dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Για τον ΔΡ ψεύτη η γνώμη μου είναι ότι δεν γάμησέ καμία στη Βαρσοβία βγάζει τη μιζέρια της Ελλάδας και είναι αρνητικό αυτό για της γκόμενες.Για αυτούς τους δύο έχεις πέσει 100% μέσα!!! Και οι δύο ανήκουν σε μια γενιά που δεν ξέρουν τι σημαίνει καλή γκόμενα! Ο ένας βεβαια είναι μικρός αλλά ο άλλος δεν δικαιολογείται 38 χρονών να μην ξέρει τι είναι το 8αρι!
Τα οχτάρια μέχρι 9 είναι γκόμενες που έχουν άλλη ποιότητα και άλλους κανόνες! Ποτέ δεν θα γύρναγαν να κοιτάξουν αυτούς τους δύο! Όποιος τρώει τέτοιες γκόμενες ξέρει πως
-δεν κάνουν χειρονακτικες εργασίες και έχουν αυστηρές ώρες ύπνου! Δεν ξενυχτάνε άσκοπα και έχουν υψηλή αυτοσυγκράτηση!
-χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας καλλυντικά και μπορεί να καθυστερήσουν άλλες δουλειές για να τηρήσουν αυστηρά τους κανόνες καλλωπισμού! Αν δεν τα κάνουν αυτά τότε δεν θα ήταν 8άρια!!
-στο κρεβάτι δεν είναι συνεχώς διαθέσιμες και πολλές φορές ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα σε βαθμό ρουτίνας όπως επίσης μπορεί μετα απο 3-4 γαμήσια να σου πούνε φτάνει, μετά! Σε πολλούς δεν αρέσει και θα προτιμούσαν μια κατώτερη που θα το έκαναν ότι θέλουν όσες φορές θέλουν!Εμένα όμως με φτιάχνει η γκόμενα να μην τα δίνει όλα!!
Για τα 9άρια δεν ξέρω τι γίνεται... ίσως ζητάνε και αποστειρωμένα σεντόνια .. δεν γνωρίζω όπως και ο Δρ και ο Του/γνος δεν γνωρίζουν απο 7άρια διότι παίζουν μέχρι 6,5!
Βέβαια το κυνήγι των 8αριών έχει βαρύ κόστος την ποσότητα αν μένεις Ελλάδα!...
Για το Βαλκανιο ψευταρα τι γνώμη έχεις?κ αυτός βάζει ματς από τίντερ και λέει ότι της γάμησέ.Πολυ πιθανόν να είναι ο Ρεντ είναι πολύ βλαχαδερος και υπαναπτικτος