δοκτορα αν θυμασε την ιστορια με τον κυπριο που πηγε 2 φορες οδυσσο για την σοβαρη γνωριμια τη επαθε
και ποσα του φαγανε μην την ξαναεπαναλαβω.ο τυπος που δεν ηθελε να με ακουσει και μετα ανακαλυψε
λεει οτι εχει κυκλομα στο ιτερνετ και δουλευουν τους ξενους.
ο τυπος που μεχρι και τελευτεα μερα στο τσακ γλυτωσε την ληστεια αφου ο ταηιτζησ δεν σταματησε και πατησε γκαζι οταν την επεσαν οι αγνωστοι με την γκομενα να τον σταματησουν απο το ταξι
Χάρη πως ειναι δυνατόν να μου αλλάξεις άποψη σε κάτι που κάνω και βλέπω αποτέλεσμα? Δεν ειναι θέμα θεώρησης η φιλοσοφίας είναι κάτι που απλά συμβαίνει και το ζώ.
Εχω φάει πάνω απο 20 στο Κίεβο σε 2 χρόνια με αυτη την στρατηγική και καμία δεν μου έχει ζητήσει χρήματα πέρα φυσικά απο καφέδες,φαγητά κλπ που αυτά αν σέβεσαι τον εαυτό σου σαν αντρας κερνάς παντού όχι μόνο στην Ουκρανία. Δεν λέω όμως πως είμαι τουρίστας, δεν πάω τριήμερο και αφήνω υποννούμενα για πιθανή σχέση.
Αν έχεις εμπειρία ξεχωρίζεις το νορμαλ κορίτσι απο την επαγγελματία ή αυτή που ψάχνει απλά να σε αρμέξει. Όταν μιλάς με ενα εφτάρι στο tinder και σου ζητάει έξοδο σε καφετέρια για λεμονίτα ή στα mac donalds τι να σου φαέι?Ειναι δυνατόν να είναι επαγγελματίας η κοπέλα αυτή?
Στο τελευταίο ταξίδι με πεφτικές που κάναμε με τον drag στο Saxon έφαγα μια 21 χρονων κοριτσάκι που το πήγα απλά για λεμονίτα στο checolada και δευτερο ραντεβού σπίτι μου για φαγητό. Ειναι δυνατόν να πως πως ήταν η κοπέλα πουτάνα? Μια φοιτητριούλα είναι αν την ψήσεις την έφαγες.
Επίσης γνωρίσα απο badoo μια 23 χρονων κουκλάκι (7+) που η κοπέλα πάλι δεν ζήτησε τίποτα. Μάλιστα απο τις ελάχιστες φορες (βασικά η μόνη για να είμαι απόλυτα σωστός) πήγε να κάνει κίνηση να δωσει και αυτη στο εστιατόριο που πήγαμε (φυσικά δεν την άφησα). Φυσικά έχω γνωρίσει και γκόμενες που φαινόντουσαν πως θέλουν χρήμα αλλά τις αγνόησα. Αν έχεις εμπειρία ξεχωρίζεις δεν είαμστε Αμερικανάκια!!. Δεν είναι όλες Πουτάνες ξεκόλλα και προσπάθησε να δεις τι δεν κάνεις σωστα!!