Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
3 THN MERA?καθε μερα?πολυ κμαν σε βρισκω κ σενα!!!! :grin:
επιλεκτικα διαβαζεις
1-2 αντε το ΠΟΛΥ 3 την μερα
ΟΧΙ καθε μερα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ 1ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΤΟ δευτερο με μεγαλη χρονοκαθυστερηση,
ε τρια την πρωτη μερα σιγουρα τωρα για τις υπολοιπες μερες......αμα με ταισουν καρυδια με μελι και πιω κανα εκχειλισμα απο τριβολι...κανω πεντε μετανοιες και μου τον γλυφουν καμια ωρα σηκωνετε

ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΛΑΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ 5 τις πρωτες 2 μερες  :2funny:
ΥΓ: ΚΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
επιλεκτικα διαβαζεις

ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΛΑΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ 5 τις πρωτες 2 μερες  :2funny:
ΥΓ: ΚΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ

Δεν τα λες ολα ...............μετα την 5η μερα ομως;;;;;;;;; ουτε ενα ....... πηγαιναμε για φυσιολατρεια και τουρισμο στα  εστιατορια της περιοχης.

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δεν τα λες ολα ...............μετα την 5η μερα ομως;;;;;;;;; ουτε ενα ....... πηγαιναμε για φυσιολατρεια και τουρισμο στα  εστιατορια της περιοχης.
5νθημερη εργασια
πηρες μια μερα ρεπο :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν αλλάζει με τίποτα.
Και μπροστά στη Σλάβα μουνάρα η αντίστοιχη Ελληνίδα μουνάρα είναι 3 τάξεις μεγέθους ποιότητας ΚΑΤΩ.

Σωστός !!!  :hi: :hi:

Και για να συμπληρώσω την εικόνα. Αν η Σλάβα καταλάβει ( μετά απο κάποιο χρόνο ) ότι δεν τη γουστάρεις μόνο για σεξ αλλά ότι τη γουστάρεις και γενικότερα σαν παρέα και σαν άνθρωπο, αρχίζει να της κάνει κλικ ότι ίσως βρήκε αυτό που οι γυναίκες λένε ''Αληθινή Αγάπη''. Και τότε γίνεται απο πλευράς συμπεριφοράς ''Χαλί να την πατήσεις''.

Αυτό παίρνει βέβαια κάποιο χρόνο και οι περισσότεροι απο εμάς εδώ μέσα είμαστε πολυσυλλεκτικοί/πολυγαμικοί πόρνοι που λειτουργούμε στη βάση του πόσο γράφει το πουτσοκοντέρ. Οπότε σπάνια θα φτάσουμε στο σημείο που αναφέρω.

Ακόμη και ο Καζαντζάκης στο Ζορμπά αναφερεται στη ''Γυναίκα τη Σλάβα που αν αγαπήσει στα δίνει όλα''

Μπορεί να ακουστώ ως αιρετικός εδώ μέσα !!! :2funny: :2funny:

Επειδή όμως το έχω ζήσει σαν εμπειρία, για όσους  τύχει και πετύχετε κάποιο εννιάρι - δεκάρι σε Σλάβα, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε και να επιμείνετε για κάποιο χρόνο σε κάτι που να παραπέμπει σε σχέση η ''σχέση''.

Είναι εμπειρία ζωής, ιδίως αν έχεις συνηθίσει σε συμπεριφορές ''ελεεινίδων''.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
5νθημερη εργασια
πηρες μια μερα ρεπο :2funny:
χαχαχαχ οραιο αυτο.ουτε εγω θελω συνεχεια να ειμαι με κοπελες,ουτε πλεον ενδιαφερωμε τοσο να γαμω οσες πιο πολλες θελω,προτιμω να κανω και τις βολτες μου για γνωριμιες.σοφια πηγα σαν πορνοτουριστας για αυτο εψαχνα και ηθελα συνεχεια,οδυσσο θελω χρονο για μενα και βολτες,δεν μπορω κλισμενος με μια μαλακισμενη.αλλαν τι λες για βουκουρεστι?εχει 4-5 χρονια να παω,13-15 γεναρι θα ειμαι εκει οπειος θα ειναι ρουμανια.απο 15-19 λισαβωνα,απο 19-22 παλι βουκουρεστι.εδωσα 80 ευρο με βαλιτσες με ταρομ για βουκουρεστι,αλλα 250 απευθειας πτηση λισαβωνα.αν πηγαινα ουκρανια 320 εισιτιριο,εξοδα θα ειχα 200 ευρο την μερα ενω λισαβωνα-βουκουρεστι αντε 30 την μερα φαγητο-καφε.εχω γνωστους,αν βρω το ενα παιδι θα με παρει σε σαλον με 30 ευρο.οταν με επαιρναν οι ταξιτζιδες εδινα 60-80.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και για να συμπληρώσω την εικόνα. Αν η Σλάβα καταλάβει ( μετά απο κάποιο χρόνο ) ότι δεν τη γουστάρεις μόνο για σεξ αλλά ότι τη γουστάρεις και γενικότερα σαν παρέα και σαν άνθρωπο, αρχίζει να της κάνει κλικ ότι ίσως βρήκε αυτό που οι γυναίκες λένε ''Αληθινή Αγάπη''. Και τότε γίνεται απο πλευράς συμπεριφοράς ''Χαλί να την πατήσεις''.

