Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο κμαν ειναι ο χεμινγουει του μπου... :kneel: :kneel: :kneel:
τωρα στα οικονιμκα ειναι κωτσος γενικα...αλλα δικα του ειναι ας τα καψει

Ποια οικονομικά?Ενα ραντεβού για δύο σε κυριλέ εστιατόριο του Κιέβου πάει 50 ευρώ.Το καλό διαμέρισμα στο κέντρο έχει 60 ευρώ τη μέρα.Αν έβλεπες τη μουνάρα που κυκλοφόρησα μία ώρα αφού έφτασα θα χάζευες.1.75,τίγκα στο γουναρικό και στο κόσμημα άνετα μπαίνει σε όλα τα μαγαζιά.Κάτω από 22 ετών.Σε μία ώρα την είχα διπλαρώσει.Απλά δεν έχω χρόνο και σπρώχνω χρήμα για να σκοτώσω την επίδραση του χρόνου.
Αν ήταν άλλος θα έμενε απλά τριήμερο με την ίδια γκόμενα και θα έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του.
Βασικά όταν την έφερα στο διαμέρισμα ήταν ήδη εκεί η επαρχιωτοπούλα για την οποία είχα διακόψει το ραντεβού για να την φέρω μέσα.Μετά την έστειλα έξω στο κρύο για να γαμήσω την άλλη.Ετσι εύκολα νομίζεις είναι αυτά να παλαντζάρεις τόσο γρήγορα καταστάσεις και να ελέγχεις τα πάντα?
Και με όλες μιλούσα μόνο ρωσικά.Φαντάσου πόσα ρίσκα παίρνεις και πόσο σφιχτό πρόγραμμα έχεις να τακτοποιείς οχτώ ραντεβού σε 4 ώρες.Τελικά βέβαια δε μου βγήκαν όλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποια οικονομικά?Ενα ραντεβού για δύο σε κυριλέ εστιατόριο του Κιέβου πάει 50 ευρώ.Το καλό διαμέρισμα στο κέντρο έχει 60 ευρώ τη μέρα.Αν έβλεπες τη μουνάρα που κυκλοφόρησα μία ώρα αφού έφτασα θα χάζευες.1.75,τίγκα στο γουναρικό και στο κόσμημα άνετα μπαίνει σε όλα τα μαγαζιά.Κάτω από 22 ετών.Σε μία ώρα την είχα διπλαρώσει.Απλά δεν έχω χρόνο και σπρώχνω χρήμα για να σκοτώσω την επίδραση του χρόνου.
Αν ήταν άλλος θα έμενε απλά τριήμερο με την ίδια γκόμενα και θα έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του.
Βασικά όταν την έφερα στο διαμέρισμα ήταν ήδη εκεί η επαρχιωτοπούλα για την οποία είχα διακόψει το ραντεβού για να την φέρω μέσα.Μετά την έστειλα έξω στο κρύο για να γαμήσω την άλλη.Ετσι εύκολα νομίζεις είναι αυτά να παλαντζάρεις τόσο γρήγορα καταστάσεις και να ελέγχεις τα πάντα?
Και με όλες μιλούσα μόνο ρωσικά.Φαντάσου πόσα ρίσκα παίρνεις και πόσο σφιχτό πρόγραμμα έχεις να τακτοποιείς οχτώ ραντεβού σε 4 ώρες.Τελικά βέβαια δε μου βγήκαν όλα.

φωτογραφιες? γιατι 2-3 που εχεις βαλει ειναι σαν ταμιες του σκλαβενιτη. με τα κινητα πλεον δεν υπαρχει δικαιολογια. καραμουζιαζεις τον δημητρακη αλλα εισαι και συ ολο ιστοριες "εαν βλεπατε"

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μετά την έστειλα έξω στο κρύο για να γαμήσω την άλλη.

Στο μπαλκόνι περίμενε; Μιλάμε πρέπει να πηδάς ό,τι πιο απεγνωσμένο υπάρχει σε φτωχό ουκρανικό βλαχαδερό. Φαντάζομαι την σκηνή.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Στο μπαλκόνι περίμενε; Μιλάμε πρέπει να πηδάς ό,τι πιο απεγνωσμένο υπάρχει σε φτωχό ουκρανικό βλαχαδερό. Φαντάζομαι την σκηνή.
Εγω παλι δε τη φανταζομαι τη σκηνη.

Μαλλον δεν εχω φαντασια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
φωτογραφιες? γιατι 2-3 που εχεις βαλει ειναισαν ταμιες του σκλαβενιτη. με τα κινητα πλεον δεν υπαρχει δικαιολογια. καραμουζιαζεις τον δημητρακη αλλα εισαι και συ ολο ιστοριες "εαν βλεπατε"

Ανοιξε Σκλαβενιτης στο Κιεβο ?? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να μία από τις γκόμενες που μοιάζουν με υπαλλήλους σούπερ μάρκετ.

28hees6.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να μία από τις γκόμενες που μοιάζουν με υπαλλήλους σούπερ μάρκετ.

30vlth3.jpg

αν αυτος ειναι κωλος και αυτη που χαιδευει στον καθρεφτη ειναι κοιλια για να ψαχνεις στο ανατολικο μπλοκ να γαμησεις εκτος ελλαδας εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν αυτος ειναι κωλος και αυτη που χαιδευει στον καθρεφτη ειναι κοιλια για να ψαχνεις στο ανατολικο μπλοκ να γαμησεις εκτος ελλαδας εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.
χαχαχαχα εγγυος φενεται η πουτανα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν αυτο εννοεις μουναρα και να χαλας και λεφτα καργα τοτε πρεπει εσυ να εχεις καποια μεγαλη δυσμορφια εμφανισιακα για να σε δικαιολογησω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχα εγγυος φενεται η πουτανα

μια σημαια εχουν στο ανατολικο μπλοκ, το σωμα τους. αυτος παει εκτος ελλαδος και βρισκει τους χειροτερους ελληνοειδεις κωλους.
θα μου πεις και αυτο δυσκολο ειναι να το πετυχεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάρε άλλη μία τότε.Θέλω να δω τα μοντέλα που γαμάτε εσείς.

2ivy837.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ζητημα δεν ειναι αν γαμαει μοντελα ή βατραχια καποιος. το ζητημα ειναι να βαφτιζει τα βατραχια μοντελα.
και κυριως σε τετοιες χωρες. και κυριοτερο ακομα ξοδευοντας λεφτα πολλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o kman παιζει να το εχει βιτσιο να φαντασιωνεται οτι του τρωνε πολλα λεφτα οι γκομενες. Πρεπει να φτιαχνεται τρομερα με αυτη την ιδεα. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
o kman παιζει να το εχει βιτσιο να φαντασιωνεται οτι του τρωνε πολλα λεφτα οι γκομενες. Πρεπει να φτιαχνεται τρομερα με αυτη την ιδεα. 

Μερικές το παρακάνουνε αλλά γενικά ό,τι πληρώσεις παίρνεις.Πρακτικά μιλώντας αν π.χ. κάποιος πετύχαινε την κοπέλα της πάνω φωτογραφίας απλά δε θα ασχολούταν με άλλη εγώ τη σούταρα την επόμενη μέρα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτη ρε αρχοντα δεν ειναι μοντελο αλλα σε σαλον 500 γριβνα θα παει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτη ρε αρχοντα δεν ειναι μοντελο αλλα σε σαλον 500 γριβνα θα παει.

Εσύ δεν είδα να βγάζεις καμιά φωτό.Πού είναι οι μουνάρες που γαμάς τζάμπα μιλώντας τους στα παγκάκια?Πόσες γαμάς το εξάμηνο που μένεις Ουκρανία?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι κοπελίτσες που ανεβάζει ο κμαν  :think:  ΟΚ μοντέλα δεν είναι αλλά ρε σεις μην πολυπαραμυθιάζεστε με το ανατολικό μπλοκ. Δεν είναι δα οτι όλες είναι μουνάρες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως ψάχνονται, ο άνδρας για τις ανατολικές είναι πρώτη προτεραιότητα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι κοπελίτσες που ανεβάζει ο κμαν  :think:  ΟΚ μοντέλα δεν είναι αλλά ρε σεις μην πολυπαραμυθιάζεστε με το ανατολικό μπλοκ. Δεν είναι δα οτι όλες είναι μουνάρες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως ψάχνονται, ο άνδρας για τις ανατολικές είναι πρώτη προτεραιότητα.

Eνταξει, η αληθεια να λεγεται, απο ομορφια καλα πανε. Υπαρχει σε αφθονια στις ανατολικες- σλαβικες χωρες. Αλλα οτι τους εδοσε ο Θεος σε ομορφια, αλλο τοσο τους λειπει στα υπολοιπα.
Ανοιωθα, ανεραστα, ανευρα και  κρυοκωλα βουρλα οι περισσοτερες . Ανεραστες, ανοστες απαπαπαπα. Πραγματικα χαραμι παει η ομορφια σ αυτα τα ανεραστα ξυλαγγουρα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Eνταξει, η αληθεια να λεγεται, απο ομορφια καλα πανε. Υπαρχει σε αφθονια στις ανατολικες- σλαβικες χωρες. Αλλα οτι τους εδοσε ο Θεος σε ομορφια, αλλο τοσο τους λειπει στα υπολοιπα.
Ανοιωθα, ανεραστα, ανευρα και  κρυοκωλα βουρλα οι περισσοτερες . Ανεραστες, ανοστες απαπαπαπα. Πραγματικα χαραμι παει η ομορφια σ αυτα τα ανεραστα ξυλαγγουρα.

Στο έχω ξαναπει τύπε, αυτό παίζει να είναι και το μόνο στο οποίο διαφωνούμε. Εμένα μου ταιριάζουν οι Σλάβες και δεν τις βρίσκω καθόλου ανέραστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom