Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Σε γενικες γραμμες παντως αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη που τη λεω ζωντας σε μια τετοια χωρα που εχει και σλαβες αλλων χωρων επισης, και εχοντας επισκεφτει επισης αρκετες τετοιες χωρες. Υπερεκτιμημενες γενικα θα ελεγα.
εσενα υποσχομαι να σε παρω μαζι μου καποια στιγμη, και θα αλλαξεις γνωμη...καταρχας το πιο βασικο λαθος που κανουν πολλοι....δεν μιλαμε για κρεας ουτε για τσουβαλιασμα σε ενα σακι ολους τους λαους και ολες τις γυναικες...δημιουργουμε στερεοτυπα...αν φερθεις καλα σε οποιαδηποτε γυναικα και δεν την εχεις σαν κρεας...τοτε θα ειναι ευγνωμων και οχι μονο στο κρεβατι....θελουν ψυγματα σεβασμου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βγάλε εσύ μια γκομενα που γαμησες από D Lux με 40 ευρώ.Δεν υπάρχουν αυτά.Εγω γαμησα δυο από Carribean με 100 ευρώ και τις δυο.Και τι έγινε;Δε λέω ότι έχουν 50 ευρώ η μία.Μιλάω για τις μουναρες του D Lux.Αυτές που το 99% δε θα τολμήσει καν να μιλήσει όχι να προσφέρει λεφτά.Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Και τζάμπα μπορείς να γαμησεις γκόμενα από επαρχία που έρχεται να μείνει μαζί σου.Τι σημαίνει αυτό;
Ουκρανία πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση αυτό είναι όλο.Οι τιμές είναι  fixed δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.Οποιος έρθει μαζί μου απλά δε θα κάνει τίποτα στα κλαμπ γιατί δε γίνεται με αυτές που πάω εγώ.Στο ίντερνετ αποκλείεται να βρει καλύτερες και να πληρώσει λιγότερα.Οποιος θέλει μπορεί να ποσταρει γκομενες που γαμησε Βουλγαρία,Ρουμανία η Ταϊλάνδη να συγκρίνουμε με τις δικές μου από Ουκρανία,Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία.Αυτες που έχω εγώ αν τις δεις έξω θα πεις ότι είναι κανονικότατες κοπέλες δε σου περνάει από το μυαλό ότι σπονσοραρονται.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Βγάλε εσύ μια γκομενα που γαμησες από D Lux με 40 ευρώ.Δεν υπάρχουν αυτά.Εγω γαμησα δυο από Carribean με 100 ευρώ και τις δυο.Και τι έγινε;Δε λέω ότι έχουν 50 ευρώ η μία.
Γιατί δεν το λές. Το λες και το παραλές γιατί έτσι είναι.100 δια 2 50 κάνει. Δηλαδή αν έπαιρνες μόνο τη μια αντε να σου ζήταγε 60 η 70. Πόσο θα σου ζήταγε ?? Παλι 100 ??

.Μιλάω για τις μουναρες του D Lux.Αυτές που το 99% δε θα τολμήσει καν να μιλήσει όχι να προσφέρει λεφτά.
Δηλαδή αν μια πουτάνα είναι πολύ όμορφη θα ντρεπόμαστε να της μιλήσουμε ?? Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω ρε φίλε !!!

Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Και τζάμπα μπορείς να γαμησεις γκόμενα από επαρχία που έρχεται να μείνει μαζί σου.Τι σημαίνει αυτό;
Ουκρανία πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση αυτό είναι όλο.
Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά. Αλλά υπάρχει και αυτό που λέγεται average nominal price σε όλες τις κατηγορίες εμφάνισης

Οι τιμές είναι  fixed δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.
Δεν υπάρχει πουτάνα ιδίως freelancer που δεν θα διαπραγματευθει τη τιμή. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου

Οποιος έρθει μαζί μου απλά δε θα κάνει τίποτα στα κλαμπ γιατί δε γίνεται με αυτές που πάω εγώ.Στο ίντερνετ αποκλείεται να βρει καλύτερες και να πληρώσει λιγότερα.Οποιος θέλει μπορεί να ποσταρει γκομενες που γαμησε Βουλγαρία,Ρουμανία η Ταϊλάνδη να συγκρίνουμε με τις δικές μου από Ουκρανία,Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία.Αυτες που έχω εγώ αν τις δεις έξω θα πεις ότι είναι κανονικότατες κοπέλες δε σου περνάει από το μυαλό ότι σπονσοραρονται.

