treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χερετο τουσ τσιρτσιναμπεσ!
καπιο σαιτ με ενικιαζομενα φτινα δοματια στο κιεβο ξερι κανισ?
θα πορνομεταναστευσεις κιεβο τελικα?
χερετο τουσ τσιρτσιναμπεσ!
καπιο σαιτ με ενικιαζομενα φτινα δοματια στο κιεβο ξερι κανισ?
οχι!απλα ισοσ προκιψουν καπιεσ επεγγελματικεσ δραστιριοτιτεσθα πορνομεταναστευσεις κιεβο τελικα?
Έχασε 0-2 από την Ρόμα.. :SΚαμιά τελευταία πληροφορία για Κίεβο (πέραν των ταραχών); Θα πάω επαγγελματικό ταξίδι και θέλω να κάνω τη γύρα μου κανα βράδι.
βρε βλακα αρεια φυλη... δεν υπαρχει... οι σλαβοι ειναι υπανθρωποι και οι γυναικες του ειναι καλες μονο για γαμησι οχι για αναπαραγωγη...ηλιθιε νεοναζι
.....οσοι δεν εχουν λεφτα για τα καλα club,προ πουτανιτσεσ και επαγελματιεσ.φτινα ποτα,μικρουλεσ χορισ μια στιν τζεπι αλλα εφαγα πιο πολλεσ φορεσ ξυλο και 2 φορεσ θυμα λειστειασ με σπρει!.....
Έχασε 0-2 από την Ρόμα.. :S
Nα κανω ποιο ακριβης την διατυπωση μου, τα μουνια ποτε θα μπορουν να ερχονται χωρις βίζα?Με καθυστέρηση κάποιων μηνών η Ουκρανία υπέγραψε το πολιτικό μέρος της συμφωνίας σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η υπαναχώρηση Γιανουκόβιτς από την υπογραφή τον περασμένο Νοέμβριο πυροδότησε κοινωνική έκρηξη στο Κίεβο, που κατέληξε στην αιματοχυσία.
Την υπογραφή για την Ουκρανία, έβαλε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ. Η συμφωνία δεσμεύει τις δύο πλευρές για πολιτική σύνδεση και οικονομική ολοκλήρωση αλλά δεν περιλαμβάνει ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το υπόλοιπο μέρος της συμφωνίας, που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελευθέρου εμπορίου και ευρεία οικονομική και δικαστική συνεργασία, μετατέθηκε για μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου
EURONEWS.COM
Είναι κομπλεξικοί όλοι στις διάφορες αρχές! Ειδικά αν είναι γυναίκες!Nα κανω ποιο ακριβης την διατυπωση μου, τα μουνια ποτε θα μπορουν να ερχονται χωρις βίζα?