ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ΚμανΒ.Π.....εαν η Σασα σου ζητουσε τωρα να της κανεις μια... χαρη, ποια θα προτιμουσες? Την Μπαστα η την Σταματη η την Σφηκοφωλια? (ψυχομετρικο τεστ)
Φίλε, η Σάσα στάζει καύλα,θα μπορούσα να την καταπιώ ολόκληρη σαν πύθωνας.
Για όποια από τις δύο Σταμάτη και αν λες,το μόνο που θα έκανα είναι να τις βάλω να αποστηθίσουν τα γραφόμενα του Χάρη και μετά να τα απαγγείλουν ενώ τις ξηγιόμαστε όλο το site golden shower στη μάπα.
Ελπίζω να πέρασα το ψυχομετρικό σου
τι εγινε βαλκανιε πουτσαρα?ξαφνικα κραζεις οσους πανε κιεβο με νεροπιστολο και σημαια την αγαπη
και εξυμνεις τον αρχι βαρωνο βαλκανιο εσκομπαρ?χαχαχαχαχα τελικα ολα γινονται
τι γινεται βαλκανιε πουτσαρα τοτε που ελεγες και εσυ για καμακια στο κιεβ και τιντερ πουλωντας αγαπες?
Χάρη,βλέπω πάλι ξύνεσαι στην γκλίτσα του Βαλκάνιου Τσομπάνη..
Δεν φτάνει που δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά,δεν τα καταλαβαίνεις κιόλας.
Στα έχω γράψει ξανά ρε Χάρη, το πρόβλημά σου δεν είναι αυτό που νομίζεις, ότι είσαι κονδός δηλαδή,μιας και παίζουν και κονδοί που στροφάρουν και γενικά γαμάνε και δέρνουν.
Το πρόβλημα σου είναι ότι λόγω κόμπλεξ σου λείπει το διαχρονικό και διαπλανητικό αφροδισιακό της αυτοπεποίθησης και επίσης μια στοιχειώδης ευστροφία,η οποία απαιτείται για το δεύτερο αφροδισιακό,δηλαδή να μπορείς να χαϊδέψεις τα αυτιά των γυναικών.
Εσύ ακόμα νομίζεις ότι είμαι ο kman, πως να μπορέσεις να διαβάσεις το μυαλό μιας γυναίκας και να της το γαμήσεις;
Πάμε και στα περί Κιέβου και Tinder.
Εγώ όπου και να πάω έγραφα στην περιγραφή μεταξύ άλλων:"...Για 4 μέρες στο Κίεβο..."
Οπότε όποια μάτσαρε,ήξερε τι και πως.
Ούτε ότι ήρθα στο Κίεβο για συνέντευξη σε εταιρεία έγραψα,ούτε ότι ψάχνω Σλάβα να κάνω οικογένεια,ούτε ότι ήρθα να ανοίξω πατσατζίδικο και ψάχνω για γκαρσόνες.
Κατάλαβες ή να σου κάνω κανά Powerpoint με μεγάλα και φωτεινά σχήματα;
Επίσης μιας και χαλάς 300ευρώ τη μέρα πάνω σου(ότι και αν σημαίνει αυτό )πάρε μια RyanAir για Πράγα,τζάμπα είναι,από Δευτέρα μέχρι απόγευμα Πέμπτης θα μαι εκεί.
Έλα να δεις τι και πως και άσε τα ταξίδια στις κοντοπίθαρες μουστακαλούδες στο τατζικιστάν και το ουζμπεκιστάν.