Μηπως εχουμε ξεφυγει εδω περα, αντι για χειμαρο γνωσης εχουμε οχετο υβρεων!
Εχετε γαμηθει μεσα στο κατακαλοκαιρο, στην πιο ασχετη περιοδο να γεμιζετε σελιδες.
Το νημα εχει γινει οι Αρλεκινοι του Κιεβου! Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου! Ευτυχως ηρθε τωρα και ο Εμπερ να σας βαλει μυαλο!
Τελικα ρε τζιτζι τινος τρολ εισαι? Που να ξερουμε!
Α! μην βαζεις στη ιδια προταση σε παρακαλω, το ιερο ονομα του ηρωικου Δασκαλου, με τον φερομενο Θυμιο, που με τον οποιο εχουν και διαφορετικη κοσμοθεωρια! Ακομα και αν εχεις κανει γαργαρες με ακουα φορτε!
ΒΡΙΛ μολις θα σου απαντουσα για τον Σκληρο... μιας και εχω διαβασει παλια απο τα γραφομενα του. Εκτος απο τον κυκλο που λεει και ξερεις οτι χρειαζεται, εκτος απο τα φουσκωμενα μυαλα στην γλυφαδα που εβλεπε, και τα κοκκινα ματια, εχει πει και κατι που ακομα και τα καμακια των Δωδεκανησων θα συμφωνουσαν!
Οτι οι ελληνιδες εχουν γαλουχηθει με αριστερισμο, εγω θα ελεγα με Παν-αριστερισμο, που λεει και ο Μεγας Πλευρης! Δεν αντεχει τις τσιπροσυριζεες ελλεηνιδες.
Δες τα ιδανικα της νεας γεννιας και των φιλων σου. (*Ακομα και ο Πορνομεταναστης μαχεται να ξεφυγει η ελλαδα απο τον Πιρφορισμο και Αριστερισμο!)
Εξ αλλου εχει πει οτι δυσκολευεται να γνωρισει και να κανει παιχνιδι συνεχεια (αν το λεω σωστα), ηταν ομως τυχερος απο την γεννια σας που μπηκε στα ντειτινκ που επρεπε οταν ηταν στην αρχη.
Αλλιως θα κατεληγε στο Μεταξουγειο, εαν γλυτωνε απο τη Γλυφαδα!
ΠΑΝΟ τα λεω καλα???
υγ.
Εχω περιπτωση φιλου που απο παλιο καθιερωμενο σαητ, εποχης προ Φειςμπουκ, τσιμπολογαει ακομα και τωρα, στην ασιατικη κοινοτητα των αθηνων! Παλια δεν το πιστεψα, αλλα μετα ειδα οτι εκανα λαθος!
Καπως ετσι βλεπω και την περιπτωση σκληρου.