Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές είναι οι καλύτερες που βρίσκεις στο ίντερνετ.Για εννιάρια δεκάρια μόνο D Lux και high end clubs.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ δεν είδα να βγάζεις καμιά φωτό.Πού είναι οι μουνάρες που γαμάς τζάμπα μιλώντας τους στα παγκάκια?Πόσες γαμάς το εξάμηνο που μένεις Ουκρανία?
αρχοντα εγω πρωσωπικα ντρεπομαι να κυκλοφορω με πουτανες και τον σαλονικιο τον κραψαμε που πηγαινε με 3 πουτανες στο εστιατοριο και γινοταν νουμερο ενα νουμερο και σχολια.ο κυπριος φιλος μας τον αποφευγε λεγοντας του εγω μενω,εχω δουλεια εδω,με παρακολουθα αστυνομια τι να νομιζουν για το γραφειο μου και οι κοπελες που ερχονται να δουλεψουν στην εταιρια μου?φωτο δεν βγαζω την καθε πουτανα ουτε αυτες που βρισκω αφου σιγουρα εχουν γκομενο,εγω ειμαι κατι πρωσωρινο και αυτες τιποτα για μενα.οταν παντρευτω θα σου στελνω φωτο με την γυναικα μου που θα ειναι σθμπαθητικη και καλη κοπελα χαχαχαχ,με πουτανες τι να δειξω?τι να σου αποδειξω?εσυ ελεγες καμακι,βαλκανιος πουτσος αλα παλι πακουπου-ζακουπου.πηγα μεχρι γεωργια και δεν εχω μια φωτο!πριν 3 χρονια αγορασα φωτογραφικη γιατι ειναι κριμα να πηγαινω ταξιδια και να μην δειχνω κατι.πριν 2 χρονια που εκανα κοντακτε αναγκαστηκα να περνω φωτογραφικη,για να δειχνω στις γκομενες ταξιδευμενος.2 χρονια εβαλα φωτο κοντακτε ουκρανια,ελλαδα,κωνσταντινουπολη,σερβια,κροατια,σλοβενια,βοσνια,βουλγαρια και τωρα θα βαλω ρουμανια-πορτογαλια.εμεις περιμενουμε απο σενα να αποδειξεις ποσο ευκολες ειναι οι γκομενες πολωνια-ουκρανια,ζακουπου μπορουμε και μονοι μας να κανουμε χαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω μικτή τακτική Balkan power,ευρώ,καμάκι,αιφνιδιασμός,συγκέντρωση των μέσων και ταχύτητα.Είναι κατάσταση υψηλής αδρεναλίνης με πολλά ρίσκα,μεγάλες απολαβές και καταστάσεις on edge.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλα δεν εχει γαμισει καμια απ΄αυτες  :2funny:ολες οι φωτο ειναι στο coco και πουθενα αλλου  :2funny:

μητσο και οι δικες σου φωτο ολες ειναι σε δημοσια μερη. μονο την μογγολα εχεις βγαλει φωτο στο κρεβατι. αρα?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ζω κοντά δύο χρόνια στο Κίεβο.

Από τους πιο αξιοπρεπείς ευγενικούς λαούς που έχω γνωρίσει οι Ουκρανοί, πολιτισμός επιπέδου Δυτικής Ευρώπης στην οδήγηση, στα εστιατόρια, στην όπερα.

Πως είναι η Ελλάδα, καμμία σχέση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαλλον υπερβάλεις φίλε.

Οποιαδήποτε γενίκευση εμπεριέχει το στοιχείο της ανακρίβειας αν όχι κάτι χειρότερο.
Είναι σαν να λες ότι οι περισσότεροι Ισπανοί ( για παράδειγμα ) είναι ηλίθιοι. Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το ότι οι γυναίκες σε κάθε χώρα έχουν κάποια κοινα στοιχεια στην ιδιοσυγκρασία τους μέχρι ενός βαθμού ισχύει. Αλλά μέχρι εκεί.

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεριμένος λέγοντας ότι οι Σλάβες γυναίκες με τις οποίες εσύ προσωπικά είχες κάποια εμπειρία ήταν οι περισσότερες έτσι.

Η δική μου εμπειρία για παράδειγμα είναι στον αντίποδα αυτού που γράφεις.

Καθένας με τη γνώμη του. Ολες Σεβαστές.  :hi: :hi:

Yπερβαλλω γιατι αναφερομαι σε μερικες σλαβες. Σιγουρα πχ στην αχανη Ρωσσια υπαρχουν διαφορες. Αλλα οι καλυτερες απο αυτες ειναι απο μιξη με αλλες φυλες, ταταρομογγολικες επιμιξιες κλπ. Οι σλαβες της κεντρικης ευρωπης ωστοσο ειναι αστα να πανε. Οι Ουκρανες παλι, οκ εχει διαφορες αλλα και παλι και εκει εχει γινει της καριολας το καγκελο απο επιμειξιες.
Σε γενικες γραμμες παντως αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη που τη λεω ζωντας σε μια τετοια χωρα που εχει και σλαβες αλλων χωρων επισης, και εχοντας επισκεφτει επισης αρκετες τετοιες χωρες. Υπερεκτιμημενες γενικα θα ελεγα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτές είναι οι καλύτερες που βρίσκεις στο ίντερνετ.Για εννιάρια δεκάρια μόνο D Lux και high end clubs.