Αυτό παίρνει βέβαια κάποιο χρόνο και οι περισσότεροι απο εμάς εδώ μέσα είμαστε πολυσυλλεκτικοί/πολυγαμικοί πόρνοι που λειτουργούμε στη βάση του πόσο γράφει το πουτσοκοντέρ. Οπότε σπάνια θα φτάσουμε στο σημείο που αναφέρω.

Ακόμη και ο Καζαντζάκης στο Ζορμπά αναφερεται στη ''Γυναίκα τη Σλάβα που αν αγαπήσει στα δίνει όλα''

Επειδή όμως το έχω ζήσει σαν εμπειρία, για όσους  τύχει και πετύχετε κάποιο εννιάρι - δεκάρι σε Σλάβα, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε και να επιμείνετε για κάποιο χρόνο σε κάτι που να παραπέμπει σε σχέση η ''σχέση''.

Σλάβα για σχέση?Αυτό και αν είναι λάθος.Σε δυο μήνες θα σου έχουν γίνει τα κέρατα περικοκλάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό μου θυμίζει Flowchart στη παραγωγή Software !! :2funny: :2funny:

Χρειάζεται τόση ανάλυση και τόσο στρατηγικός σχεδιασμός ???

Εγώ αντιθέτως πίνω ήσυχα το ποτό μου σε ένα μέρος που έχω καλή εποπτεία του χώρου και επιλέγω 2-3 εναλλακτικές.

Σε κάποια φάση μέσω eye contact η μέσω ενός χαμόγελου δείχνω στον στόχο ότι με ενδιαφέρει.

Η διαφορά που εγώ έχω δεί στο Ανατολικό Μπλόκ σε σχέση με την Ελλάδα είναι η εξής.

Η Σλάβα μετά τη πρώτη, η τις πρώτες  δικές σου κίνησεις, αν γουστάρει θα σου χαμογελάσει προσκαλώντας σε ουσιαστικά.

Η Ελληνίδα θα σκουντήσει τη φίλη της η τις φίλες της που κάθονται δίπλα της για να τους πεί χασκογελώντας '' Αυτός εκεί μου τη πέφτει''. Στη συνέχεια  συνήθως θα φροντίσουν να σε απαξιώσουν ομαδικά εκτός και αν είσαι ο super γκόμενος, η κάποιος που δειχνει φραγκάτος, η επώνυμος κλπ.

Οι παραπάνω συμπεριφορές δείχνουν κάτι. Οτι οι Σλάβες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες, και δεν έχουν θέμα να απολαύσουν αυτό που λέγεται σεξ, υπο την προυπόθεση ότι πραγματικά γουστάρουν κάποιον.

Οι ελληνίδες αντίθετα έχουν σαν πρωταρχικό τους στόχο την επιβεβαίωση ότι μετράνε σα γκόμενες. Το σεξ είναι για αυτές μέσο και όχι στόχος. Ετσι τις έχουν μάθει οι μανούλες τους και αυτό δύσκολα αλλάζει.

Φαντάσου έναν κυνηγό να λέει πάω στο δάσος αράζω πίνω το ποτάκι μου σταμπάρω διακριτικά κανά δυο κοτσύφια και τους χαμογελάω.Για τις γκόμενες θέλει τρέξιμο είναι άγρια εκεί έξω δεν έχεις πολυτέλειες και κομφορτιές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστός !!!  :hi: :hi:

Επειδή όμως το έχω ζήσει σαν εμπειρία, για όσους  τύχει και πετύχετε κάποιο εννιάρι - δεκάρι σε Σλάβα, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε και να επιμείνετε για κάποιο χρόνο σε κάτι που να παραπέμπει σε σχέση η ''σχέση''.

Τι απελευθερωμενες και πρασινα αλογα οι σλαβες ρε τυπε. Ολες οι γυναικες γενικα τα ιδια σκατα εχουν στο μυαλο τους. Απλα πως τα βγαζουν ειναι.
Οι σλαβες ολο σαλια μαλια ειναι, και οταν ερθει η κρισιμη στιγμη σα μημουαπτα κανουν και αυτες. Το μονο που μενει ειναι οτι σε κουραζουν. Και κρυες ανεραστες. Βλεπεις οτι δεν αξιζει το ολο πανυγηρακι.
Τεσπα αν θες πραγματικα απελευθερωμενες γυναικες στο σεξ, στον τριτο κοσμο δε θα βρεις. Ολες εχουν τα κομπλεξ τους. Καποιες αμερικανες και δυτικοευρωπαιες ειναι αλλα και αυτες εχουν αλλα .

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τι απελευθερωμενες και πρασινα αλογα οι σλαβες ρε τυπε. Ολες οι γυναικες γενικα τα ιδια σκατα εχουν στο μυαλο τους. Απλα πως τα βγαζουν ειναι.
Οι σλαβες ολο σαλια μαλια ειναι, και οταν ερθει η κρισιμη στιγμη σα μημουαπτα κανουν και αυτες. Το μονο που μενει ειναι οτι σε κουραζουν. Και κρυες ανεραστες. Βλεπεις οτι δεν αξιζει το ολο πανυγηρακι.
Τεσπα αν θες πραγματικα απελευθερωμενες γυναικες στο σεξ, στον τριτο κοσμο δε θα βρεις. Ολες εχουν τα κομπλεξ τους. Καποιες αμερικανες και δυτικοευρωπαιες ειναι αλλα και αυτες εχουν αλλα .
Ταυλανδεζες τυπε... απο προσωπικη εμπειρια... και γαμω τα ανωμαλα γαμησια... Και φιλοσοφια τυπου "Ο αντρας κανει κουμαντο"
Εχουν ενα κολημα στην χωρα τους.. Αν δουν εναν αντρα να ειναι δυστυχισμενος τοτε θα πουν "Αυτος ο αντρας δεν εχει καλη γυναικα,γι αυτο ειναι ετσι"
Ακου τωρα πονηρια... το βρηκανε το κολπο οι πουστηδες...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σλάβα για σχέση?Αυτό και αν είναι λάθος.Σε δυο μήνες θα σου έχουν γίνει τα κέρατα περικοκλάδα.

Φιλαρακο εγραψα σχεση η "σχεση" και ο νοων νοειτω !!.
Επισης εγραψα υπο την προυποθεση οτι σε καψουρευεται για να το πω λαικα.

Ο διαολος κρυβεται στις "λεπτομερειες". :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλαρακο εγραψα σχεση η "σχεση" και ο νοων νοειτω !!.
Επισης εγραψα υπο την προυποθεση οτι σε καψουρευεται για να το πω λαικα.

Ο διαολος κρυβεται στις "λεπτομερειες". :2funny:

Καλά αν βρεις Σλάβα που να τη γαμάει μόνο ένας έχεις πετύχει λαχείο.Εδώ λένε τι θα κάνω όταν αγαπάω τον έναν ενώ είμαι ερωτευμένη με τον άλλο?Και έχω και ανάγκη τα λεφτά του μπάρμπα.Για σεξ,χαιλίκια και τρελλές εμπειρίες εξτρίμ γαμήσια καλές είναι.Αλλά για μόνιμη σχέση πρέπει η άλλη να είναι πολύ καπάτσα συνήθως τις βαριέσαι στο τριήμερο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ταυλανδεζες τυπε... απο προσωπικη εμπειρια... και γαμω τα ανωμαλα γαμησια... Και φιλοσοφια τυπου "Ο αντρας κανει κουμαντο"
Εχουν ενα κολημα στην χωρα τους.. Αν δουν εναν αντρα να ειναι δυστυχισμενος τοτε θα πουν "Αυτος ο αντρας δεν εχει καλη γυναικα,γι αυτο ειναι ετσι"
Ακου τωρα πονηρια... το βρηκανε το κολπο οι πουστηδες...
και οι ταυλανδεζες μεχρι πριν 10 χρονια....απο τοτε που μπηκε ο ζαρας και τα μακντοναλντ στη ζωη τους ....το χασαν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φαντάσου έναν κυνηγό να λέει πάω στο δάσος αράζω πίνω το ποτάκι μου σταμπάρω διακριτικά κανά δυο κοτσύφια και τους χαμογελάω.Για τις γκόμενες θέλει τρέξιμο είναι άγρια εκεί έξω δεν έχεις πολυτέλειες και κομφορτιές.

