Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η επαρχιωτοπούλα κάνει το σήμα της νίκης πανηγυρίζοντας το θρίαμβο του βαλκανικού πούτσου.Οχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά αλλά εβαζε τα δυνατά της.Μου έκοψε όμως άλλες τρεις που ήταν μουνάρες.Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος.

u47n0W.png

Από εδώ και πέρα μόνο περιποιημένες γκόμενες Κιέβου.Επαρχία μόνο live.
Τις λυπάμαι βέβαια τις γκόμενες επαρχίας με τα 50 ευρώ μισθό το μήνα αλλά δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.Ο πούιτσος έχει δικαιώματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φτηνιάρη τον κόβω, γαμάει φτωχά κοριτσάκια για ένα πιάτο φαί.

τα ίδια ακριβώς κάνουν αμερικάνοι με τα πολλαπλάσια λεφτά (αλλά και πολλαπλάσια σε ποιότητα μουνιά).

τα περί βαλκανίων είναι να έχουμε να λέμε, να τα διαβάζουν οι ελληναράδες του σάιτ και να φτιάχνονται πριν την βγάλουν να την παίξουν με τις φωτό.

Αυτές μας εκμεταλεύονται.Εμείς είμαστε φοβερά γενναιόδωροι.Αλλά οι απαιτήσεις τους δεν έχουν πάτο.Πέραν οτι παίζει να σε ψειρίσουν κιόλας πάλι την πάτησα χτες μου έχουν μειωθεί τα αντανακλαστικά.
Μου έφυγε ένα χιλιάρικο σε αυτό το ταξίδι αλλά η νύχτα ήταν ένα απέραντο τσιμπούκι.Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν η Ουκρανία υπερέχει αισθητά της Πολωνίας.Αν εξαιρέσουμε το Κίεβο βέβαια που είναι μια κατηγορία μόνο του.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά αρκεί να πας φορτωμένος.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Η επαρχιωτοπούλα κάνει το σήμα της νίκης πανηγυρίζοντας το θρίαμβο του βαλκανικού πούτσου.Οχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά αλλά εβαζε τα δυνατά της.Μου έκοψε όμως άλλες τρεις που ήταν μουνάρες.Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος.

u47n0W.png

Από εδώ και πέρα μόνο περιποιημένες γκόμενες Κιέβου.Επαρχία μόνο live.
Τις λυπάμαι βέβαια τις γκόμενες επαρχίας με τα 50 ευρώ μισθό το μήνα αλλά δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.Ο πούιτσος έχει δικαιώματα.
type αντιαρματιστης εισουν στον στρατο  :think: βαρεα και τσιμπουκοπνιχτηκα :2funny: ποσα εδωσες συνολικα και αναλυτηκα  :helpplea: το Τ34 παντος ειταν δυναμη    :boobies:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
500 ευρώ για 4 γκόμενες.Απεριόριστα τσιμπούκια ακάποτα.Γενικά η μέση τιμή είναι 50 ευρώ για έναν πούτσο.Για ωραίες όμως σπονσορέτς η ταρίφα πάει στα 200.Αυτές θέλουν να τις κυκλοφορείς κιόλας δεν είναι επαγγελματίες.Για γκόμενες από επαρχία δεν υπάρχουν τιμές δίνεις ό,τι ευαρεστείσαι.
Οι τρομερές μουνάρες του D Lux θέλουν στάνταρ μια τετρακοσάρα σε δώρα,εξόδους.Δεν το έχω κάνει ακόμα το έχω στα σκαριά αλλά εκεί φαίνεται να παίζουν.Δηλαδή αν πας στο 1% του Κιέβου σε ποιότητα ετοιμάσου για μια πεντακοσάρα να φύγει τουλάχιστον και χρειάζεσαι και δυο μέρες.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
500 ευρώ για 4 γκόμενες.Απεριόριστα τσιμπούκια ακάποτα.Γενικά η μέση τιμή είναι 50 ευρώ για έναν πούτσο.Για ωραίες όμως σπονσορέτς η ταρίφα πάει στα 200.Αυτές θέλουν να τις κυκλοφορείς κιόλας δεν είναι επαγγελματίες.Για γκόμενες από επαρχία δεν υπάρχουν τιμές δίνεις ό,τι ευαρεστείσαι.
Οι τρομερές μουνάρες του D Lux θέλουν στάνταρ μια τετρακοσάρα σε δώρα,εξόδους.Δεν το έχω κάνει ακόμα το έχω στα σκαριά αλλά εκεί φαίνεται να παίζουν.Δηλαδή αν πας στο 1% του Κιέβου σε ποιότητα ετοιμάσου για μια πεντακοσάρα να φύγει τουλάχιστον και χρειάζεσαι και δυο μέρες.
diladi  ρε μαστορα της βρισκεις στο διαδικτιο πριν πας και της λες 50 ευρα να σε γαμησω :helpplea:  για λεγε για λεγε! . Σε γκριβνα εγώ πάντως τετιες μέτριες μέχρι 600 γκριβνα δίνω πότε δεν πλήρωσα σε ευρώ στο κιεβο και αυτες που λες στης δισκοθηκες και στα μπαρ εχεις παρει πως γινετε το ψησημο? ξερεις ρωσικα? εκτιμω παντος την καλη σου προθεση να ενημερωσεις ..  :orchestra:  το φως το κληνεις οταν γαμας? :2funny:  στο αεροδρομια ολα οκ? σε ψαξαν εκτακτα μετρα με πολεμο και τρομοκρατια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή από χτες δεν τη λες μέτρια.

