panosskiros, τουρκαλες απο ποιο dating site παιζεις;
πχ στο badoo γινεται αξιολογο παιχνιδι;
Παιξε couchsurfing γιατι εκει θα βρεις ολες τις ανοιχτομυαλες..Αλλα αμα δεν ταξιδευεις συχνα ωστε να κανεις παιχνιδι και ουτε αφιερωσεις (πλεον) αρκετο χρονο καθε μερα να τσεκαρεις events ποιες ερχονται αν μπορεις να φιλοξενησεις κτλπ τοτε δεν προκειται να κανεις δουλεια
Badoo,tinder δεν εχω παιξει καθολου συνηθως παιζω 7-10max μερες πριν παω σε οποια χωρα παω,πιο πριν θεωρω οτι το καις στην αναμονη.
Βεβαια αυτα κυριως για ανατολικες τα παιζω, οι Ευρωπαιες κινουνται πλεον σε αλλα datings γενικα το tinder αρχιζει και σπαει Ευρωπη.
Ζουμε στην εποχη που ολα αλλαζουν πολυ γρηγορα ενα app που πριν κατι μηνες ειχε ουσια μπορει να απαξιωθει αμεσα..Αυτο γιατι ειδικα κεντρικη και βορεια Ευρωπη ειναι τοσο γρηγοροι οι ρυθμοι της ζωης που ολα αλλαζουν στο μπαμ.
Το Tinder βασιστηκε στην νοοτροπια του equality και ηταν πρωτοπορο οταν βγηκε γιατι γρηγορα εβρισκες αυτο που εψαχνες(σε πιο ανοιχτες κοινωνιες)δηλαδη σεξ η one night stand.
Αυτο Ευρωπη ξεπερνιεται σιγα σιγα και αρχιζουν να ερχονται αλλα app πιο φεμινιστικα και ακομα πιο γρηγορα..Πχ bumble οπου η γυναικα μπορει να μιλησει μονο πρωτη η το happn που βαραει match οταν περνανε τους ιδιους δρομους σε μια ακτινα πχ 2 χιλιομετρων ωστε να γινει την ιδια στιγμη κυριολεκτικα το one night stand.Γεφυρωνουν αυτα τα app εστω και την μια μερα που χαλας στο tinder στο μπλα μπλα..Ειναι της λογικης εδω ειμαι ελα να γαμηθουμε τωρα
Οποτε Κεντρικη Βορεια Ευρωπη θα χρειαστει να δεις πιο εναλλακτικα app
Tinder παιζει ακομα Βαλκανια και Ανατολικη Ευρωπη(απ φιλους που εχω δει match γιατι δεν εχω παιξει εκει)
Badoo εχει καταρρευσει πληρως παντου ξεχνα το εχει γεμισει τραβελια,βυζιτες παρακμη
Οποτε προτεινω
couchsurfing για οποια χωρα του πλανητη ταξιδεψεις(αρκει να εισαι ανοιχτομυαλος και να ταξιδευεις η εστω να φιλοξενεις εδω περα).Το θεωρω νουμερο 1 με διαφορα αν καταλαβαεις την νοοτροπια.Εχει το φοβερο πλεονεκτημα οτι τι παιξεις ενα μηνα πριν τη την ιδια μερα που εισαι στο μερος που εισαι εχεις αρκετες πιθανοτητες να δαγκωσεις...
Tinder παιξε αν σε ενδιαφερει ανατολικη Ευρωπη Ελλαδα και Βαλκανια παπαρια θα καταφερεις
Badoo αν παιζει καπως Βαλκανια και Ανατολικη Ευρωπη αλλα θελει και πληρωμες ωστε να εχεις coins να μιλας και να ανεβαινει το μηνυμα σου ψηλα γιατι εχει αλλα 500 μηνυματα και το μπαζο
Πιο εναλλακτικα ενω εισαι ηδη στην χωρα που βρισκεσαι happn και bumble..Ακομα και Αθηνα τραβανε καλα αυτα φουλ Αμερικανες..Και οπου Αμερικανες παει να πει οτι γαμας εφοσον βγεις..Τερμα δεν υπαρχει γυρισμος
Αν θες να κατσεις Ελλαδα και να μαλακιζεσαι χαλαρα στην κουβεντουλα με καμια τραβα Okcupid οπου εχει γυναικες κυριολεκτικα απ ολο τον κοσμο..Ενω φαινεται φουλ χαλαρο θα ελεγα οτι ισως ειναι το νουμερο ενα dating για σοβαρη σχεση μεχρι και γαμο αν εχεις τα @@ να ταξιδεψεις για μια γκομενα..
Ξερω αρκετες Ασιατισες που εχουν παντρευτει ολες Ευρωπαιους μεσα απο okcupid
Εχει αδιανοητα υψηλο αριθμο απο Ασιατισες