Διαβασα προσεκτικα οσα εχουν γραφτει Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τς τυπους που εχουν εμπειριες απο Ουκρανια γενικοτερα....Την επομενη βδομαδα θα παω και εγω για πρωτη φορα και θα εχω μαζι μου 12000 ευρω οικονομιες ενος χρονου....Επειδη ειδα οτι το 2009 και 2008 λεγατε οτι ειναι ακριβα ολα τωρα εν ετη 2012 θα μου φτασουν αυτα τα χρηματα για να περασω καλα τις 10 ημερες που θα ειμαι εκει????ενδιαφερομαι μοναχα για εκεινες τις γυναικες που ειναι μοντελα και βγαινουν με τς τουριστες....αν μπορειτε κανα τηλεφωνο να στειλετε θα χαιρομουν ιδιαιτερα για την βοηθεια!!!
Πήγα πρόσφατα για δουλειά στο Κίεβο και μπορώ να σου πω ότι τα λεφτά που μάζεψες ακούγονται υπεραρκετά. Αν υποθέσουμε ότι θα σκάσεις κάπου 1500 για διαμονή τα υπόλοιπα δεν θα χρειαστεί να τα φας και όλα. Το Κίεβο είναι ακριβό για εμάς που είμαστε ξένοι αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κυκλοφορήσεις με ντόπιο θηλυκό θα μπορέσεις να γλυτώσεις περιττά έξοδα (για να τα τσεπώσει αυτή
) Το επίπεδο γυναικών είναι απίστευτα ψηλό αλλά το ξέρουν και μας πιάνουν κώτσους εμάς τα λιγούρια
τους Μεσογειακούς.
Προσωπικά δεν έπαιξα με μοντέλα και δεν ξέρω το κασέ τους. Οι μισθοί στο Κίεβο είναι 400 ευρώ το μήνα και εκτός Κιέβου ακόμη χαμηλότερα. Εγώ 50 ευρώ έδωσα σε ένα γκομενάκι από mamba και πέρασα σούπερ και μου έλεγε ότι ήταν τα έξοδά της για μια βδομάδα. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη θα μάζευε χαλαρά 150άρικα την ώρα. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για παιχνίδι (εξού και το ψάρεμα από mamba).
Συμβουλή μου είναι μην πας βουρ για πατσά μόλις προσγειωθείς. Βγες το βράδυ, κέρνα τα ποτά σου σε καλό μπαρ, κάνε παιγνίδι και εξηγήσου σταράτα με όποια σου γυαλίσει. Πολλές ψάχνουν και για γάμο (διαβατήριο) εκτός Ουκρανίας - καλό είναι να τους πεις από πριν ότι δεν ενδιαφέρεσαι για "αποκατάσταση". Εσύ είσαι ο άρχοντας με το γεμάτο πορτοφόλι ;)
Καλά να περάσεις