Δεν ξέρω αν έχω τετράγωνη η ορθογώνια λογική. Αλλά 100δια 2 πάντα 50 έκανε. Η αγορά ποσότητος μειώνει τις μοναδιαίες τιμές. Αυτό στα χρηματοοικονομικά λέγεται οικονομία κλίμακος ( economies of scale ). Αφήνοντας τα χρηματοικονομικά και πηγαίνοντας στη πιάτσα αν αυτές οι δύο δέχτηκαν να έρθουν μαζί σου και οι δυο με 50, τότε κάθε μια μόνη της πάνω απο 60 η το πολύ 70 δεν θα ζήταγε.
Τέλος ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις ορέξεις του επαρκώς. Είτε αυτό προυποθέτει να πηδήξει μια γκόμενα την ημέρα είτε 10 γκόμενες στο οκτάωρο όπως γράφεις εσύ ( στη κορφή της κλιμακος ).
Κυρίως ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις γκάβλες του χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα ούτε στον εαυτό του ούτε σε κανένα άλλο.
Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το σύστημα.
Αμα έχεις 1000 ευρώ αξίζει καλύτερα να αγοράσεις:
1.Ενα iphone και ένα καλό android
2.5 σχετικά καλά Android
3.20 φτηνά κινέζικα απομιμήσεις iphone
Μπορεί τα τελευταία να έχουν μεγαλύτερο value προς money αλλά αυτό δε σημαίνει οτι αυτός που αγόρασε iphoni έκανε βλακεία ή οτι εσύ θα μπορούσες να διαπραγματευτείς καλύτερη τιμή.
Κάπως έτσι είναι και με τις γκόμενες.Αν δε θες να πλήρώσεις πρέπει να κλέψεις.Τότε μπαίνεις σε άλλη κατηγορία γίνεσαι scammer.
Αμα θέλω π.χ. να γαμήσω γκόμενα με 150 ευρώ όλη νύχτα πάω Πολωνία που είναι δίπλα.Ποιος βρίσκει Ουκρανία καλύτερη από αυτή την Πολωνέζα?
Και 3 μέρες μπορώ να τη γαμάω αυτή την Πολωνέζα με 200 ευρώ.Αυτό τι σημαίνει?Οτι είναι value προς money με 200 ευρώ το τριήμερο και δεν είναι με 150 ευρώ τη νύχτα?Δεν είναι έτσι τα γαμησοοικονομικά.
Γενικά μην παραμυθιάζεστε.Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία,Τσεχία δεν είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.Απλά Ουκρανία έχει πολύ περισσότερες διαθέσιμες.Οι τιμές είναι παραπλήσιες.Τέλειο περιβάλλον για Βαλκάνιους ψώλωνες.