Ειναι θεμα προτιμησεων και οπτικης φιλαρακο.

Προσωπικα προτιμω να ψαρευω γκομενες παρα να τις κυνηγαω.

Η αποψη "το ψαρι θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι"
με βρισκει παντελως αντιθετο. Κατι αγχωμενοι αγαμητοι θα την εβγαλαν πανω στο αγχος τους να γραψει το πουτσοκοντερ τους που ειναι σαφης ενδειξη κομπλεξ κατα την σποψη μου.

Τα πιο ωραια μουνια τα κτυπανε τυποι που ανταποκρινονται στο αμερικανικο επιθετο cool.

Αυτοι που αγχωνονται να γραψει το κοντερ τους συνηθως σαβουρια η μετριαντζες βαρανε.

Και αν ολες οι γυνσικες απανταχου της γης εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο αυτο ειναι ότι μυριζονται τους αγχωμενους αγαμητους μια ωρα δρομο και η τους αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι η τους "ξεπουπουλιαζουν".

Η δικη μου εμπειρια σε πανω απο 15 χωρες τη τελευταια εικοσαετια λογω επαγγελματος αυτα μου λεει.

Αλλα σεβομαι και τις αποψεις των σλλων.
Φιλικα Παντα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και οι ταυλανδεζες μεχρι πριν 10 χρονια....απο τοτε που μπηκε ο ζαρας και τα μακντοναλντ στη ζωη τους ....το χασαν

Στεφαν λες να τις χαλασαμε εμεις τις Ταιλανδες ρε φιλε ?? :2funny:

Για αυτο το γυρισα εγω στην Αφρική τελευταια !! :rockon: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ρε κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω μαζί σου  :headbang:  ΟΚ τα δραματοποιείς λίγο αλλά κι εγώ έχω πολύ καλή εικόνα για τις Σλάβες... Δεν έχω δοκιμάσει Ασιάτισσα ακόμα βέβαια σε σχέση, για τις οποίες ακούγονται διθύραμβοι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω μαζί σου  :headbang:  ΟΚ τα δραματοποιείς λίγο αλλά κι εγώ έχω πολύ καλή εικόνα για τις Σλάβες... Δεν έχω δοκιμάσει Ασιάτισσα ακόμα βέβαια σε σχέση, για τις οποίες ακούγονται διθύραμβοι.
Γιατι ?? Υπαρχει λογος που ειναι δυσκολο νσ συμφωνησεις εσυ η καποιος αλλος  μαζι μου ??

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλά αν βρεις Σλάβα που να τη γαμάει μόνο ένας έχεις πετύχει λαχείο.Εδώ λένε τι θα κάνω όταν αγαπάω τον έναν ενώ είμαι ερωτευμένη με τον άλλο?Και έχω και ανάγκη τα λεφτά του μπάρμπα.Για σεξ,χαιλίκια και τρελλές εμπειρίες εξτρίμ γαμήσια καλές είναι.Αλλά για μόνιμη σχέση πρέπει η άλλη να είναι πολύ καπάτσα συνήθως τις βαριέσαι στο τριήμερο.
εισαι μπροστα!!! :kneel: :kneel: :kneel:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφαν λες να τις χαλασαμε εμεις τις Ταιλανδες ρε φιλε ?? :2funny:

Για αυτο το γυρισα εγω στην Αφρική τελευταια !! :rockon: :2funny:
τις τσακισαμε σαν γκαζον πατημενο εμεις οι ελληναρες κατα ενα ποσοστο τη δεκαετια 2000-2010 που ο καθε τσομπανος το παιζε κλαρινογαμπρος με τις επιδοτησεις της ευρωπης (που εμεις θα πληρωσουμε τωρα) και ο καθε παχυσαρκος δημοσειος υπαλληλος επερνε 150 μερες αδεια και 5-6 χιλιαρικα για καθε μηνα και το παιζε μοντελο εκει κατω (για τα οποια κανουν απεργιες και φασαρειες που τους κοπηκανε)...και φυσικα εκει τα αρπακτικα δεν τους τη χαρισανε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνούμε. Αλλά κάποιες παρατηρήσεις.

Πρώτον. Δεν μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα για την γενικότερη ιδιοσυγκρασία και την σεξουαλική πρακτική των γυναικών ενός λαού παίρνοντας δεδομένα μόνο απο τις πουτάνες του η απο τις επονομαζόμενες semipros ( ημιπουτάνες, βιζιτούδες, περαστιασιακές πουτάνες, όπως θέλεις αποκάλεσέ της ). Πρέπει να ''τριφτείς'' με το γενικότερο πληθυσμό και ασφαλώς χρόνος για αυτό δεν υπάρχει παρά μόνο αν μένεις μεγάλα χρονικά διαστήματα σε αυτές τις χώρες, η αν ''προετοιμάζεις το έδαφος'' μέσα απο τα site γνωριμιών σπορ στο οποίο   πολλοί φίλοι του site διαπρέπουν !!! :2funny: :2funny: Ονόματα δε λέμε για να μην θιχθούν κάποιοι. :2funny: :2funny:

Δεύτερον. Εγώ δεν παρότρυνα κανένα να παει να κάνει σχέση με σλάβα. Απλώς επεσήμανα ότι αν βρείς κάποιο εννιάρι δεκάρι ( απο πλευράς εμφάνισης ) και δεις ότι τσιμπάει υπο την έννια ότι σε ψιλοκαψουρεύεται, κάνε λίγη κράτη μένοντας για κάποιο χρονικό διάστημα μαζί της και θα έχεις μια εμπειρία που για πολλούς πιστεύω θα είναι πρωτόγνωρη.Για εμένα τουλάχιστον σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις ήταν. Ο τρόπος που σου δίνονται αυτές οι γυναίκες όταν δαγκώνουν τη λαμαρίνα είναι ιδιαίτερος αν όχι μοναδικός. Σε αυτή τη περίπτωση στο υπογράφω ότι η συγκεριμένη γυναίκα για όσο τουλάχιστον είναι σε αυτή τη κατάσταση που περιγράφω δεν θα γαμιέται με άλλους πέρα απο τις γενικότερες συνήθειές και πρακτικές της σε άλλες φάσεις της ζωής της.

Τρίτον. Το ότι η γενικότερη τάση σε ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού τους χαρακτηρίζεται απο σεξουαλική ελευθεριότητα ( αυτό δηλαδή που εσύ γράφεις ότι γαμιούνται με πολλούς )  είναι αλήθεια, και αποδυκνύει ότι στο θέμα που λέγεται σεξ δεν έχουν ηθικές αναστολές. Ουσιαστικά συμφωνείς με αυτό που έγραψα ότι σεξουαλικά είναι απελευθερωμένες. Αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι για αρκετές γενιές ζούσαν λόγω κομουνιστικού καθεστώτος ουσιαστικά χωρίς θρησκεία και άρα χωρίς θρησκευτικές προκαταλήψεις γύρω απο το σεξ. Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν είναι κομουνιστής. Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Τέταρτον.Σίγουρα ( ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα ) έχουν αρχίσει να επηρεάζονται σε στατιστική βάση απο συμπεριφορές που χοντρικά περιγράφονται απο τον όρο ''πουτανιλίκι light''. Του τέστιν είναι γυναικεία μαγκιά να ''μαδάμε'' φορτωμένους μπαρμπάδες,ιδίως ξένους, χρησιμοποιόντας τη σεξουαλικότητα μας. Αυτό όμως δεν είναι ίδιον των Σλάβων γυναικών. Είναι προιόν εξέλιξης του μεταμοντέρνου μαλακοφεμινισμού που σαρώνει ήδη όλη τη δύση επεκτεινόμενο και προς αυτές τις χώρες.

