Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Eνταξει, η αληθεια να λεγεται, απο ομορφια καλα πανε. Υπαρχει σε αφθονια στις ανατολικες- σλαβικες χωρες. Αλλα οτι τους εδοσε ο Θεος σε ομορφια, αλλο τοσο τους λειπει στα υπολοιπα.
Ανοιωθα, ανεραστα, ανευρα και  κρυοκωλα βουρλα οι περισσοτερες . Ανεραστες, ανοστες απαπαπαπα. Πραγματικα χαραμι παει η ομορφια σ αυτα τα ανεραστα ξυλαγγουρα.

ιπποτακο χαχαχα  :)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Eνταξει, η αληθεια να λεγεται, απο ομορφια καλα πανε. Υπαρχει σε αφθονια στις ανατολικες- σλαβικες χωρες. Αλλα οτι τους εδοσε ο Θεος σε ομορφια, αλλο τοσο τους λειπει στα υπολοιπα.
Ανοιωθα, ανεραστα, ανευρα και  κρυοκωλα βουρλα οι περισσοτερες . Ανεραστες, ανοστες απαπαπαπα. Πραγματικα χαραμι παει η ομορφια σ αυτα τα ανεραστα ξυλαγγουρα.
εδω κανεις πολυ μεγαλο λαθος...ειδικα για τις ουκρανες.....οσο πιο ανετα νοιωσουν μαζι σου αλλο τοσο ανοιχτο μυαλο και καβλα θα βγαλουν
η τακτικη του ολα τα σφαζω ολα τα μαχατρωνω σε 1-2 ωρες τυπου κμαν, εννοειται οτι θα βγαλει αυτη την ξινιλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν αυτο εννοεις μουναρα και να χαλας και λεφτα καργα τοτε πρεπει εσυ να εχεις καποια μεγαλη δυσμορφια εμφανισιακα για να σε δικαιολογησω.
Καταρχήν το πιθανότερο ειναι τη φωτογραφία να την εχει κατεβάσει απο το ιντερνέτ  :2funny: να ειναι στο οικοτροφείο στη Γερμανία και να μας γράφει  :jerking: οτι πήγε Κίεβο και ξεσκίστηκε στο  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καταρχήν το πιθανότερο ειναι τη φωτογραφία να την εχει κατεβάσει απο το ιντερνέτ  :2funny: να ειναι στο οικοτροφείο στη Γερμανία και να μας γράφει  :jerking: οτι πήγε Κίεβο και ξεσκίστηκε στο  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μητσο αντικειμενικα τωρα. τα καλυτερα μουνια σε φωτο τα εχουμε δει με τον παναγιωταρο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσο αντικειμενικα τωρα. τα καλυτερα μουνια σε φωτο τα εχουμε δει με τον παναγιωταρο
Ναι αλλα δεν εχει γαμισει καμια απ΄αυτες  :2funny:ολες οι φωτο ειναι στο coco και πουθενα αλλου  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ποια οικονομικά?Ενα ραντεβού για δύο σε κυριλέ εστιατόριο του Κιέβου πάει 50 ευρώ.Το καλό διαμέρισμα στο κέντρο έχει 60 ευρώ τη μέρα.Αν έβλεπες τη μουνάρα που κυκλοφόρησα μία ώρα αφού έφτασα θα χάζευες.1.75,τίγκα στο γουναρικό και στο κόσμημα άνετα μπαίνει σε όλα τα μαγαζιά.Κάτω από 22 ετών.Σε μία ώρα την είχα διπλαρώσει.Απλά δεν έχω χρόνο και σπρώχνω χρήμα για να σκοτώσω την επίδραση του χρόνου.
Αν ήταν άλλος θα έμενε απλά τριήμερο με την ίδια γκόμενα και θα έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του.
Βασικά όταν την έφερα στο διαμέρισμα ήταν ήδη εκεί η επαρχιωτοπούλα για την οποία είχα διακόψει το ραντεβού για να την φέρω μέσα.Μετά την έστειλα έξω στο κρύο για να γαμήσω την άλλη.Ετσι εύκολα νομίζεις είναι αυτά να παλαντζάρεις τόσο γρήγορα καταστάσεις και να ελέγχεις τα πάντα?
Και με όλες μιλούσα μόνο ρωσικά.Φαντάσου πόσα ρίσκα παίρνεις και πόσο σφιχτό πρόγραμμα έχεις να τακτοποιείς οχτώ ραντεβού σε 4 ώρες.Τελικά βέβαια δε μου βγήκαν όλα.
δεν χαζευω με καμμια ..απο ενα σημειο κ μετα τα μουνια που γαμουσα ειδικα πτο 5ετιας,πουμουν πιο μικρος ηταν οι πιο πολλες 1.73 κ ανω κ μεχρι 23-24 το πολυ,συνηθως 20-22αρες..οτι παραλλαγη υπαρχει την εχω παρει..μοντελε χυμωδη μελαχρινη ξανθια,ταταρα σοβιετικια λβοβιτισα-πολαντ λουκ κλπ κλπ
κιεβο δεν εχει ιδιαιτερο επιπεδο δεν τοχεις συλλαβει στοχω πει,κεντρ ουκρανια κ ντανμπας εχει τα τοπ μουνια..κιεβο οριτζιναλ εχει μετριες γκομενες,απλα φτιαχνοντε παραπανω
οτι εχει μουναρα σποτ,το κιεβο υπαρχει σε αφθονια σε ντνιπρε χαρκιβ κ ντονιετσκ παλια..μην τα ξαναλεμε
το λοτζιστικ ειναι επειηκως καμενο..μεχρι 2 την μερα διαχιριζεσαι
εξ αλλου εγω μεχρι 3 φυσικια  την μερα ριχνω  πλεον,κι αυτο αν εχω νεο ατομο κ να με καβλωνει κ πολυ....
οποτε ως προς τι τα 4 ατομα?χασιμο ενεργειας κι αποτυχια σιγουρη με τις δυο τουλαχιστον
εκτος αν ειναι προ κανονικες κ μπορεις να τις παιρνεις διδυμο,πραγμα που δενεκανες....
αρα???
τοχω ξαναπει το κιεβο ειναι οφφ γιατι βγαινει ο κουκος αηδονι
το μονο συν οι αμεσες κ φτηνες αεροπορικες συνδεσεις,μπορεις να κανεις κ διημερο,για αλλη περιοχη,εκτος τσερνιχοβ που ειναι σε αποσταση αναπνοης αυτο ειναι αδυνατο
κατα τ αλλα πρακτικα δεν ενδεικνυτε σε οπιον δεν ξοδευει τα μαλιοκεφαλα του ανευ λογου...
:hi:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά,τι να κάνουμε?Υπάρχουν οι έξυπνοι τα γατόνια που τις γαμάνε με 10 ευρώ τον αφρό του Κιέβου άλλοι που τις παραμυθιάζουν και δεν πληρώνουν μία και τα κορόιδα που τα σκάνε.Ετσι είναι αυτά.
mastora ζεις γαμεις εση μας οδηγεις  :kneel: :kneel: :kneel:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στο μπαλκόνι περίμενε; Μιλάμε πρέπει να πηδάς ό,τι πιο απεγνωσμένο υπάρχει σε φτωχό ουκρανικό βλαχαδερό. Φαντάζομαι την σκηνή.
φιλε χανεις λαδια κι εσυ??
λεει ο κμαν,τα γραφει ωραια,,απο κει κ περα???πρεπει ναχουν συμβει στ αληθεια?? ;) :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στο έχω ξαναπει τύπε, αυτό παίζει να είναι και το μόνο στο οποίο διαφωνούμε. Εμένα μου ταιριάζουν οι Σλάβες και δεν τις βρίσκω καθόλου ανέραστες.
εχει περασει καψουρα μικρος με ουκρανη η πολωνεζα ο ιποτης μην τον παρεξηγεις.. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν ισχυει αυτο..μετριες ρουμανομολδαβες ειδα εγω,κι αν θες την ματια μου επειδη ξερω απειρες απο δαυτες,,για κλωτσιες το 90%.. ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
παλι δυσκολα συμπερασματα εβγαλες μητσο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Μαλλον υπερβάλεις φίλε.

Οποιαδήποτε γενίκευση εμπεριέχει το στοιχείο της ανακρίβειας αν όχι κάτι χειρότερο.
Είναι σαν να λες ότι οι περισσότεροι Ισπανοί ( για παράδειγμα ) είναι ηλίθιοι. Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το ότι οι γυναίκες σε κάθε χώρα έχουν κάποια κοινα στοιχεια στην ιδιοσυγκρασία τους μέχρι ενός βαθμού ισχύει. Αλλά μέχρι εκεί.

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεριμένος λέγοντας ότι οι Σλάβες γυναίκες με τις οποίες εσύ προσωπικά είχες κάποια εμπειρία ήταν οι περισσότερες έτσι.

Η δική μου εμπειρία για παράδειγμα είναι στον αντίποδα αυτού που γράφεις.

Καθένας με τη γνώμη του. Ολες Σεβαστές.  :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πάρε άλλη μία τότε.Θέλω να δω τα μοντέλα που γαμάτε εσείς.

2ivy837.jpg

Τη συγκεκριμένη κοπέλα εγώ δεν τη βρίσκω άσχημη. Ενα εφτάρι θα έλεγα, αν εχει και ωραίο πρόσωπο ίσως οκτάρι.

Αλλά πάντα πρέπει να το βλέπεις και σε σχέση με το τι ζητάει όπως γράφουν οι φίλοι και πιο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom