blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τύπε με το συμπαθειο να ρωτήσω παίρνεις κάνα χάπι κάνα δυναμωτικό ? Πως τα καταφέρνεις καμάκι ταξίδι γαμήσια και πίσω 50 χρονών εισε?Σκάω Κίεβο το ΣΚ.Ηδη έχω κανονίσει καμιά εικοσαριά φάσεις.Να δούμε πόσες θα προλάβω.Γερμανικό ευρώ,βαλκανικό καυλί και ανατολικό μουνί.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ολοκλήρωση.
Σκάω Κίεβο το ΣΚ.Ηδη έχω κανονίσει καμιά εικοσαριά φάσεις.Να δούμε πόσες θα προλάβω.Γερμανικό ευρώ,βαλκανικό καυλί και ανατολικό μουνί.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ολοκλήρωση.
σκετη απογοητευση εισαιΣκάω Κίεβο το ΣΚ.Ηδη έχω κανονίσει καμιά εικοσαριά φάσεις.Να δούμε πόσες θα προλάβω.Γερμανικό ευρώ,βαλκανικό καυλί και ανατολικό μουνί.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ολοκλήρωση.
μασαει ρε ο αντρας; με τοσες καψεςπου εχει με σορτσακι και σαγιοναρα θα βγαινει να δροσιζετεΧιονιζει σημερα man .................
Παρε τα μετρα σου ...........
Τύπε με το συμπαθειο να ρωτήσω παίρνεις κάνα χάπι κάνα δυναμωτικό ? Πως τα καταφέρνεις καμάκι ταξίδι γαμήσια και πίσω 50 χρονών εισε?
Κοιτά μέχρι 3 μανίκια το βράδυ τα τραβάω άνετα την πρώτη μέρα... άλλα με κλαμπινγκ ταξίδι καμάκι όπως γράφεις... του 68 γεννημένος είμαι κλατάρει και το πάνω και το κάτω κεφάλι δεν βγαίνει ούτε βαλκανιος αν εισε ούτε ταλιμπαν κατσικογαμις 3 χρονιά... ειδικά με ουκρανες νταρντάνες ....καλή η πλάκα άλλα πες μας και τίποτα σοβαρό ρε τύπε! Εγώ σε ειδικές περιπτώσεις μόνο με γεννοβόλημα Βιάγκρα τον 100 παίζω καλή μπαλίτσα την δεύτερη μέρα ..μετά τα 45 βάρυνα πολύ... άσε που στην ουκρανεια με ποτίζουν κιόλας την κολοβοτκα τους γαμησετα ! σιγα μην φαω στην ουκρανεια 1000 ευρω σε 2 μερες τυπε σιγουρα εχεις παει ουκρανεια?Είναι η αστείρευτη δύναμη του Βαλκάνιου.Δεν πρέπει να μασάτε στα θέματα κούρασης.Θα προσγειωθώ Κίεβο και θα βάλω αμέσως σε λειτουργία τον κινητήρα.Να δούμε πώς θα τις ικανοποιήσω όλες.Εχω και κοννέ από το D Lux.Αλλά το βράδυ θα μπουκάρω D Lux όσες και να έχω γαμήσει.Δύο έρχονται να μείνουν μαζί μου.Μάλλον θα τις βάλω σε διπλανά δωμάτια.
Τελικά ψιλοσυμφέρει το Κίεβο.Πληρώνεις 350 ευρώ αεροπορικά όμως και για Πολωνία σου φεύγει μια διακοσάρα στα τρένα.
Γενικά Κίεβο καλύτερα να φας χίλια ευρώ σε δυο μέρες και να είσαι υπεράρχοντας αντί για χίλια σε 4 μέρες και να είσαι ξέφτιλος.Πιστεύω στη συγκέντρωση των μέσων.
Είναι η αστείρευτη δύναμη του Βαλκάνιου.Δεν πρέπει να μασάτε στα θέματα κούρασης.Θα προσγειωθώ Κίεβο και θα βάλω αμέσως σε λειτουργία τον κινητήρα.Να δούμε πώς θα τις ικανοποιήσω όλες
Γενικά Κίεβο καλύτερα να φας χίλια ευρώ σε δυο μέρες και να είσαι υπεράρχοντας αντί για χίλια σε 4 μέρες και να είσαι ξέφτιλος.Πιστεύω στη συγκέντρωση των μέσων.
.Γερμανικό ευρώ,βαλκανικό καυλί και ανατολικό μουνί.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ολοκλήρωση.
Καταστρώνεις ένα σχέδιο με τη διάταξη στο κλαμπ.Ας πούμε η δικιά μου τακτική:
1.Με το που μπαίνω την πέφτω αμέσως στα πρώτα αξιόλογα μουνιά που βλέπω.Κατευθείαν όταν έρχομαι από την είσοδο.Ο λόγος είναι οτι δε με έχουν δει από πριν οπότε δεν είναι δυνατόν να με καλιμπράρουν.
2.Μετά βλέπω τη διάταξη στο κλαμπ.Ποιες χορεύουν,ποιες είναι στο μπαρ ποιες στο διάδρομο.Πηγαίνω από αυτές που έχουν πλάτη προς τα εμπρός ώστε οι μπροστά να μη με έχουν δει οτι πάω στις άλλες.
3.Αν αποτύχω περιμένω σε ένα σημείο του μπαρ όσες έρχονται για ποτό.Μετά χτυπάω επιλεκτικά.
4.Αν και εκεί δε βρω τίποτα προχωρώ από γκόμενα σε γκόμενα σε όλη την περιφέρεια και μετά προς την πίστα προσπαθώντας να βρω αυτή που γουστάρει.
5.Μετά αλλάζω όροφο και χτυπάω στα σκαλιά.
6.Αν αποτύχω και εκεί παίρνω θέση στην είσοδο του κλαμπ και χτυπάω όσες μπαίνουν αμέσως.
7.Αν και εκεί δε βρω τίποτα πάω στα τραπέζια και χτυπάω όταν φεύγουν οι γκόμενοι.
8.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στις τουαλέτες και χτυπάω τις γκόμενες που περιμένουν στην ουρά.
9.Αν και εκεί δε γίνει τίποτα βγαίνω απο το μαγαζί και πάω σε αυτές που κάνουν τσιγάρο.
10.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στο chill out.
11.Αν και εκεί δεν έχω κάνει τίποτα φεύγω από το μαγαζί και πάω σε άλλο.Εκεί αρχίζω το ίδιο.Είναι numbers game.Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτές που γουστάρουν.
Εντάξει τώρα Κίεβο είναι σχετικά εύκολα μετά τις πρώτες 5 κρούσεις θα βρεις σίγουρα μία που γουστάρει.Το ίδιο γενικά σε όλη την Ουκρανία.Πολωνία ή Τσεχία μπορείς να φας και 20 απορρίψεις μαζεμένες πριν βρεις μία που να γουστάρει.Πρέπει να είσαι παχύδερμος στην απόρριψη να μη δίνεις καμία σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτές χάνουνε.
Ετσι κι αλλιώς στις ανατολικές χώρες δε σε απορρίπτουνε με άσχημο τρόπο όπως στην Ελλάδα οπότε δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
ΤΟΛΜΑΣ να αμφισβητεις τον τιτανο μεγιστο διαγαλαξιακο βαλκανιο βουκολο μανατζερ χοιροστασιου???τςτςτς ντροπη θα ξεσηκωθουν ολες οι μεγαλουπολεις κεντρα πολιτισμου των βαλκανιων (σαντανσκυ , πετριτσι , γευγελη , μπιτολια , και κορυτσα)να σε απελασουν απο τα θεικα βαλκανιασκετη απογοητευση εισαι
μονο 20 γκομενες για το ΣΚ?
θα μου πεις θα καμακωσεις και καμια 10αρια ακομα στα κλαμπακια
βαλακε και απο 10 στα καφε το πρωι και στα εμπορικα κεντρα
οποτε οκ
παντως να μην σε συνταντησει κανας συναδελφος εδω μεσα
τοιχο τοιχο πρεπει να πηγαινει
ΑΠΟΡΩ ΤΑ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ 'Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;
και εσυ τα ιδια με τον σλαβιανι??.........μα τι ασεβειαΚοιτά μέχρι 3 μανίκια το βράδυ τα τραβάω άνετα την πρώτη μέρα... άλλα με κλαμπινγκ ταξίδι καμάκι όπως γράφεις... του 68 γεννημένος είμαι κλατάρει και το πάνω και το κάτω κεφάλι δεν βγαίνει ούτε βαλκανιος αν εισε ούτε ταλιμπαν κατσικογαμις 3 χρονιά... ειδικά με ουκρανες νταρντάνες ....καλή η πλάκα άλλα πες μας και τίποτα σοβαρό ρε τύπε! Εγώ σε ειδικές περιπτώσεις μόνο με γεννοβόλημα Βιάγκρα τον 100 παίζω καλή μπαλίτσα την δεύτερη μέρα ..μετά τα 45 βάρυνα πολύ... άσε που στην ουκρανεια με ποτίζουν κιόλας την κολοβοτκα τους γαμησετα ! σιγα μην φαω στην ουκρανεια 1000 ευρω σε 2 μερες τυπε σιγουρα εχεις παει ουκρανεια?
εχεις δικιο πως τολμησαΤΟΛΜΑΣ να αμφισβητεις τον τιτανο μεγιστο διαγαλαξιακο βαλκανιο βουκολο μανατζερ χοιροστασιου???τςτςτς ντροπη θα ξεσηκωθουν ολες οι μεγαλουπολεις κεντρα πολιτισμου των βαλκανιων (σαντανσκυ , πετριτσι , γευγελη , μπιτολια , και κορυτσα)να σε απελασουν απο τα θεικα βαλκανια
Γενικά εξωτερικό δεν είναι όπως Ελλάδα.Οι Ελληνίδες θέλουν να σε γειώσουν για να μην την πέσεις σε άλλες γκόμενες.Κάτι σα γυναικεία αλληλεγγύη.Για αυτό μπορεί να σου πούνε άσχημα πράγματα για να σε αποθαρρύνουν.Αντίθετα οι Σλάβες χαιρετίζουν τις καύλες σου και θέλουν να σε βοηθήσουν για αυτό σε απορρίπτουν ευγενικά για να μείνεις καυλωμένος και να την πέσεις στη γκόμενα που σε γουστάρει.Είναι τελείως διαφορετική νοοτροπία εντελώς άλλο περιβάλλον.Στις Σλάβες αρέσει δηλαδή που καύλωσες μαζί τους και τις καμάκωσες το θεωρούν φυσιολογικό και θετικό.Απλά λένε δεν είμαι διαθέσιμη πήγαινε καλύτερα στην άλλη που γουστάρει.Μπορεί και να σου φέρουν μια φίλη τους για αυτό που έχει π.χ. χωρίσει πρόσφατα γίνεται συχνά.
3 THN MERA?καθε μερα?πολυ κμαν σε βρισκω κ σενα!!!!εχεις δικιο πως τολμησα
το λογικο ειναι να ριχνεις 20 σε δυο μερες
που παμε εκεις τα γατακια με 1-2 αντε το πολυ πολυ 3 την ημερα
και με βοηθηματα
ειμαι το ονειδως του βαλκανιου
οσο δεν υπαρχει φορος μαλ,,ιας καθεις τραγουδαει οτι γουσταρειΔηλαδή φιλαράκο οι Σλάβες διακρίνονται απο Γυναικεία αλληλεγγύη ??
Γιατί προσωπικα έχοντας γυρίσει σχεδόν όλο το κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και ενός μέρους του Ανατολικού Μπλοκ έχω καταλάβει ότι η ζήλια και ο ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών είναι παγκοσμια σταθερά.
Προσωπικκα δεν έχω δεί αυτό το σλάβικο μοντέλο που περιγράφεις.
Καταστρώνεις ένα σχέδιο με τη διάταξη στο κλαμπ.Ας πούμε η δικιά μου τακτική:
1.Με το που μπαίνω την πέφτω αμέσως στα πρώτα αξιόλογα μουνιά που βλέπω.Κατευθείαν όταν έρχομαι από την είσοδο.Ο λόγος είναι οτι δε με έχουν δει από πριν οπότε δεν είναι δυνατόν να με καλιμπράρουν.
2.Μετά βλέπω τη διάταξη στο κλαμπ.Ποιες χορεύουν,ποιες είναι στο μπαρ ποιες στο διάδρομο.Πηγαίνω από αυτές που έχουν πλάτη προς τα εμπρός ώστε οι μπροστά να μη με έχουν δει οτι πάω στις άλλες.
3.Αν αποτύχω περιμένω σε ένα σημείο του μπαρ όσες έρχονται για ποτό.Μετά χτυπάω επιλεκτικά.
4.Αν και εκεί δε βρω τίποτα προχωρώ από γκόμενα σε γκόμενα σε όλη την περιφέρεια και μετά προς την πίστα προσπαθώντας να βρω αυτή που γουστάρει.
5.Μετά αλλάζω όροφο και χτυπάω στα σκαλιά.
6.Αν αποτύχω και εκεί παίρνω θέση στην είσοδο του κλαμπ και χτυπάω όσες μπαίνουν αμέσως.
7.Αν και εκεί δε βρω τίποτα πάω στα τραπέζια και χτυπάω όταν φεύγουν οι γκόμενοι.
8.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στις τουαλέτες και χτυπάω τις γκόμενες που περιμένουν στην ουρά.
9.Αν και εκεί δε γίνει τίποτα βγαίνω απο το μαγαζί και πάω σε αυτές που κάνουν τσιγάρο.
10.Αν και εκεί πιάσω τα αρχίδια μου πάω στο chill out.
11.Αν και εκεί δεν έχω κάνει τίποτα φεύγω από το μαγαζί και πάω σε άλλο.Εκεί αρχίζω το ίδιο.Είναι numbers game.Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτές που γουστάρουν.
