Χρόνια πολλά σε όλους.
Εγώ θα συμφωνήσω σε πολλά από αυτά που λέει dimitrakis29 και ο kman αλλά ρε παιδεία είναι πολλή ιδιαίτερα ταξίδια στην επαρχεία όλα αυτά. Ο κάθε ένας το έχει σαν <<όνειρο>> να πάει ένα ταξιδάκι στο Κίεβο να περάσει καλά η οπουδήποτε αλλού στην Ουκρανία.
Θα πάει γιατί έχει ακούσει τα χίλια μύρια όσια για το Κίεβο γιατί έχει πάει στα strip και έχει δει 10 – 20 μουνάκια που θα ήθελε να γαμούσε που δυστυχώς δεν… και θα πάει γιατί θέλει η επιθυμίες του να γίνουνε πραγματικότητα.
Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό να ξενιτευτώ για να πάω στην επαρχεία ώστε να βρω γκόμενα να πηδήξω. Άλλη φεύγουνε από τα χωρία για να έρθουνε στις πόλεις και εγώ θα πάω στο χωρίο?
Η γνώμη μου είναι ότι εφόσον πάρεις την απόφαση και κάνεις το ταξίδι πήγαινε στης μεγάλες πόλεις κάνε το όνειρο πραγματικότητα πήδηξε την μουνάρα … εν ανάγκη πλήρωσε την καλά γιατί δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάς και ζήσε την εμπειρία που θα την θυμάσαι σε τελική ανάλυση μια ζωή.
Αν τώρα πάς και ξαναπάς τότε ΝΑΙ πήγαινε σε όλα τα χωρία και ξέσκισε τα όλα.
Κατ΄αρχήν αν πόλεις όπως το Χάρκοβο με 1,5 εκατομμύρια κατοίκους,το Ντνιπροπετρόφσκ με 1,2 εκατομμύρια και η Οδησσός με 1,1 εκατομμύριο σου φαίνονται απλώς χωρία,δεν ξέρω τι μέγεθος έχουν κατά τη γνώμη σου οι κωμοπόλεις.
Τώρα στο Κίεβο και στις άλλες πόλεις όλοι αυτές ψάχνουν,τα village girls,όσο και αν σου φαίνεται παράξενο.
Το θέμα είναι τι αντιπροσωπεύεις και το σχετικό κόστος.Αυτή τη στιγμή ο μέσος μισθός στο Κίεβο είναι 650$ το μήνα και η ανεργία 2%,πρακτικά μηδέν,άρα μπορείς να καταλάβεις αν οι γκόμενες που κατοικούν εκεί έχουν κάποια διάθεση να κατέβουν Ελλάδα.Για Μόσχα παίζει μέσος μισθός(χωρίς μαύρα) 1200$ το μήνα και πάνω και αν σκεφτείς οτι το πετρέλαιο ανέβηκε στα 120$ το βαρέλι,μια αύξηση των μισθών κατά 15-20% φέτος δε θα είναι παράξενη.
Επίσης στη Μόσχα υπάρχει ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός δισεκατομμυριούχων(ατόμων με περιουσίες δισεκατομμυρίων δολλαρίων) στον κόσμο(10 λιγότεροι από τη Νέα Υόρκη) και δεκάδες χιλιάδες απίθανα πλούσιοι χάρη στην άνοδο των τιμών του πετρελαίου και πρώτων υλών,συνεπώς μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλη είναι η ελκυστικότητά σου πλέον σαν ξένος Ελληνας σεξοτουρίστας που πρόκειται να μείνει λίγες μέρες.Επίσης είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο,που πρακτικά μεταφράζεται οτι πρέπει να σκας 150$ στο κάθε ραντεβού τουλάχιστον για ένα μέσο εστιατόριο.
Η αντίστοιχη τιμή ραντεβού στο Κίεβο είναι 50 ευρώ.
Τι σημαίνουν τα παραπάνω?Πόλεις όπως Κίεβο,Μόσχα είναι άριστες για όσους έχουν μεγάλη οικονομική άνεση ή πάνε εκεί για δουλειές ή πληρώνονται για τα έξοδά τους από εταιρίες που τους στέλνουν για δουλειές.Δεν είναι δηλαδή για το συνηθισμένο σεξοτουρίστα.Εξ'ού και οι άλλες επιλογές.
Ατομα όπως ο dimitrakis έχουν πάντα καλό αισθητήριο γιατί στις επιλογές τους κατευθύνονται από τον πούτσο τους και ο πούτσος δίνει πάντα σωστές οδηγίες σε αυτές τις περιπτώσεις αν τον ακούσει κανείς.
Ρώτα για παράδειγμα το dimitrakis πόσο σηκώνεται η μύτη μιας γκόμενας από την επαρχία από τη στιγμή που μεταναστεύσει και πιάσει δουλειά στην πρωτεύουσα,πόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις και η επιλεκτικότητά της.