Και εγώ έχω διαπιστώσει αυτό που λέει ο Γκλοκ και μάλιστα σχεδόν σε όλο το ανατολικό μπλοκ,αλλά η δική μου ερμηνεία είναι πως δεν ψάχνουν χειραγωγήσιμους beta ντόπιους,απλά όχι τους κάγκουρες που είχαν θείους,πατέρες,κ.λ.π.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις exotic capital πλέον ενώ δέκα χρόνια πριν αυτό υπήρχε. Δηλ. all other things being equal ο ντόπιος έχει πλεονέκτημα. Εξαιρείται η Ρωσσία,εκεί παρατήρησα ότι είχα exotic capital. Και πάλι όμως αξίζει το παίγνιο.
Θέλω να γράψω κάτι γρήγορο για tinder και θα ήθελα το σχόλιό σου, γιατί ΑΠ ασχολήθηκα μετά από παρότρυνση φίλου και ασχολήθηκε και ο άλλος φίλος από Ελλάδα που πήγαμε παρέα. Λοιπόν αυτό που είδα ήταν ότι με καμάκι χτυπούσα πολύ υψηλότερη ποιότητα από τα matches στο tinder. Είχα αρκετά matches (η αλήθεια είναι χωρίς να κάνω πολύ swipe και χωρίς να πατάω ΝΑΙ σε όλες όπως κάνουν πολοί) αλλά ελάχιστες ήταν από 7 και πάνω. Και γενικώς από τους άλλους 2 τα matches από το tinder ήταν γύρω στο 6. Ο ένας μάλιστα από τους 2 είναι γυμναστηριακός με κοιλιακούς φετες κτλ. Αντιθέτως με καμάκι είχα πρόσβαση σε 7αρια και 8άρια (πχ. στο club Behemoth 2 οχτάρια γούσταραν εμφανισιακά και μας έφαγε στο ένα η γλωσσομάθεια και στο άλλο ο άντρας της που ήρθε και την τράβαγε και η γλωσσομάθεια). Οπότε η δεν έχω φωτογένεια ή δεν έχει ποιότητα στο tinder.
Θέλω να εξαιρέσω σε αυτό το Κίεβο που είχα βάλει tinder 1-2 μέρες πριν φύγω και είχα αρκετά matches με 7άρια, αλλά δεν πρόλαβα να κανονίσω να βγω. Νομίζω ο λόγος είναι η οικονομική κατάσταση που κάνει τις γκόμενες να ψάχνονται online.