Τα σχόλια μου παραπάνω σε κόκιννα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
.Οποιος θέλει μπορεί να ποσταρει γκομενες που γαμησε Βουλγαρία,Ρουμανία η Ταϊλάνδη να συγκρίνουμε με τις δικές μου από Ουκρανία,Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία.Αυτες που έχω εγώ αν τις δεις έξω θα πεις ότι είναι κανονικότατες κοπέλες δε σου περνάει από το μυαλό ότι σπονσοραρονται.

Αυτές οι κοπέλες με 1600 baht = 40 ευρώ long time μέχρι την επομένη το μεσημέρι, σου κάνουν ??

Συνημμένα

• 20140729_181548.jpg
    20140729_181548.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 93
  • 20150501_210029.jpg
    20150501_210029.jpg
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 75
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Βγάλε εσύ μια γκομενα που γαμησες από D Lux με 40 ευρώ.Δεν υπάρχουν αυτά.Εγω γαμησα δυο από Carribean με 100 ευρώ και τις δυο.Και τι έγινε;Δε λέω ότι έχουν 50 ευρώ η μία.Μιλάω για τις μουναρες του D Lux.Αυτές που το 99% δε θα τολμήσει καν να μιλήσει όχι να προσφέρει λεφτά.Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Και τζάμπα μπορείς να γαμησεις γκόμενα από επαρχία που έρχεται να μείνει μαζί σου.Τι σημαίνει αυτό;
Ουκρανία πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση αυτό είναι όλο.Οι τιμές είναι  fixed δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.Οποιος έρθει μαζί μου απλά δε θα κάνει τίποτα στα κλαμπ γιατί δε γίνεται με αυτές που πάω εγώ.Στο ίντερνετ αποκλείεται να βρει καλύτερες και να πληρώσει λιγότερα.Οποιος θέλει μπορεί να ποσταρει γκομενες που γαμησε Βουλγαρία,Ρουμανία η Ταϊλάνδη να συγκρίνουμε με τις δικές μου από Ουκρανία,Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία.Αυτες που έχω εγώ αν τις δεις έξω θα πεις ότι είναι κανονικότατες κοπέλες δε σου περνάει από το μυαλό ότι σπονσοραρονται.
φωτογραφιες εχω βαλει χιλιαδες...τι να σου αποδειξω πια; στο σκαι μπαρ ειχα το καλυτερο τραπεζι κι ερχονταν μονες τους....δεν γυρναγα ορθιος σαν την αδικη καταρα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλος μου ταιλανδη πληρωνει πιθηκες 80 ευρο,δεν ξερω αν ειναι για ολη νυκτα αλλα λεει μοντελα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλος μου ταιλανδη πληρωνει πιθηκες 80 ευρο,δεν ξερω αν ειναι για ολη νυκτα αλλα λεει μοντελα.

Εχω πάει 4 φορές μέχρι στιγμής στη Ταιλάνδη και δεν είναι έτσι.

Πέρα απο το τι λέω εγώ η ο φίλος σου υπάρχουν εκτενή thread στο site που δεν υποστηρίζουν αυτό που λέει ο φίλος σου.

Οι κοπέλες που μόλις πόσταρα σου φαίνονται για πίθηκες ???

Δεν υποστηρίζω ότι είναι μοντέλα. Αλλά αντικειμενικά είναι αρκετά πάνω απο το μέτριο. Οσον αφορά δε συμπεριφορά τόσο στο σεξ όσο και γενικότερα είναι μια κατηγορία μόνες τους. Και σίγουρα τα 40 τη νύχτα τα αξίζουν με το πολύ παραπάνω.

Τέλος πάντων περί ορέξεως ......

Σταματάω γιατί είμαι off topic. Απλά επειδή το ζήτησε ο φίλος KMAN2 τα πόσταρα εδώ χάριν της κουβέντας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φωτογραφιες εχω βαλει χιλιαδες...τι να σου αποδειξω πια; στο σκαι μπαρ ειχα το καλυτερο τραπεζι κι ερχονταν μονες τους....δεν γυρναγα ορθιος σαν την αδικη καταρα

Ελα τώρα.Αφού ήσουνα με 4 άλλους στο ίδιο τραπέζι για να μοιράσεις τα έξοδα.Γιατί δεν πόσταρες μία φωτό από γκόμενα τώρα που πήγες στο Κίεβο?Αυτές που βάζεις είναι από επαρχία και φαίνονται οτι είναι από επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα σχόλια μου παραπάνω σε κόκιννα

