Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ?? Υπαρχει λογος που ειναι δυσκολο νσ συμφωνησεις εσυ η καποιος αλλος  μαζι μου ??
συγνωμη ρε φιλε,διαβαζω τωρα τα μυνηματα σου απο το σαιτ για να καταλαβω τι σχεση εχεις με ανατολικη ευρωπη η ουκρανια.γραφεις καπεια πραγματα για καβαφηβες.εγραψες και μια φορα την γνωμη σου για τις ρωσιδες,καπου στην σελιδα 90 που λες τα κλασικα που λενε οσοι δεν εχουν ιδεα απο ρωσια,οτι ερχονται να βρουν καπειον να κανουν παιδεια να χωρισουν και να περνουν διατροφες και αλλα τετεια.αυτα λενε κατι γριουλες στην κυπρο και της μεσης ηλικιας γυναικες που πρωσπαθουν να μας πασαρουν στην κυπρο το παπουτσι απο τον τοπο σου και οτι ολες αυτες δεν κανουν για σπιτι και τετεια.φανταζομαι οι 2 που γνωρισες θα ηταν σε κανα κολομπαρο με τα κλασικα λεγομενα σου,οραιες για γκομενες,σκαρτες για οικογενεια και αλλα τετεια.γραφεις και για αλλα θεματα με βιζιτες,δεν ειδα καπειο ποστ απο εμπειρια σου σε καπεια ανατολικη χωρα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποιο πολυ ψυχολογο σε κοβω παρα ταξιδιωτη αλλα μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και απαντας χαχαχχα.εμεις αμορφωτοι πουτανιαριδες ειμασται.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ο βαλκανιος τσομπανος κμαν φτανει κιεβο  :kneel: :kneel: :kneel:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA[/video] [/video]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυριο θα γίνει της ανωμαλίας.Θα πέσει ο πούτσος βροχή.Πηγαίνω φορτωμένος με μια χιλιάρα για τρελλή νύχτα ακολασίας.Πιο Βαλκάνιος πεθαίνεις.Αγρια γούστα.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
βαλκανιε πουτσαρα φωτο βιντεο  :helpplea: και καλα γαμησια  :kneel: :kneel: :kneel: ο λαος απετι να δει ουκρανικο μουνι  :kneel: :kneel: :kneel: κμαν θεε παρε την ΠΑΕ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυριο θα γίνει της ανωμαλίας.Θα πέσει ο πούτσος βροχή.Πηγαίνω φορτωμένος με μια χιλιάρα για τρελλή νύχτα ακολασίας.Πιο Βαλκάνιος πεθαίνεις.Αγρια γούστα.
παλι την γλυτωσες απο μενα χαχαχαχ.γεναρι θα ειμουνα 3 μερες βαρσοβια και θα σε καλουσα για να παμε κυνηγι για να αποδειξεις  τα λεγωμενα σου χαχαχαχ.τελικα τελευτεα στιγμη εκλισα για βουκουρεστι και λισαβωνα.μετανιωσα ομως για βαρσοβια επειδει χτες γνωρισα ενα μετριο σε εμφανιση αλλα πολυ καλο πολωνεζακι,συμπαθητικη με γιαλακια.δουλευει σε εταιρεια δεν καταλαβα στα αγγλικα και πολλα με τι αλλα ηταν αθηνα και κυπρο για δουλεια.καλοντυμενη κοπελιτσα,πολυ ευχαριστη και ελευθερη.εντυπωσιαστηκε που ταξιδευω παντου και μου ειπε ηταν και αυτη λισαβωνα προσφατα,πετα συντομα για αζερπαιζαν.της ειπα την θετικη γνωμη που εχω για τις πολωνεζες που γνωριζω κυπρο.δεν μιλω για πολωνεζες γκαρσονες η μεταναστριες,που εδω σχεδον ειναι υπο εξαφανιση