caPRPN.jpg

Πληρώνεις καθαρά ανάλογα με την εμφάνιση.Προσπάθησα να εξηγήσω περίπου πώς πάνε οι τιμές.
Στα κλαμπ είτε κάνεις άμεση προσφορά αν την κόψεις οτι πάει για one night stand ή παίρνεις τηλέφωνο και τη βγάζεις στα μαγαζιά την άλλη μέρα.Το 30% περίπου στα κλαμπ είναι σεμι προς.Ενα άλλο 40% ψάχνει σοβαρό σπόνσορα και οι υπόλοιπες είναι πιασμένες(έρχονται με τους σπόνσορες στο μαγαζί).
Δηλαδή αν είναι η άλλη υπερμουνάρα δε θα πεις θα σου δώσω 100 ευρώ γιατί θα σε κλάσει σε dt έχει πολύ καλύτερες προσφορές.Αν όμως της πεις θα σου πάρω κόσμημα ή iphoni θεωρεί την προσφορά σοβαρή και μπορεί να δείξει ενδιαφέρον.Είναι καθαρά θέμα του τι προσφέρεις οι γκόμενες συνήθως δε θέλουν να χάνουν το χρόνο τους θέλουν καλές προσφορές.Αλλιώς για να λένε μαλακίες πάνε και με τις φίλες τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Χωρις να αμφισβητω αυτα που γραφεις, και χωρις να εχω αποψη ειδικα για ουκρανια οι τιμες που γραφεις ακουγονται ψηλες για μια χωρα υπο οικοκομικη καταρευση και σε εμπολεμη ουσιαστικα κατασταση.

Η κοπελα της φωτογρσφιας απο εμφανιση ειναι μαλλον πιο κατω απο μια μεση περιπτωση κοπελας στα στουντιο της ελλαδας του πενηνταρικου για ενα γαμησι.

Επιπλεον τα 200αρια η τα 400αρια σε ελαχιστα εσκορτιλικια παιζουν στην Αθηνα.

150 - 200 ευρω παιζουν αθηνα τα πρωτοκλασατα citytours οπου συνηθως βρισκεις ενιαρια η πιο σπανια δεκαρια.

Εισαι σιγουρος για τα νουμερα ?? Μηπως αυτα που γραφεις ειναι αρχικες τιμες με μεγαλο ππερθωριο διαπραγματευσης ??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρις να αμφισβητω αυτα που γραφεις, και χωρις να εχω αποψη ειδικα για ουκρανια οι τιμες που γραφεις ακουγονται ψηλες για μια χωρα υπο οικοκομικη καταρευση και σε εμπολεμη ουσιαστικα κατασταση.

Η κοπελα της φωτογρσφιας απο εμφανιση ειναι μαλλον πιο κατω απο μια μεση περιπτωση κοπελας στα στουντιο της ελλαδας του πενηνταρικου για ενα γαμησι.

Επιπλεον τα 200αρια η τα 400αρια σε ελαχιστα εσκορτιλικια παιζουν στην Αθηνα.

150 - 200 ευρω παιζουν αθηνα τα πρωτοκλασατα citytours οπου συνηθως βρισκεις ενιαρια η πιο σπανια δεκαρια.

