πολυ σωστα
, απλα ο σωστος ο παικτης ξεκαθαριζει απο την αρχη την κατασταση ωστε να μην βρεθει στο τελος με το πουλι στο χερι. γενικα οταν μια γυναικα δεν θελει να
θα φανει απο το πρωτο βαρια στο δευτερο ραντεβου αυτο.
αν δεν εχουν πεσει φασωματα στα δυο πρωτα ραντεβου και καποιος δεν εχει πιασει ουτε το χερι της γκομενας
θα χρειαστει καμια 10 ραντεβου για να
Αυτό που γράφεις φίλε,είναι βασισμένο στην ελληνική πραγματικότητα.
Έχω προσωπική εμπειρία με πολύ δυνατό Σλαβάκι,που ενώ έχουμε βγει 2 ραντεβού στο Μόναχο και το φάσωμα πήγε σύννεφο,κανονίζουμε εκδρομή με μία διανυκτεύρευση στο Σάλτσμπουργκ.
Με το που φτάνουμε στο airbnb την πετάω στο κρεβάτι και αρχίζω να την γλείφω παντού.Η τύπισσσα τελείως παθητική,σε κάποια φάση με σταματάει και μου λέει ότι πρέπει να φύγουμε γιατί δε θα προλάβουμε ανοιχτό το τάδε μουσείο...
Γυρνάμε το βράδυ και εκεί που την έχω στριμώξει και παίζω μπάλα,ξαφνικά σηκώνεται,απομακρύνεται από το κρεβάτι και μου λέει:"Προσπάθησα πολύ,αλλά πρέπει να νιώθω αισθήματα για τον άλλον για να κάνω σεξ.Στα 2 ραντεβού στο Μόναχο πίστεψα ότι ταιριάζουμε,σήμερα είδα πως τελικά όχι..".
Tης απάντησα ότι λέει μαλακίες και τι σκατά αισθήματα να νιώσει για κάποιον που τον έχει δει 2 φορές.
Οπότε την άφησα στο διαμέρισμα,βγήκα μόνος Σάλτσμπουργκ,γύρισα κατά τις 03:00 και το επόμενο πρωί την άφησα στο σταθμό των τρένων να γυρίσει μόνη της Μόναχο,μιας και δεν είμαι ταξί.
Μάλιστα στο σταθμό δάκρυσε,αλλά στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ
Κοντολογίς,μια Σλάβα γκόμενα που θέλει να πάει κούτρα μια εκδρομή,να της αγοράσεις κάτι,να την εξυπηρετήσεις,κ.λ.π. δεν το έχει σε τίποτα το φάσωμα ή να αλλάζει ρούχα μπροστά σου,κ.λ.π. απλά για να σε κάνει να νομίζεις ότι θα φας,αλλά τελικά τρως μόνο πρόγευμα..