στις γκομενες πως την πεφτεις
βλεπεις ποια σε κοζαρει η παιζεις συστημα λιμπερο 5 3 1
Καταστρώνεις ένα σχέδιο με τη διάταξη στο κλαμπ.Ας πούμε η δικιά μου τακτική:
1.Με το που μπαίνω την πέφτω αμέσως στα πρώτα αξιόλογα μουνιά που βλέπω.Κατευθείαν όταν έρχομαι από την είσοδο.Ο λόγος είναι οτι δε με έχουν δει από πριν οπότε δεν είναι δυνατόν να με καλιμπράρουν.
2.Μετά βλέπω τη διάταξη στο κλαμπ.Ποιες χορεύουν,ποιες είναι στο μπαρ ποιες στο διάδρομο.Πηγαίνω από αυτές που έχουν πλάτη προς τα εμπρός ώστε οι μπροστά να μη με έχουν δει οτι πάω στις άλλες.
3.Αν αποτύχω περιμένω σε ένα σημείο του μπαρ όσες έρχονται για ποτό.Μετά χτυπάω επιλεκτικά.
4.Αν και εκεί δε βρω τίποτα προχωρώ από γκόμενα σε γκόμενα σε όλη την περιφέρεια και μετά προς την πίστα προσπαθώντας να βρω αυτή που γουστάρει.
5.Μετά αλλάζω όροφο και χτυπάω στα σκαλιά.
6.Αν αποτύχω και εκεί παίρνω θέση στην είσοδο του κλαμπ και χτυπάω όσες μπαίνουν αμέσως.
7.Αν και εκεί δε βρω τίποτα πάω στα τραπέζια και χτυπάω όταν φεύγουν οι γκόμενοι.
8.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στις τουαλέτες και χτυπάω τις γκόμενες που περιμένουν στην ουρά.
9.Αν και εκεί δε γίνει τίποτα βγαίνω απο το μαγαζί και πάω σε αυτές που κάνουν τσιγάρο.
10.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στο chill out.
11.Αν και εκεί δεν έχω κάνει τίποτα φεύγω από το μαγαζί και πάω σε άλλο.Εκεί αρχίζω το ίδιο.Είναι numbers game.Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτές που γουστάρουν.
Εντάξει τώρα Κίεβο είναι σχετικά εύκολα μετά τις πρώτες 5 κρούσεις θα βρεις σίγουρα μία που γουστάρει.Το ίδιο γενικά σε όλη την Ουκρανία.Πολωνία ή Τσεχία μπορείς να φας και 20 απορρίψεις μαζεμένες πριν βρεις μία που να γουστάρει.Πρέπει να είσαι παχύδερμος στην απόρριψη να μη δίνεις καμία σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτές χάνουνε.
Ετσι κι αλλιώς στις ανατολικές χώρες δε σε απορρίπτουνε με άσχημο τρόπο όπως στην Ελλάδα οπότε δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.