Αν έχεις τετράγωνη λογική οτι 100 δια δύο κάνει 50 τότε τέλος.Απλά δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.
Ας πούμε ποιος είναι ανώτερος?
1.Αυτός που ξοδεύει 1000 ευρώ για 10 γκόμενες σε 8 ώρες?
2.Αυτός που ξοδεύει 500 ευρώ για 6 γκόμενες σε 8 ώρες?
3.Αυτός που ξοδεύει 200 ευρώ για 2 γκόμενες σε 8 ώρες?
Απλά δεν υπάρχει λογική.Για εμένα ιδεώδες είναι 6 πούτσοι σε 5 γκόμενες σε 8 ώρες.Αλλος θα πάρει τη μία από αυτές και θα είναι ευχαριστημένος αν περάσει μαζί της τριήμερο.Μάλιστα αυτός που θα γαμήσει μόνο τη μία θα νιώσει τρομερά γιατί θα έχει ξοδέψει 300 ευρώ για όλο το τριήμερο ή ακόμη και για την εβδομάδα.Για εμένα αυτό είναι απώλεια χρόνου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές οι κοπέλες με 1600 baht = 40 ευρώ long time μέχρι την επομένη το μεσημέρι, σου κάνουν ??

Ενα σου λέω.Πόσο κοστίζουν οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες στην Ταιλάνδη?Είναι 5 φορές ακριβότερες από τις Ταιλανδές και γιατί?
Πόσο κοστίζουν οι Ταιλανδέζες στη Ρωσία?Είναι 3 φορές φτηνότερες από τις Ρωσίδες και γιατί?
Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνέζες,Τσέχες θεωρούνται φιλέτα και οι Ταιλανδές είναι μαρίδα.Δεν μπορεί να συγκριθεί η κορυφή της Ευρώπης με ο,τιδήποτε άλλο.Μόνο οι Σκανδιναυές τους ρίχνουνε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν έχεις τετράγωνη λογική οτι 100 δια δύο κάνει 50 τότε τέλος.Απλά δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.
Ας πούμε ποις είναι ανώτερος?
1.Αυτός που ξοδεύει 1000 ευρώ για 10 γκόμενες σε 8 ώρες?
2.Αυτός που ξοδεύει 500 ευρώ για 6 γκόμενες σε 8 ώρες?
3.Αυτός που ξοδεύει 200 ευρώ για 2 γκόμενες σε 8 ώρες?
Απλά δεν υπάρχει λογική.Για εμένα ιδεώδες είναι 6 πούτσοι σε 5 γκόμενες σε 8 ώρες.Αλλος θα πάρει τη μία από αυτές και θα είναι ευχαριστημένος αν περάσει μαζί της τριήμερο.

Δεν ξέρω αν έχω τετράγωνη η ορθογώνια λογική. Αλλά 100δια 2 πάντα 50 έκανε. Η αγορά ποσότητος μειώνει τις μοναδιαίες τιμές. Αυτό στα χρηματοοικονομικά λέγεται οικονομία κλίμακος ( economies of scale ). Αφήνοντας τα χρηματοικονομικά και πηγαίνοντας στη πιάτσα αν αυτές οι δύο δέχτηκαν να έρθουν μαζί σου και οι δυο με 50, τότε κάθε μια μόνη της πάνω απο 60 η το πολύ 70 δεν θα ζήταγε.

Τέλος ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις ορέξεις του επαρκώς. Είτε αυτό προυποθέτει να πηδήξει μια γκόμενα την ημέρα είτε 10 γκόμενες στο οκτάωρο όπως γράφεις εσύ ( στη κορφή της κλιμακος ).

Κυρίως ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις γκάβλες του χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα ούτε στον εαυτό του ούτε σε κανένα άλλο.  :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν έχω τετράγωνη η ορθογώνια λογική. Αλλά 100δια 2 πάντα 50 έκανε. Η αγορά ποσότητος μειώνει τις μοναδιαίες τιμές. Αυτό στα χρηματοοικονομικά λέγεται οικονομία κλίμακος ( economies of scale ). αφήνοντας τα χρηματοικονομικά και πηγαίνοντας στη πιάτσα αν αυτές οι δύο δέχτηκαν να έρθουν μαζί σου και οι δυο με 50, τότε κάθε μια μόνη της πάνω απο 60 η το πολύ 70 δεν θα ζήταγε.

Τέλος ανώτερος είναι αυτός που ικανοποεί τις ορέξεις του επαρκώς. Είτε αυτό προυποθέτει να πηδήξει μια γκόμενα την ημέρα είτε 10 γκόμενες στο οκτάωρο όπως γράφεις εσύ ( στη κορφή της κλιμακος ).

