Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Πιθανόν ναι στο μυαλό του μήτσου
Βρε λές;
Πιθανόν ναι στο μυαλό του μήτσου
Για οχτάρια και άνω ξέρετε κάτι ή θα καθαρίσει πάλι ο Μήτσος και ο Κμαν με τα φώτα τους στο κόσμο?Κάποιοι, σε λίγο, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κι εκείνα που ξέρουμε...
Εγώ δεν τους λέω πώς θα γαμήσουν αυτές που μπορούν να γαμήσουν όλοι έναντι του αντίστοιχου βαλαντίου αλλά πώς θα ανεβάσουν επίπεδο περνώντας σε οχτάρια,εννιάρια.Η μέθοδος που προτείνω είναι επίπονη και προυποθέτει τεράστια σπατάλη resources,χρόνου και ενέργειας.
Ας πούμε αν θέλουν αυτό το επίπεδο.(Σλοβάκα 25 ετών,183 ύψος,επαγγελματικό φωτομοντέλο στο Μιλάνο, που έφερα τον Ιούλιο Σαντορίνη).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα έξοδα για Ουκρανή,Σλοβάκα,Ρωσίδα ή Τσέχα αντίστοιχης εμφάνισης δε διαφέρουν αισθητά.Εκεί είναι που την πατάνε οι πέουλες.
Δηλαδή λένε γιατί να τα σκάω στην Ουκρανή καλλίγραμμη όταν με τα ίδια λεφτά έχω τσέχικο φωτομοντέλο.Εκεί θέλει βαθιά σκέψη και ανάλυση είναι οι καταστάσεις,οι ευκαιρίες και τα stakes που περιγράφω συνεχώς.Ο τζόγος παίζει τεράστιο ρόλο αλλά οι τσομπάνηδες βλέπουν πάντα το μέλλον και ποτέ το παρόν.Το τι γαμάς τώρα είναι παντελώς ασήμαντο σε σχέση με αυτό που θα γαμήσεις μετά.Ασχολείσαι με τις μεταγκόμενες στο σλαβικό βασίλειο.
Μπορείς να κατηγορήσεις του Έλληνες για πολλά αλλά πάνω στο θέμα της οδήγησης υπάρχουν και πολύ χειρότεροι οπως οι Γερμανοί! Στους 6 μήνες που έζησα Βερολίνο βρέθηκα μπροστά σε παράλογα μεγάλο αριθμο μικροατυχημάτων με υλικές ζημιές! Και μάλιστα ανεξήγητα... Μιλάμε για δρόμους με άψογη σήμανση και αψεγάδιαστους! Είναι άξιο απορίας πως ο Στόκος Ηλίθιος Γερμανός πάει και στουκάρει ξεσούρωτος στο ίσιωμα με 40 χιλιόμετρα την ώρα... Τουλάχιστον ο Έλληνας σκοτώνεται στο μεθύσι του ή απο κακούς δρόμους και όχι απο ΜΑΛΑΚΙΑ!!!Δεν συνηθίζω να απαντάω σε τρολλ κλώνους αλλά επειδή διαβάζουν και μικρά παιδιά θα το κάνω.
Επειδή κανείς συγκριση Έλληνιδας με ξένη για κάνε την ίδια σύγκριση για τα αρσενικά.
Για πες π.χ. για τον τρόπο οδήγησης ξένου με Έλληνα. Που ο κλασσικός ο Μαλάκας ο ελληνας την έχει δει σουμαχερ, με κλαρίνο στην διαπασών, χέρι εξω και Τσιτα τα γκάζια στο στενο....
Σε σχέση με τον ξένο που σταματάει στην διάβαση,που τηρεί τα όρια ταχύτητας, που φέρεται ως πολιτισμένος άνθρωπος και όχι ως ουρακοτάγκος...
Αηντε αγαμητοί, για όλα τα κακα τις μοίρας σας, σας φταίνε οι γυναίκες...έχουμε χορτάσει με αυτή την καραμέλα. Get over it, και γίνεται άνθρωποι
Δε μπορεις να συγκρινεις τη συμπεριφορα της ελλεινιδας μς του Ελληνα. Εχεις συναντησει ποτε αντρα που δε θα κανει στην ακρη και θα σου κανει "τσ"; Δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα. Νομιζουν οτι ειναι γαλαζοαιματες.Δεν συνηθίζω να απαντάω σε τρολλ κλώνους αλλά επειδή διαβάζουν και μικρά παιδιά θα το κάνω.
Επειδή κανείς συγκριση Έλληνιδας με ξένη για κάνε την ίδια σύγκριση για τα αρσενικά.
Για πες π.χ. για τον τρόπο οδήγησης ξένου με Έλληνα. Που ο κλασσικός ο Μαλάκας ο ελληνας την έχει δει σουμαχερ, με κλαρίνο στην διαπασών, χέρι εξω και Τσιτα τα γκάζια στο στενο....
Σε σχέση με τον ξένο που σταματάει στην διάβαση,που τηρεί τα όρια ταχύτητας, που φέρεται ως πολιτισμένος άνθρωπος και όχι ως ουρακοτάγκος...
Αηντε αγαμητοί, για όλα τα κακα τις μοίρας σας, σας φταίνε οι γυναίκες...έχουμε χορτάσει με αυτή την καραμέλα. Get over it, και γίνεται άνθρωποι
Τυπε αν και το θέμα μας δεν είναι η οδήγηση, το γεγονός ότι υπάρχει χειρότερος από εσένα (χωρίς να συμφωνώ με την μαλακια που είπες για τους Γερμανούς, αλλά το παραβλεπω) δεν κάνει εσένα αυτόματα καλο οδηγο. Απλά ίσως δεν είσαι ο χειρότερος.Μπορείς να κατηγορήσεις του Έλληνες για πολλά αλλά πάνω στο θέμα της οδήγησης υπάρχουν και πολύ χειρότεροι οπως οι Γερμανοί!
Πως έγινε η γνωριμία με την Τσέχα? Internet ή καμάκι και που? Δώσε κάνα info...
Αν ισχύει που δύσκολο το βλέπω απο την απόσταση στις φωτογραφίες άξιος !!!!
Δε σε είχω γιά τόσο ηλίθιοΜια διευκρίνιση; Ο Popov δεν είναι ο Sino-Slav και μεταξύ τους υπάρχει διάφορα πάνω από 1000 χιλιόμετρα.Τυχαινει να έχω μιλήσει και με τους δύο και ουδεμία σχέση έχουν.Και δεν είναι και απαραιτητο ο καθένας που δεν συντάσσεται μαζί σoυ να είναι ο Σινο.
Ωραία αυτά αλλά το τριχίλιαρο πολύ είναι!Δε διαφωνώ αν εμενα Γερμανία κ'εγώ τριχίλιαρα θα είμουν αναγκαμενος να δίνω όπως και όλοι,γ'αυτό δε μένω εκεί!Τη γνώρισα στο αεροδρόμιο του Μονάχου πριν 4 χρόνια και την κάλεσα Σαντορίνη.Το κόμπο Σαντορίνη μια εβδομάδα συν δωράκι πιάνει σχεδόν σε όλες.Μιλάμε όμως για ένα τριχίλιαρο έξοδο στο νερό.
Το βασικό είναι ότι καμία γυναίκα δεν θα φύγει λόγω "τεντώματος", όταν το ξέρεις αυτό δεν φοβάσαι και ας είναι η καλύτερη που είχες ποτέ. Βέβαια σίγουρα παίζει ρόλο και η συνήθεια. Αν δεν έχεις συνηθίσει σε >=8 ακόμα και αν είσαι δυνατός γενικά μπορεί να κάνεις μαλακίεςΙσχύουν όλα αυτά! Γι αυτό χρειάζεται επικοινωνία με άνω των δυο 8αριών ωστε να είσαι άνετος και να μην φοβάσαι τα λάθη και μην χάσεις τη καβάτζα διότι θα αναθερμάνεις πάλι κάποια απο το "χαρέμι"
Χαίρομαι που συμφωνούμε, γιατί από το προηγούμενο post είχα καταλάβει λίγο λάθος.Αυτό που έχουμε παρατηρήσει παντού και σε όλα τα ταξίδια με φίλους είναι πως τα 8άρια δέχονται τα λιγότερα πεσίματα σε χώρους που γίνεται φλερτ! Η πλειοψηφία των αντρών την πέφτουν στα 6,5άρια διότι πιστεύουν πως είναι οι πιο ευκολες και έτσι αυτές οι γκόμενες έχουν μια μη διαχειρίσιμη υπερπροσφορά αντρών! Εκεί δε που χάνεται η μπάλα στα πεσίματα είναι τα 7άρια! Γκόμενες δηλαδή ωραίες γλυκές αλλά όχι μουνάρες!
Αντίθετα για να την πέσεις σε 8άρι και άνω πρέπει να έχεις BALLS!!! Αν τα βρεις θα δεις πως υπάρχει πολύ πιο πολύ δεκτικότητα στο φλερτ απο μια ωραία περιποιημένη κοπέλα παρα απο ένα ημίμπαζο!!!
Τυπε k επανηλθες δυναμικα με όρεξη να τα γαμησεις όλα, απ'όλες τις πανυψηλες που 'χεις βάλει ισως η μονη που μετράει πραγματικα,πως δε σου τη πέσανε οι ελληναράδες να σου την απαγάγουν?
![]()
Κλαιω με τις φωτο πορνομητσου απο την καμερα του αυτοκινητου.
Η κοπελα φαινεται ξεκαθαρα οτι τον συνοδευει κ απο τον τροπο που τον κοιταει στα ματια θα ελεγα ερωτευμενη φουλ , καθαρο 8αρι σε εμφανιση
Κμαν μας μαθαινει οτι με 3000 ευρω μπορεις να φερεις μια πουτανα διακοπες στη σαντορινη ! Νομιζω οτι η συγκεκριμενη καινοτομια πρεπει να προταθει για βραβειο μετα την ανακαλυψη του φαρμακου του aids.
Κ οι 2 μια απ τα ιδια
Οι πουτανες ρε παιδια ειναι σαν τα συμπληρωματα διατροφης. Αν τρεφεσαι μονο με αυτα, στο τελος αρρωσταινεις κ πεθαινεις. Θελει κ λιγο πραγματικο ενδιαφερον, πραγματικη αγαπη οπως το πραγματικο φαγητο.
Οντως την πέφτουνε και δύο λεπτά να την αφήσεις για να πας για κατούρημα.Αλλά έχω πλέον συνηθίσει.Τους αφήνω να εξαντληθούν με το μπλα μπλα και μετά η γκόμενα γυρνάει σε εμένα λίγο εξιταρισμένη και πιο καυλωμένη αφού τη διασκέδασαν.
Στο Koo club στη Σαντορίνη πήγα για κατούρημα και ενώ επέστρεφα με άρπαξαν κάτι Αυστραλές να χορέψω μαζί τους.Μόλις γύρισα είδα τη γκόμενα να την έχει μαρκάρει ένας ακαθόριστος τύπος,μάλλον Ελληνας.Δεν ξεκόλλαγε μέχρι που εξαντλήθηκε από το μπλα μπλα και η γκόμενα μου είπε δεν ασχολούμαι με τύπους που το στόμα τους βρωμάει ψαρίλα.Απλά έκανα υπομονή.
Μετά την έπεσαν κάτι Αμερικανοί από LA.Εκεί ήταν πιο σοβαρά αφού ο ένας με έσπρωχνε στη δικιά του Αμερικανίδα που έκανε twerking στον πούτσο μου με σκοπό προφανώς να κάνουμε παρτούζα,η δικιά μου γούσταρε αλλά είχα γίνει γκολ από τα ποτά.Κάποια στιγμή τις είχα και τις δύο αγκαλιά,τις έσπρωχνε ο Καλιφορνέζος πάνω μου(θηρίο σωματικά,ψηλός και γυμνασμένος).
Βέβαια τα κοκταίηλ είναι χάλια στο Koo club και οι γκόμενες χαλάνε ή γίνονται έτοιμες για όλα.Πέφτει τρελό καμάκι από τοπικούς και ξένους αφού δεν κάθεσαι αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι.Γενικά Σαντορίνη πολύ μουνί αλλά καλύτερα να πας με γκόμενα,αν και μπορείς να γαμήσεις και επί τόπου με κατάλληλη προσφορά έχει πολλές που ψάχνονται,δεν είναι μόνο ζευγάρια.
Αν πάτε θα καταλάβετε τι λέω,πολλές Ελληνίδες κοίταζαν με θυμό που είχα την ξένη και περίμεναν φραγκάτους ξένους να πουλήσουν τον κώλο τους.Πολλή ποζεριά γενικώς.Γενικώς δηλαδή ψάχνουν τους σπόνσορες μήπως και τσιμπήσει καμιά κανένα ψαροκόκκαλο αν σε συγκινήσει ο κώλος της περισσότερο από τη διά σου.
Μισο λεπτο ! Εκανες υπομονη και περιμενες καρτερικα να τελειωσει το φλερτ του ο καθε υποψηφιος γκομενος της κοπελας που εσυ ειχες πληρωσει ?
Αυτη καθοταν και ακουγε τις οντισιον του καθε ενος κ καβλωνε ?
Και στο τελος ηθελε και να γαμηθει και τσαμπα με τον τουριστα τον ψηλο....
Ενω εσυ τα ειχες πληρωσει ολα
Ενταξει συνεχισε, καλα το πας !
Υπάρχει τρόπος και χωρίς να γίνει κάποιος Κμαν να φάει 8άρια αρκεί να το πιστευει!!! Ο Dr της Μαλακίας πχ έλεγε πως κάποια απο 8 και άνω είναι χρηματιζόμενη! Βέβαια τα έλεγε διότι σαν υμνητής της μετριότητας δεν μπορούσε!Το βασικό είναι ότι καμία γυναίκα δεν θα φύγει λόγω "τεντώματος", όταν το ξέρεις αυτό δεν φοβάσαι και ας είναι η καλύτερη που είχες ποτέ. Βέβαια σίγουρα παίζει ρόλο και η συνήθεια. Αν δεν έχεις συνηθίσει σε >=8 ακόμα και αν είσαι δυνατός γενικά μπορεί να κάνεις μαλακίες
Χαίρομαι που συμφωνούμε, γιατί από το προηγούμενο post είχα καταλάβει λίγο λάθος.
Ισχύει αυτό, αλλά τα 8άρια έχουν συνηθίσει σε πολύ πιο μουνόδουλη συμπεριφορά, δηλ όποιος τους μιλάει πάει σα χεσμένος και τις ταράζει στα κοπλιμέντα, οι γκόμενοί τους γίνονται ζηλιάρηδες και μουνούδουλοι κτλ Σε όποιον δείξουν λίγο ενδιαφέρον μπορεί να τις κυνηγάει για κάνα μήνα κτλ.
Δεν είναι πιο δύσκολο να ρίξεις ένα 8άρι, απλά θέλει άλλο τρόπο. Η δυσκολία με τα 8άρια είναι τα βρεις και να είναι μόνα τους, λόγω σπανιότητας και των παραπάνω συμπεριφορών. Στην Αθήνα πχ. για να βρεις ένα οκτάρι μόνο (χωρίς να συνοδεύται από άντρες) μπορεί να γυρίσεις και 5-6 μαγαζία (και μιλάω για καλά μαγαζιά) και να μην έχει ούτε ένα. Στο Chi στο Κίεβο, το καλύτερο μαγαζί θα έχει κατά μέσο όρο 2-3 μόνα τους.
Αυτό που λες για δεκτικότητα δεν ισχύει πάντα. Αν δεις δεκτικότητα προχωράς κανονικά. Το καλό με Ρωσσία/Ουκρανία είναι ότι λόγω υψηλής στάθμης ποιότητας θα πέσεις συχνά σε τέτοια κατηγορία.
Τώρα πάμε στο λεπτό σημείο, στην "έμπειρη/καλομαθημένη" μουνάρα μπορεί να δεις ψύχρα στην 1η προσέγγιση, δεν σημαίνει αυτό κάτι αναγκαστηκα και δεν πρέπει να μασήσεις. Αυτό το σημείο είναι που ξεχωρίζει τον καλό παίκτη, πρέπει να δείξεις αδιαφορία την ίδια ώρα που προσεγγίζεις την γκόμενα και μιλάς μαζί της.
Αυτά έχω δει εγώ, πες μου αν και οι δικές σου εμπειρίες τι λένε... Θα ενδιαφερόμουν και για σχολιασμό από ΒΠ εδώ...