Όντως μπορεί η ιστορία μου να έχει ενδιαφέρον.. Άντε να την πούμε ολόκληρη και σωστά λοιπόν. Ήμασταν Vinnitsa και είχα βρεθεί με μια 29χρονη καθηγήτρια αγγλικών. Είχαμε μείνει μαζί ήδη ένα βράδυ και την επόμενη, παραμονή πρωτοχρονιάς, είχαμε κανονίσει να πάμε στο σπίτι της για ρεβεγιόν και μετά θα πηγαίναμε στη Disco. Το πρωί λοιπόν κατεβαίνω κάτω μαζί της από το διαμέρισμά μου και συναντάω την οδοντίατρο 30χρονών που ίσως βρισκόμουν τις επόμενες ημέρες που είχε δει το αυτοκίνητό μου και την είχε στήσει. Μας βλέπει μαζί και μου κάνει σκηνικό ζήλιας που ήμουν με άλλη γυναίκα. Τις αφήνω μόνες τους να τα λένε και πάω για πρωινό. Βαριόμουν να τις ακούω και απλά είπα πως θα είμαι στο Mafia αν θέλει να έρθει να εξηγηθούμε. Μετά από λίγο έρχονται μαζί και αφού αποδέχτηκα ότι όντως είχα κάτι παράλληλο.. στην οδοντίατρο είπα να φύγει και στην καθηγήτρια να φάμε πρωινό και να πάει στο καλό. Αυτή όμως επέμεινε ότι είχε κανονίσει να κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι της και ότι δεν θα αλλάξουμε τα σχέδια. Έτσι λοιπόν και έγινε. Πήγαμε σπίτι της, το βράδυ μετά στη Disco και κοιμήθηκε μαζί μου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.. αποφεύγοντας και οι 2 να συζητήσουμε για το περιστατικό μέχρι που την αποχαιρέτησα το επόμενο πρωί. Την επόμενη βρέθηκα με κάποια άλλη το απόγευμα. Και 2 πρωινά μετά το σκηνικό όταν σηκώθηκα το πρωί βρήκα κάτι σαν πράσινο χρώμα πάνω στο αυτοκίνητο. Κατάλαβα ότι ήταν η εκδίκηση της απατημένης και πήγα να το πλύνω θεωρώντας ότι το σκηνικό έλαβε τέλος. Αφού το έπλυνα γύρισα στο διαμέρισμα και βγήκα το επόμενο ραντεβού με μια καινούργια για καφέ. Ήπιαμε τον καφέ μας και μόλις φτάσαμε στο διαμέρισμα τις βρήκα και τις 2 μαζί στην είσοδο του σπιτιού μου και μου πέταξαν από αυτό το πράσινο σαν χρώμα το οποίο τελικά ήταν ιώδιο. Τις έπιασα και τις έβαλα σε ένα κυβερνητικό κτήριο δίπλα στο διαμέρισμα που νοίκιαζα και ζήτησα να καλέσουν οι εκεί θυρωροί την αστυνομία. Όπως και έγινε. Ήρθε η αστυνομία και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί είπα στους αστυνομικούς το σκηνικό και ζήτησα να κάνω μήνυση. Στην αρχή νόμιζαν ότι μπλόφαρα και το πήραν χαλαρά αλλά όταν πέρασε η ώρα και είδαν ότι δεν έκανα πλάκα και επέμεινα να καλέσουμε την ελληνική πρεσβεία και να βρεθεί μεταφραστής και δικηγόρος η μία από τις 2 κοπέλες έβαλε τα κλάματα και άρχισαν να με παρακαλάνε να μην τις μηνύσω. Ο αστυνομικός στο τέλος με παρακάλεσε και αυτός γιατί όπως είπε αν το συνέχιζα θα είχαν πρόβλημα και ίσως έχαναν τη δουλειά τους, καθότι η μία ήταν καθηγήτρια στο καλύτερο σχολείο της Vinnitsa και η άλλη οφθαλμίατρος στο νοσοκομείο της πόλης. Με ρώτησε τι θέλω για να μην το συνεχίσω και να τελειώσει εδώ το σκηνικό. Εγώ λοιπόν ζήτησα να πάμε στο νοσοκομείο και να με καθαρίσουν 100% από το ιώδιο και να μου δώσουν τα χρήματα που έδωσα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου. Μας πήραν λοιπόν με το περιπολικό και τους τρεις και μας πήγαν στο νοσοκομείο όπου δούλευε η μια κοπέλα. Μπήκαμε σε ένα εξεταστήριο και η οφθαλμίατρος με καθάρισε προσεκτικά από το ιώδιο. Στη συνέχεια μου έδωσε 1.000 Ηryvnia που ήταν το ποσό που είχα δώσει για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου με ειδική κρέμα, τα οποία αργότερα της τα επέστρεψα. Στη συνέχεια ήρθε μαζί μου στο σπίτι και πήγαμε για φαγητό μαζί με τον aegean. Παρεπιπτώντος το ίδιο βράδυ κοιμήθηκε μαζί μου στο διαμέρισμα, όπως και το επόμενο βράδυ που ήταν το τελευταίο πριν φύγουμε από τη Vinnitsa.
Μάρτυρας όλης αυτής της ιστορίας είναι ο Aegean
Δηλαδή έγιναν όλα όπως τα είπα με τη διαφορά ότι δεν ηταν μπογιά αλλά зелёнка
και στην πέταξαν 2 αντί γιά μία γκόμενα
.Εγώ γιά να μην έχω τέτοια παρατράγουδα πάντα της κρατάω σε κάποια απόσταση και πάρα πολλές δεν της πηδάω!Βέβαια αν μια γκομενα δεν την πηδάς κακεύει και μπορεί να γίνει επικύνδινη :o μία το 1995 είχε βάλει να με κλέψουν επειδή δεν την πήδαγα!Δεν την πήδαγα γιατί τη θεωρουσα απερηποίητη!Μία άλλη που με κυνηγούσε 10 χρόνια και δεν την πήδαγα
ενώ της έγραφα μηνύματα π.χ. Η Κορεάτισα δεν μου έκανε σεξ απο το Skype
ή ημουν Ελλάδα και με ρώταγε τι κάνεις?Και της έγραψα πήδηξα σήμερα στα μπουρδέλα μία που σου έμοιαζε πάρα πολύ
.......Τελικά αυτή γιά να μου σπάσει και καλά τα νεύρα κάνει σόου στο Chaturbate
Το μόνο ότι τη λυπάμαι που έτρεχε και με κυνηγούσε :-Αν βρω χρόνο θα γραψω σχετικα θα σας βάλω φώτο και λινκ από το Chaturbate για να
.
Εδώ δεν τα κάνουν αυτά.Στη Νότια Ρωσσία που γιά γκόμενες δεν κάνει έχουν τέτοια χαρακτήρα και ζηλεύουν και κάνουν τέτοιες μαλακίες