Κυρίως ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις γκάβλες του χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα ούτε στον εαυτό του ούτε σε κανένα άλλο.  :hi: :hi:

Δεν καταλαβαίνεις την απληστία του καυλέα.Εσύ πας να ρίξεις όσο περισσότερους πούτσους γίνεται σε όσο περισσότερες και πιο εμφανίσιμες γκόμενες γίνεται στο μικρότερο δυνατό χρόνο.Αυτός είναι ο σκοπός.Αμα ο ένας συντελεστής ξεφύγει χρόνος κτλ αρχίζεις να χάνεις το παίγνιο .
Εξαίρεση είναι οι μουνάρες.Π.χ. μια μουνάρα Τσέχα 1.90 μοντέλο αξίζει μια βδομάδα διακοπών οπότε θυσιάζεις το χρόνο σου.Για συμβατικές γκόμενες δεν αξίζει να θυσιάσεις πάνω από μια μέρα.
Σου λέω οτι υπάρχει ποικιλία στις τιμές.Π.χ. μπορείς να ψαρέψεις ένα καυλάκι από το Carribean με 50 ευρώ ή να γαμήσεις μια επαρχιώτισσα τζάμπα.Αυτό όμως δε σημαίνει οτι είσαι ανώτερος από αυτόν που γαμάει δεκάρια με 1000 ευρώ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Ελα τώρα.Αφού ήσουνα με 4 άλλους στο ίδιο τραπέζι για να μοιράσεις τα έξοδα.Γιατί δεν πόσταρες μία φωτό από γκόμενα τώρα που πήγες στο Κίεβο?Αυτές που βάζεις είναι από επαρχία και φαίνονται οτι είναι από επαρχία.
εισαι γελιοις; παρεα φυγαμε απο ελλαδα....αλλοι 2....τι ειμαι ο μαλακας τις παρεας να τα πληρωσω ολα μονος μου; αν εσυ εισαι τετοιος να ερθω να με κερνας
πλεον μετα απο το τελευταιο περιστατικο της οδησσου δεν ξανα ανεβαζω φωτογραφιες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ενα σου λέω.Πόσο κοστίζουν οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες στην Ταιλάνδη?Είναι 5 φορές ακριβότερες από τις Ταιλανδές και γιατί?
Πόσο κοστίζουν οι Ταιλανδέζες στη Ρωσία?Είναι 3 φορές φτηνότερες από τις Ρωσίδες και γιατί?
Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνέζες,Τσέχες θεωρούνται φιλέτα και οι Ταιλανδές είναι μαρίδα.Δεν μπορεί να συγκριθεί η κορυφή της Ευρώπης με ο,τιδήποτε άλλο.Μόνο οι Σκανδιναυές τους ρίχνουνε.

Επειδή το έχω ψάξει και τυχαίνει να ξέρω. Οχι οι Ρωσίδες στη Ταιλάνδη δεν στοιχίζουν 5 φορές περισσότερο απο τις Ταιλανδές. στοιχίζουν μεν πιο πολύ γιατί ισχύει ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης και είναι προφανώς πιο λίγες, αλλά 5 φορές περισσότερο όχι δεν στοιχίζουν !!!

Στη Ρωσσία Ταιλανδέζες δεν έχω ποτέ βρεί και δεν έχω άποψη.

Στα FKK όμως της Γερμανίας και στα Salon της Πράγας που έχω βρεί Ταιλανδέζες τις ίδιες τιμές με τις άλλες ζητούσαν.

Τέλος το τί είναι φιλέτο και τι όχι είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.

Προσωπικά πιστεύω ότι στο σεξ και στη γεύση η ποικιλία είναι η καλύτερη τακτική !!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μητσο αντικειμενικα τωρα. τα καλυτερα μουνια σε φωτο τα εχουμε δει με τον παναγιωταρο
:thumbsup: αυτο να λεγεται,μακραν οι καλυτερες που εχουμε δει εδω μεσα :dancing: τα ελληνικα καμακια ειναι αξεπεραστα στη μολδαβια

Συνημμένα

• 804531_984484904906735_1987603041_n.jpg
    804531_984484904906735_1987603041_n.jpg
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 60
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μητσο και οι δικες σου φωτο ολες ειναι σε δημοσια μερη. μονο την μογγολα εχεις βγαλει φωτο στο κρεβατι. αρα?
ο καραφλας εχει πηδηξει το μισο κισιναου τυπε :dancing: το ιδιο μουνι μαζι του εξω και στο κρεβατι του :rockon:

