vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.669
- Πόντοι
- 5.827
Είχα υποσχεθεί ότι θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα του πειράματος από τη χρήση του Τίντερ στην Ουκρανία. Κλείνω τον κύκλο μετά από 2 μέρες, μιας και έχω εξαντλήσει όλη την πόλη σε ακτίνα 15 χλμ και μου εμφανίζονται με πολύ αργό ρυθμό καινούρια προφίλ. Δοκίμασα πολλές διαφορετικές φωτό, από τις καλύτερες που έχω, κάποιες από παραλία, κάποιες με φωτογράφο, όπου στις περισσότερες φαίνομαι σοβαρός χωρίς να κοιτάω την κάμερα. Σαν opener έστελνα αυτό που προτείνει ο DR_LOVE "hey I am [name]. I am glad to match with you "Ήμουν περίεργος με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και ξεκίνησα από χθες ένα πείραμα με πληρωμένη έκδοση του Τίντερ στο Κίεβο. Αυτή τη στιγμή έχω εξαντλήσει όλη την πόλη σε ακτίνα 15χλμ και έχω κάπου 65 matches. Ίσως λίγα παρά τις πολύ καλές φωτό μου, αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι στο φακό δε χαμογελάω όπως προτείνει ο DR_LOVE, αλλά συνηθίζω να βγαίνω σοβαρός και να κοιτάω αλλού. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακά. Αυτό που σίγουρα επιβεβαίωσα είναι ότι τα one night stands και τα hookups δε συνηθίζονται, αλλά οι γκόμενες είναι πρόθυμες για συνάντηση από το 3ο-4ο κιόλας μήνυμα. Κάτι άλλο που εντυπωσίασε είναι ότι είναι δεκτικές σε συνάντηση για καφέ και όχι δείπνα και μαλακίες, όπως λέγεται. Βέβαια είμαι μικρός οπότε ξέρουν ότι δε θα πάρουν σπονσοριλίκια από μένα. Και φυσικά όλες είναι 2 νούμερα τουλάχιστον ομορφότερες από τα αντίστοιχα matches μου στην Αθήνα. Άντε 1-2 μπάζα να υπήρχαν όπου δεν έστειλα. Θα επανέλθω σύντομα με ακριβή στατιστικά των πειραμάτων μου.
1ο πείραμα:
44 matches, έστειλα στις 43 και απάντησαν οι 15. Σε αυτές έστειλα "I am flying to Kiev for 3 days. Do you want to have some fun?". Δεν πήρα ούτε μία θετική απάντηση. Κάποιες μου απάντησαν ότι ψάχνουν κάτι σοβαρό, κάποιες ότι δεν ξέρουν χωρίς να με δουν από κοντά και έφαγα και 3 unmatch Η μόνη που ας πούμε ότι συμφώνησε ήταν μια επί πληρωμή μασατζού. Επίσης μία με γείωσε μεν, αλλά τελικά μου έδωσε το κινητό της να πάμε φιλικά στην αρχή για καφέ.
2ο πείραμα:
35 matches, έστειλα στις 34 και απάντησαν οι 23. Σε αυτές είπα να το πάω κάπως πιο indirect και ύστερα από λίγη κουβέντα γύρω από τα βασικά τους πρότεινα συνάντηση για καφέ ή ποτό. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω 9 νούμερα έτοιμα για ραντεβού. Οι υπόλοιπες δε συνέχισαν τη συζήτηση εκτός από 2-3 που ακόμα είναι σε εξέλιξη.
Καταλαβαίνω ότι έτσι έχω κάψει όλο το τιντερικό Κίεβο, αλλά όταν και αν πάω, θα έχω φτιάξει από την αρχή το προφίλ μου και δεν πιστεύω να με θυμούνται.