ποιο πολυ ψυχολογο σε κοβω παρα ταξιδιωτη αλλα μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και απαντας χαχαχχα.εμεις αμορφωτοι πουτανιαριδες ειμασται.
Φιλαρακο ολη μου τη ζωη τα τελευταια 20 χρονια ταξιδευω για επαγγελματικους λογους με βαση ειτε την Ελλαδα ειτε διαφορες χωρες του εξωτερικου.
Πολλες φορες συνδυαζω τα επαγγελματικα μου ταξιδια με διακοπες που εχουν και το στοιχειο του "αθληματος" που το site υπαινισεται.
Η ψυχολογια και η κοινωνιολογια με βοηθανε πολυ στη δουλεια μου για αυτο και ασχολουμαι πολυ μαζι τους.Η βασικη μου αρχη ειναι οσο δουλευω το κατω κεφαλι να δουλευω και το πανω κεφαλι. Ειναι ζητημα ισσοροπιας !
Μη μπερδευεσαι ομως, στη βαση πουτανιαρης οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα, ειμαι και εγω. Απλα τις πουτανες επιλεγω να τις χρησιμοποιω συμπληρωματικα στις γκομενες και μονο αν σπο πλευρας εμφανισης η συμπεριφορας εχουν να μου δωσουν κατι παραπανω απο τις εκαστοτε γκομενες μου. Κυνηγαω ποιοτητα οχι ποσοτητα, χωρις ομως να κατακρινω οσους κυνηγανε ποσοτητα. Ο καθενας οπως θελει ζει.
Αν θελεις να δεις ποστ μου απο ταξιδια κοιταξε για παραδειγμα εδω
ειναι για μαδαγασκαρη και Ταιλανδη αντιστοιχα με αρκετο φωτογραφικο υλικο στο οποιο αρεσκομαι.
Οσον αφορα Ανατολικη Ευρωπη. Βουλγαρια, Σερβια, Ρουμανια, Μολδαβια, Ρωσσια, εχω παει ( Τριημερα Τετραημερα ) πανω απο 10 φορες σε καθε χωρα. Το Deja Vu για παραδειγμα στο κισιναου το εχω "χτισει". Στο Μπελς στη Μολδαβια εχω συναντησει τη μεγαλυτερη "πυκνοτητα μουνιου " στην ευρωπη.
Στην Ελλαδα παλια σε διαφορετικες περιοδους ειχα γκομενες μια ουκρανη και μια ρωσιδα. Επιπλεον και καποιοι φιλοι μου πιο φανατικοι πουτανιαρηδες ειχαν. Κατι ξερω λοιπον απο Ανατολικη Ευρωπη. Τωρα αν οι γριουλες στη κυπρο συμφωνουν μαζι μου, χαιρομαι ιδιαιτερως.
Αυτα για εμενα και σταματαω γιατι ειναι ακομψο να περιαυτολογώ. Μονο επειδη με ρωτησες απαντησα.Αν θες περισσοτερα ρωτα με σε pm γιατι δεν νομιζω οτι τα δικα μου ενδιαφερουν το thread.
Φιλικα παντα.