Εισαι σιγουρος για τα νουμερα ?? Μηπως αυτα που γραφεις ειναι αρχικες τιμες με μεγαλο ππερθωριο διαπραγματευσης ??

Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.Προτείνεις μια τιμή και αυτή δέχεται ή δε δέχεται ή ζητάει περισσότερα.Κίεβο να πεις κάτω από 50 ευρώ δε γίνεται.
Η σύγκριση δεν είναι με επαγγελματίες που μπορούν να μειώνουν τις τιμές χάρη σε όγκο πελατών αλλά με φοιτήτριες που σπονσοράρονται Ελλάδα.Θα γαμηθεί π.χ. μια φοιτήτρια από τη Λάρισα με 50 ευρώ για όλη τη νύχτα;Θα κάτσει μία από την Αλεξανδρούπολη π.χ. μόνο επειδή θα πληρώνεις κατάλυμα και εστιατόρια;

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αυτή από χτες δεν τη λες μέτρια.

caPRPN.jpg

Πληρώνεις καθαρά ανάλογα με την εμφάνιση.Προσπάθησα να εξηγήσω περίπου πώς πάνε οι τιμές.
Στα κλαμπ είτε κάνεις άμεση προσφορά αν την κόψεις οτι πάει για one night stand ή παίρνεις τηλέφωνο και τη βγάζεις στα μαγαζιά την άλλη μέρα.Το 30% περίπου στα κλαμπ είναι σεμι προς.Ενα άλλο 40% ψάχνει σοβαρό σπόνσορα και οι υπόλοιπες είναι πιασμένες(έρχονται με τους σπόνσορες στο μαγαζί).
Δηλαδή αν είναι η άλλη υπερμουνάρα δε θα πεις θα σου δώσω 100 ευρώ γιατί θα σε κλάσει σε dt έχει πολύ καλύτερες προσφορές.Αν όμως της πεις θα σου πάρω κόσμημα ή iphoni θεωρεί την προσφορά σοβαρή και μπορεί να δείξει ενδιαφέρον.Είναι καθαρά θέμα του τι προσφέρεις οι γκόμενες συνήθως δε θέλουν να χάνουν το χρόνο τους θέλουν καλές προσφορές.Αλλιώς για να λένε μαλακίες πάνε και με τις φίλες τους.
 Μαν θεέ πάρε την παε  :rockon: με το συμπαθειο και όντος μέγας θαυμαστής σου λόγω της μουρλειας που έχεις στην ηλικία που μου είπαν ότι ίσε !48!  σε κάνω πλάκα που και που να ανεβαίνουμε  ;) τα μωρά καλά και γαμησημα σε τετια τιμή χωρίς πολλά πολλά :tits2: εύγε άλλα κατατόπισε τον λαό καλύτερα αν θες μπας και καταλάβουν τι εστι βερίκοκο  :kneel: :kneel: :kneel:  προ Σεμιπρο βλαχες κτλ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.Προτείνεις μια τιμή και αυτή δέχεται ή δε δέχεται ή ζητάει περισσότερα.Κίεβο να πεις κάτω από 50 ευρώ δε γίνεται.
Η σύγκριση δεν είναι με επαγγελματίες που μπορούν να μειώνουν τις τιμές χάρη σε όγκο πελατών αλλά με φοιτήτριες που σπονσοράρονται Ελλάδα.Θα γαμηθεί π.χ. μια φοιτήτρια από τη Λάρισα με 50 ευρώ για όλη τη νύχτα;Θα κάτσει μία από την Αλεξανδρούπολη π.χ. μόνο επειδή θα πληρώνεις κατάλυμα και εστιατόρια;

Ωραια μιλαμε λοιπον για semipros. Κατανοητο.

Οχι στην Λαρισα η στην Αλεξανδρουπολη δεν θα παει μια φοιτητρια semipro για κατι λιγοτερο απο 50 ευρω. Στην Λαρισα ομως η στην Αλεξανδρουπολη ο μεσος μισθος δεν ειναι 50 ευρω και κατω οπως εσυ λιγο πριν ανεφερες οτι ειναι στην ουκρανια. Αντιθετα ειναι πολυ παραπανω βεβαια.

Για αυτο και μου φαινονται οι τιμες που αναφερεις ψηλες ακομα και για semipros.

Εχεις δοκιμασει να κινηθεις καθολου σε χωρους οπου δεν συχναζουν τουριστες αλλα μονο ντοπιοι ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εκεί οι ντόπιοι γαμάνε τζάμπα (και εννοείται και καλύτερα).

Παγια δικη μου τακτικη σε βουλγαρια ρουμανια μολδαβια.
Παντα πληρωνα βεβαια γιατι ενταξει ξενος ημουν και εμενα μικρα χρονικα διαστηματα. 

Αλλα οχι στα επιπεδα που γραφει ο φιλος παραπανω.

Βεβαια τα μερη αυτα ειναι για τα κλαματα. Οι περισσοτερες γκομενες εκει επισης για κλαματα. Αλλα ειχε και αρκετες λσμπρες εξαιρεσεις αν γυριζες και το εψαχνες λιγο.

Επιπλεον εκει ο καλοβαλμενος ξενος κανει τη διαφορα
για αυτο τον κυνηγανε αντι να κυνηγαει ο ιδιος. Αλλη αισθηση.

Θελει ομως και προσοχη απο πλευρας ασφαλειας, γιατι αν παραστησεις το "μεγιστανα" ευκολα γινεσαι στοχος.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

και όχι μόνο γαμάνε αλλά τρώνε, πίνουνε, ντύνονται, γυμνάζονται και κουρεύονται τζάμπα.

αυτές οι χώρες δεν θέλουν λεφτά, θέλουν τρόπο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραια μιλαμε λοιπον για semipros. Κατανοητο.

Οχι στην Λαρισα η στην Αλεξανδρουπολη δεν θα παει μια φοιτητρια semipro για κατι λιγοτερο απο 50 ευρω. Στην Λαρισα ομως η στην Αλεξανδρουπολη ο μεσος μισθος δεν ειναι 50 ευρω και κατω οπως εσυ λιγο πριν ανεφερες οτι ειναι στην ουκρανια. Αντιθετα ειναι πολυ παραπανω βεβαια.

Για αυτο και μου φαινονται οι τιμες που αναφερεις ψηλες ακομα και για semipros.

Εχεις δοκιμασει να κινηθεις καθολου σε χωρους οπου δεν συχναζουν τουριστες αλλα μονο ντοπιοι ??

Δεν έχει τόσο μεγάλη σχέση ο μισθός σε σχέση με αυτά που ζητάνε οι γκόμενες.Πιο μεγάλο ρόλο παίζει η τιμή ενοικίου εκεί που μένει η γκόμενα.Εχω γράψει πολλές φορές οτι γκόμενα ίσον ενοίκιο.Για αυτό και οι Πολωνέζες δε ζητάνε περισσότερα από τις Ουκρανές παρόλο που οι μισθοί στην Πολωνία είναι πενταπλάσιοι από την Ουκρανία.
Στο λένε και οι ίδιες εξάλλου με τα λεφτά που μου έδωσες θα πληρώσω το ενοίκιο.
Εσύ ας πούμε αν ήθελες να σπονσοράρεις μια φοιτήτρια στη Λάρισα πόσα περίπου υπολογίζεις οτι θα της έδινες;Κάπως έτσι είναινκαι εκεί απλά υπάρχει τεράστια ζήτηση για σπόνσορες και άπειρη προσφορά γυναικών.Το ίδιο και Πολωνία σε μικρότερο βέβαια βαθμό αλλά και εκεί οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
30 ευρώ κάτι τέτοιες στα στούντιο στην Ελλάδα,με τίποτα παραπάνω.
Με πενηντάρικο βρίσκεις αν είσαι και λίγο τυχερός διμετρο Ουκρανιδι αρκετές φορές.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτές μας εκμεταλεύονται.Εμείς είμαστε φοβερά γενναιόδωροι.Αλλά οι απαιτήσεις τους δεν έχουν πάτο.Πέραν οτι παίζει να σε ψειρίσουν κιόλας πάλι την πάτησα χτες μου έχουν μειωθεί τα αντανακλαστικά.
Μου έφυγε ένα χιλιάρικο σε αυτό το ταξίδι αλλά η νύχτα ήταν ένα απέραντο τσιμπούκι.Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν η Ουκρανία υπερέχει αισθητά της Πολωνίας.Αν εξαιρέσουμε το Κίεβο βέβαια που είναι μια κατηγορία μόνο του.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά αρκεί να πας φορτωμένος.
παλι την πατησες???τι θα γινει?100χρονων πηγες... :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οχι τοσο θυμα ρε..ελεος!!!  τι 200σαρες κ 500αρες κουβεντιαζεθις.....στην ουκρανια πηγες οχι στο αμβουργο
:helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom