Πήγα πρόσφατα για δουλειά στο Κίεβο και μπορώ να σου πω ότι τα λεφτά που μάζεψες ακούγονται υπεραρκετά. Αν υποθέσουμε ότι θα σκάσεις κάπου 1500 για διαμονή τα υπόλοιπα δεν θα χρειαστεί να τα φας και όλα. Το Κίεβο είναι ακριβό για εμάς που είμαστε ξένοι αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κυκλοφορήσεις με ντόπιο θηλυκό θα μπορέσεις να γλυτώσεις περιττά έξοδα (για να τα τσεπώσει αυτή ) Το επίπεδο γυναικών είναι απίστευτα ψηλό αλλά το ξέρουν και μας πιάνουν κώτσους εμάς τα λιγούρια τους Μεσογειακούς.
Προσωπικά δεν έπαιξα με μοντέλα και δεν ξέρω το κασέ τους. Οι μισθοί στο Κίεβο είναι 400 ευρώ το μήνα και εκτός Κιέβου ακόμη χαμηλότερα. Εγώ 50 ευρώ έδωσα σε ένα γκομενάκι από mamba και πέρασα σούπερ και μου έλεγε ότι ήταν τα έξοδά της για μια βδομάδα. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη θα μάζευε χαλαρά 150άρικα την ώρα. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για παιχνίδι (εξού και το ψάρεμα από mamba).
Συμβουλή μου είναι μην πας βουρ για πατσά μόλις προσγειωθείς. Βγες το βράδυ, κέρνα τα ποτά σου σε καλό μπαρ, κάνε παιγνίδι και εξηγήσου σταράτα με όποια σου γυαλίσει. Πολλές ψάχνουν και για γάμο (διαβατήριο) εκτός Ουκρανίας - καλό είναι να τους πεις από πριν ότι δεν ενδιαφέρεσαι για "αποκατάσταση". Εσύ είσαι ο άρχοντας με το γεμάτο πορτοφόλι ;)
Καλά να περάσεις
Ευχαριστω πολυ.... και κατι αλλο θελω να σε ρωτησω π μπορει να ακουστει ανοητο μα ειναι σημαντικο για εμενα ειναι σχετικα με καποια τατουαζ που εχω στ σωμα μου κ την σημασια που μπορει να τς δωσουν οι γυναικες εκεινες..συγκεκριμενα εχω κανει δυο tattoo το συμβολο των ss και εναν αγγυλοτο σταυρο! Παιζει να εχω κανενα προβλημα με καμια ???εννοω να μην βρεθω μετα προ εκπληξεων!!!??επειδη οι Γερμανοι εκει εκαναν μεγαλη ζημια..... Το λεω γτ εδω στν Ελλαδα ηταν ν παω με μια Ρωσσιδα κ οταν εβγαλα τν μπλουζα την εκανε με ελαφρα !!!!Το ονειρο μου ομως ειναι αυτο ειμαι 23 χρονων απολυτα καθαρος δεν εχω συνουσιαστει ακομη κ τ αιωνιο μου ονειρο ειναι να παω με μια γυναικα που ανηκει στην αρεια την καθαρη φυλη!!! Τετοιες εκει εχει πολλες )))))