν αισθανεσε ανασφαλεια παρε εναν φιλο σου ή ενα γκομενακι που να το ξερεις απο πριν, θα δεις οτι και θα διασκεδασεις και θα γαμησεις...γιατι αν ειναι να κυνηγας απο την στιγμη που θα πατησεις το ποδι σου στο κλαμπ μεχρι να φυγεις γκομενα...τοτε αυτο εκτος απο κουραστικο και ψυχοφθορο δεν ειναι καν διασκεδαση και αναψυχη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κι αν αισθανεσε ανασφαλεια παρε εναν φιλο σου ή ενα γκομενακι που να το ξερεις απο πριν, θα δεις οτι και θα διασκεδασεις και θα γαμησεις...γιατι αν ειναι να κυνηγας απο την στιγμη που θα πατησεις το ποδι σου στο κλαμπ μεχρι να φυγεις γκομενα...τοτε αυτο εκτος απο κουραστικο και ψυχοφθορο δεν ειναι καν διασκεδαση και αναψυχη...

Στα κλαμπ δεν είναι μόνο να γαμήσεις με one night stand.Πρέπει και να πάρεις 4-5 τηλέφωνα για τζόγο την εβδομάδα γιατί Κίεβο μόνο το ΠΣ είναι γεμάτα τα μεγάλα κλμαπ.Οπότε χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση και προσπάθεια.Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο.Για μένα είναι απαράδεκτο ας πούμε να μη χουφτώνω γκόμενα στο κλαμπ μία ώρα αφού έχω μπει.Είναι πλέον απώλεια χρόνου και χρήματος για Ουκρανία.
Με 50 ευρώ που έχει η είσοδος στο κλαμπ,τα ταξί και τα ποτά γαμάς.Γιατί να πας στο κλαμπ?Μόνο για άλφα ποιότητα,one night stand και τζόγο για την εβδομάδα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Στα κλαμπ δεν είναι μόνο να γαμήσεις με one night stand.Πρέπει και να πάρεις 4-5 τηλέφωνα για τζόγο την εβδομάδα γιατί Κίεβο μόνο το ΠΣ είναι γεμάτα τα μεγάλα κλμαπ.Οπότε χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση και προσπάθεια.Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο.Για μένα είναι απαράδεκτο ας πούμε να μη χουφτώνω γκόμενα στο κλαμπ μία ώρα αφού έχω μπει.Είναι πλέον απώλεια χρόνου και χρήματος για Ουκρανία.
Με 50 ευρώ που έχει η είσοδος στο κλαμπ,τα ταξί και τα ποτά γαμάς.Γιατί να πας στο κλαμπ?Μόνο για άλφα ποιότητα,one night stand και τζόγο για την εβδομάδα.

στις γκομενες πως την πεφτεις

βλεπεις ποια σε κοζαρει η παιζεις συστημα λιμπερο 5 3 1

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στις γκομενες πως την πεφτεις

βλεπεις ποια σε κοζαρει η παιζεις συστημα λιμπερο 5 3 1

Καταστρώνεις ένα σχέδιο με τη διάταξη στο κλαμπ.Ας πούμε η δικιά μου τακτική:
1.Με το που μπαίνω την πέφτω αμέσως στα πρώτα αξιόλογα μουνιά που βλέπω.Κατευθείαν όταν έρχομαι από την είσοδο.Ο λόγος είναι οτι δε με έχουν δει από πριν οπότε δεν είναι δυνατόν να με καλιμπράρουν.
2.Μετά βλέπω τη διάταξη στο κλαμπ.Ποιες χορεύουν,ποιες είναι στο μπαρ ποιες στο διάδρομο.Πηγαίνω από αυτές που έχουν πλάτη προς τα εμπρός ώστε οι μπροστά να μη με έχουν δει οτι πάω στις άλλες.
3.Αν αποτύχω περιμένω σε ένα σημείο του μπαρ όσες έρχονται για ποτό.Μετά χτυπάω επιλεκτικά.
4.Αν και εκεί δε βρω τίποτα προχωρώ από γκόμενα σε γκόμενα σε όλη την περιφέρεια και μετά προς την πίστα προσπαθώντας να βρω αυτή που γουστάρει.
5.Μετά αλλάζω όροφο και χτυπάω στα σκαλιά.
6.Αν αποτύχω και εκεί παίρνω θέση στην είσοδο του κλαμπ και χτυπάω όσες μπαίνουν αμέσως.
7.Αν και εκεί δε βρω τίποτα πάω στα τραπέζια και χτυπάω όταν φεύγουν οι γκόμενοι.
8.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στις τουαλέτες και χτυπάω τις γκόμενες που περιμένουν στην ουρά.
9.Αν και εκεί δε γίνει τίποτα βγαίνω απο το μαγαζί και πάω σε αυτές που κάνουν τσιγάρο.
10.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στο chill out.
11.Αν και εκεί δεν έχω κάνει τίποτα φεύγω από το μαγαζί και πάω σε άλλο.Εκεί αρχίζω το ίδιο.Είναι numbers game.Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτές που γουστάρουν.
Εντάξει τώρα Κίεβο είναι σχετικά εύκολα μετά τις πρώτες 5 κρούσεις θα βρεις σίγουρα μία που γουστάρει.Το ίδιο γενικά σε όλη την Ουκρανία.Πολωνία ή Τσεχία μπορείς να φας και 20 απορρίψεις μαζεμένες πριν βρεις μία που να γουστάρει.Πρέπει να είσαι παχύδερμος στην απόρριψη να μη δίνεις καμία σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτές χάνουνε.
Ετσι κι αλλιώς στις ανατολικές χώρες δε σε απορρίπτουνε με άσχημο τρόπο όπως στην Ελλάδα οπότε δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τι ποσοστο επιτυχιας εχεις?

δλδ στα 10 πεσιματα ποσα τηλεφωνα η φασωματα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καταστρώνεις ένα σχέδιο με τη διάταξη στο κλαμπ.Ας πούμε η δικιά μου τακτική:
1.Με το που μπαίνω την πέφτω αμέσως στα πρώτα αξιόλογα μουνιά που βλέπω.Κατευθείαν όταν έρχομαι από την είσοδο.Ο λόγος είναι οτι δε με έχουν δει από πριν οπότε δεν είναι δυνατόν να με καλιμπράρουν.
2.Μετά βλέπω τη διάταξη στο κλαμπ.Ποιες χορεύουν,ποιες είναι στο μπαρ ποιες στο διάδρομο.Πηγαίνω από αυτές που έχουν πλάτη προς τα εμπρός ώστε οι μπροστά να μη με έχουν δει οτι πάω στις άλλες.
3.Αν αποτύχω περιμένω σε ένα σημείο του μπαρ όσες έρχονται για ποτό.Μετά χτυπάω επιλεκτικά.
4.Αν και εκεί δε βρω τίποτα προχωρώ από γκόμενα σε γκόμενα σε όλη την περιφέρεια και μετά προς την πίστα προσπαθώντας να βρω αυτή που γουστάρει.
5.Μετά αλλάζω όροφο και χτυπάω στα σκαλιά.
6.Αν αποτύχω και εκεί παίρνω θέση στην είσοδο του κλμαπ και χτυπάω όσες μπαίνουν αμέσως.
7.Αν και εκεί δε βρω τίποτα πάω στα τραπέζια και χτυπάω όταν φεύγουν οι γκόμενοι.
8.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στις τουαλέτες και χτυπάω τις γκόμενες που περιμένουν στην ουρά.
9.Αν και εκεί δε γίνει τίποτα βγαίνω απο το μαγαζί και πάω σε αυτές που κάνουν τσιγάρο.
10.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στο chill out.
11.Αν και εκεί δεν έχω κάνει τίποτα φεύγω από το μαγαζί και πάω σε άλλο.Εκεί αρχίζω το ίδιο.Είναι numbers game.Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτές που γουστάρουν.
Εντάξει τώρα Κίεβο είναι σχετικά εύκολα μετά τις πρώτες 5 κρούσεις υα βρεις σίγουρα μία που γουστάρει.Το ίδιο γενικά σε όλη την Ουκρανία.Πολωνία ή Τσεχία μπορείς να φας και 20 απορρίψεις μαζεμένες πριν βρεις μία που να γουστάρει.Πρέπει να είσαι παχύδερμος στην απόρριψη να μη δίνεις καμία σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτές χάνουνε.
Κουραστηκα και μονο που τα διαβασα.Χαρας στο κουραγιο σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι ποσοστο επιτυχιας εχεις?

δλδ στα 10 πεσιματα ποσα τηλεφωνα η φασωματα

Ουκρανία μπορεί και να γαμήσεις με το πρώτο πέσιμο.Σε πόλεις όπως το Κατοβίτσε φασώνεις στάνταρ 2-3 με 20 πεσίματα και παίρνεις 5 τηλέφωνα.Στη Σουηδία θα φασώσεις στα 30 πεσίματα.Τσεχία στα 15.Δεν υπάρχει κανόνας.Είναι καθαρά ανάλογα με τη χώρα και την πόλη.Π.χ. Βιτέμπσκ Λευκορρωσία γάμησα μία και φάσωσα δύο με 10 πεσίματα.
Γενικά από ένα σημείο και μετά το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι γίνεσαι αυτοματοποιημένος.Πέφτεις σε χιλιάδες γκόμενες και έχεις ένα modus vivendi.Γενικά τα πιο πολλά one night stand από κλαμπ τα έκανα Ουκρανία.Τα πιο πολλά φασώματα Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά εξωτερικό δεν είναι όπως Ελλάδα.Οι Ελληνίδες θέλουν να σε γειώσουν για να μην την πέσεις σε άλλες γκόμενες.Κάτι σα γυναικεία αλληλεγγύη.Για αυτό μπορεί να σου πούνε άσχημα πράγματα για να σε αποθαρρύνουν.Αντίθετα οι Σλάβες χαιρετίζουν τις καύλες σου και θέλουν να σε βοηθήσουν για αυτό σε απορρίπτουν ευγενικά για να μείνεις καυλωμένος και να την πέσεις στη γκόμενα που σε γουστάρει.Είναι τελείως διαφορετική νοοτροπία εντελώς άλλο περιβάλλον.Στις Σλάβες αρέσει δηλαδή που καύλωσες μαζί τους και τις καμάκωσες το θεωρούν φυσιολογικό και θετικό.Απλά λένε δεν είμαι διαθέσιμη πήγαινε καλύτερα στην άλλη που γουστάρει.Μπορεί και να σου φέρουν μια φίλη τους για αυτό που έχει π.χ. χωρίσει πρόσφατα γίνεται συχνά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Γενικά εξωτερικό δεν είναι όπως Ελλάδα.Οι Ελληνίδες θέλουν να σε γειώσουν για να μην την πέσεις σε άλλες γκόμενες.Κάτι σα γυναικεία αλληλεγγύη.Για αυτό μπορεί να σου πούνε άσχημα πράγματα για να σε αποθαρρύνουν.Αντίθετα οι Σλάβες χαιρετίζουν τις καύλες σου και θέλουν να σε βοηθήσουν για αυτό σε απορρίπτουν ευγενικά για να μείνεις καυλωμένος και να την πέσεις στη γκόμενα που σε γουστάρει.Είναι τελείως διαφορετική νοοτροπία εντελώς άλλο περιβάλλον.Στις Σλάβες αρέσει δηλαδή που καύλωσες μαζί τους και τις καμάκωσες το θεωρούν φυσιολογικό και θετικό.Απλά λένε δεν είμαι διαθέσιμη πήγαινε καλύτερα στην άλλη που γουστάρει.Μπορεί και να σου φέρουν μια φίλη τους για αυτό που έχει π.χ. χωρίσει πρόσφατα γίνεται συχνά.

