Ευχαριστώ αλλα μια παρατήρηση το οτι λέει κάποιες παραννοιες απο το μυαλό του Δημητράκης που δεν τους τις απαντάω δεν σημαίνει πως ισχύουν. Οπως π.χ πως μένω με γονείς η δεν έχω αμάξι. Απλα είναι η τακτικη αυτού του ατόμου τον παρατηρώ σε αλλα threads να μπαίνει να επιτίθεται σε άτομα να πηδαει τα threads και να εξαφανίζεται μετά.
Γιατί ψέματα είναι?
μήπως έχεις και βίλα στην εκάλη?
Οσο γιά της φώτο σου στο Facebook είναι 10 χρόνια πριν.Πριν λίγο καλούσες να με βρίσουν σε έκλασαν στ'αρχίδια τους
τωρα καλεις τους μοντεράτορ
αυτή είναι η έννοια του φτωχομπινέ
Εχεις μείνει 20 χρόνια πίσω
ωραίες οι θεωρίες σου αλλά δυστηχώς έχεις μείνει στη δεκαετία του '90.
Δεν μπορώ να σε σκεφτώ εδώ έτσι ντυμένο
να πηγαίνεις να καμακώσεις καμιά τέτοια σαν αυτές στις φώτο
παρε και φώτο τον καθρέφτη με Android και σιμ κάρτα!Ελλάδα αυτό θα είναι κάτι το εξωγήινο αν το δούνε
και το πάρκινγκ πιό κέντρο δεν γίνεται με γελοίες τιμές.Αυτό είναι πολιτισμός να έχεις της ανέσεις σου.Αν όμως ερθει κάποιος σαν εσένα και πηγαίνει με τα πόδια και έχει 400-500 ευρω μισθό φυσικά ταλαιπωρείτε και μετά βρίζει τη Ρωσσία.Η Ρωσσία είναι ή ο παράδεισος ή η κόλαση δεν έχει ενδιάμεσο!
Πετρουπολη ηθελα να παω στο Rossi αλλα ητανε κλειστο γιατι το ειχες αναφερεις και εσυ και γιατι ακουσα οτι ειναι καλο club. Ητανε και καποιοι δρομοι κλειστοι στο υψος που βρισκεται στη Nevsky ,θα ερχοταν ο Πουτιν εκεινες τις μερες και μαλλον γινοτανε προετοιμασιες ... αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω
χαλαλι του.
Δεν έχασες και πολλά το Ρόσι το καλοκαίρι είναι χαβούζα,χειμώνα αξιζει καθημερινη....τηλεφωνο στους σεκιουριτάδες,τους ρωτάω αν εχεις γκόμενες? (αν και αν εχει γκομενες απο μονοι τους με παίρνουν τηλεφωνο και μου λενε να ερθω
)και πηγαίνω και καμακώνω....έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο Ρόσι και σε όλα τα ΧΧΧΧ έχω vip κάρτα και τσάμπα είσοδο.Εγω βαριέμαι στις ντίσκο ΄πολλές φορές φτάνω μέχρι τη γκαρνταρόμπα αν ειμαι τυχερος και καμακώσω
και της φορτώνω στ'αμάξι.Γ'αυτό και προτιμάω την επαρχία την καμάκωσες.....κάθεται σαν τρελλή στ' αμαξι με νουμερα Αγίας Πετρούπολης 1.000.000 πιο ευκολο το καμακι!