Εντάξει τώρα Κίεβο είναι σχετικά εύκολα μετά τις πρώτες 5 κρούσεις θα βρεις σίγουρα μία που γουστάρει.Το ίδιο γενικά σε όλη την Ουκρανία.Πολωνία ή Τσεχία μπορείς να φας και 20 απορρίψεις μαζεμένες πριν βρεις μία που να γουστάρει.Πρέπει να είσαι παχύδερμος στην απόρριψη να μη δίνεις καμία σημασία.Ετσι κι αλλιώς αυτές χάνουνε.
Ετσι κι αλλιώς στις ανατολικές χώρες δε σε απορρίπτουνε με άσχημο τρόπο όπως στην Ελλάδα οπότε δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
etsi καπωςΑυτό μου θυμίζει Flowchart στη παραγωγή Software !!
Χρειάζεται τόση ανάλυση και τόσο στρατηγικός σχεδιασμός ???
Εγώ αντιθέτως πίνω ήσυχα το ποτό μου σε ένα μέρος που έχω καλή εποπτεία του χώρου και επιλέγω 2-3 εναλλακτικές.
Σε κάποια φάση μέσω eye contact η μέσω ενός χαμόγελου δείχνω στον στόχο ότι με ενδιαφέρει.
Η διαφορά που εγώ έχω δεί στο Ανατολικό Μπλόκ σε σχέση με την Ελλάδα είναι η εξής.
Η Σλάβα μετά τη πρώτη, η τις πρώτες δικές σου κίνησεις, αν γουστάρει θα σου χαμογελάσει προσκαλώντας σε ουσιαστικά.
Η Ελληνίδα θα σκουντήσει τη φίλη της η τις φίλες της που κάθονται δίπλα της για να τους πεί χασκογελώντας '' Αυτός εκεί μου τη πέφτει''. Στη συνέχεια συνήθως θα φροντίσουν να σε απαξιώσουν ομαδικά εκτός και αν είσαι ο super γκόμενος, η κάποιος που δειχνει φραγκάτος, η επώνυμος κλπ.
Οι παραπάνω συμπεριφορές δείχνουν κάτι. Οτι οι Σλάβες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες, και δεν έχουν θέμα να απολαύσουν αυτό που λέγεται σεξ, υπο την προυπόθεση ότι πραγματικά γουστάρουν κάποιον.
Οι ελληνίδες αντίθετα έχουν σαν πρωταρχικό τους στόχο την επιβεβαίωση ότι μετράνε σα γκόμενες. Το σεξ είναι για αυτές μέσο και όχι στόχος. Ετσι τις έχουν μάθει οι μανούλες τους και αυτό δύσκολα αλλάζει.
Αυτό μου θυμίζει Flowchart στη παραγωγή Software !!
Χρειάζεται τόση ανάλυση και τόσο στρατηγικός σχεδιασμός ???
Εγώ αντιθέτως πίνω ήσυχα το ποτό μου σε ένα μέρος που έχω καλή εποπτεία του χώρου και επιλέγω 2-3 εναλλακτικές.
Σε κάποια φάση μέσω eye contact η μέσω ενός χαμόγελου δείχνω στον στόχο ότι με ενδιαφέρει.
Η διαφορά που εγώ έχω δεί στο Ανατολικό Μπλόκ σε σχέση με την Ελλάδα είναι η εξής.
Η Σλάβα μετά τη πρώτη, η τις πρώτες δικές σου κίνησεις, αν γουστάρει θα σου χαμογελάσει προσκαλώντας σε ουσιαστικά.
Η Ελληνίδα θα σκουντήσει τη φίλη της η τις φίλες της που κάθονται δίπλα της για να τους πεί χασκογελώντας '' Αυτός εκεί μου τη πέφτει''. Στη συνέχεια συνήθως θα φροντίσουν να σε απαξιώσουν ομαδικά εκτός και αν είσαι ο super γκόμενος, η κάποιος που δειχνει φραγκάτος, η επώνυμος κλπ.
Οι παραπάνω συμπεριφορές δείχνουν κάτι. Οτι οι Σλάβες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες, και δεν έχουν θέμα να απολαύσουν αυτό που λέγεται σεξ, υπο την προυπόθεση ότι πραγματικά γουστάρουν κάποιον.
Οι ελληνίδες αντίθετα έχουν σαν πρωταρχικό τους στόχο την επιβεβαίωση ότι μετράνε σα γκόμενες. Το σεξ είναι για αυτές μέσο και όχι στόχος. Ετσι τις έχουν μάθει οι μανούλες τους και αυτό δύσκολα αλλάζει.