Δημητράκη η αλήθεια είναι πως σε θεωρώ άτομο ειδικών αναγκών ΑΜΕΑ οπότε στο λέω ειλικρινά νιώθω άσχημα όταν λέω άσχημα πράγματα για σένα.
Μείνε στον κόσμο σου δεν ασχολούμαι παραπάνω μαζί σου γιατί απλα εγω είμαι νορμάλ άνθρωπος και παλεύω με νορμάλ γυναίκες γιατί ποτέ στην ζωή σου δεν θα γνωρίσεις έστω μια και είναι κριμα.
Μόνο δυστυχισμένες φτωχές ιερόδουλες που νομίζεις πως έρχονται μαζί σου γιατί σε γουστάρουν. Αυτό είναι φιλε μου δυστυχια και κακομοιρια. Να μην μπορείς να έχεις μια νορμάλ γυναίκα στην ζωή σου ολόκληρη που να σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι το να μην έχεις λεφτά για μπότα απο σαλάχι. Δεν το συνεχίζω σου είπα είναι κρίμα να σου λεω άσχημα πράγματα.
Ναι και με γνωρίζουν και με της μανάδες τους.Μου φένεται το ότι δεν έχεις λεφτά να πας Ουκρανία σε βάρεσε στο κεφάλι
ο πατέρας της (φτωχής ιερόδουλης) έχει Grand Vitara δεν ειναι κανα σούπερ αμάξι αλλά που πας με τα πόδια με της σαγιονάρες
ουτε στα ονειρα σου δεν έχεις τέτοιο
Με ένα opel astra έβαλες 2 φώτο και αυτό δεν ήταν καν δικό σου
.
Να μην μπορείς να έχεις μια νορμάλ γυναίκα στην ζωή σου ολόκληρη που να σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι το να μην έχεις λεφτά για μπότα απο σαλάχι γειά σου ρε Νίκο Ξανθόπουλε παιδί του λαού
αυτες οι εποχες περασαν πια στη Ρωσσία εχεις μεινει λιγακι πισω.Πριν 20 χρόνια ναι ηταν φτωχες τωρα σε πουλανε και σε αγωράζουν και για να
και να πηγαινουν μαζι σου πρέπει να μετρας πραγματικά.Φτωχομπινέδες και μίζεροι σαν εσένα κάθοντε Ελλάδα και κλειδωνίζουν το πουλάκι τους και γράφουν στο σά'ι'τ αμπελοφυλοσοφίες και δίνουν συμβουλες στους άλλους
Ωραία η πλάκα αλλά σαν πληροφορία θα σας πω ότι στην Ρωσσία αν είσαι φτωχός δεν σε δέχοντε!Δεν ειναι οπως στην Ελλάδα που σε λυπούντε και σε συμπονάνε εδω εχουν τη νοοτροπία ότι οποιος ειναι φτωχός είναι επειδη αυτος φταίει!
Φίλε ο Δημητράκης αυτό κάνει. Άνευ λόγου και αιτίας μπαίνει στα threads βρίζει τον κόσμο και τον αναγκάζει να φύγει γιατί βαριέται τις ηλιθιες αντιπαράθεσεις. Αν πραγματικά υπάρχει διαχείριση στο φόρουμ έπρεπε να τον έχουν bannaρει εδω και καιρό. Σαν τρολ κια εσύ παλεύεις να διατηρήσεις την κατάσταση αυτή και να κάψεις το νημα.
Ναι γιατί αποκάλυψα την αλήθεια ότι είσαι ένας τελειωμένος
38 χρονών που μένει με τους γονείς του και πηγαίνει με τα πόδια ευτυχώς που δεν εχεις λεφτα για εισητήριο για να πας στο εξωτερικό να ξεφτιλίζεις το όνομα των Ελλήνων.Σε κόβω να είσαι και Συριζέος
[/quote]Είναι τόσο υπανάπτικτος που της έβαλε και στο Facebook του για να κανει εντυποση και καλα στις γκόεμενες
οι σαγιονάρες του ήταν πολυ χειροτερες απο της φώτο
αυτες οι ασπρες με κόκκινο που πουλάγαν μιά ζωη στο παζάρι
.