Να μπορούσα να κάνω 100 like σε αυτό σου το ποστ!
Ο λαμογιοδόκτωρ στα εσωτερικά και ο Τουρκολάγνος στα εθνικά θέματα είναι ο καθρέπτης της Ελληνικής κοινωνίας και των ψηφοφόρων που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ελλάδα!!!
Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ ρολογα μου!
Να μπορούσα να κάνω 100 like σε αυτό σου το ποστ!
Ο λαμογιοδόκτωρ στα εσωτερικά και ο Τουρκολάγνος στα εθνικά θέματα είναι ο καθρέπτης της Ελληνικής κοινωνίας και των ψηφοφόρων που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ελλάδα!!!
O Λαμογιοδόκτωρ πραγματικά πρέπει να βάραγε μαλακίες όταν έβριζε χυδαία ο παρισπαπαρης τον αρχηγό!Το νημα μπουρδελιαστηκε απ τη στιγμη που εκδιωχθηκε ο ΑΡΧΗΓΟΣ απο το μουνι της λασπης παρηπαπη και τη συμμορια του.. (ντοκτορας, σκληρος, τασος, ουκας, μιδας)
Αν σου εμεινε ελαχιστη αξιοπρεπεια διεγραψε επιτελους τον λογαριασμο σου οπως ειχες ανακοινωσει...
Το νημα θα φυτοζωει μεχρι να επιστρεψει ΕΚΕΙΝΟΣ!
Τουλαχιστον θα παλευουμε εμεις, εγω ο ρολογας κιβο δημητρακης και ευχομαι και με τη συνδρομη του μεγαλου διδασκαλου Ι. ΜΠΛΑΣΚΟΥ να το ξεβρωμισουμε για να το βρει καθαρο και ασπιλο ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας οταν με το καλο επανακαμψει...
Προχωραμε...
Ρε Πάνο πλάκα μας κάνεις??Με αυτήν είχα πριν κανα χρόνο ματσάρισμα, μου είχε δώσει fb τα πάντα και δεν βλέπεται η κοπέλα.Επιεικώς 4αράκι. Τέτοιες γαμάς??????Εγω γυμνες φωτο δεν ανεβαζω γιατι πουτανες δεν γαμαω
Παιρνω τηλεφωνα απο νορμαλ Ρωσιδες,Ουκρανεζες η απο που βρισκονται και υστερα περναω καλα
"Ξερουμε περίπτωση ξενοδοχείου με 100 κλίνες 3* που έχει μια μεση τιμή 35Ε το δωμάτιο! Όταν το ξενοδοχείο είναι φουλ (6 μήνες) αν τα πληρώσει όλα τα έξοδα(προσωπικό,πάγια έξοδα,φόρους, προμήθειες) μένει 1 Ευρώ καθαρό ανά δωμάτιο άρα 100 την ημέρα! Επειδή είναι 2 ιδιοκτήτες παίρνει απο 50Ε καθαρά ο καθένας! Και στην ερώτησή ...γιατί να ταλαιπωριούνται για 50Ε σας απαντάω ..τι άλλο να κάνουν?? Που αλλού να δουλέψουν??? 25 ευρώ για το σήμερα και άλλα 25 για τον χειμώνα "5)Ροδος: Καποιος ανεφερε 100 κλινες 3* =100 ευρω τη μερα, οποτε πως ολοι οι Ροδιτες ειναι πλουσιοι? Κατι δε στεκει η δεν το καταλαβα σωστα
Ρε Πάνο πλάκα μας κάνεις??Με αυτήν είχα πριν κανα χρόνο ματσάρισμα, μου είχε δώσει fb τα πάντα και δεν βλέπεται η κοπέλα.Επιεικώς 4αράκι. Τέτοιες γαμάς??????
Το ψεμα πάει σύννεφο εδω μέσα μου φαίνεται
Εδώ βλέπουμε τι λέει ο Τουρκολάγνος στα 4άρια μήπως του κάτσουν...ΠΧ μπορεις να προσθετεις πραγματα να αφαιρεις αρκει να μπορεις να το υποστηριξεις
Η να αλλαξεις την ιστορια πχ οτι εκανες μεγαλο project για ενα καζινο στο la και οταν πηγες χαιρετησες και τον τραμπ εκει δειξε κανα photoshop μαζι του η με κανεναν διασημο εν τελει δωσε και λιγα λεφτα σε ειδικο να σου φτιαξει τετοια εικονα θα αποζημιωθεις στην πορεια
Μετα συνεχιζεις ηπιες μυτιες και επαιξες καζινο ολα πληρωμενα δειξε φωτο απ κανα καζινο ( πχ στην Παρνηθα με κουλοχεριδες η οτι θες καλα ρουχα να φορας) και πες οτι σου φερανε μια κοπελα και το ονομα της ηταν και πες το ονομα καμιας πασιγνωστης πορνοσταρ μετα μπορεις να πεις οτι πινατε κοκες ολο το βραδυ και γινανε οργια με αλλες δυο που και πες ονοματα αλλων δυο πορνοσταρ.
Μετα λες δεν νιωθω περηφανος για αυτα που εκανα η λεω αλλα σκεψου οτι δουλευα και δουλευω 24/24 η δουλεια μου ειναι η ζωη μου και στον ελαχιστο χρονο που εχω απλα κοιμαμαι,για αυτο ζω για αυτα τα ταξιδια οταν παω για δουλεια
Μπορω να εχω λιγο χρονο και αυτος ειναι εδω μαζι σου
Συγκρινε αυτο το κατεβατο ιστοριας με μια μαλακια ΑραβοΤουρκου φθηνομπεκρη με ρουζα απ τα lidl που απανταει κοφτα me doctor η businessman
Ποιο λες να πιστεψει η γκομενα?
Σε γνωστο μου συναδελφο στον χωρο της πληροφορικης...πηρε με την ομαδα του εργο σε μεγαλη πετραιλαικη εταιρια σε ΛΑτινικη χωρα με καλα λεφτα και παει εκει
Ετσι μου ηρθε η ιστορια αυτη
Αντι για L.A και Αμερικη μπορεις να πεις πχ ΚΟλομβια οποτε δεν θες τοση δουλεια σε photoshop και οι φωτο απο την Κολομβια των Βαλκανιων(ΕΛλαδα) φθανει χαχα
ΕΚει μπορεις να μιλας ωρες για τις ωρες που χορευες στην προσωπικη βιλα και το προσωπικο χωριο αυτου που την ειχε εκει εκανες ναρκωτικα που σου φθανανε μες τον λαιμο και χορευες πανω σε κοκες ως τα γονατα,γυναικες πεφτανε με τα μουτρα και δεν ξανασηκονονταν... ολα αυτα καθως η πετραιλαικη που εκανες την δουλεια την ειχανε γνωστοι του Παμπλο Εσκομπαρ και αναβανε χορτο τυλιγμενα σε 500Ευρα
Εκει ενιωσες και λιγο ασχημα σκεφτομαινος την πεινα στον πλανητη αλλα η ζωη δεν ειναι δικαιη τι να κανουμε
Εν τελη κλεινεις την ιστορια..Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως εδω στην Ουκρανια ζειτε καλυτερα χωρις πολλες σκοτουρες και τετοια ρισκα στην ζωη,γιατι πιστεψε με τετοια σκηνικα δεν ξερω αμα μου κανουν καλο νιωθω οτι χανω την ανθρωπια μου και μετατρεπομαι σε ζωο..Τελικα απ αυτα που ειδα σου λεω οτι τα πολλα λεφτα ειναι καταρα ειμαι διατεθιμενος ακομα και να παιρνω τα μισα αν εχω χρονο και τον σωστο ανθρωπο διπλα μου
Και αυτη η ιστορια ειναι του 5λεπτου,φαντασια να υπαρχει
Εδώ βλέπουμε τι λέει ο Τουρκολάγνος στα 4άρια μήπως του κάτσουν...
Αλλά στα λόγια μένουν
Φίλε Glock, αυτός είναι για κυβέρνηση συριζα.. Παίρνει υπουργείο κατευθείαν!
Καλά εσύ έχεις μεγάλη φαντασία μου θύμισες έναν στο επίπεδο σου που μου έλεγε ότι θα πάρει την καινουργια μερσεντές CLS του χρόνου και όταν τον ρώτησα πως?Μου απάντησε:θα κερδίσω το Λότο .
Πάντος έχετε πολύ πλάκα και εσύ και ο άλλος ο χτίστης που μερικά απο τα ποστ του του τα στέλνεις εσύ για να τα βάλει .Οσο πάει και χειρότερα τουλάχιστον ο Σινοχάρας είχε 30-40 γκόμενες που είχε να βάλει φωτογραφία εσύ μόνο γράφεις ο άλλος μας βάζει διαλόγους της γαμάει με το πληκτρολόγιο όποια γράφει την έχει και γαμίσει ιντερνετικά
Κρίμα που θα πάω Πορνοεκδρομή και δεν θα έχω χρόνο να μαζί σας και τώρα πρέπει να τρέξω κλείνει το Media Markt οριστικά στις 31 αυγούστου έχει πέσει και το ρουβλι και παω να δω μπας και βρω κανα τηλέφωνο Galaxy S9 με μεγάλη έκπτωση
Φατσες εδω μεσα δεν βγαζω για ευνοητους λογους και για σενα αυτο ειναι 10αρι
Οχι οτι θα σου κατσει αλλα γενικα μιλαμε
Έψαχνα πριν λίγο αυτή τη γκόμενα στη πρώτη φωτογραφία που είχε ξαναποσταρει πριν μήνες για να δείξω την ασχήμια των γυναικών που κυνηγάει! Τότε βέβαια πάλι είπε πως έκανε μάτσ αλλά ΔΕΝ γάμησε! Όταν την είχα δει δεν το πίστευα! Δεν είχε αρχίσει τα Τουρκολαγνικά και λέω άσε το παιδί μην το κράξω για το σαβούρωμα που θέλει να κάνει!Αν δε δουμε φατσα δε ξερουμε....
Πεος το παρον μου κανει για 5αρι...
:S
Έψαχνα πριν λίγο αυτή τη γκόμενα στη πρώτη φωτογραφία που είχε ξαναποσταρει πριν μήνες για να δείξω την ασχήμια των γυναικών που κυνηγάει! Τότε βέβαια πάλι είπε πως έκανε μάτσ αλλά ΔΕΝ γάμησε! Όταν την είχα δει δεν το πίστευα! Δεν είχε αρχίσει τα Τουρκολαγνικά και λέω άσε το παιδί μην το κράξω για το σαβούρωμα που θέλει να κάνει!
Πλέον κανένα έλεος στον Τουρκολάγνο ψεύτη...