Ναι όμως φίλτατε Κομπλέ στο εξωτερικό που είναι ο καθρέφτης του χαρακτήρα του καθενός δεν υπάρχουν σιδερένια άλογα , ούτε γνωριμίες σε μπάρ ούτε προσβάσεις σε facilities ξενοδοχείων ή σκάφη!
Στο εξωτερικό είσαι το σώμα σου, το μπλουζάκι σου και ο εαυτός σου!
φιλε ρολογα αν δεις τις γυφτισες απο πετρουπολι και ουκρανια κυπρο θα αηδιασεις.
οταν τις κερναμε στα μπαρ και ειναι ολα φρι ειναι ολο γελια και χαχαχαχχουχα.
εγω τους μιλω αυστηρα και τις χαιζω και οταν τις κερναω τους λεω 30 χρονια δεν με κερασε κανεις ουκρανια!για να τους κοψω την φορα οτι βρηκαν μαλακες χαχαχα. στις ρωσιδεσ τα ιδια λεω ενω ερχοντε χαχαχουχα για κερασματα φρι ιδικα οι γυφτισες της πετρουπολης τους λεω αν ημουν στιν χωρα σας δεν θα μου μιλουσατε και θα με βριζατε κλοτσωντας στον δρομο αν σας πλισιαζα.αν ηταν να κερασω στο κλαμπ ολες ειναι μια χαρα πετρουπολη,απο μπυρα ενα ευρο ηθελαν κοκτειλ 20-35 ευρο το ενα χαχαχαχα.
αντε γαμηθειτε ολες 2 σκαμπιλια ριξτε τους που λεει και ο δασκαλος.οπου φτωχος και η μοιρα του εκει
οπως λεει ο μιτσος.ρε δεν χρειαζετε να εμφανιζετε ο μιτσος να σας βριζει να βαλετε μυαλο οι ασχετοι.
αν ξερατε πραγματικα πως ειναι οι αντρες στην ρωσια σε σχεση με τους μαμακηδες δικους μας.
αυτες θεωρουν πραγματικο αντρα τους δικους τους μονο.ο ξενος ειναι πραγματικος αντρας αν τους κανει τα θεληματα και οσο τον προκαλανε να δειξει αν ειναι αντρας αγοραζοντας τους διαμερισμα,αμαξι!
ε αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην ουκρανια δεκτειτε το.νομιζετε θα παει ο χαρουλης απο κυπρο και τα αγορακια απο ροδο,κρητη,τα αβγαλτα μαμακοπαιδια απο αθηνα να φανε γκομενες απο αυτους?
φιλος μου γελαει με τους περισοτερους εδω και 10-15 χρονια δεν πατα εκει και ρωταει αν εισαστε σοβαροι που λετε μερικοι για καμακια κιεβ,ρωσια,ρουμανια,ουγαρια λεει πριν τοσα χρονια μεχρι και οι αρσενικοι πουλιονταν στις γεφυρες βουδαπεστη χαχαχα