Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σκέφτομαι για επικό ΣΚ στο Κίεβο με ολοκληρωτικό ξεπούτσιασμα.Βασιλιάς για μια νύχτα.Βέβαια θα έρθει γύρω στα 700 ευρώ με τα αεροπορικά αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.Ηδη έχω κανονίσει καταστάσεις clusterfuck.
:2funny: :2funny: :2funny:
ναι δωσε  γκαζι μαν :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Βασικά οι Ελληνίδες πάνε μέσω κύκλου.Μπορείς να κάνεις καμάκι στην ψύχρα αλλά συνήθως δεν μπορείς να προχωρήσεις.Πρέπει να είσαι τρομερά επιδέξιος.Με τις ξένες είναι πολύ απλά ευθύγραμμα.Το μόνο καλό με τις Ελληνίδες είναι οτι σε εξασκούν με τις πονηριές τους να γαμάς εύκολα ξένες.Οι ξένες σου φαίνονται σαν ανοιχτά χαρτιά γιατί οι Ελληνίδες χρησιμοποιούν ένα εκατομμύριο κόλπα και τα έχεις μάθει όλα αν εξασκηθείς.
Εδώ τα άτομα άμα προσέξουν αυτά που λέω θα γίνουν γάτες με πέταλα.Το γενικό πλαίσιο δεν έχει σημασία.Ολα είναι σπασμένα.Πρέπει να τα παίρνετε όλα με face value να μην τα αναλύετε.
Πίστευε και μη ερεύνα.Μην την ψάχνεις γιατί είναι έτσι απλά είναι έτσι γιατί έτσι είναι.Πρέπει να τα παίρνετε όλα σα δεδομένα.Στα αρχίδια σας εντελώς.Ανώτερο στάδιο Βαλκάνιου τσομπάνη.
δεν λενε μια το 90% απο ελληνιδες..μονο για πεινασμενους.... :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι δωσε  γκαζι μαν :rockon: :rockon: :rockon:

Πολλά ψωλάκια έτοιμα.Αν δε γαμήσω 5 γκόμενες το Σάββατο θα είναι αποτυχία.Ηδη ακονίζω τον πούτσο μου.Μια δυο έρχονται από άλλες πόλεις θα αξιοποιήσω τα κοννέ από το D Lux και θέλω να κάνω και νέα να δούμε πώς θα τα συμβιβάσει όλα ο Βαλκάνιος άρχοντας.Και αυτό ενώ περιμένουν έτοιμα ένα σωρό καυλάκια Πολωνία.Δύσκολες επιλογές για τσομπάνηδες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολλά ψωλάκια έτοιμα.Αν δε γαμήσω 5 γκόμενες το Σάββατο θα είναι αποτυχία.Ηδη ακονίζω τον πούτσο μου.Μια δυο έρχονται από άλλες πόλεις υα αξιοποιήσω τα κοννέ από το D Lux και θέλω να κάνω και νέα να δούμε πώς θα τα συμβιβάσει όλα ο Βαλκάνιος άρχοντας.Και αυτό ενώ περιμένουν έτοιμα ένα σωρό καυλάκια Πολωνία.Δύσκολες επιλογές για τσομπάνηδες.
5 σε μια μερα??10χυσιματα?? :grin: κοψε κατι... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Σκέφτομαι για επικό ΣΚ στο Κίεβο με ολοκληρωτικό ξεπούτσιασμα.Βασιλιάς για μια νύχτα.Βέβαια θα έρθει γύρω στα 700 ευρώ με τα αεροπορικά αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.Ηδη έχω κανονίσει καταστάσεις clusterfuck.
με 700 τριημερο σε σαλον βλεπω να την κανεις  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ναι δωσε  γκαζι μαν :rockon: :rockon: :rockon:
κι εσυ τυπε απο λογια πολλα κι απο τυροπιτα τιποτα
εαν πηγες καπου τα κρατησες για την παρτυ σου.... και μετα ζητας κονε και πληροφοριες απο αλλους και κραζεις κι απο πανω
με απογοητευσες κι ειχα ολη την καλη θεληση να προσφερω καποιες μικρες μου γνωσεις οτι μπορω και σε σενα
αλλα πολυ ανωτερος βγαινεις
φταιει η σοκολατοχωρα με τα ρολογια που μενεις μαλλον