Για όποιον θέλει περισσότερα  επί του θέματος( και έχει υπομονή να διαβάζει )  ας κοιτάξει στο σχετικό thread που έιχα παλιότερα ανοίξει εδώ:

Αυτά και τέρμα για να μην κουράζω.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνούμε. Αλλά κάποιες παρατηρήσεις.

Πρώτον. Δεν μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα για την γενικότερη ιδιοσυγκρασία και την σεξουαλική πρακτική των γυναικών ενός λαού παίρνοντας δεδομένα μόνο απο τις πουτάνες του η απο τις επονομαζόμενες semipros ( ημιπουτάνες, βιζιτούδες, περαστιασιακές πουτάνες, όπως θέλεις αποκάλεσέ της ). Πρέπει να ''τριφτείς'' με το γενικότερο πληθυσμό και ασφαλώς χρόνος για αυτό δεν υπάρχει παρά μόνο αν μένεις μεγάλα χρονικά διαστήματα σε αυτές τις χώρες, η αν ''προετοιμάζεις το έδαφος'' μέσα απο τα site γνωριμιών σπορ στο οποίο   πολλοί φίλοι του site διαπρέπουν !!! :2funny: :2funny: Ονόματα δε λέμε για να μην θιχθούν κάποιοι. :2funny: :2funny:

Δεύτερον. Εγώ δεν παρότρυνα κανένα να παει να κάνει σχέση με σλάβα. Απλώς επεσήμανα ότι αν βρείς κάποιο εννιάρι δεκάρι ( απο πλευράς εμφάνισης ) και δεις ότι τσιμπάει υπο την έννια ότι σε ψιλοκαψουρεύεται, κάνε λίγη κράτη μένοντας για κάποιο χρονικό διάστημα μαζί της και θα έχεις μια εμπειρία που για πολλούς πιστεύω θα είναι πρωτόγνωρη.Για εμένα τουλάχιστον σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις ήταν. Ο τρόπος που σου δίνονται αυτές οι γυναίκες όταν δαγκώνουν τη λαμαρίνα είναι ιδιαίτερος αν όχι μοναδικός. Σε αυτή τη περίπτωση στο υπογράφω ότι η συγκεριμένη γυναίκα για όσο τουλάχιστον είναι σε αυτή τη κατάσταση που περιγράφω δεν θα γαμιέται με άλλους πέρα απο τις γενικότερες συνήθειές και πρακτικές της σε άλλες φάσεις της ζωής της.

Τρίτον. Το ότι η γενικότερη τάση σε ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού τους χαρακτηρίζεται απο σεξουαλική ελευθεριότητα ( αυτό δηλαδή που εσύ γράφεις ότι γαμιούνται με πολλούς )  είναι αλήθεια, και αποδυκνύει ότι στο θέμα που λέγεται σεξ δεν έχουν ηθικές αναστολές. Ουσιαστικά συμφωνείς με αυτό που έγραψα ότι σεξουαλικά είναι απελευθερωμένες. Αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι για αρκετές γενιές ζούσαν λόγω κομουνιστικού καθεστώτος ουσιαστικά χωρίς θρησκεία και άρα χωρίς θρησκευτικές προκαταλήψεις γύρω απο το σεξ. Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν είναι κομουνιστής. Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Τέταρτον.Σίγουρα ( ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα ) έχουν αρχίσει να επηρεάζονται σε στατιστική βάση απο συμπεριφορές που χοντρικά περιγράφονται απο τον όρο ''πουτανιλίκι light''. Του τέστιν είναι γυναικεία μαγκιά να ''μαδάμε'' φορτωμένους μπαρμπάδες,ιδίως ξένους, χρησιμοποιόντας τη σεξουαλικότητα μας. Αυτό όμως δεν είναι ίδιον των Σλάβων γυναικών. Είναι προιόν εξέλιξης του μεταμοντέρνου μαλακοφεμινισμού που σαρώνει ήδη όλη τη δύση επεκτεινόμενο και προς αυτές τις χώρες.

Για όποιον θέλει περισσότερα  επί του θέματος( και έχει υπομονή να διαβάζει )  ας κοιτάξει στο σχετικό thread που έιχα παλιότερα ανοίξει εδώ:

Αυτά και τέρμα για να μην κουράζω.

Συμφωνώ με τα 1000 μαζί σου!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom