χαχαχαχ,τωρα μιλουσα με δασκαλο.καλα ολοι παρεξηγουνε οπως ο μικροσ πιο πανω οταν λεωΕλπιζω χαρρι να εβαλες μυαλο πλεον! Ασε τις μουναρες και πιασες τις ελληνιδες φοιτητριες στην κυπρο! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!
Βλεπω ομως οτι μπαινεις στο δρομο του θεου με τις ελλεηνιδες και στο δρομο του cool και του αδερφου σου με τις Ασιατισες! Παλι καλα!!!
δεν θα κανουν παιχνιδι.αρχιζουν μαλακιες αν δεν μπορεις εσυ εγω μπορω τουσ βαζω φωτο μου λεω βαλτε και εσεις η δειξτε μου προφαιλ κοντακτε,φεισπουκ και παλι δεν βαζουν αλλα επιμενουν ειναι καμακια,εραστες.
δεν ειναι 20 η 50 που φιλοξενησα τοσα χρονια πολλεσ δεκαδεσ και δεν ειχαν αποτελεσα.
καπειος αν ειναι μια φορα τυχεροσ δεν σημαινει θα του καθωντε συνεχεια.φιλος του εκατσε πρωτη φορα κιεβ μια μικρη απο αλλη πολλη και ερωτευτηκε κιεβο και αυτην.τελικα αυτην ολοι την γαμουσαν στα κλαμπ,πορτιεριδεσ,αραβεσ,τουρκοι αλλα επιδει φανηκε τυχεροσ με αυτην για τα επομενα 5 χρονια δεν βρηκε τιποτα!συνεχισε να ερχετε μεχρι που παντρευτικε με μια χοντρι ελληνιδα χαχαχαχ