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κι εσυ τυπε απο λογια πολλα κι απο τυροπιτα τιποτα
εαν πηγες καπου τα κρατησες για την παρτυ σου.... και μετα ζητας κονε και πληροφοριες απο αλλους και κραζεις κι απο πανω
με απογοητευσες κι ειχα ολη την καλη θεληση να προσφερω καποιες μικρες μου γνωσεις οτι μπορω και σε σενα
αλλα πολυ ανωτερος βγαινεις
φταιει η σοκολατοχωρα με τα ρολογια που μενεις μαλλον
δεν καταλαβαινω τη δυσαρεσκεια
αν εννοεις το θεμα οντεσα,κοντος ψαλμος..νεο χρονο παω 15μερες ουκρανια μολδαβια  :hi:
αν εννοεις αυτο..αλλιως δεν σε πιανω...
υγ δεν το παιζω πονηρος ,ρωτα τον αλλαν γι αυτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ηδη κανόνισα 2 γκόμενες να έρθουν από άλλες πόλεις και έχω και 10 για ξεπούτσιασμα.Μάλλον θα χρειαστώ 3 διαμερίσματα.
Για κανά χιλιάρικο τη βλέπω τελικά τη φάση.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
δεν καταλαβαινω τη δυσαρεσκεια
αν εννοεις το θεμα οντεσα,κοντος ψαλμος..νεο χρονο παω 15μερες ουκρανια μολδαβια  :hi:
αν εννοεις αυτο..αλλιως δεν σε πιανω...
υγ δεν το παιζω πονηρος ,ρωτα τον αλλαν γι αυτο
σε ανυποπτο χρονο ειπες οτι περασες απο δυτικη ουκρανια...καπου που δεν εχω παει και θα ηθελα να μαθω κατι περισσοτερο
αλλα δεν εδωσες χρηστικες πληροφοριες
καθως γνωστων αλλωστε ο καθενας μας εχει δαιφορετικες εμπειριες και διαφορετικο τροπο αντιληψης των πραγματων και των πορνοεκδρωμων βεβαιως βεβαιως
θα ηθελα το δικο σου τεστιμονι που λενε και στα ελληνικα
κατι το οποιο δεν το κατεθεσες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ηδη κανόνισα 2 γκόμενες να έρθουν από άλλες πόλεις και έχω και 10 για ξεπούτσιασμα.Μάλλον θα χρειαστώ 3 διαμερίσματα.
Για κανά χιλιάρικο τη βλέπω τελικά τη φάση.
τελικα αντι καμακι....ιντερνετακι...βρε βρε βρε... :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σε ανυποπτο χρονο ειπες οτι περασες απο δυτικη ουκρανια...καπου που δεν εχω παει και θα ηθελα να μαθω κατι περισσοτερο
αλλα δεν εδωσες χρηστικες πληροφοριες
καθως γνωστων αλλωστε ο καθενας μας εχει δαιφορετικες εμπειριες και διαφορετικο τροπο αντιληψης των πραγματων και των πορνοεκδρωμων βεβαιως βεβαιως
θα ηθελα το δικο σου τεστιμονι που λενε και στα ελληνικα
κατι το οποιο δεν το κατεθεσες
δεν το καταλαβα..ποτε με ρωτησες?
οτι θες για λβοβ φρανκιφσκ  τσερναβσι
πες παλι..
σιγουρα ρωτησες εμενα??
δεν θυμαμαι
pame loipon

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
δεν το καταλαβα..ποτε με ρωτησες
οτι θες για λβοβ φρανκιφσκ  τσερναβσι
πες παλι..σιγουρα ρωτησες εμενα??
δεν θυμαμαι
δεν ρωτησα απλα περιμενα να ποσταρεις.....εδω πιστευω οτι μοιραζομαστε πληροφοριες και τεχνογωσια....
επειδη δεν σε ξερω αλλα ξερω οτι το κατεχεις περιμενα αυτοβουλως να πεις της εντυπωσεις σου απο το προσφατο σου ταξιδι  ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν ρωτησα απλα περιμενα να ποσταρεις.....εδω πιστευω οτι μοιραζομαστε πληροφοριες και τεχνογωσια....
επειδη δεν σε ξερω αλλα ξερω οτι το κατεχεις περιμενα αυτοβουλως να πεις της εντυπωσεις σου απο το προσφατο σου ταξιδι  ;)
εχω πει γενικα λβοβ κ τσερναφτσι ειναι απλο κι ευκολο για αρχη,αλλα εχει πολλους ξενους γενικα το λβοβ,καπως το ψιλοπαιζουν κι οι γκομενες μετα το μαινταν,,
φρανκιφσκ εχει τα πιο καλαλ μουνια κατ εμε,στην περιοχη
αλλα,,το σπαστικο ειναι τα ουκρανικα
δεν σου μιλανε-απαντανε στα ρωσσικα
ουκρανικα συνεχεεια σου μιλανε κ σπανε αρχιδια,,μιλαμε για μαλακες αντρρες γυναικες..τοχαν κ παλια ,αλλα τωρα εχδι παραγινει η φαση...
για υτο κ τελευταια δεν παω πανω απο 2 μερες....
τωρα τι αλλο ειδικα μπορει να ενδθαφερει ταχουμε αναφερει κ πιο παλλια
δεν τα προτεινω ιδιατερα
ντιπρε κ χαρκιβ ειναι 100φορες πιο καλα για μαμησια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τις κλειδώνεις στο διαμέρισμα και ξεχύνεσαι στα κλαμπ.Είναι τακτική Βαλκάνιου τσομπάνη.
πως θα γαμησεις 10φορες την μερα 50χρονων ανθρωπος λεω... :grin:
οχι πως τι; μαντρωνεις... :o

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
με vip ψολα ονλυ κοκα κολα  :grin: και μετα τα 50 καλητεχνηκα γλυφομουνια αρτιστα :tooth:

Συνημμένα

• 2015-11-17_102722.jpg
    2015-11-17_102722.jpg
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 2015-10-11_170410.jpg
    2015-10-11_170410.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 39

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom