Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα πρόσφατα για δουλειά στο Κίεβο και μπορώ να σου πω ότι τα λεφτά που μάζεψες ακούγονται υπεραρκετά. Αν υποθέσουμε ότι θα σκάσεις κάπου 1500 για διαμονή τα υπόλοιπα δεν θα χρειαστεί να τα φας και όλα. Το Κίεβο είναι ακριβό για εμάς που είμαστε ξένοι αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κυκλοφορήσεις με ντόπιο θηλυκό θα μπορέσεις να γλυτώσεις περιττά έξοδα (για να τα τσεπώσει αυτή  :grin: ) Το επίπεδο γυναικών είναι απίστευτα ψηλό αλλά το ξέρουν και μας πιάνουν κώτσους εμάς τα λιγούρια  :tooth: τους Μεσογειακούς.

Προσωπικά δεν έπαιξα με μοντέλα και δεν ξέρω το κασέ τους. Οι μισθοί στο Κίεβο είναι 400 ευρώ το μήνα και εκτός Κιέβου ακόμη χαμηλότερα. Εγώ 50 ευρώ έδωσα σε ένα γκομενάκι από mamba και πέρασα σούπερ και μου έλεγε ότι ήταν τα έξοδά της για μια βδομάδα. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη θα μάζευε χαλαρά 150άρικα την ώρα. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για παιχνίδι (εξού και το ψάρεμα από mamba).

Συμβουλή μου είναι μην πας βουρ για πατσά μόλις προσγειωθείς. Βγες το βράδυ, κέρνα τα ποτά σου σε καλό μπαρ, κάνε παιγνίδι και εξηγήσου σταράτα με όποια σου γυαλίσει. Πολλές ψάχνουν και για γάμο (διαβατήριο) εκτός Ουκρανίας - καλό είναι να τους πεις από πριν ότι δεν ενδιαφέρεσαι για "αποκατάσταση". Εσύ είσαι ο άρχοντας με το γεμάτο πορτοφόλι ;)

Καλά να περάσεις

Ευχαριστω πολυ.... και κατι αλλο θελω να σε ρωτησω π μπορει να ακουστει ανοητο μα ειναι σημαντικο για εμενα ειναι σχετικα με καποια τατουαζ που εχω στ σωμα μου κ την σημασια που μπορει να τς δωσουν οι γυναικες εκεινες..συγκεκριμενα εχω κανει δυο tattoo το συμβολο των ss και εναν αγγυλοτο σταυρο! Παιζει να εχω κανενα προβλημα με καμια ???εννοω να μην βρεθω μετα προ εκπληξεων!!!??επειδη οι Γερμανοι εκει εκαναν μεγαλη ζημια..... Το λεω γτ εδω στν Ελλαδα ηταν ν παω με μια Ρωσσιδα κ οταν εβγαλα τν μπλουζα την εκανε με ελαφρα !!!!Το ονειρο μου ομως ειναι αυτο ειμαι 23 χρονων απολυτα καθαρος δεν εχω συνουσιαστει ακομη κ τ αιωνιο μου ονειρο ειναι να παω με μια γυναικα που ανηκει στην αρεια την καθαρη φυλη!!! Τετοιες εκει εχει πολλες )))))

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ.... και κατι αλλο θελω να σε ρωτησω π μπορει να ακουστει ανοητο μα ειναι σημαντικο για εμενα ειναι σχετικα με καποια τατουαζ που εχω στ σωμα μου κ την σημασια που μπορει να τς δωσουν οι γυναικες εκεινες..συγκεκριμενα εχω κανει δυο tattoo το συμβολο των ss και εναν αγγυλοτο σταυρο! Παιζει να εχω κανενα προβλημα με καμια ???εννοω να μην βρεθω μετα προ εκπληξεων!!!??επειδη οι Γερμανοι εκει εκαναν μεγαλη ζημια..... Το λεω γτ εδω στν Ελλαδα ηταν ν παω με μια Ρωσσιδα κ οταν εβγαλα τν μπλουζα την εκανε με ελαφρα !!!!Το ονειρο μου ομως ειναι αυτο ειμαι 23 χρονων απολυτα καθαρος δεν εχω συνουσιαστει ακομη κ τ αιωνιο μου ονειρο ειναι να παω με μια γυναικα που ανηκει στην αρεια την καθαρη φυλη!!! Τετοιες εκει εχει πολλες )))))

Άποψή μου είναι ότι μάλλον πας σε λάθος χώρα. Καλύτερα άλλαξε πλάνα και τράβα να χωθείς σε κανα FKK στη Γερμανία - αλλά μάλλον και εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Καλή τύχη

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Άποψή μου είναι ότι μάλλον πας σε λάθος χώρα. Καλύτερα άλλαξε πλάνα και τράβα να χωθείς σε κανα FKK στη Γερμανία - αλλά μάλλον και εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Καλή τύχη

Περυσι ηταν να παω Γερμανια για τον γαμο τς ξαδερφης μου μα στο αεροδρομιο με σταματησαν κ με γυρισαν πισω επειδη ειδαν αυτα τ συμβολα πανω μ κ τ ειδαν μεσω ακτινων δν ξερω πως αλλα οταν περασα τν ελεγχο μ ειπαν αμεσως να βγαλω τ μπλουζακι μ.. Τελος παντων εγω τ εισιτηρια κτλ τ εχω δρομολογησει τ μονο π πρεπει να κανω πιστευω ειναι ν φοραω συνεχεια ενα μπλουζακι κ ελπιζω τ αεροδρομιο στ Κιεβο να μην εχει τν ιδια τεχνολογια οπως τς Φρανκφουρτης  !Την σβαστικα την εχω στ σημειο τς καρδιας και τ ss στ πλευρα...τελος παντων οτι ειναι να γινει θα γινει!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις σ να εισαι καλα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O Χίτλερ έτσι κι αλλιώς είχε απαγορέψει το συνουσιασμο με Σλαβες.

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
O Χίτλερ έτσι κι αλλιώς είχε απαγορέψει το συνουσιασμο με Σλαβες.

??Αληθεια δεν το ηξερα αυτο εχεις καποια πηγη σχετικο βιντεο η δηλωση?Επισημο κατι γιατι μ εκοψες την φορα τωρα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495

Για να έχεις τέτοιες λαλακίες πάνω σου πρέπει να είσαι πολύ πιρφόρος  :jerking:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Διαβασα προσεκτικα οσα εχουν γραφτει Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τς τυπους που εχουν εμπειριες απο Ουκρανια γενικοτερα....Την επομενη βδομαδα θα παω και εγω για πρωτη φορα και θα εχω μαζι μου 12000 ευρω οικονομιες ενος χρονου....Επειδη ειδα οτι το 2009 και 2008 λεγατε οτι ειναι ακριβα ολα τωρα εν ετη 2012 θα μου φτασουν αυτα τα χρηματα για να περασω καλα τις 10 ημερες που θα ειμαι εκει????ενδιαφερομαι μοναχα για εκεινες τις γυναικες που ειναι μοντελα και βγαινουν με τς τουριστες....αν μπορειτε κανα τηλεφωνο να στειλετε θα χαιρομουν ιδιαιτερα για την βοηθεια!!!

:jerking: :idiot: Λεβέντη μου να σου κάνω εγώ την ουκρανιέζα?
:2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε περιεργο γιατι στην ρωσια υπαρχει δυνατο ναζιστικο κινημα
οσο για τα ταττου για τους κεραυνους των ςς να λες οτι ειναι συμβολο του συγκροτηματος ac dc :grin:
για την σβαστικα να λες οτι ειναι μαιανδρος tribal style :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
??Αληθεια δεν το ηξερα αυτο εχεις καποια πηγη σχετικο βιντεο η δηλωση?Επισημο κατι γιατι μ εκοψες την φορα τωρα
τυπε εσυ πρεπει να γαμας μονο αυστριακες
URL]]

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ονειρο μου ομως ειναι αυτο ειμαι 23 χρονων απολυτα καθαρος δεν εχω συνουσιαστει ακομη κ τ αιωνιο μου ονειρο ειναι να παω με μια γυναικα που ανηκει στην αρεια την καθαρη φυλη!!! Τετοιες εκει εχει πολλες )))))
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Περυσι ηταν να παω Γερμανια για τον γαμο τς ξαδερφης μου μα στο αεροδρομιο με σταματησαν κ με γυρισαν πισω επειδη ειδαν αυτα τ συμβολα πανω μ κ τ ειδαν μεσω ακτινων δν ξερω πως αλλα οταν περασα τν ελεγχο μ ειπαν αμεσως να βγαλω τ μπλουζακι μ.. Τελος παντων εγω τ εισιτηρια κτλ τ εχω δρομολογησει τ μονο π πρεπει να κανω πιστευω ειναι ν φοραω συνεχεια ενα μπλουζακι κ ελπιζω τ αεροδρομιο στ Κιεβο να μην εχει τν ιδια τεχνολογια οπως τς Φρανκφουρτης  !Την σβαστικα την εχω στ σημειο τς καρδιας και τ ss στ πλευρα...τελος παντων οτι ειναι να γινει θα γινει!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις σ να εισαι καλα!!!

Εισαι εντελώς κατεστραμμένος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε περιεργο γιατι στην ρωσια υπαρχει δυνατο ναζιστικο κινημα
οσο για τα ταττου για τους κεραυνους των ςς να λες οτι ειναι συμβολο του συγκροτηματος ac dc :grin:
για την σβαστικα να λες οτι ειναι μαιανδρος tribal style :2funny:
Μπα τωρα πια δεν υπαρχει.Αφου ο Προεδρος ειναι μισός Εβραιος το 70-80% στα πανεπηστηια ειναι Εβραιοι!ειδεικα στη Νομικη και στα οικονομικα τι ναζηστικο κινημα να υπαρχει! :)Εγω οταν σπουδαζα σπανια να υπηρχε καθηγητης με επιθετο οχι Εβρα'ι'κο!Οι Εβραιοι τα ελενχουν ολα ειτε το θελουμε ειτε οχι.Μας επεβαλαν το Χριστιανισμο τη θρησκεια που βασιζετε στην αρχαια μυθολογια τους και τωρα πανε να κανουνε και την Νεα Ταξη Πραγματων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπα τωρα πια δεν υπαρχει.Αφου ο Προεδρος ειναι μισός Εβραιος το 70-80% στα πανεπηστηια ειναι Εβραιοι!ειδεικα στη Νομικη και στα οικονομικα τι ναζηστικο κινημα να υπαρχει! :)Εγω οταν σπουδαζα σπανια να υπηρχε καθηγητης με επιθετο οχι Εβρα'ι'κο!Οι Εβραιοι τα ελενχουν ολα ειτε το θελουμε ειτε οχι.Μας επεβαλαν το Χριστιανισμο τη θρησκεια που βασιζετε στην αρχαια μυθολογια τους και τωρα πανε να κανουνε και την Νεα Ταξη Πραγματων.
το δεν υπαρχει ρε τυπε αφου ολο το νετ ειναι γεματο με ρωσους νεοναζι

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

σε βρήκαν <βρώμικο> μάλλον. όπως βλέπεις έχει 2 όψεις η ζωή !.
Τράβα σε κανά βρώμικο μέρος να βρέις ωραία βρώμικα γυναικάκια .

Οσό για τον Αγκυλωτό πρίν τον κάνεις θάπρεπε να μάθεις να τον γράφεις και σωστά ! ;) :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Φιλαράκι, με τις οικονομίες σου πήγαινε και κανε λέισερ αφαίρεσης των τατού... Και ότι περισσέψει φάε το στα γαμήσια αλλιώς σε βλέπω αγάμητο ή να γαμάς μόνο τελειωμένες μέχρι να πεθάνεις......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το δεν υπαρχει ρε τυπε αφου ολο το νετ ειναι γεματο με ρωσους νεοναζι
Υπηρχε ενα καποιο κινημα τα ετη 2001-2003 αλλα μετα του κυνηγισανε διοτι τους ειδανε σαν απειλη για το καθεστως.Βιντεακια μπορει να κανει ο καθενας.Τωρα πια το Ναζιστικο κινημα δεν ειναι στη μοδα ισως και λογο του οτι τωρα οι Ρωσσοι εχουνε λεφτα :think:.Στην Ελλαδα βλεπω ανοδο του Ναζιστικου κινηματος οπως και του Κομουνισμου.Οπου υπαρχει κριση ο κοσμος πηγαινει προς τα ακρα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

βρε βλακα αρεια φυλη... δεν υπαρχει... οι σλαβοι ειναι υπανθρωποι και οι γυναικες του ειναι καλες μονο για γαμησι οχι για αναπαραγωγη...ηλιθιε νεοναζι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οχι και οι Εβραιοι επεβαλλαν τον χριστιανισμο...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οχι και οι Εβραιοι επεβαλλαν τον χριστιανισμο...

δυστυχως, σεβαλιε ο Δημητρης δεν εχει καταλαβει οτι η μεγαλη μαζα των οπαδων του ειναι πιστοι χριστιανοι που ριχνουν και κανενα γαμισακι για να ξεβουλωνουν τα υδραυλικα

Επισκέπτης
χερετο τουσ τσιρτσιναμπεσ!
καπιο σαιτ με ενικιαζομενα φτινα δοματια στο κιεβο ξερι κανισ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom