Επισκέπτης
Εχω ενα γνωστο που γραφτηκε σε θεατρικη σχολη - απο αυτες τις δωρεαν, και τι κανει το τερας: Βγαζει βιντεο απο παραστασεις και προβες, τα δειχνει σε ξενες και λεει οτι ειναι γνωστος ηθοποιος του θεατρου!
Πραγματικά η κάθε ωραία γκόμενα θα θέλει απο εσένα μέσα στα πρώτα 2-5 λεπτα είτε σχέση,είτε γαμήσι είτε φιλία είτε καμιά ενόχληση!Σωστό για το 5λεπτο, αλλά είναι αρκετός χρόνος και η συμπεριφορά στο 5λεπτο μετράει πολύ. Βέβαια μετράει όταν η φάση είναι ντεμί, αμα η είναι ήδη σε διάθεση και σε γουστάρει εμφανησιακά με το που σε δει και δεν έχεις ανταγωνισμό, έχει κριθεί το ματσ όχι στα 5 λεπτά αλλά στα 5 δεύτερα.
Κάποιες λεπτομέρειες είναι χαζές τα βασικά μετράνε όμως.
Σαν ιδέα είναι ωραίαΕχω ενα γνωστο που γραφτηκε σε θεατρικη σχολη - απο αυτες τις δωρεαν, και τι κανει το τερας: Βγαζει βιντεο απο παραστασεις και προβες, τα δειχνει σε ξενες και λεει οτι ειναι γνωστος ηθοποιος του θεατρου!
Και εσυ μπορεις να το κανεις! Μην πεις οτι εισαι διασημος, πες οτι εισαι της εναλλακτικης σκηνης. Γενικα ηθοποιοι και μουσικοι εντυπωσιαζουν τις γκομενες χωρις να ειναι διασημοι αλλα για να μαθεις ικανοποιητικα ενα οργανο θες 2 χρονια μαθηματα, ενω σαν ηθοποιος μπορεις να παραμεινεις για παντα αταλαντος και απλα να βγαζεις φωτο με αλλα ψωνια συναδελφους, απο δωρεαν παραστασεις κλπ. Καλο φωτογραφο χρειαζεσαι.Σαν ιδέα είναι ωραίααλλά οι περισσότερες γκόμενες δεν είναι τόσο χαζές παίζει 50%-50% να πιάσει αλλά ένα 50% να γίνεις ρεζίλι και να σε καταλάβουν,βέβαια αν εχεις τον αέρα του διάσημου τότε οι πιθανότητες να της πείσεις ότι λες αλήθεια μεγαλώνουν.Βέβαια δεν μπορούν όλοι να έχουν τον αέρα του διάσημου
π.χ. ο ΔΡ ψεύτης φένεται από μακριά ότι είναι απελπισμένος και αποτυχημένος οπότε δεν του δίνουν σημασία.Η διασημότητα σιγουρα πουλάει οι γκόμενες κοιτάνε με πολύ προσοχή αυτά που τους λες.Εγώ τους ανοίγω το google και τους δείχνω και της τηλεοπτικές μου εμφανίσεις οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα να σκεφτουν αν λέω αλήθεια ή όχι.Μπράβο του πάντος φοβερή ιδέα!
![]()
Εμένα από μόνες τους όταν της γνωρίζω μέσω ίντερνετ με ρωτάνε αν είμαι Ελληνας ηθοποιός?Το θέμα είναι ότι έπειδή το λένε πολλοί αυτόΚαι εσυ μπορεις να το κανεις! Μην πεις οτι εισαι διασημος, πες οτι εισαι της εναλλακτικης σκηνης. Γενικα ηθοποιοι και μουσικοι εντυπωσιαζουν τις γκομενες χωρις να ειναι διασημοι αλλα για να μαθεις ικανοποιητικα ενα οργανο θες 2 χρονια μαθηματα, ενω σαν ηθοποιος μπορεις να παραμεινεις για παντα αταλαντος και απλα να βγαζεις φωτο με αλλα ψωνια συναδελφους, απο δωρεαν παραστασεις κλπ. Καλο φωτογραφο χρειαζεσαι.
Xρειαζεται και στυλ βεβαια, κοινωνικοτητα, λεγειν , κανα περιεργο φουλαρι. Να τους επιβεβαιωσεις τα στερεοτυπα που εχουν στο μυαλο τους για τους καλλιτεχνες.
το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται. Οσο ξυπνανε οι γυναικες και εκμοντερνιζονται τοσο πεφτουν θυματα στην εναλλακτικιλα. Εχεις δει την ταινια του Γουντυ Αλεν Μι νυχτα στη Ρωμη που ειναι μια γκομενα ηθοποιος που εχει μαθει απεξω μερικα ονοματα και μερικες ατακες και το παιζει διανοουμενη; Ετσι κανει ο γνωστος μου. Κατ αρχας δεν τους λεει κατ ευθειαν ειμαι ηθοποιος. Το αφηνει να φανει. Βγαζει το ταμπλετ και φορτωνει τις φωτογραφιες ξεροντας οτι κοιτανε. Του λεει μια Γερμανιδα ειχα παει στο ταδε θεατρο, ειδα την ταδε παρασταση. Α εγω της απανταει ειχα παει στο ταδε περσι ειδα την πειραματικη σκηνη. Επαιζε ενας φιλος μου Ελληνας. Ολα μουσια εκτος απο τον Ελληνα ηθοποιο που φυσικα φεν ξερει. Ψαρωνει η Γερμανιδα, σου λεει ειναι χωμενος σε τετοιους κυκλους αυτος. Δε γνωριζει τα θεατρα και τους σκηνοθετες στην Ελλαδα για να τον ρωτησει που παιζει και να καταλαβει οτι ειναι ερασιτεχνης. Εχει μελετησει θεατρικα εργα βεβαια, τοσο οσο χρειαζεται για να πουλησει κουλτουρα. Τον κουλτουριαρη τον βλεπουν αλλιως.Εμένα από μόνες τους όταν της γνωρίζω μέσω ίντερνετ με ρωτάνε αν είμαι Ελληνας ηθοποιός?Το θέμα είναι ότι έπειδή το λένε πολλοί αυτόδεν το πολυπιστεύουν >
.Πριν 10 μέρες έλεγα σε μία που μου γνώρισε μια φιλη μου (δε μου άρεσε καθόλου αβυζη και λεπτη ηταν) ότι είμαι διάσημος και μου έλεγε ότι λέω μαλακίες,ανοιξα όμως το google της έδειξα και της εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και το βούλωσε
.
Σχετικα με το φουλάρι που λες πολυ σωστο.Αλλά το ντύσιμο μου αν προσέξεις είναι πολύ διαφορετικό και τραβάει την προσοχή.Βέβαια πρέπει να μετράς γιά όλα αυτά και να έχεις στυλ.Δεν είναι τόσο απλό όσο το λες γιατί οι γκόμενες έχουν πιά ξυπνίσει και δεν τρώνε κουτόχορτο οπως παλιά
Κ'εγώ το ίδιο έγραψα,γ'αυτό και κατευθείαν ανοίγω το google και τους δειχνω της τηλεοπτικές μου εμφανίσεις και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.Αν τους πω ότι είμαι διάσημος,με έχει δείξει η τηλεόραση και με αναγνωρίζουν στο δρόμο δεν το πιστεύουν γιατί το λένε πάρα πολλοί αυτό.Και οι γκομενες της περισσότρες φορες το καταλαβαίνουν καιΡε παίδες τι ηθοποιός; και άλλα τέτοια τεχνάσματα. Αν τυγχάνει κάποιος να είναι επαγγελματίας ηθοποιός, απαραιτήτως θα έχει παίξει σε κάποια διαφήμιση ή σε κάποιο έργο μικρού ή μεγάλου μήκους, για να το δείξει και να ψιλοψαρώσει η γκόμενα.
Τα πράγματα είναι απλά, όλα στηρίζονται μετά απο κάποια ηλικία για το σωστό καμάκι, στο "ποιός είσαι και τι δουλειά κάνεις," πραγματικά.
Ακόμη και για το κοινωνικό σύνολο παίζει ρόλο αυτό.![]()
Μη νομίζεις οτι ήταν τόσο μεγάλη η απόσταση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δωθεί τον Ιανουάριο στο παρόν νήμα ο φίλος σου θα μπορούσε να είχε και μια δεσμίδα πλαστά πεντακοσάρικα!το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται. Οσο ξυπνανε οι γυναικες και εκμοντερνιζονται τοσο πεφτουν θυματα στην εναλλακτικιλα. Εχεις δει την ταινια του Γουντυ Αλεν Μι νυχτα στη Ρωμη που ειναι μια γκομενα ηθοποιος που εχει μαθει απεξω μερικα ονοματα και μερικες ατακες και το παιζει διανοουμενη; Ετσι κανει ο γνωστος μου. Κατ αρχας δεν τους λεει κατ ευθειαν ειμαι ηθοποιος. Το αφηνει να φανει. Βγαζει το ταμπλετ και φορτωνει τις φωτογραφιες ξεροντας οτι κοιτανε. Του λεει μια Γερμανιδα ειχα παει στο ταδε θεατρο, ειδα την ταδε παρασταση. Α εγω της απανταει ειχα παει στο ταδε περσι ειδα την πειραματικη σκηνη. Επαιζε ενας φιλος μου Ελληνας. Ολα μουσια εκτος απο τον Ελληνα ηθοποιο που φυσικα φεν ξερει. Ψαρωνει η Γερμανιδα, σου λεει ειναι χωμενος σε τετοιους κυκλους αυτος. Δε γνωριζει τα θεατρα και τους σκηνοθετες στην Ελλαδα για να τον ρωτησει που παιζει και να καταλαβει οτι ειναι ερασιτεχνης. Εχει μελετησει θεατρικα εργα βεβαια, τοσο οσο χρειαζεται για να πουλησει κουλτουρα. Τον κουλτουριαρη τον βλεπουν αλλιως.
Αυτα ειναι τα κολπα των πολυμηχανων Ελληνων καμακιων. Τι να μας πουν οι γερμανοτραφεις με τα κασερια τους. Ποιος εγραψε ποτε σεναριο για καποιον που ηταν πλουσιος ή πολυ ομορφος και γαμαγε μουνια;
Κάποτε τα πιστεύαν όλα και από την Υεμένη να έλεγες ότι είσαι τρελενόντουσαν!Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δωθεί τον Ιανουάριο στο παρόν νήμα ο φίλος σου θα μπορούσε να είχε και μια δεσμίδα πλαστά πεντακοσάρικα!
Όντας ηθοποιός θα μπορούσε να κάνει και πρακτική στη τέχνη του!![]()
![]()
![]()
Εδω οχι φωτο οτι να ναι,φωτο με συνομιλιες,εχω να σας δειξω ΑμερικανοΚινεζα που ειχα το 16 σπιτι μου και την συνομιλια μας και θας πεσουν τα @@ απλα να αναφερω οτι την συγκεκριμενη ο ΚΜΑΝ ετσι που παει με τις τιμες θα τις εσκαγε οχι χιλιαρικο αλλα εκαττομυριο,
Ακομα και το Κινεζακι που θα σας βαλω με ολες τις συνομιλιες και θα τον αρμεξετε,8 ειναι για μενα και αυτο οριακα.
Αυτη ειναι η πραγματικη ζωη οχι οι βαλκανοπουτσισμοι και πορνοπουτσισμοι που λεμε σε ενα φορουμ με 100% ψωλες
Η αληθεια ειναι στην πραγματικη ζωη οχι στην εικονικη και εκει φαινονται ολα
Κάποτε τα πιστεύαν όλα και από την Υεμένη να έλεγες ότι είσαι τρελενόντουσαν!μπορεί να έλεγες Μαρόκο και σε κοίταγαν με θαυμασμό!
τώρα όμως έχουν αλλάξει δυστηχως οι εποχές θα πω αυτό που είπε ο δάσκαλος ο Ιωσήφ ότι αργήσατε 25 χρόνια!
Τώρα σχετικά με τον ΚΜΑΝ γιατί γελάωδείτε εδώ 1.85 ύψος την παίρνεις με 2.500 όχι Ευρώ αλλά ρούβλια (που είναι 30 Ευρώ περίπου)
και την ξεσκίζεις
.Να δώσει κάποιος 3.000 Ευρώ είναι να
![]()
![]()
Πάρτε και το Λινκ που έχει και βιντεάκι για να έχετε υλικό γιά μιά καλή
![]()
. Τελικά κάθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι ζω στον παράδεισο
![]()
Ωραίος άξιος, στην Περισσά την πήγες ?
Συνήθως παρέα θέλουν οι 70χρονοι.Αθήνα καμία σχέση ποιότητα μηδέν!Είτε δώσεις 20 είτε 50 απλός με τα 50 έχεις περισσότερο χρόνοΚαι στα στούντιο στην Αθήνα μπορούν να βρουν τέτοιες τα παιδιά δε χρειάζεται να κουβαλιούνται Ρωσία.Και στα FKK έχει πολλές.
Αν τις φέρουν Σαντορίνη βέβαια θα σκάσουν 3000 ευρώ για να έχουν παρέα την πουτάνα συν άλλες 3000 για τα έξοδα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποιοι της την πέφτανε?Εγώ όταν πηγαινω κάπου με την κόρη μου Ελλάδα αν δεν με αναγνωρίσουν μας περνάνε γιά ζευγάρι Ρώσσων τουριστώνκαι στα μαγαζιά οι πωλήτριες μας μιλάνε Ρωσσικά
(αυτά τα λίγα που ξέρουν) δεν ειδα ομως πουθενα κανεναν να την πέφτει?Δεν το καταλαβαίνω αυτό?
Δηλαδή η Ελλάδα είναι χαβούζα όπως και η Τουρκία και η Τυνησία,εκεί αν πας ότι και να χεις της την πέφτουν,όχι όμως αν είσαι ζευγάρι με την γκόμεναΠήγαινε με μια μουνάρα οχτάρι,εννιάρι σε τουριστικό μαγαζί στυλ Koo club Σαντορίνη,Colorado Ρόδο και θα δεις πόσοι και σε πόσο dt θα της την πέσουνε.Μια βόλτα για κατούρημα πας και την έχουν στριμώξει οι μαντραχαλαίοι τη γκόμενα.Απειροι κοιτάζουν πότε θα φύγεις από δίπλα εκεί,πλακώνουν άπειροι γύπες στα μαγαζιά αυτά για καμάκι.
Το ίδιο βέβαια και οι τουρκοάραβες σε Carribean,Skybar,απίστευτα ενοχλητικοί,μη δούνε γκόμενα την πέφτουν αμέσως.Η δικιά μου κάλεσε σεκιούριτυ στο Skybar,της κολλούσαν ακατάπαυστα τα βρωμερά μεχμέτια.
Δε συζητάμε τι γίνεται Ιστανμπούλ,εκεί την πέφτουν όλοι από σερβιτόρους μέχρι πωλητές και άσχετους στο δρόμο.Ενας θυμάμαι μας πήρε με τη Ρωσσίδα 23 ετών 186 από Αγία Πετρούπολη από πίσω και έτρεξε να μπει και στο λεωφορείο μαζί.Δεν έχουν το Θεό τους οι Τουρκαλάδες,απίστευτα ενοχλητικοί.
Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία γενικά σλαβικές χώρες είναι cool δεν την πέφτουν στη δικιά σου αλλά μεσογειακές χώρες είναι όλοι καυλωμένοι και επιθετικοί.
Βασικά οι Τούρκοι και οι Αραβες κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις,προσπαθούν να καταλάβουν τι σχέση έχεις με τη γκόμενα.
-Where are you from?
-This is your wife?
-This is your boyfriend?
-How do you know each other?Where did you meet him?
Εγώ λέω Germany,-τραβάω κανά πούτσο,μιλάω μισά αγγλικά,μισά ελληνικά με βρισιές και ρωσικά κτλ και τους καταμπερδεύω λένε do not understand,σιγά μην αφήσω τους γύφτους να χωθούν.Διασκεδάζουν λίγο τη γκόμενα της ανεβάζουν τη διάθεση για να έχει καλύτερη διάθεση στο ταξίδι όταν βαριέμαι να μιλάω.