ΟΚ. Κοπέλες λοιπον σαν και αυτή, που βρίσκεις στο internet, πόσο ζητάνε για μια ώρα ?? 100 -150 ευρώ ??
Και πόσο ζητάνε για μια νυχτα μαζί σου ?? 200 αρια και πάνω ??

Αυτά τα νούμερα έχω καταλάβει διαβάζοντας το thread, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!!!

Με αυτά τα νούμερα όμως, αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι η χώρα στο κομμάτι του πληρωμένου σεξ, δεν έχει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αντιθέτως είναι πολύ ακριβή.

Εσύ για παράδειγμα γιατί δεν πας σε ένα FKK στη Γερμανία όπου βρίσκεις σε ουσιαστικά χαμηλότερες τιμές συνολικά ίδιες και πιο όμορφες γυναίκες και με τεράστια ποικιλία μάλιστα, χωρίς να ταξιδεύεις και χωρίς να κάνεις αγώνες δρόμου στα bar στις disco και στο internet για να τις βρεις ??

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Yπερβαλλω γιατι αναφερομαι σε μερικες σλαβες. Σιγουρα πχ στην αχανη Ρωσσια υπαρχουν διαφορες. Αλλα οι καλυτερες απο αυτες ειναι απο μιξη με αλλες φυλες, ταταρομογγολικες επιμιξιες κλπ. Οι σλαβες της κεντρικης ευρωπης ωστοσο ειναι αστα να πανε. Οι Ουκρανες παλι, οκ εχει διαφορες αλλα και παλι και εκει εχει γινει της καριολας το καγκελο απο επιμειξιες.
Σε γενικες γραμμες παντως αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη που τη λεω ζωντας σε μια τετοια χωρα που εχει και σλαβες αλλων χωρων επισης, και εχοντας επισκεφτει επισης αρκετες τετοιες χωρες. Υπερεκτιμημενες γενικα θα ελεγα.

Ιππότη ποια είναι η αγαπημένη σου φυλή; Για Ταταρομογγόλες ποια περιοχή προτείνεις να επισκεπτώ; Μόνο μη μου πεις τη Χριστίνα την Καζακστανή στη Φυλής  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ιππότη ποια είναι η αγαπημένη σου φυλή; Για Ταταρομογγόλες ποια περιοχή προτείνεις να επισκεπτώ; Μόνο μη μου πεις τη Χριστίνα την Καζακστανή στη Φυλής  :grin:
προτεινω πετρουπολη στην μογγολα του διμητρακη χαχαχαχαχ.η κυπρο οταν ερθει μια δικη μου μπασκιρια,με 20 ευρο την κανονιζω ολους και τα κανει ολα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΟΚ. Κοπέλες λοιπον σαν και αυτή, που βρίσκεις στο internet, πόσο ζητάνε για μια ώρα ?? 100 -150 ευρώ ??
Και πόσο ζητάνε για μια νυχτα μαζί σου ?? 200 αρια και πάνω ??

Αυτά τα νούμερα έχω καταλάβει διαβάζοντας το thread, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!!!

Με αυτά τα νούμερα όμως, αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι η χώρα στο κομμάτι του πληρωμένου σεξ, δεν έχει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αντιθέτως είναι πολύ ακριβή.

Εσύ για παράδειγμα γιατί δεν πας σε ένα FKK στη Γερμανία όπου βρίσκεις σε ουσιαστικά χαμηλότερες τιμές συνολικά ίδιες και πιο όμορφες γυναίκες και με τεράστια ποικιλία μάλιστα, χωρίς να ταξιδεύεις και χωρίς να κάνεις αγώνες δρόμου στα bar στις disco και στο internet για να τις βρεις ??

200 ευρώ όλη τη νύχτα.Ακριβότερα δεν πάει εκτός αν πας για τριολέ.Κίεβο πας για τη GFE experience δεν είναι βιομηχανικό σεξ όπως στη Γερμανία.Μπορείς να ρίξεις όσους πούτσους θες.
Για οχτάρια,εννιάρια μόνο κλαμπ.Εκεί όμως τα έξοδα εκτινάσσονται.Δε μιλάμε πια μόνο για 200 ευρώ αλλά για πεντακοσάρες και πάνω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύσει κανείς σε αυτό το θρεντ φωτό από καλύτερες γκόμενες από αυτές που βγάζω εγώ.Αυτό είναι το μάξιμουμ που πιάνεις στο ίντερνετ.Τώρα θα δουλέψω και τα κλαμπ οπότε μπορεί να ποστάρω και οχτάρια εννιάρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιππότη ποια είναι η αγαπημένη σου φυλή; Για Ταταρομογγόλες ποια περιοχή προτείνεις να επισκεπτώ; Μόνο μη μου πεις τη Χριστίνα την Καζακστανή στη Φυλής  :grin:

Τα άτομα σαν το Σεβαλιέ δεν καταλαβαίνουν τη βασική θεωρία του πανσλαβισμού οτι όλες οι Σλάβες Ρωσίδες,Πολωνέζες,Ουκρανέζες,Τσέχες ίδιες είναι κατά βάση με μικρές διαφορές λόγω ιστορικών διαφορών.Ο τρόπος σκέψης νοοτροπία είναι ακριβώς ο ίδιος.Αν ασπασθείτε τη θεωρία του πασνλαβισμού θα δείτε το φως το αληθινό.Αλλιώς μπερδεύετε τα μπούτια σας με δήθεν διαφορές και διυλίζοντας τον κώνωπα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
200 ευρώ όλη τη νύχτα.Ακριβότερα δεν πάει εκτός αν πας για τριολέ.Κίεβο πας για τη GFE experience δεν είναι βιομηχανικό σεξ όπως στη Γερμανία.Μπορείς να ρίξεις όσους πούτσους θες.
Για οχτάρια,εννιάρια μόνο κλαμπ.Εκεί όμως τα έξοδα εκτινάσσονται.Δε μιλάμε πια μόνο για 200 ευρώ αλλά για πεντακοσάρες και πάνω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύσει κανείς σε αυτό το θρεντ φωτό από καλύτερες γκόμενες από αυτές που βγάζω εγώ.Αυτό είναι το μάξιμουμ που πιάνεις στο ίντερνετ.Τώρα θα δουλέψω και τα κλαμπ οπότε μπορεί να ποστάρω και οχτάρια εννιάρια.

200 ευρώ η νύχτα τα εφτάρια εφταμισάρια προσωπικά πιστεύω ότι δεν τα αξιζουν. Οσο και GFE υπηρεσία να προσφέρουν.

Απο την άλλη πλευρα ρε φιλαράκο για ποιο GFE μιλας όταν δυο σελίδες πριν μας έγραφες ότι έβγαζες τη μια έξω για να γαμήσεις την άλλη στα γρήγορα ??? Προσωπικά περισσότερο σε ξερό PSE γαμήσι με παραπέμπει τέτοια συμπεριφορά παρά σε GFE. Τέλος πάντων καθένας με τα γουστα του. Δεν θα γίνω τροχονόμος στο γκαβλί κανενός.

Απο προσωπική πάντως εμπειρία με πολλές περιπτώσεις, στη Βουλγαρία η στη Ρουμανία απο αντίστοιχες γυναίκες η νύχτα δεν πήγαινε πάνω απο 150 με την πλειονότητα στα 120 η και πιο κάτω. Long time πάντα.

Στη Μολδαβία ακόμα πιο κάτω.

Στη Ταιλάνδη αν δώσεις 2000 baht = 50 ευρώ βρίσκεις εφτάρια στο χαλαρό. Αν δώσεις 3000 baht=75 ευρώ ( και πολλά λέω ) βρίσκεις οκτάρια και βάλε. Για long time, όλη τη νύχτα μιλάμε.

Στην Αφρική, σε πολλά μέρη που έχω παει όπως Κένυα και Μαδαγασκάρη, με 20 - 30 ευρώ  long time βρίσκεις απίστευτα πραγματικά κορμιά.

Αν θέλει κάποιος να πάρει μια ιδέα ασ κοιτάξει το thread που άνοιξα εδώ:

Βέβαια το αν σε κάποιον αρέσει η μαυρη η η κίτρινη φυλή είναι εντελώς προσωπικό του θέμα. Περί ορέξεως .....

Το συμπέρσαμα που βγαίνει είναι ότι η Ουκρανία δεν είναι αυτό που οι Αγγλοι λένε value for money στο κομμάτι του αγοραίου σεξ, αν είναι όπως το περιγράφεις.

Πιθανόν όμως να αξίζει το κόπο να μπεις στη διαδικασία να παίξεις με γκόμενες όχι επι πληρωμή απο το δίκτυο προετοιμάζοντας το έδαφος για μια επίσκεψή σου εκεί, η οποία με την απ ευθείας πτήση της Αegean έρχεται 100 με 150 ευρώ ανάλογα την εποχή. Αρα το φτηνό ταξίδι είναι ένα κίνητρο για μια βόλτα στη περιοχή.

Αυτά καταλαβαίνω εγώ. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν οι υπόλοιποι φίλοι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
αμα λεω εγω οτι εισαι ανιδεος στις διαπραγματευσεις
οτι σου ζητανε δινεις.....ποια 200? κιεβο η μεση τιμη ειναι κατω απο 40 ευρω 1200 γριβνες απο μπουντα ή ντε λουξ, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τα λεω και δεν ακους....δινεις τη  εντυπωση οτι το κιεβο ειναι νεα υορκη με τα 500 αρια την νυχτα...τεσπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom