Το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή από σήμερα!
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο αναγνώστη ο οποίος πιθανώς βρήκε την πρώην μου , της έστειλε μυνήματα και ελπίζω να της έστειλε και Λίνκ από το φόρουμ για το που ανέβηκαν οι φωτογραφίες της! Από τότε το fb της και το VK δεν έχουν καμιά δραστηριότητα! Μου έκανε μεγάλο καλό διότι δεν έγινε κανένα ευτράπελο και ίσως δεν ήρθε
Όσο για τον δρ "success ".. Το παιδί είναι μια στιμένη λεμονόκουπα και πρέπει να αποσυρθεί διότι δεν έχει τίποτα να πει... Το Τίντερ φεύγει από τη μόδα και καμιά μη καμένη δεν ψάχνεται με αυτό το πρόγραμμα! Και αν τον ακολουθήσετε πρέπει να σκάτε δεκαευράκια το μήνα στο Εβραιοπρόγραμα για μια ελπίδα.. Αν είναι έτσι καλύτερα οι διαφημίσεις του σάιτ!!!
Όποιος επενδύσει σε αυτές στο τέλος θα γαμήσει ενώ με το Τίντερ plus κινδυνεύει σοβαρά το πορτοφόλι του με προοπτική να μείνει αγάμητος!
Δεν έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και δεν θέλει να το παραδεχτεί .. Έχει μείνει στάσιμος όπως όλη η χώρα! Όταν πήρε το άστρα ήταν καλό αμάξι! Πλέον χρησιμευει μόνο για το καρναβάλι να το βαψεις και να το γεμίσεις πυρσούς και να το περιφέρειες με καρναβαλιστες...
Βέβαια πάλι θα γαμήσει μόνο στην Ελλάδα που θα τάξει κανένα μεταπτυχιακό σε καμιά φουκαριάρα μέχρι 5! Ποιά άλλη σοβαρή γκόμενά ασχολείται με τα ελληνικά πανεπιστήμια