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Βουκουρέστι θα φας άκυρο. .Μόνο πήγαινε λίπσκανι για κολωβαρεμα. ..Λισαβόνα που την πέτυχες πάλι. .τουλάχιστον μια Μπαρτσα κάτι έλεγε. .όλο το ταξίδι λέων νο βαλιου φορ μόνευ.. .αλλά. .σε ζηλευουμε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βουκουρέστι θα φας άκυρο. .Μόνο πήγαινε λίπσκανι για κολωβαρεμα. ..Λισαβόνα που την πέτυχες πάλι. .τουλάχιστον μια Μπαρτσα κάτι έλεγε. .όλο το ταξίδι λέων νο βαλιου φορ μόνευ.. .αλλά. .σε ζηλευουμε
λιπσκανι θα την βγαλω το βραδι,για κλαμπ ουτε που το σκεφτωμε λογο εμπειριας απο προηγουμενη φορα.μερα στα μολλ θα την βγαλω.το ξενοδοχειο που εκλισα tempo ειναι κανα μισαωρο,σαραντα λεπτα περπατημα απο τα μολλ και λιπσκανι αλλα μου αρεσει να περπατω,κανω καθε μερα μια ωρα περπατημα για γυμναστικη.λισαβωνα ειναι ενα ταξιδι που 4 χρονια αναβαλω για την καθε μαλακισμενη ουκρανια.μπαρσελονα πριν 8 χρονια δεν μου αρεσε,ηταν κρυο μαρτιος,καθολου κοσμος.περασα καλα ομως με τα ρουμανικα πουτανακια και τις μαυρες εκει.θα πηγαινα περασμενο απριλιο λισαβωνα,τελικα πηγα ζαγρεπ,νιοβρη παλι χαλασα τα σχεδια μου,αν δεν πηγαινα τωρα θα περιμενα αλλο ενα χρονο και ισως παλι κατι να το αναλαβει.δεν εχω λογο να παω ουκρανια,απελευθερωθηκα συναισθηματικα και παω οπου θελω εγω.βουκουρστι εχει πανεμορφα κοριτσακια με ερωτευσιμα πρωσωπακια.καμια τυχη να γνωρισω ουκρανια τοσο ομορφες,ουτε μου αρεσουν οι ουκρανιδες.βουκουρεστι,βελιγραδι,μπρατισλαβα και μετα βουδαπεστη,βαρσοβια βλεπω τα ιδανικα και ομορφα κοριτσακια που πρωτιμω.να σου πω οτι ξενερωσα που ουτε μαρτι εχω σκοπο να παω οδυσσο αλλα βελιγραδι.οταν ελευθερωθηκα συναισθηματικα απο ενα κοριτσακι κιεβο,εκανα τα ταξιδακια μου οπου ηθελα και εκανα σχεδον χρονο να παω κιεβο.ηταν φτηνοτερο το εισιτιριο αν εμενα 5 μερες βουκουρεστι αντι 2-3,την διαφορα εισιτηριου  τιμη θα την δωσω χοτελ και θα εχω περισοτερο χρονο για βολτα και βουκουρεστι τωρα που επεστρεψα σοφοτερος απο τι παιζει εκει απο τοτε που πηγα πριν 4 χρονια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
επιλεκτικα διαβαζεις
1-2 αντε το ΠΟΛΥ 3 την μερα
ΟΧΙ καθε μερα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ 1ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΤΟ δευτερο με μεγαλη χρονοκαθυστερηση,
ε τρια την πρωτη μερα σιγουρα τωρα για τις υπολοιπες μερες......αμα με ταισουν καρυδια με μελι και πιω κανα εκχειλισμα απο τριβολι...κανω πεντε μετανοιες και μου τον γλυφουν καμια ωρα σηκωνετε

ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΛΑΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ 5 τις πρωτες 2 μερες  :2funny:
ΥΓ: ΚΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ
Σιγά τις επιδόσεις...Γνωστός του αλλαν και δικός μου έτυχε να ρίξει κατα τα λεγόμενα του 14 γαμήσια σε μια μέρα  :grin: Πριν μια τετραετία μου τα έλεγε  :grin: Τα πίστευε κιόλας  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
TO AYRIO EINAI EDO
τετοιαωρα ο βαλκανιος πεουλας ετοιμαζεται για να τα χωσει ολα τα χιλια..για χιλιες κ μια νυχτες.. :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπέρδεψα τα μπούτια μου χτες.Πέντε πούτσους σε 4 διαφορετικές γκόμενες με μία σταθερή στο διαμέρισμα.Γαμήθηκαν τα logistics.Επρεπε να την κλειδώνω στο μπάνιο ή να της δίνω λεφτά για βόλτες για να γαμάω τις άλλες.Τελικά άλλες 4 δεν πρόλαβα να διεκπεραιώσω.
Εδώ φωτό από την πρώτη που γάμησα.

caPRPN.jpg

Εδώ η τρίτη.Αριστο τσιμπούκι και rimming πολύ καλό σώμα 1.80 ύψος δε με άφησε όμως να τη φωτογραφήσω εγκαίρως.

J7g2Km.jpg

Η επαρχιωτοπούλα που κλείδωνα στην τουαλέτα για να γαμήσω τις άλλες μου είπε οτι παίρνει μισθό 700 γκρίβνυα δηλαδή 30 ευρώ το μήνα.Τα ίδια παίρνουν πάρα πολλοί πλέον στις μικρές πόλεις τηςΟυκρανίας.
Ο μέσος μισθός είναι κάτω από 100 ευρώ το μήνα άντε στο Κίεβο να βγάζουν 150-200.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σιγά τις επιδόσεις...Γνωστός του αλλαν και δικός μου έτυχε να ρίξει κατα τα λεγόμενα του 14 γαμήσια σε μια μέρα  :grin: Πριν μια τετραετία μου τα έλεγε  :grin: Τα πίστευε κιόλας  :2funny:
ριχνω την ωρα τοσα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την επόμενη φορά θα νοικιάσω τρία διαμερίσματα.Ενα για σπίτωμα ένα για bachelor και ένα για γαμιστρώνα.Δε γίνεται αλλιώς είναι πολύ περίπλοκα τα logistics όταν έχεις λίγες ώρες για πολλές γκόμενες.Το κακό είναι οτι δεν έρχονται τις ώρες που λένε.Π.χ. έχεις κανονίσει ένα τριολέ στις 21:00 μετά από ένα ξεκώλιασμα στις 20:00 και έχεις βάλει την επόμενη για το ρομαντικό ραντεβού στις 22:00.Ελα όμως που το τριολέ σκάει καθυστερημένο στις 21:00 και μετά μπερδεύονται όλα.Εντωμεταξύ οι γκόμενες τηλεφωνούν πριν έρθουν για επιβεβαίωση οπότε πρέπει να διακόψεις πεοθηλασμούς και γαμήσια για να απαντάς στο τηλέφωνο αλλιώς η άλλη δεν έρχεται.
Στο καμάκι είναι όλες πολύ δεκτικές αεροδρόμιο καφέ καμακώνεις αβέρτα.Δε χτύπησα τα κλαμπ γιαι λυπήθηκα την επαρχιωτοπούλα.Θα έπρεπε πάλι να την αφήσω μόνη για καμάκι στα κλαμπ μετά το ξέφρενο clusterfuck με τις άλλες.
Τρεις από άλλες πόλεις δεν ήρθαν τελικά και μία με έψαχνε μέχρι τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο.
Νέο ραντεβού την πρωτοχρονιά για ανεξάντλητους πήδους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την επόμενη φορά θα νοικιάσω τρία διαμερίσματα.Ενα για σπίτωμα ένα για bachelor και ένα για γαμιστρώνα.Δε γίνεται αλλιώς είναι πολύ περίπλοκα τα logistics όταν έχεις λίγες ώρες για πολλές γκόμενες.Το κακό είναι οτι δεν έρχονται τις ώρες που λένε.Π.χ. έχεις κανονίσει ένα τριολέ στις 21:00 μετά από ένα ξεκώλιασμα στις 20:00 και έχεις βάλει την επόμενη για το ρομαντικό ραντεβού στις 22:00.Ελα όμως που το τριολέ σκάει καθυστερημένο στις 21:00 και μετά μπντλητους πήδους.

Φιλαρακο νομιζω οτι εισαι ο εισηγητης του νεου χρηματοοικονομικου ορου gamologistics !! :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ποιο πολυ ψυχολογο σε κοβω παρα ταξιδιωτη αλλα μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και απαντας χαχαχχα.εμεις αμορφωτοι πουτανιαριδες ειμασται.

Φιλαρακο ολη μου τη ζωη τα τελευταια 20 χρονια ταξιδευω για επαγγελματικους λογους με βαση ειτε την Ελλαδα ειτε διαφορες χωρες του εξωτερικου.

Πολλες φορες συνδυαζω τα επαγγελματικα μου ταξιδια με διακοπες που εχουν και το στοιχειο του "αθληματος" που το site υπαινισεται.

Η ψυχολογια και η κοινωνιολογια με βοηθανε πολυ στη δουλεια μου για αυτο και ασχολουμαι πολυ μαζι τους.Η βασικη μου αρχη ειναι οσο δουλευω το κατω κεφαλι να δουλευω και το πανω κεφαλι. Ειναι ζητημα ισσοροπιας ! :2funny:

Μη μπερδευεσαι ομως, στη βαση πουτανιαρης οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα, ειμαι και εγω. Απλα τις πουτανες επιλεγω να τις χρησιμοποιω συμπληρωματικα στις γκομενες και μονο αν σπο πλευρας εμφανισης η συμπεριφορας εχουν να μου δωσουν κατι παραπανω απο τις εκαστοτε γκομενες μου. Κυνηγαω ποιοτητα οχι ποσοτητα, χωρις ομως να κατακρινω οσους κυνηγανε ποσοτητα. Ο καθενας οπως θελει ζει.

Αν θελεις να δεις ποστ μου απο ταξιδια κοιταξε για παραδειγμα εδω

ειναι για μαδαγασκαρη και Ταιλανδη αντιστοιχα με αρκετο φωτογραφικο υλικο στο οποιο αρεσκομαι.

Οσον αφορα Ανατολικη Ευρωπη. Βουλγαρια, Σερβια, Ρουμανια, Μολδαβια, Ρωσσια, εχω παει ( Τριημερα Τετραημερα ) πανω απο 10 φορες σε καθε χωρα. Το Deja Vu για παραδειγμα στο κισιναου το εχω "χτισει". Στο Μπελς στη Μολδαβια εχω συναντησει τη μεγαλυτερη "πυκνοτητα μουνιου " στην ευρωπη. :2funny:

Στην Ελλαδα παλια σε διαφορετικες περιοδους ειχα γκομενες μια ουκρανη και μια ρωσιδα. Επιπλεον και καποιοι φιλοι μου πιο φανατικοι πουτανιαρηδες ειχαν. Κατι ξερω λοιπον απο Ανατολικη Ευρωπη. Τωρα αν οι γριουλες στη κυπρο συμφωνουν μαζι μου, χαιρομαι ιδιαιτερως.

Αυτα  για εμενα και σταματαω γιατι ειναι ακομψο να περιαυτολογώ. Μονο επειδη με ρωτησες απαντησα.Αν θες περισσοτερα ρωτα με σε pm γιατι δεν νομιζω οτι τα δικα μου ενδιαφερουν το thread.
Φιλικα παντα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
βαλκανιος πεουλας

φτηνιάρη τον κόβω, γαμάει φτωχά κοριτσάκια για ένα πιάτο φαί.

τα ίδια ακριβώς κάνουν αμερικάνοι με τα πολλαπλάσια λεφτά (αλλά και πολλαπλάσια σε ποιότητα μουνιά).

τα περί βαλκανίων είναι να έχουμε να λέμε, να τα διαβάζουν οι ελληναράδες του σάιτ και να φτιάχνονται πριν την βγάλουν να την παίξουν με τις φωτό.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Αυτα  για εμενα και σταματαω γιατι ειναι ακομψο να περιαυτολογώ. Μονο επειδη με ρωτησες απαντησα.Αν θες περισσοτερα ρωτα με σε pm γιατι δεν νομιζω οτι τα δικα μου ενδιαφερουν το thread.
Φιλικα παντα.
μα γι αυτο ειναι το φορουμ για να αλλαζουμε πληροφοριες...και το να περιαυτολογει καποιος ειναι μερος των πληροφοριων που δινει γιατι βασιζετε πανω στις δικες του εμπειριες
και ως γνωστων καθε ανθρωπος αλλιως αντιλαμβανετε τα πραγματα με διαφορετικο πρισμα κι εχει διαφορετικες πληροφοριες εχει να δωσει
πχ εγω, δεν περασα ποτε καλα βουλγαρια και ρομουνια....κι ομως υπαρχουν ανθρωποι που περασαν και περνανε υπεροχα
(παντα σε θεματα γυναικας αναφερομαι)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
φτηνιάρη τον κόβω, γαμάει φτωχά κοριτσάκια για ένα πιάτο φαί.

τα ίδια ακριβώς κάνουν αμερικάνοι με τα πολλαπλάσια λεφτά (αλλά και πολλαπλάσια σε ποιότητα μουνιά).

τα περί βαλκανίων είναι να έχουμε να λέμε, να τα διαβάζουν οι ελληναράδες του σάιτ και να φτιάχνονται πριν την βγάλουν να την παίξουν με τις φωτό.
η εκμεταλευση απο ανθρωπο σε ανθρωπο υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια
απαξ και το ντηλ καλυπτει και τα δυο μερη δεν ειναι μεμπτο
τωρα τα του βαλκανιου τσοπανη ειναι μια θεωρια μονος του  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom