Αγαπητε τζι η τσι, τζιτζι, ggggjjjjjj , να σε ρωτησω, ποιανου κλωναρι - παρακλαδι εισαι???
Κανενος! Ειμαι ανεξαρτητος!
Διαβαζα χρονια το σαη αλλα γραφτηκα τωρα!
Αγαπητε τζι η τσι, τζιτζι, ggggjjjjjj , να σε ρωτησω, ποιανου κλωναρι - παρακλαδι εισαι???
εμενα προσωπικα ειναι λιγο δυσκολο γιατι παιρνει καπου τα μισα κ λιγοτερα μισθοΔεν εχει λεφτα ο κμσν;;;
Τι λες ρε τυπε;;;
Σε πουλαει και σ αγοραζει ο ελληνας εσκομπαρ!
Μεγα και Δοξασμενο το Ονομα του Μεγκα Μυστη!!!υπομονη μεχρι τον οχτωβριο που θα μιλησει ο μεγας διδασκαλος ουκρανολογιας δρ ιωσηφ μπλασκος.
4.4.τα 2800-3000Σιγα ρε μπιλ γκειτς! Ποσα βγαζεις εσυ δλδ;;; 10k το μηνα;;;;
τι θα πει εισαι η δεν εισαι κλωνος
Σημασια εχει τι μλκες λεει ο καθενας
Αλλος πολλες αλλος λιγες
Αυτο μετραει
τι θα πει εισαι η δεν εισαι κλωνοςΚανενος! Ειμαι ανεξαρτητος!
σιγα ρε χαρηφιλος λευκορωσος μου λεει θα το κανουν 30 μερες ακουγετε χωρις βιζα για μινσκ!
παει και ο τελευτεος παραδεισος που πλεον αρχισε να γινετε τουριστικος
αυτο λεωΡε τυπε ο καθενας εχει τη γνωμη του... δε γινεται ολοι να συμφωναμε!
ο χαρης ειναι συνεχεια στο. Λαθος μεροςΧαρη το νου σου... εχουν βαρυ χερυ οι ουγκρανοι
Αυτο το εχω ξανακουσει. Σε τετοιες περιπτωσεις εισβαλουν στα νηματα τρολ μπαχαλακηδες! Φτηνα την γλιτωνεις! ...παντως μαλλον εισαι με το μερος των Κμανιστων, αν και ο αρχηγος σας θα σε εριχνε τιμωρια για τα βραδια στα ελληνικα μπουζουκια, οταν αυτος ελιωνε σολες σε στασεις λεωφορειων και τρενα.
Αυτο το εχω ξανακουσει. Σε τετοιες περιπτωσεις εισβαλουν στα νηματα τρολ μπαχαλακηδες! Φτηνα την γλιτωνεις! ...παντως μαλλον εισαι με το μερος των Κμανιστων, αν και ο αρχηγος σας θα σε εριχνε τιμωρια για τα βραδια στα ελληνικα μπουζουκια, οταν αυτος ελιωνε σολες σε στασεις λεωφορειων και τρενα.Κανενος! Ειμαι ανεξαρτητος!
ουκ εν τω πολλω το ευ τυπε1,60 αμθρωπος τι να σου κανει τε τυπε....
μαλλον ο ιδιος εισαι...Ακολουθουμε πιστα τον βαλκανιο εσκομπαρ!
ΠΑΠΑ κανε εναν λογαριασμο στο Ινσταγκραμ, αφου σε ζητανε οι γκομενες, εχεις και τον φιλο να σε προωθει! Τωρα εχεις μια δυναμικη! Χωσου και στα τιντερ οσο ειναι καιρος, για να μην λες μετα οτι εχασες εκει ευκαιρια! Κριμα ειναι!γιατρε στο τσακ ειμαι να κανω λογαριασμο στο tinder και εγω, ο λογος που δεν εχω κανει εως τωρα ειναι οτι δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω. συν του οτι βολευομαι με τα κονε που εχω αλλά και το πληρωμενο που το βρισκεις σε καθε γωνιά του κιεβου να ξερεις οτι εσυ που αχολεισαι με tinder και εχεις επιτυχιες στο κιεβο, Ρωσια θα κανεις παρτυ απο τα matches
Μαλλον χαχαμαλλον ο ιδιος εισαι...
Περιμενουμε με ανυπομονησια την μεγαλη του επανοδο )Μεγα και Δοξασμενο το Ονομα του Μεγκα Μυστη!!!