στις ελληνιδες πως να τους την πεσω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις Ελληνιδες δεν ξέρω.Οταν πηγαινα με άλλους σε κλαμπ τους γνώριζα Ελληνίδες και γαμούσαν αβέρτα.Μου έλεγαν οτι είμαι καλός στο άνοιγμα στην αρχή.Αυτοί μιλούσαν για σχέσεις λέγανε κάτι μαλακίες που εγώ δεν μπορώ να πω.Και πολύ παραμύθι που επίσης δεν μπορώ να πω.Σιχάθηκα κάπως τις Ελληνίδες που πέφτουν τόσο εύκολα με τους παραμυθάδες.
Πολύ ψέμμα οι τύποι πώς το έχαφταν οι γκόμενες περίεργο αλλά θα μου πεις οι γκόμενες είναι ηλίθιες.Δηλαδή αυτό που εσύ καταλαβαίνεις αμέσως οτι είναι φιδιά αυτές δεν το πιάνουνε.Είναι απίστευτο πόσο ηλίθιες ειναι.Εκεί βασίζονται αυτοί.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
η την μανα τους αν εισαι 50 κ την πεφτεις σε 18... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Με τις Ελληνιδες δεν ξέρω.Οταν πηγαινα με άλλους σε κλαμπ τους γνώριζα Ελληνίδες και γαμούσαν αβέρτα.Μου έλεγαν οτι είμαι καλός στο άνοιγμα στην αρχή.Αυτοί μιλούσαν για σχέσεις λέγανε κάτι μαλακίες που εγώ δεν μπορώ να πω.Και πολύ παραμύθι που επίσης δεν μπορώ να πω.Σιχάθηκα κάπως τις Ελληνίδες που πέφτουν τόσο εύκολα με τους παραμυθάδες.
Πολύ ψέμμα οι τύποι πώς το έχαφταν οι γκόμενες περίεργο αλλά θα μου πεις οι γκόμενες είναι ηλίθιες.Δηλαδή αυτό που εσύ καταλαβαίνεις αμέσως οτι είναι φιδιά αυτές δεν το πιάνουνε.Είναι απίστευτο πόσο ηλίθιες ειναι.Εκεί βασίζονται αυτοί.
οι ελληνιδες γενικα δεν με καβλωνουν για πολλα,,γλωσσα στυλ ηλιθιες ατακες συνεχεια
τωρα εχω κανα 5μηνο μια ελληνιδα γνωστη  35αρα ,χωρισμενη κανα χρονο,που τον παιρνει γενικως,καλο νιμου για τα ελληνικα δεδομενσ,ολο λεω αποψε την παρω να βγουμε για να πεσει ο μπουμπης κι ολο το αναβαλω
ειναι φοβερα πληκτικη η παρεα με ελληνιδα εως κ το γαμησι μαζι τους αν εχεις συνηθισει με ρωσιδες ουκρανες ακομα κ σκανδιναυες... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά οι Ελληνίδες πάνε μέσω κύκλου.Μπορείς να κάνεις καμάκι στην ψύχρα αλλά συνήθως δεν μπορείς να προχωρήσεις.Πρέπει να είσαι τρομερά επιδέξιος.Με τις ξένες είναι πολύ απλά ευθύγραμμα.Το μόνο καλό με τις Ελληνίδες είναι οτι σε εξασκούν με τις πονηριές τους να γαμάς εύκολα ξένες.Οι ξένες σου φαίνονται σαν ανοιχτά χαρτιά γιατί οι Ελληνίδες χρησιμοποιούν ένα εκατομμύριο κόλπα και τα έχεις μάθει όλα αν εξασκηθείς.
Εδώ τα άτομα άμα προσέξουν αυτά που λέω θα γίνουν γάτες με πέταλα.Το γενικό πλαίσιο δεν έχει σημασία.Ολα είναι σπασμένα.Πρέπει να τα παίρνετε όλα με face value να μην τα αναλύετε.
Πίστευε και μη ερεύνα.Μην την ψάχνεις γιατί είναι έτσι απλά είναι έτσι γιατί έτσι είναι.Πρέπει να τα παίρνετε όλα σα δεδομένα.Στα αρχίδια σας εντελώς.Ανώτερο στάδιο Βαλκάνιου τσομπάνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκέφτομαι για επικό ΣΚ στο Κίεβο με ολοκληρωτικό ξεπούτσιασμα.Βασιλιάς για μια νύχτα.Βέβαια θα έρθει γύρω στα 700 ευρώ με τα αεροπορικά αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.Ηδη έχω κανονίσει καταστάσεις clusterfuck.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom