panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Κατάλαβα. Εσύ στέλνεις δηλαδή σε μουνιά από όλο τον κόσμο να φανταστώ; Πάντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάποια να δεχτεί να βγει για καφέ με έναν άγνωστο που δεν έχει χώρο να τη φιλοξενήσει και να κάτσει σε αυτόν, αντί να κάτσει στον τύπο που τη φιλοξενεί από το couchsurfing. Και αν επιτρέπεται, πώς παίζεις μπάλα; Ξεκινάς με "γεια τι κάνεις" και πρόλογο ή μπαίνεις απευθείας στο κυρίως θέμα, αν ενδιαφέρεται να γνωριστείτε και να μείνει σπίτι σου;
Εννοείται, δεν έχω ρίξει πολλά λεφτά στο ίνσταγκραμ, πέρα από 50 ευρώ για κάτι επαγγελματικές φωτογραφίες. Οι υπόλοιπες αναδεικνύουν εμφάνιση και ενδιαφέροντα, όχι χρήμα ή στάτους.
Οταν φιλοξενουσα εστελνα αυτο
hey how are you?I see u are coming in athens,i checked ur profile and seems interesting,u look like a female version of me
if u r looking for somebody to host you or wanna hang out in the city u can let me know
Cheers
Μιλα χυμα εγω εχω στειλει πανω απο 2000 μηνυματα ισως λεω και λιγα
Εχω δει οτι περναει πολυ το χιουμορ να μιλας και χυμα χωρις ομως να προσβαλεις
Να δειχνεις εξω καρδια
Διαβαζε προφιλ καλα
Αν η αλλη λεει οτι πινει ποτα μπες με την μια στειλε χυμα αν ψηνεται να πατε για μπυρες
Αν της αρεσει πχ το θεατρο πες της οτι κανεις για ηθοποιος γιατι ολοι γελανε με το χιουμορ σου
Βασικα διαβαζε προφιλ και πατα πανω σε αυτα που λενε
Εγω αυτο κανω
Συνηθως αυτες που ταξιδευουν πολυ γραφουν κατεβατα οποτε καλο ειναι να πατησεις σε ενδιαφεροντα που εχουν στο προφιλ τους
Βεβαια couch επειδη τα λεφτα δεν παιζουν κανενα ρολο πρεπει να γινεις μαεστρος στα λογια λεγε λεγε story-telling να χεις ιστοριες να λες και αν μπορεις απο ταξιδια που εχεις κανει
Εγω ετσι αρχιζα μετα με τα ποτα εμπαινα φουλ σε ιστοριες γυρω απο σεξ εφοσον πρωτα εσπαγα το παγο
Λεω πχ ευχομαι συχνα να ημουν ασχημος ωστε να μπορουσα να ζησω και εγω την εμπειρια της σχεσης με μια μονο γυναικα..
Και ετσι ανοιγω κουβεντα
Αν η αλλη πχ ειναι ανοιχτομυαλη με αυτην την ατακα θα πιασει τι τυπος εισαι
Πολλα μπορεις να πεις θεωρω οτι απλα πρεπει να σαι μπλα μπλας ολο το game εκει βασιζεται εφοσον εχει κοψει σωστα το ατομο που εχεις απεναντι σου
Εγω εχω πει σε πολυ κοσμο ατακες και πολλοι χρησιμοποιουν πλεον τις ατακες που εχω δημιουργησει και γαμανε με αυτες