εισαι τελειος χαχαχαχα.δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος παλλια που εγραφε ποιηματα με στιχακια για τον διμητρακη και αλλους και κλαιγαμε απο τα γελια.δεν θυμαμε πως εγραφε ο τυπος.Ποιος εβαλε μια Μπλε Ντουλαπα στην φωτογραφια, πανω στο καστρο???
Μαλιστα, τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας!
Πορνοκομαντο ο ενας, Βαλκανικο κομαντος ο αλλος,
Ντουλαπα* ο ενας, Νευρικος** ο αλλος!
Τελικα ο ποιο νορμαλ Κμανιστης, ειναι ο Ροδιτης, απλα εχει το φετιχ να φοραει τρεντυ πιτσιλισμενες μπλουζες!
Στρατηγε Κμαν ιδου ο στρατος σου, παρτους, μαστους και πορευτειτε αναλογος στα λιβαδια!
Εμεις, οι αλλοι, θα παμε με Πορνομεταναστη, ψωμι, ελια και Μπλασκο Βασιληα
υγ.1,
Ρε μανια με τις κρεμες! Ασε μηπως εχει καμια καλη για την κουραση κατω απο τα ματια! Μην τρεχουμε τωρα απο σε πλαστικους!
Οποιος πορνομυστης εχει καποιο καλο προιον ας με ενημερωσει.
Ακομη ψαχνω για γκριζαρισμα τριχων και πυκνωση τριχωτου.
Προβλεπω να ζηταω απο τον Πορνομεταναστη να ανοιχτει αναλογο ΚΟΣΜΕΤΙΚΟ θρεντ!
υγ.2,
Χαρρι μην μου πεις οτι δεν αλλαξες το εισητηριο? Ολοι στο λενε.
Εαν πας στο Κιεβο τελικα, ΜΗΝ το γραψεις εδω μεσα, ολοι θα ξερουμε τι θα γινει!!!
Χαρρι μακαρι να πας στην...Παργα για τις ρωσσοφωνες. Μπορει να εχει περασει κοσμος, αλλα ειναι μια ευκαιρια να αποκατασταθεις και εσυ και αυτη!
Ασε που και φιλοι να μεινετε, θα σου γνωρισει ενα σωρο κοσμο, και υπερ μουναρες!
*savoir vivre για το γομαρι/κτηνος/μπασκετμπολιστας
**savoir vivre για το ψυχακιας/σαικο
Αντε και καλη καρδια! Και μην με παρεξηγειτε!
παντως ουκρανια σταματησα νεθρα και μαγκιες οταν με δειρανε οι πορτιερηδες γιδροπαρκ και οταν διαπιστωσα ολοι ειναι επικυνδινοι και κρατανε μαχαιρια εκει.πολυ πουστηδες καθε μερα διαβαζω καυγας και μαχαιρωμα!κρεμες ωσες θες να σου δωσω εγω χαχαχαχα,του ματιου δεν βαζω γιατι βιαζομε και βαριεμαι χαχχαχαχαχ.ειναι οραιο να βαζεις παντως,αν μαθεις θα εθιστεις,
αναγκαστικα επιδιει πηγαινα στα μαχαζια να κανω καμακι αγοραζα διαφορα προιοντα για να πιανω κουβεντα τις πωλητριες.περσι με μια αγορασα κρεμες και κανονισαμε να βρεθουμε διπλα στο μολλ για καφε.ηταν μελαχρινη κοπελα δεν θα ηταν ουκρανη καθαρη.ενω 2 μερεσ χαμογελα και μιλουσαμε πολυ και αγορασα απο αυτη 4 μεικ απ απο 30 ευρο το ενα οταν πηγα στο ραντεβου ηρθε με αλλαγμενη διαθεση και μου λεει δεν με αφηνουν να παω διαλειμα.ξαφνικα σταματησε γελακια,επικοινωνια και αλλαξε διαθεση.
καταλαβα οτι κατι τις ειπανε οι αλλες κοπελες που ζηλεψανε γιατι η αλλη να εχει πελατη και γκομενο τον ουκκα τσεπης και οχι εγω?χαχαχαχαχ.ετσι καταλαβα γιατι ειδα 2 35-40 που ειδαν οτι κατι παιζετε και την εβαλαν στην ακρη και κατι της ελεγαν.μαλον μαλακιες της ειπαν για ξενουσ σεξοτουριστες.
τις αλλες 2 ποτε δεν ειδα πιο πριν σε αυτο το μαχαζι ουτε τωρα βλεπω!η κοπελα ακομα δουλεθει και απο τοτε οταν με βλεπει δεν ξερω γιατι δεν μιλαμε και κρυβετε.οταν καταλαβα κρυβετε οταν με βλεπει περνουσα αδιαφορος διπλα της.περασμενο μηνα μου χαμογελασε και χαιρετησε αλλα πηρα απο αλλη κοπελα που μου αρεσει και φενετε ελευθερη 26-28,κανω παρεα με μια φιλη της αρμενου αλλα ντρεπομουν να την ρωτησω για αυτην λαθος μου.θα πρωσπαθησω τον σεπτεβριο.
ολες με ξερουν οδυσσο ασχετα οτι δεν μιλαμε ξερουν ονομα και απο που ειμαι.ειναι μικρο χωριο