Συνημμένα

• 12115836_979158108772748_8229009950880972218_n (1).jpg
    12115836_979158108772748_8229009950880972218_n (1).jpg
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 12179465_984485298240029_786448873_n (1).jpg
    12179465_984485298240029_786448873_n (1).jpg
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 48

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε σορρυ εχεις παει κατα εκει?
γκαραντι σου λεω οτι πιθηκες 100 φορες χειροτερες απο αυτες που λες ΕΣΥ  δεν τις πηδας αν δεν τα σκασεις χοντρα..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εχω πάει 4 φορές μέχρι στιγμής στη Ταιλάνδη και δεν είναι έτσι.

Πέρα απο το τι λέω εγώ η ο φίλος σου υπάρχουν εκτενή thread στο site που δεν υποστηρίζουν αυτό που λέει ο φίλος σου.

Οι κοπέλες που μόλις πόσταρα σου φαίνονται για πίθηκες ???

Δεν υποστηρίζω ότι είναι μοντέλα. Αλλά αντικειμενικά είναι αρκετά πάνω απο το μέτριο. Οσον αφορά δε συμπεριφορά τόσο στο σεξ όσο και γενικότερα είναι μια κατηγορία μόνες τους. Και σίγουρα τα 40 τη νύχτα τα αξίζουν με το πολύ παραπάνω.

Τέλος πάντων περί ορέξεως ......

Σταματάω γιατί είμαι off topic. Απλά επειδή το ζήτησε ο φίλος KMAN2 τα πόσταρα εδώ χάριν της κουβέντας
αστο γιωργο αυτοι νομιζουν οτι περνανε καλα με τα σταλινικα τρακτερ εκει στη χωρα του ποτε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν έχω τετράγωνη η ορθογώνια λογική. Αλλά 100δια 2 πάντα 50 έκανε. Η αγορά ποσότητος μειώνει τις μοναδιαίες τιμές. Αυτό στα χρηματοοικονομικά λέγεται οικονομία κλίμακος ( economies of scale ). Αφήνοντας τα χρηματοικονομικά και πηγαίνοντας στη πιάτσα αν αυτές οι δύο δέχτηκαν να έρθουν μαζί σου και οι δυο με 50, τότε κάθε μια μόνη της πάνω απο 60 η το πολύ 70 δεν θα ζήταγε.

Τέλος ανώτερος είναι αυτός που ικανοποιεί τις ορέξεις του επαρκώς. Είτε αυτό προυποθέτει να πηδήξει μια γκόμενα την ημέρα είτε 10 γκόμενες στο οκτάωρο όπως γράφεις εσύ ( στη κορφή της κλιμακος ).

Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το σύστημα.
Αμα έχεις 1000 ευρώ αξίζει καλύτερα να αγοράσεις:
1.Ενα iphone και ένα καλό android
2.5 σχετικά καλά Android
3.20 φτηνά κινέζικα απομιμήσεις iphone

Μπορεί τα τελευταία να έχουν μεγαλύτερο value προς money αλλά αυτό δε σημαίνει οτι αυτός που αγόρασε iphoni έκανε βλακεία ή οτι εσύ θα μπορούσες να διαπραγματευτείς καλύτερη τιμή.
Κάπως έτσι είναι και με τις γκόμενες.Αν δε θες να πλήρώσεις πρέπει να κλέψεις.Τότε μπαίνεις σε άλλη κατηγορία γίνεσαι scammer.
Αμα θέλω π.χ. να γαμήσω γκόμενα με 150 ευρώ όλη νύχτα πάω Πολωνία που είναι δίπλα.Ποιος βρίσκει Ουκρανία καλύτερη από αυτή την Πολωνέζα?

0xfSR2.jpg

Και 3 μέρες μπορώ να τη γαμάω αυτή την Πολωνέζα με 200 ευρώ.Αυτό τι σημαίνει?Οτι είναι value προς money με 200 ευρώ το τριήμερο και δεν είναι με 150 ευρώ τη νύχτα?Δεν είναι έτσι τα γαμησοοικονομικά.
Γενικά μην παραμυθιάζεστε.Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία,Τσεχία δεν είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.Απλά Ουκρανία έχει πολύ περισσότερες διαθέσιμες.Οι τιμές είναι παραπλήσιες.Τέλειο περιβάλλον για Βαλκάνιους ψώλωνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom