Για να ρίξω κανάν υπότιτλο..
Το περιστατικό με την εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ που ανέφερα,ήταν απλά για να δείξω στον παπά ότι κάποιες Σλάβες δεν το εχουν σε τίποτα να κάνουν κανά κλαρίνο απλά για μια τζάμπα εκδρομή,σε αντίθεση με τις μοσχαναθρεμένες ελλεηνίδες που για να κάνουν κάτι αντίστοιχο θα είναι για να πάρουν καμιά αυξηση,καμιά προαγωγή,κ.λ.π.
Άμα όμως συνεχιστεί η γενική κατρακύλα στην Ελλάδα,καθόλου απίθανο σε κάποια χρόνια να έχουν γίνει και κάποιες ελληνίδες έτσι..
Το παραπάνω περιστατικό φυσικά αποτελεί εξαίρεση και δε σημαίνει ότι αν πάει κάποιος Ουκρανία,είναι αδύνατο να γαμήσει και ότι όλες θα τον πηγαίνουν στα εστιατόρια για να τις ταϊζει και μετά να εξαφανίζονται..
Όπως και ο DR.LOVE,έτσι και εγώ έχουμε postάρει στο παρελθόν screenshots,όχι μόνο με τα matches,αλλά και αφού μπήκε ο σύρτης.
Εγώ έχω ανεβάσει ακόμη και το e-mail με τα εισιτηρια της Ουκρανέζας για Μόναχο.
Αυτό που όμως πρέπει να προσέξει κάποιος εκδρομεας,ειναι πως λόγω δύσκολης ανατροφης,γτπ κοινωνίας και φτώχειας,πολλές Σλάβες είναι καπάτσες κομμάντο και κάτι Έλληνες,Ιταλούς,τούρκους,κ.λ.π. τροβαδούρους του έρωτα,τους πουλάνε και τους αγοράζουν στο λεπτό..